telmusic Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Να υποθέσω πως στο nandroid backup χρειάζεται επιπλέον μνήμη και οχι μόνο η εσωτερική του κινητού αφού όπως λέτε αποθηκεύει όλο την Rom . Αντιθέτως το titanium λειτουργεί χωρίς την ανάγκη πρόσθετης μνήμης ; Σωστά; Κάτι άλλο... Το go backup πως το κρίνετε έχοντας υπόψη πως πρόκειται για free πρόγραμμα και πολύ πιο εύχρηστο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Τι ενοεις επιπλέον μνήμη του;. Στη sdcard αποθηκεύει το backup. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Είμαι βαθύτατα συγκινημένος και εγώ!!!! (Για το app της εθνικής! ) Παιδιά εδώ δεν έχει εφαρμογή η deutsche Bank, θα έχει η εθνική;;; για σοβαρευτείτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Τι ενοεις επιπλέον μνήμη του;. Στη sdcard αποθηκεύει το backup. Το S3 έχει εσωτερική από 16 ως 64 gb. Υποθέτω πως δεν αποθηκεύει στην εσωτερική αλλά στην sd Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Το S3 έχει εσωτερική από 16 ως 64 gb. Υποθέτω πως δεν αποθηκεύει στην εσωτερική αλλά στην sd Στην sd . Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 καλος android video player για να βλεπω ταινιες με εξωτερικους υποτιτλους και οχι ενσωματομενους και να παιζει και 720p ? Dice player κάνεις και streaming τα πάντα από το δίκτυο ;-) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Το S3 έχει εσωτερική από 16 ως 64 gb. Υποθέτω πως δεν αποθηκεύει στην εσωτερική αλλά στην sd Στην sd . Όπου θέλεις το αποθηκεύει. Αν πατήσεις "backup" πάει στην εξωτερική, αν πατήσεις "backup to internal sd" πάει στην εσωτερική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 παίδες να κάνω μια ερώτηση. εχω κάποιες εφαρμογές που με το που ανοίξω το κινητό τρέχουν απευθείας στο background ενώ εγώ δεν τις χρειάζομαι (πχ ένα live wallpaper που δεν το έχω ως wallpaper εκείνη την στιγμή , η το sonic episode 2 κτλ) έχω κάνει το homework μου ( :lol: ) και ξέρω ότι έτσι δουλεύει το android και δεν χρειάζεται εξωτερικούς task managers κτλ. αλλα μιλάμε για εφαρμογές που είναι σίγουρο ότι θα δεν θα τις χρησιμοποιήσω στην προκειμενη στιγμή αλλα δεν θέλω να τις πετάξω έξω... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιος τρόπος να μην τρέχουν στο start up?? δεν είμαι root Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 παίδες να κάνω μια ερώτηση. εχω κάποιες εφαρμογές που με το που ανοίξω το κινητό τρέχουν απευθείας στο background ενώ εγώ δεν τις χρειάζομαι (πχ ένα live wallpaper που δεν το έχω ως wallpaper εκείνη την στιγμή , η το sonic episode 2 κτλ) έχω κάνει το homework μου ( :lol: ) και ξέρω ότι έτσι δουλεύει το android και δεν χρειάζεται εξωτερικούς task managers κτλ. αλλα μιλάμε για εφαρμογές που είναι σίγουρο ότι θα δεν θα τις χρησιμοποιήσω στην προκειμενη στιγμή αλλα δεν θέλω να τις πετάξω έξω... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιος τρόπος να μην τρέχουν στο start up?? δεν είμαι root Το autostarts κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 έχω το solακι και περιμένω να φάω παγωτό για να το κάνω root...κάποιος άλλος τρόπος δεν υπάρχει e? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Όπου θέλεις το αποθηκεύει. Αν πατήσεις "backup" πάει στην εξωτερική, αν πατήσεις "backup to internal sd" πάει στην εσωτερική Δεν ξέρω με ποιο εργαλείο κάνει κανείς nandoid back up στο S3 αλλά στο clockworkmod που χρησιμοποιώ εγώ δεν έχω δει τέτοια επιλογή. Ανεξάρτητα βέβαια από αυτό, απ την στιγμή που το nandroid back στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αποτελεί backup και της internal δεν ξέρω πως μπορεί να αποθηκευθεί εκεί ή αν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Και εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Υποτίθεται πως κάνει ότι κάνει το acronis η το Norton ghost . Σε αυτά η αποθήκευση του backup γίνεται υποχρεωτικά σε άλλον δίσκο. Αυτο πως μπορεί να κάνει αποθήκευση της ρομ στον ίδιο μέρος που είναι εγκατεστημένη; Παράξενο... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Και εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Υποτίθεται πως κάνει ότι κάνει το acronis η το Norton ghost . Σε αυτά η αποθήκευση του backup γίνεται υποχρεωτικά σε άλλον δίσκο. Αυτο πως μπορεί να κάνει αποθήκευση της ρομ στον ίδιο μέρος που είναι εγκατεστημένη; Παράξενο... Το nandroid αποθηκεύει στην εξωτερική μνήμη! /sdcard/clockworkmod/backup/ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παίδες με την χθεσινή αναβάθμιση το Tapatalk έγινε επιτέλους βούτυρο. Πάει σφαίρα... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete Δεν την έχω δουλέψει όμως για να σου πω αν κάνει δουλειά Ειναι μονο για root συσκευες Υπαρχει αυτη αλλα δεν την εχω δοκιμασει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appbuilder.u41793p90771&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hcHBidWlsZGVyLnU0MTc5M3A5MDc3MSJd Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παίδες με την χθεσινή αναβάθμιση το Tapatalk έγινε επιτέλους βούτυρο. Πάει σφαίρα... Sent from my note Βελτιώθηκε αλλά εξακολουθεί να κολλάει. Επιστρέφω πάλι στην παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Βελτιώθηκε αλλά εξακολουθεί να κολλάει. Επιστρέφω πάλι στην παλιά.+1 θελει ακομη δουλεια Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 παιδια τα φωτα σας.. εχει η μανα μου ενα tablet arcos και δε μπορει να παιξει youtube...βγαζει παντα ενα μηνυμα οτι το βιντεο δεν ειναι διαθεσιμο η κατι τετοιο...τι μπορει να φταιει??εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις νομιζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Δεν ξέρω με ποιο εργαλείο κάνει κανείς nandoid back up στο S3 αλλά στο clockworkmod που χρησιμοποιώ εγώ δεν έχω δει τέτοια επιλογή. Ανεξάρτητα βέβαια από αυτό, απ την στιγμή που το nandroid back στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αποτελεί backup και της internal δεν ξέρω πως μπορεί να αποθηκευθεί εκεί ή αν έχει νόημα κάτι τέτοιο. Και εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Υποτίθεται πως κάνει ότι κάνει το acronis η το Norton ghost . Σε αυτά η αποθήκευση του backup γίνεται υποχρεωτικά σε άλλον δίσκο. Αυτο πως μπορεί να κάνει αποθήκευση της ρομ στον ίδιο μέρος που είναι εγκατεστημένη; Παράξενο... Το nandroid αποθηκεύει στην εξωτερική μνήμη! /sdcard/clockworkmod/backup/ Είπαμε, το αποθηκεύει όπου θέλεις. Τώρα ποια έκδοση cwm έχω δεν θυμάμαι. Την τελευταία λογικά. Το nandroid ΔΕΝ παίρνει backup τα αρχεία της sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Βελτιώθηκε αλλά εξακολουθεί να κολλάει. Επιστρέφω πάλι στην παλιά. που σας κολλάει ρε παιδια? σε μενα σφαιρα παει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 που σας κολλάει ρε παιδια? σε μενα σφαιρα παει... Κολλάει λίγο στο scrolling. Βελτιώθηκε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Ήθελα να ήξερα αυτή η wind πότε θα βγάλει εφαρμογή - widget με τα υπόλοιπα λεπτά,mb,sms του εκάστοτε πακέτου του καθενός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 (edited) Ήθελα να ήξερα αυτή η wind πότε θα βγάλει εφαρμογή - widget με τα υπόλοιπα λεπτά,mb,sms του εκάστοτε πακέτου του καθενός! ΤΟ broidstats το εχεις δοκιμασει:!:ισως σε βολευει υπαρχει εφαρμογη που να επαναφερει διαγραμενες φωτο:!:ειναι απο καποιο τροχαιο και εγινε διαγραφη κατα λαθος --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 19, 2012 by kollatos Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4242490#post4242490 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 ΤΟ broidstats το εχεις δοκιμασει:!:ισως σε βολευει έχει παράμετρο για τα " ενσωματωμένα " λεπτά ομιλίας πχ τα 1500 που έχω προς wind και σταθερά?ξέρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts