anastasiszn Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 παιδια καλησπερα,γινετε με καποιον τροπο να παρω backup ολων των εφαρμογων και να το περασω σε αλλη ιδια συσκευη για να γλυτωσω την διαδικασια να τις περναω 1-1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Αν και οι 2 συσκευές είναι root γίνεται με το titanium backup Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 ειναι,πως μπορω να το κανω φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δοκίμασε κανένας το Smart Stay του Samsung Galaxy SIII είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα στο μπροστινό μέρος για να ανιχνεύσει κατά πόσο ή όχι ο χρήστης διαβάζει κάτι ώστε να απενεργοποιήσει η όχι τον φωτισμό της οθόνης. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elnware.smartStay10&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmVsbndhcmUuc21hcnRTdGF5MTAiXQ.. πάντος το δικό μου τηλέφωνο δεν είναι συμβατό μέχρι τώρά https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AipvJS5dHYPrdE1sUDF5LUs4NVFnd1lVXzZGQnEyRmc&output=html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 ειναι,πως μπορω να το κανω φιλε μου? Καταρχήν θα πάρεις απο την πρώτη συσκευή ένα backup των εφαρμογών από την επιλογή μενού--->μαζική λειτουργία--->αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη.Στη συνέχεια στην κάρτα μνήμης θα βρεις ένα φάκελο titaniumbackup.Το φάκελο αυτόν θα τον βάλεις στη κάρτα μνήμης της δεύτερης συσκευής και από την επιλογή "επαναφορά απώντων εφαρμογών" θα τις επαναφέρεις στη δεύτερη συσκευή.Υπόψιν όμως ότι αυτόματη επαναφορά των εφαρμογών (χωρίς να πατάς σε κάθε μία "εγκατάσταση") κάνει η donate έκδοση του titanium Aλλη λύση θα ήταν ένα nandroid backup της πρώτης συσκευής από το clockwork recovery και επαναφορά στην άλλη συσκευή αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει εκτός από root να έχεις περάσει και recovery. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δοκίμασε κανένας το Smart Stay του Samsung Galaxy SIII είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα στο μπροστινό μέρος για να ανιχνεύσει κατά πόσο ή όχι ο χρήστης διαβάζει κάτι ώστε να απενεργοποιήσει η όχι τον φωτισμό της οθόνης. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elnware.smartStay10&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLmVsbndhcmUuc21hcnRTdGF5MTAiXQ.. πάντος το δικό μου τηλέφωνο δεν είναι συμβατό μέχρι τώρά https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AipvJS5dHYPrdE1sUDF5LUs4NVFnd1lVXzZGQnEyRmc&output=html Για να δουμε τι λεει.. Ενδιαφερον φαινεται..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, δεν ήξερα ότι υπήρχε και για άλλα κινητά. Φανταστική εφαρμογή. Ήταν σπαστικό να αγγίζεις συνέχεια την οθόνη για να μην σβήνει. Δουλεύει άριστα στο s2. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Αν κάποιος έχει δουλέψει κάμποσο το Smart Stay, ας γράψει καμιά κριτική για αποτελεσματικότητα / κατανάλωση μπαταρίας κλπ. Edited August 4, 2012 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Έχει κανείς θέμα με το viber τις τελευταίες μέρες; Προσπαθώ να στείλω μήνυμα και δεν το στέλνει. Και σε έναν φίλο μου με iPhone βγάζει πρόβλημα σύνδεσης. Και οι δύο έχουμε Vodafone αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Έχει κανείς θέμα με το viber τις τελευταίες μέρες; Προσπαθώ να στείλω μήνυμα και δεν το στέλνει. Και σε έναν φίλο μου με iPhone βγάζει πρόβλημα σύνδεσης. Και οι δύο έχουμε Vodafone αν παίζει κάποιο ρόλο. Νομιζω οτι η Vodafone μπλοκαρε το Viber... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Νομιζω οτι η Vodafone μπλοκαρε το Viber... Δηλαδή για να καταλάβω: Έχουμε απεριόριστα (ούτε καν) δεδομένα τον Αύγουστο, αλλά όχι για VoIP? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Νομιζω οτι η Vodafone μπλοκαρε το Viber... τι ρεζιλια ειναι αυτα ρε παιδια???:rolleyes::rolleyes: αν ειναι δυνατον.. αν κανανε τετοιο πραγμα ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι .... σε μενα με cosmote δουλευει μια χαρα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Η εφαρμογή της Alpha Bank είναι πολλή καλη. Ξέρετε αν έχει αντίστοιχη και η Εθνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 <a href="http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4225594" class="internal">Αρχικό μήνυμα από ilka71</a><br /> βέβαια μέσω opera Mobile "θυμάται" username και password και στα έχει έτοιμα έξω μέσω της εφαρμογής η του opera mini πρέπει ξανά μανά να τα πληκτρολογεις.<br /> <br /> Φίλε, δεν είναι καλό αυτό... Ακόμα και χωρίς τον κλειδάριθμο μπορεί κάποιος να δει πράγματα που δεν πρέπει...Συμφωνω και επαυξανω!! Εχω την εφαρμογη αυτη αρκετες μερες και ειναι πολυ βολικη, το πρωτο πραγμα που με ειχε προβληματισει ηταν το μηπως κρατησει τους κωδικους αποθηκευμενους. Ευτυχως ομως δεν!!!Εξαλου και με το pc που μπαινουμε στην σελιδα τους οι κωδικοι δεν απομνημονευονται και αυτο ειναι το λογικο, πανω απ ολα θεμα ασφαλειας. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Έχει κανείς θέμα με το viber τις τελευταίες μέρες; Προσπαθώ να στείλω μήνυμα και δεν το στέλνει. Και σε έναν φίλο μου με iPhone βγάζει πρόβλημα σύνδεσης. Και οι δύο έχουμε Vodafone αν παίζει κάποιο ρόλο. Νομιζω οτι η Vodafone μπλοκαρε το Viber... Δηλαδή για να καταλάβω: Έχουμε απεριόριστα (ούτε καν) δεδομένα τον Αύγουστο, αλλά όχι για VoIP? :lol: τι ρεζιλια ειναι αυτα ρε παιδια???:rolleyes::rolleyes: αν ειναι δυνατον.. αν κανανε τετοιο πραγμα ειναι Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι .... σε μενα με cosmote δουλευει μια χαρα παντως... H Vodafone το εχει μπλοκαρει στα καρτοσυμβολαια στη καρτα και στα προγραμματα μικροτερα του 40 νομιζω αν δεν κανω λαθος.Απ οτι μου ειπαν ομως αμα τους κραξεις στο ενεργοποιουν.Εγω με Cosmote προγραμμα και δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 υπαρχει καποιο tweak or something για να κανω skip tracks απο τα volume buttoms σε galaxy s3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Η εφαρμογή της Alpha Bank είναι πολλή καλη. Ξέρετε αν έχει αντίστοιχη και η Εθνική; Δυστυχως δεν εχει η εθνικη!!!!! Κοιμουνται τα ζωα εκει!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 υπαρχει καποιο tweak or something για να κανω skip tracks απο τα volume buttoms σε galaxy s3 ? Αν και εδώ δεν είναι το σωστό μέρος για την ερώτηση σου, παρακάτω θα βρεις αυτό που θες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1770564 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δυστυχως δεν εχει η εθνικη!!!!! Κοιμουνται τα ζωα εκει!!!!!!!!!!!!!! Και μετα απο χιλια παραπονα εφτιαξαν το σαιτ τους να ειναι συμβατο με ολους τους browsers!δημοσιοι υπαλληλοι ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!αυτα με το μνημονιο να κοπουν επιτελους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δυστυχως δεν εχει η εθνικη!!!!! Κοιμουνται τα ζωα εκει!!!!!!!!!!!!!! η εθνικη κυπρου εχει παντως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Και μετα απο χιλια παραπονα εφτιαξαν το σαιτ τους να ειναι συμβατο με ολους τους browsers!δημοσιοι υπαλληλοι ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!αυτα με το μνημονιο να κοπουν επιτελους! Κι ακομη εχει προβληματα, οτι του'ρθει του τρελοστεφανη ειναι!! Σιγα μην εβγαζαν και εφαρμογη Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 η εθνικη κυπρου εχει παντως Πως κανεις online λογαριασμο ομως? Επειτα απο συνεννοηση με τη τραπεζα? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 (edited) Πήρα στην κόρη μου ένα κινητό android και συγκεκριμένα το samsung Galaxy Pocket που έδωσε η wind. Θέλω να ρωτήσω εάν υπάρχει εφαρμογή η οποία να τρέχει αυτόματα με την εκκίνηση του κινητού, δίχως να φαίνεται ότι τρέχει, και με κάποιο τρόπο (πχ μετά από μήνυμα από συγκεκριμένο αριθμό) να στέλνει την θέση (συντεταγμένες) του κινητού. Διότι φίλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Ευχαριστώ. Edited August 5, 2012 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Πως κανεις online λογαριασμο ομως? Επειτα απο συνεννοηση με τη τραπεζα? Τι εννοεις? Να μπορεις να βλεπεις τους λογαριασμους σου και να κανεις συναλαγες online? Αν εννοεις αυτο, ναι πρεπει να πας στην τραπεζα και να κανεις αιτηση για web banking Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Ξεκινα το διάβασμα εδώ και θα ξέρεις τι να κάνεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts