polll Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπερα. Υπαρχει εφαρμογη που να απενεργοποιεί τη φορτιση του κινητου απο το USB του υπολογιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kousanos Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καποιο προγραμμα που να μπλοκαρει τις διαφημισεις και να μην χρειαζεται ροοτ ? αν ειναι και free ακομα καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καποιο προγραμμα που να μπλοκαρει τις διαφημισεις και να μην χρειαζεται ροοτ ? αν ειναι και free ακομα καλυτερα... Δεν νομίζω πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Δωρεάν είναι όλα (νομίζω) αλλά θέλουν root φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 λεβεντες για να ξερουμε το υπολοιπο για mb και χρονο σε what's up εχουμε????? σαν το cosmote info ας πουμε που ειχα τοσο καιρο στη συνδεση, τι προτεινετε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Κάποιος που δουλεύει το Cosmote info και go sms έχει καταφέρει να τα δουλέψει χωρίς πρόβλημα . Και πως; Cosmote Info ένα χρόνο τώρα, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα σε οποιοδήποτε Android με οποιαδήποτε ROM. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις? Στείλε κι ένα μήνυμα στον δημιουργό της εφρμογής μήπως μπορει να σε βοηθήσει. εχει κανεις προβλημα με το navigon,αυτο με τα 60 ευρω? Αν εννοείς το Navigon Europe, όχι, τι πρόβλημα να υπάρχει? Με τις ανανεώσεις, με την υποστήριξη της συσκευής σου? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 λεβεντες για να ξερουμε το υπολοιπο για mb και χρονο σε what's up εχουμε????? σαν το cosmote info ας πουμε που ειχα τοσο καιρο στη συνδεση, τι προτεινετε ??? http://m.whatsup.gr μέσω data, είναι δωρεάν η πλοήγηση εκεί απλά βάλε το σε bookmark ή όρισέ το αρχική σελίδα στον browser σου για να μην σε χρεώνει το google. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 εχει κανεις προβλημα με το navigon,αυτο με τα 60 ευρω? Πάνε σε αυτή την ενότητα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση, πιστεύω θα σουλυθούν οι απορίες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Cosmote Info ένα χρόνο τώρα, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα σε οποιοδήποτε Android με οποιαδήποτε ROM. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις? Στείλε κι ένα μήνυμα στον δημιουργό της εφρμογής μήπως μπορει να σε βοηθήσει. Μάλλον δεν ήταν σαφής η ερώτηση:wacko: Το πρόβλημα είναι σε συνδυασμό με το go sms . Όταν κάνω ανανέωση με το cosmote info μου έρχονται τα μηνύματα τις cosmote στο go sms . Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις του go sms αλλά τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Μάλλον δεν ήταν σαφής η ερώτηση:wacko: Το πρόβλημα είναι σε συνδυασμό με το go sms . Όταν κάνω ανανέωση με το cosmote info μου έρχονται τα μηνύματα τις cosmote στο go sms . Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις του go sms αλλά τίποτα . Πάνε στα settings->advanced->receive settings και βγάλε το τικ από το disable other message notifications και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 τελικα υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να δουμε ζωντανα τηλεοραση?εχω κατεβασει το tv goo αλλα δεν εχει ολα τα καναλια Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 παιδια δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα ειχα διαβασει πως αν κανεις root μπορεις να μεταφερεις στη micro sd εφαρμογες που πρην δεν γινονταν μετακινισει αφτο μετα το root ειναι εφικτω ? Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Πάνε στα settings->advanced->receive settings και βγάλε το τικ από το disable other message notifications και ξαναδοκίμασε. Σωστος! Ευχαριστω φιλε μου:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) Cosmote Info ένα χρόνο τώρα, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα σε οποιοδήποτε Android με οποιαδήποτε ROM. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις? Στείλε κι ένα μήνυμα στον δημιουργό της εφρμογής μήπως μπορει να σε βοηθήσει. Αν εννοείς το Navigon Europe, όχι, τι πρόβλημα να υπάρχει? Με τις ανανεώσεις, με την υποστήριξη της συσκευής σου? το αγοραζω,το εγκαθιστω,μου λεει οτι λειπουν φακελοι (μαρεσει που ειναι και αγορασμενο),συνδεω με το ρουτερ μου και παντα μου βγαζει ερρορ και αποσυνδεετε (αποτυχια συνδεσης δικτυου η διαδικτυου) .καμια λυση? nai me to app2sd Αν δεν κανω λαθος ομως πρεπει να εχεις 2.2 και πανω Edited June 7, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Καλά νέα για google maps: http://www.engadget.com/2012/06/06/google-maps-for-android-gets-offline-support/?m=false Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 δε το ξέρω αυτό φίλε μου. Να σου πω την αλήθεια δεν είχα συσκευή με Android κάτω από 2.2 καμιά φορά. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Αν δεν κανω λαθος ομως πρεπει να εχεις 2.2 και πανω Αν είσαι από 2.2 και κάτω, κάνεις root, το εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Αν είσαι από 2.2 και κάτω, κάνεις root, το εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος.. φιλε Αλκη αυτο το λες με σιγουρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 φιλε Αλκη αυτο το λες με σιγουρια? Είμαι 99.9% σίγουρος. Έχω κινητό που έχει μείνει στη 2.1 επίσημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Τοτε κανεις εναν ανθρωπο ευτυχισμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Τοτε κανεις εναν ανθρωπο ευτυχισμενο :) :lol: Τσέκαρε εδώ για root! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 το δικο μου ειναι 2.3 απλα για φιλο το θελω, και αν θελει μονο ροοτ για την εφαρμογη εχω το flashtools και το κανω σε δευτερολεπτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 το δικο μου ειναι 2.3 απλα για φιλο το θελω, και αν θελει μονο ροοτ για την εφαρμογη εχω το flashtools και το κανω σε δευτερολεπτα :) Mόνο root χρειάζεται. Και εγώ 2.3 έχω στο X8 μου και χρησιμοποιώ το Link2SD. Κάνει για συσκευές root από 1.6++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 και μπορεις να μεταφερεις ολοκληρη την εφαρμογη ή μερος της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 και μπορεις να μεταφερεις ολοκληρη την εφαρμογη ή μερος της? Tην ίδια την εφαρμογή όχι. Άλλες εφαρμογές φυσικά και μπορείς ολόκληρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Για τις αλλες λεω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts