fandango Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα σας! Τι έχετε να μου προτείνετε σε σημειωματάριο; Θέλω κάτι απλό και δωρεάν. Δεν με ενδιαφέρει να συγχρονίζω κάτι, εκτός αν είναι με τον λογαριασμό μου της Google :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Όχι πως έχω δοκιμάσει πολλά, αλλά το Note Everything μου αρέσει πολύ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.softxperience.android.noteeverything&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLnNvZnR4cGVyaWVuY2UuYW5kcm9pZC5ub3RlZXZlcnl0aGluZyJd Εγώ έχω το pro, δεν ξέρω ποια από τα features του δεν υπάρχουν στην δωρεάν έκδοση, πάντως μπορείς να πάρεις πολλών ειδών notes, είτε text, είτε Photo, είτε ακόμα και sketch με το δάκτυλό σου, έχει widgets κλπ.. Μια πρόταση, μπορείς να το δοκιμάσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Εξαιρετικό κ πιο απλό είναι για μένα το GNotes. Κάνε μια δοκιμή, να δεις τι θα σε βολέψει. Εγώ έχω κ τα δύο, το GNotes έχει πολύ βολικό widget, widgetάκι τύπου post-it κ αν θες μπορείς να συγχρονίσεις με Google. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα. Για να κρατάω σημειώσεις(όχι εγώ, έχω το s-pen :p , για το galaxy Nexus θέλω) ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή? Δοκίμασα το Catch , καλό αλλά θέλω να δοκιμάσω 1-2 ακόμα ίσως και πιο απλές. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα σας! Τι έχετε να μου προτείνετε σε σημειωματάριο; Θέλω κάτι απλό και δωρεάν. Δεν με ενδιαφέρει να συγχρονίζω κάτι, εκτός αν είναι με τον λογαριασμό μου της Google :) Simple Notepad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα σας! Τι έχετε να μου προτείνετε σε σημειωματάριο; Θέλω κάτι απλό και δωρεάν. Δεν με ενδιαφέρει να συγχρονίζω κάτι, εκτός αν είναι με τον λογαριασμό μου της Google :) simple callendar όπου βάζεις υπενθυμίσεις κ.α. ή αν θέλεις το πιο απλό σημειωματάριο, to do list από samsung apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 καποιο αξιοπιστο λινκ ωστε να κατεβασω και να περασω το flash player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 καποιο αξιοπιστο λινκ ωστε να κατεβασω και να περασω το flash player; Πήγαινε κατευθείαν απο το site της adobe .com Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Γιατί δεν μπορώ στο Tapatalk να κάνω τροποποίηση μηνύματος ούτε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Δηλαδή σαν να μην έχω κάνει login. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα. Για να κρατάω σημειώσεις(όχι εγώ, έχω το s-pen :p , για το galaxy Nexus θέλω) ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή? Δοκίμασα το Catch , καλό αλλά θέλω να δοκιμάσω 1-2 ακόμα ίσως και πιο απλές. ColorNote Notepad Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Γιατί δεν μπορώ στο Tapatalk να κάνω τροποποίηση μηνύματος ούτε μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Δηλαδή σαν να μην έχω κάνει login. Το έχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Με ενα refresh κανεις κανονικά τροποποίηση. Εικόνες δεν ανεβαίνουν πια, νομίζω δεν αφήνει το myphone πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Με ενα refresh κανεις κανονικά τροποποίηση. Εικόνες δεν ανεβαίνουν πια, νομίζω δεν αφήνει το myphone πλέον. Ρε παιδιά εγώ μια χαρά ανεβάζω εικόνες.. Την παρακάτω τώρα την ανέβασα από το tapatalk. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Όντως ανεβαίνουν τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Όντως, τι έγινε τώρα; Νίκο που είναι η δική σου φωτογραφία; Πάντως θα ήταν καλό να ανοίξουμε ένα θέμα και να ανεβάζουμε φωτογραφίες όπως στο xda. Τι λέτε; Edited October 1, 2012 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλησπέρα. Για να κρατάω σημειώσεις(όχι εγώ, έχω το s-pen :p , για το galaxy Nexus θέλω) ποιά είναι η καλύτερη εφαρμογή? Δοκίμασα το Catch , καλό αλλά θέλω να δοκιμάσω 1-2 ακόμα ίσως και πιο απλές. οποιος Moderator Μπορεί ας μου το διαγραψει το διπλο μηνυμα colorNote Ισως ειναι το μοναδικο που εχεις επιλογη να μεγαλωσεις τη γραμματοσειρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 παιδια καλησπερα.Μπορειτε να προτεινεται καποια εφαρμογη που να αφαιρει τα σκουπιδια που τυχον μενουν μετα απο την διαγραφη εφαρμογων- προγραμματων:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 παιδια καλησπερα.Μπορειτε να προτεινεται καποια εφαρμογη που να αφαιρει τα σκουπιδια που τυχον μενουν μετα απο την διαγραφη εφαρμογων- προγραμματων:!: Sd maid (θέλει root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Εξαιρετικό κ πιο απλό είναι για μένα το GNotes. Κάνε μια δοκιμή, να δεις τι θα σε βολέψει. Εγώ έχω κ τα δύο, το GNotes έχει πολύ βολικό widget, widgetάκι τύπου post-it κ αν θες μπορείς να συγχρονίσεις με Google. μεχρι σημερα ειχα το colornote αλλα απο τωρα περασα το gnotes γιατι μου αρεσει ο συγχρονισμος με gmail! το colornote δεν κανει sync με gmail,ε? Edited October 1, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Sd maid (θέλει root) ξεχασα να γραψω δεν ειμαι ρουτ υπαρχει κατι:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση Δεν γίνεται, η μαμά εφαρμογή της htc για τα μηνύματα το έχει αυτό. Ψάξ' το λίγο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 colorNote Ισως ειναι το μοναδικο που εχεις επιλογη να μεγαλωσεις τη γραμματοσειρα:) Είναι το καλύτερο, απλο, γρήγορο, ευκολο, και με απλό remider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εγκατέστησα το sygic από το play ( trial για 14 μέρες ).Τους αριθμούς των οδών δεν τους δίνει.Αν αγοράσω το πρόγραμμα θα μου βγάζει αριθμούς ή είναι το ίδιο με το δοκιμαστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εγκατέστησα το sygic από το play ( trial για 14 μέρες ).Τους αριθμούς των οδών δεν τους δίνει.Αν αγοράσω το πρόγραμμα θα μου βγάζει αριθμούς ή είναι το ίδιο με το δοκιμαστικό; το ειχα στο s2. κανονικα εδινε αριθμους στις οδους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Το navigon Europe που είναι στο play store, έχει δωρεάν αναβαθμίσεις για πάντα ή για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα μόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 καποιο αξιοπιστο λινκ ωστε να κατεβασω και να περασω το flash player; Πήγαινε κατευθείαν απο το site της adobe .com αν εχεις το χονο να μου δωσεις λινκ, θα με βοηθουσες. πηγα στο site της adobe, αλλα δεν βρηκα την android εκδοση ως .apk κατι αλλο. για κινητα τα οποια δεν εχουν notification led, υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναβοσβηνουν τα πληκτρα κατω απο την οθονη σε αναπαντητες και μηνυματα sms; αν δεν αναβει καθολου η οθονη και αναβοσβηνουν μονο τα πληκτρα, ακομα καλυτερα. συγκεκριμενα, προκειται για το galaxy s ii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts