Sofos_5 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Με android 4 είναι το τηλέφωνο, neo V. Βασικά το κάνω εγκατάσταση (το cerberus) δουλεύει κανονικά και εντοπίζει το τηλέφωνο και όλα μια χαρά και μετά απο 1-2 μέρες δεν το εντοπίζει και δεν συνδέεται με το τηλέφωνο. Τι να φταίει? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και δεν έχω και το συγκεκριμένο τηλέφωνο για να το δοκιμάσω δυστυχώς.. Μου φαίνεται και μαθηματικά παράλογο με τις ίδιες ρυθμίσεις κτλ μια να δουλεύει και μια όχι και η αλήθεια είναι πως είναι από τα λίγα προγράμματα που με έχουν αφήσει υπερευχαριστημενο. Google it μήπως βρεις ανάλογα προβλήματα σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο και το cerberus αλλά πιστεύω κάποια ρύθμιση η άλλο πρόγραμμα είναι που κάνει τη ζημιά.. (Δικαιώματα Διαχειριστή του έχεις δώσει μέσα από τις ρυθμίσεις?) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και δεν έχω και το συγκεκριμένο τηλέφωνο για να το δοκιμάσω δυστυχώς.. Μου φαίνεται και μαθηματικά παράλογο με τις ίδιες ρυθμίσεις κτλ μια να δουλεύει και μια όχι και η αλήθεια είναι πως είναι από τα λίγα προγράμματα που με έχουν αφήσει υπερευχαριστημενο. Google it μήπως βρεις ανάλογα προβλήματα σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο και το cerberus αλλά πιστεύω κάποια ρύθμιση η άλλο πρόγραμμα είναι που κάνει τη ζημιά.. (Δικαιώματα Διαχειριστή του έχεις δώσει μέσα από τις ρυθμίσεις?) Εδώ είναι που τριγυρίζει ακριβώς αυτό στο μυαλό μου Στην 1 συσκευή που είναι ρουτ του έδωσα Δικαιώματα Διαχειριστή και δουλεύει αψεγάδιαστο στην 2η που είναι to neo v και δεν ειναι ροοτ δεν έχω κάνει κάτι άλλο πέρα απο την εγκατάσταση. Δεν με ρώτησε δηλαδή για Δικαιώματα Διαχειριστή οπότε και δεν έχω κάνει κάτι πάνω σε αυτό. Εννοείτε οτι το έχω αγορασμένο για κάθε τηλέφωνο ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εννοείτε οτι το έχω αγορασμένο για κάθε τηλέφωνο ξεχωριστά. Μα γιατί? Για 5 συσκευές είναι, όχι για μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Εδώ είναι που τριγυρίζει ακριβώς αυτό στο μυαλό μου Στην 1 συσκευή που είναι ρουτ του έδωσα Δικαιώματα Διαχειριστή και δουλεύει αψεγάδιαστο στην 2η που είναι to neo v και δεν ειναι ροοτ δεν έχω κάνει κάτι άλλο πέρα απο την εγκατάσταση. Δεν με ρώτησε δηλαδή για Δικαιώματα Διαχειριστή οπότε και δεν έχω κάνει κάτι πάνω σε αυτό. Εννοείτε οτι το έχω αγορασμένο για κάθε τηλέφωνο ξεχωριστά. Καταρχήν το αγοράζεις μια φορά και μπορείς να συνδέσεις 5 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Κατά δεύτερον αν πας από τις ρυθμίσεις του για να του δώσεις δικαίωμα διαχειριστή νομίζω πατάει σε άλλα πρωτόκολλα και δεν χρειαζεται root, απλά να πατήσεις ενεργοποίηση. Ρίξε μια ματιά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 υπάρχει καμιά εφαρμογή να κάνω το κινητό μου web cam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Καταρχήν το αγοράζεις μια φορά και μπορείς να συνδέσεις 5 συσκευές στον ίδιο λογαριασμό. Κατά δεύτερον αν πας από τις ρυθμίσεις του για να του δώσεις δικαίωμα διαχειριστή νομίζω πατάει σε άλλα πρωτόκολλα και δεν χρειαζεται root, απλά να πατήσεις ενεργοποίηση. Ρίξε μια ματιά. Το ξέρω αυτό. Έκανα ενεργοποίηση και μάλιστα το εντοπίζω στην αρχή Το έβαλα πχ το απόγευμα και μέχρι το βράδυ το δοκίμασα 2-3 φορές και το εντόπιζα το τηλέφωνο μέσα απο το site του cerberus. Μετά από 1-2 μέρες δεν το εντοπίζει όμως και αυτό είναι που μου την έχει σπάσει. Γράφει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Επειδή έχεις το συγχρονισμό της Google κλειστό (μη τικαρισμενο) άρα μάλλον είσαι σε Gingerbread. Με το που το ενεργοποιησεις θα σε βρει. Είναι αμαρτία να εχεις το Cerberus και να ψάχνεις για άλλο.. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή. Να ρωτήσω κάτι. Έχει την δυνατότητα να σου δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της sim που μπήκε στην κλεμμένη συσκευή όταν κάνει κάποιο τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Έχει βγει αρκετούς μήνες πριν... :) Δεν μιλαω για το mTorrent remote αλλα για το κανονικο που κατεβαζεις torrent σαν τον υπολογιστη σου. Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα. Εσυ για πιο μιλας; :rolleyes: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Να ρωτήσω κάτι. Έχει την δυνατότητα να σου δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της sim που μπήκε στην κλεμμένη συσκευή όταν κάνει κάποιο τηλέφωνο; Σου δίνει τον αριθμό που μπήκε στη συσκευή Δεν μιλαω για το mTorrent remote αλλα για το κανονικο που κατεβαζεις torrent σαν τον υπολογιστη σου. Ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα. Εσυ για πιο μιλας; :rolleyes: Μάλλον εννοεί το "BitTorrent" της ίδιας εταιρείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Να ρωτήσω κάτι. Έχει την δυνατότητα να σου δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της sim που μπήκε στην κλεμμένη συσκευή όταν κάνει κάποιο τηλέφωνο; Του δηλώνεις τη sim που φοράει αυτή τη στιγμή και δηλώνεις και 3 αριθμούς που θες να ενημερώσει σε περιπτωση κλοπης. Με το που μπει διαφορετική sim θα στείλει από τη νέα sim/αριθμό κλέφτη (χωρίς να φαίνεται στο κινητο) μήνυμα στους αριθμούς που δήλωσες δηλώνοντας τηλεφωνικό αριθμό, αριθμό κάρτας sim και θέση στο χάρτη αν θυμάμαι καλά σε συνδιασμο με το mail με τη φωτογραφία της μαπας του στην ηλεκτρονική διεύθυνση που του έχεις ορίσει. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα μέσω των εντολών που μπορείς να στείλεις μέσω της άλλης εφαρμογής του cerberus. Edited September 6, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Και το androidlost την ιδια δουλεια δεν κανει με το cerebus; Ειναι οντως καλυτερο το cerebus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Βασικά, θέλει να το κάνουμε system app για να μην φύγει με wipe το cerberus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 (edited) Και το androidlost την ιδια δουλεια δεν κανει με το cerebus; Ειναι οντως καλυτερο το cerebus; Εγώ το cerberus το έχω διαφημίσει τόσο πολύ και σε τόσα άρθρα που ούτε ποσοστά να έπαιρνα οπότε καλύτερα ρώτα κανέναν άλλο :-P @nikos523 Ναι, είτε χειροκίνητα είτε φλασαροντας το zip αρχείο που έχει στο site. Edited September 6, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 garmin για android υπαρχει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 garmin για android υπαρχει; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.obn.client&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Ram manager . Το χρησιμοποιείται ? Κυρίως αυτοί που έχουν το 2x η παρόμοια τηλέφωνα με λίγη ραμ . Υπάρχει εμφανής διάφορα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος πως στο καλό στο foursquare,απενεργοποιουμε κάθε φορά που κάνουμε check in,να μην πετάγεται σαν ειδοποίηση στο κινητό του φίλου μας....δεν λέω να απενεργοποιήσει κάτι ο φίλος από το δικό του κινητό.Αν γίνεται το κάνω εγώ να μην ειδοποιητε ο άλλος... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.obn.client&hl=el Δεν είναι διαθέσιμο λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Δεν είναι διαθέσιμο λέει. Ειναι μονο για την Αυστραλια... :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Πριν πατήσεις check in here στην σελίδα του μαγαζιού, έχει μια κλειδαριά στο κέντρο αριστερά. Το πατάς και δεν στέλνει update στους φίλους σου. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Παίδες είναι κρίμα να συζητάτε τα ίδια πράγματα που αναφέρονται πόσες φορές στο άλλο θέμα για τις εφαρμογές ασφαλείας. Ότι απορία έχετε για cerberus, androidlost κλπ κλπ αναλύονται εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 υπαρχει τροπος για πιο ισχυρο σημα gps?π.χ. καποια εφαρμογη που να ειναι δοκιμασμενη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Δεν είναι διαθέσιμο λέει. Και σύμφωνα με τα σχόλια, δεν αξίζει μία (είναι web based)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Ξερει κανεις πως λεγεται η ελληνικη εφαρμογη με τις ειδησεις οπου εχει η ελληνικη μαμισια 4.0.3?Περασα την αγγλικη 4.0.4 και δεν την εχει(λογικο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 υπαρχει τροπος για πιο ισχυρο σημα gps?π.χ. καποια εφαρμογη που να ειναι δοκιμασμενη? Άμα είσαι root μπορείς να βάλεις το fasterfix από το play store και να το αλλαξεις σε Europe από usa που είναι συνήθως για να κλειδώνει πιο γρήγορα άμα έχεις ανοιχτά δεδομένα αλλά κάτι άλλο δεν μπορείς να κάνεις μιας και είναι θέμα hardware. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts