Jump to content

geopilot2198

Members
  • Δημοσιεύσεις

    111
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About geopilot2198

  • Ημ. Γέννησης 01/02/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

geopilot2198's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά έχω την έκδοση CyanogenMod 12.1 και θέλω να περασω την lineageOS 14.1 . Ποια είναι η διαδικασία γιατί είναι καιρός που έχω να ασχοληθώ με το άθλημα και δεν θυμάμαι καθόλου .
  2. Έχω αλλάξει εγώ πάει όμως πάνω από 2 χρόνια και δεν θυμάμαι και πολλά. Μπορείς να βρεις στο YouTube σχετικά βίντεο. Τη μπαταρία την είχα πάρει από κάποιο skroutz-ομαγαζο....
  3. Κατευθείαν για ps4. Αν θυμάμαι καλά μου ζήτησαν γύρο στα 150€ για φτιάξιμο. Έβαλα αλλά 50 και πήρα το ps4 μεταχειρισμένο τότε και τελείωσα. Αυτά μου έκανε ακριβώς και εμένα πάντως.
  4. Έχει πρόβλημα η κάρτα σου wifi\Bluetooth. Τι σημαίνει αυτό? Ότι η κονσόλα σου είναι πλέον άχρηστη και δεν γίνεται να φτιαχτεί. Το έπαθα και εγώ πριν 2 χρόνια σε super slim. Αναγκαστικά αγοράζεις άλλη κονσόλα εκτός και έχεις εγγύηση αν το πείρες πριν 11 μήνες π. Χ.
  5. Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια αξιόλογη costum rom για το tablet μας ; Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση αλλά και πάλι μετά απο 2 μήνες κολλάει. Εχω την τελευταία επίσημη rom της LG.
  6. Καλησπέρα , έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετα την επανα εκκίνηση εχει κολλήσει στο λογότυπο της Samsung. Εχω την rom cm 12.1. Καμιά ιδέα πως μπορώ να ξανα επαναφερω το τηλέφωνο ?
  7. Δυστυχώς τελείωσε πάει τώρα 3 και κάτι χρονάκια..;) Αν πέσουν αργότερα οι τιμές στο ps3 ίσως τσιμπήσω ένα οχι τίποτα αλλά έχω και μια συλλογή αρκετά μεγάλη απο τίτλους. :cry:
  8. Δυστυχώς είναι απο οτι κατάλαβα το wireless έκανα φορμάτ προσπάθησα να περάσω πάλι απο το φλασακι το αρχείο και μου βγάζει το ίδιο error .. Οπότε δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω εγώ αν είναι η κάρτα ενσωματωμένη πάνω στη μητρική του ps3.
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κανω τα βήματα και δεν με αφήνει να μπω στο safe mode ενω ακούω το διπλό μπιπ που μπαίνει με βγάζει πάλη στο install και κολλάει κάπου στο 40 % και μου βγαζει το ίδιο error. Φαντάζομαι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για safe mode ε ;
  10. Καλησπέρα μια ερώτηση αν έχει τύχει σε κάποιον. Σήμερα ενώ έκανε update το ps3 super slim μου έβγαλε error 8002f1f9 . Γίνεται να διορθωθεί η πάμε σε καινούρια κονσόλα ;
  11. Καλημέρα , υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το buck up από το kies της samsung που έκανα πριν βάλω τη cm 12.1 ? Αυτό που με ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι τα μηνύματα αλλά αν μπορούσα να κάνω πλήρως επαναφορά των δεδομένον θα ήταν ακόμα καλύτερα .
  12. Και όμως έτσι έκανε και δεν μου έδινε δικαίωμα όσες εφαρμογές το χρειάζονταν δεν τις άφηνε τελικά το έλυσα εκανα πάλι απο το recovery δεν ξέρω τη παίχτηκε ευχαριστώ πάντως. Νομίζω ότι έχω άλλη συσκευή πραγματικά πετάει και χωρίς άχρηστες εφαρμογές μέσα ..τέλος καλό όλα καλά λοιπόν :)
  13. μετά απο καιρό τελικά έβαλα τη rom CM 12.1 υπάρχει πρόβλημα όμως με το root ακολούθησα 2 - 3 οδηγούς επαναφοράς του root αλλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω με τίποτα καμία ιδέα ?
  14. Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες .
×
×
  • Create New...