garefal Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Παιδιά εφαρμογή με ελληνικά audiobooks υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 To Adfree γιατί δεν διαγράφει τις διαφημίσεις από το 1weather ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ποιος ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος player για μουσικη? Σκεφτομαι γι αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YmlnLnBsYXllcnBybyJd, αλλα θελω και αλλες αποψεις. Και φυσικά Poweramp Music Player https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXhtcHouYXVkaW9wbGF5ZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε. Να σου κανω μια ερωτηση...?? Μηπως πρεπει να ειμαι root γι'αυτη την εφαρμογη..?? Εγω δεν ειμαι και τελικα χρειαζεται register. Εγινα μελος αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω (και αν μπορω να το χρησιμοποιησω βεβαια). δε νομιζω να χρειαζεται ρουτ, γιατι θυμαμαι οταν ειχε βγει το nexus, το χρησιμοποιουσαν πολλοι και αποκλειεται ολοι να ειχαν ρουτ, την paid εκδοση ομως και οντως εκανε μεγαλη διαφορα..καμια σχεση βασικα γιατι το nexus ειχε θεματακι με τον χαμηλο ηχο στο ηχειο. ψαξε και στο xda, πολυ πιθανον να εχει θεμα ο ιδιος και να τη δινει δωρεαν την εφαρμογη ή στο google για το apk... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Καποιος που να χρησιμοποιει το Dice Player γνωριζει την καλυτερη επιλογη για encoding στους υποτιτλους? Γιατι τους περισσοτερους μου τους βγαζει με συμβολα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Δοκίμασε windows 1253 και 1254 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου υπενθυμίζει γενέθλια και γενικά να βγάζει υπενθύμηση για διάφορα συμβάντα. Παλαιότερα έιχα δοκιμάσει το aCalendar, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα χρησιμοποιώ το Business Calendar, και ενώ έχω βάλει υπενθύμηση, δεν χτυπάει. Με τον task manager βλέπω ότι η εφαρμογή τρέχει κανονικά. Καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 To Adfree γιατί δεν διαγράφει τις διαφημίσεις από το 1weather ? Το adfree και όλα τα παρόμοια προγράμματα εμποδίζουν συγκεκριμένους (τους γνωστότερους) "παρόχους" διαφημίσεων. Αν οι διαφημίσεις της εφαρμογής που αναφέρεις προέρχονται από κάποιον άλλον πάροχο, πρέπει να προστεθεί κάποια στιγμή στο μέλλον από τους developers ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου υπενθυμίζει γενέθλια και γενικά να βγάζει υπενθύμηση για διάφορα συμβάντα. Παλαιότερα έιχα δοκιμάσει το aCalendar, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα χρησιμοποιώ το Business Calendar, και ενώ έχω βάλει υπενθύμηση, δεν χτυπάει. Με τον task manager βλέπω ότι η εφαρμογή τρέχει κανονικά. Καμία πρόταση; το στοκ ημερολογιο δεν στο κανει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 το στοκ ημερολογιο δεν στο κανει? Και εγώ με στοκ δουλεύω και είναι μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 δε νομιζω να χρειαζεται ρουτ, γιατι θυμαμαι οταν ειχε βγει το nexus, το χρησιμοποιουσαν πολλοι και αποκλειεται ολοι να ειχαν ρουτ, την paid εκδοση ομως και οντως εκανε μεγαλη διαφορα..καμια σχεση βασικα γιατι το nexus ειχε θεματακι με τον χαμηλο ηχο στο ηχειο. ψαξε και στο xda, πολυ πιθανον να εχει θεμα ο ιδιος και να τη δινει δωρεαν την εφαρμογη ή στο google για το apk... Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου. Για το root στο ειπα διοτι στο λινκ που εβαλες λεει κατι τετοιο (κοιταξε το αν θες) και νομιζα οτι θα το ηξερες.... Απο'κει και περα εκανα register, βρηκα τα .apk αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω οπως σου ειπα... Αν μπορεις να με κατευθυνεις θα σου ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω, να'σαι καλα. Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosRuss Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Να κανω μια ερώτηση? Υπάρχει μηπως καποιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται root και να ζηταει κωδικό οταν κάποιος προσπαθήσει να απεγκαταστήσει εφαρμογές απο το κινητο? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Να κανω μια ερώτηση? Υπάρχει μηπως καποιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται root και να ζηταει κωδικό οταν κάποιος προσπαθήσει να απεγκαταστήσει εφαρμογές απο το κινητο? :/ App Defender Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Και εγώ με στοκ δουλεύω και είναι μια χαρά. Είχα δοκιμάσει την stock και δεν με βόλεψε και είπα να βρω κάτι από το market Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου υπενθυμίζει γενέθλια και γενικά να βγάζει υπενθύμηση για διάφορα συμβάντα. Παλαιότερα έιχα δοκιμάσει το aCalendar, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα χρησιμοποιώ το Business Calendar, και ενώ έχω βάλει υπενθύμηση, δεν χτυπάει. Με τον task manager βλέπω ότι η εφαρμογή τρέχει κανονικά. Καμία πρόταση; Για δες το COL Reminder και το Birthdays Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Για δες το COL Reminder και το Birthdays Το dark birthday με εχει αφησει ικανοποιημενο 6-7 μηνες τωρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ρε παιδιά τα φωτά σας.. Περνάω γενέθλια στο ημερολόγιο τις google απο το pc, κάνω συγχρονισμό στο κινητό και δεν μου τα εμφανίζει ούτε στην stock εφαρμογή και φυσικά ούτε στο smooth calendar:O Τι κάνω λάθος ρε @αμωτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosRuss Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 App Defender Το δοκίμασα! Το μονο που κανει ειναι να ζητάει κωδικο οταν ανοιγω μια οποιαδήποτε εφαρμογή! Μπορω και παλι να απεγκαταστησω... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ρε παιδιά τα φωτά σας.. Περνάω γενέθλια στο ημερολόγιο τις google απο το pc, κάνω συγχρονισμό στο κινητό και δεν μου τα εμφανίζει ούτε στην stock εφαρμογή και φυσικά ούτε στο smooth calendar:O Τι κάνω λάθος ρε @αμωτο??? Πας στο ημερολόγιο, πάτα κάτω αριστερά, πάτα ημερολόγια, και εκεί κοίτα αν βλέπει το g-mail ...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Πας στο ημερολόγιο, πάτα κάτω αριστερά, πάτα ημερολόγια, και εκεί κοίτα αν βλέπει το g-mail ...!!!;) Ειναι τικαρισμενα και το ''το ημερολογιο μου'' και ο λογαριασμος μου στο gmail. Επισης βλεπει και ειναι τικαριμενα τα προσθετα ημερολογια που εχω στο gmail, πχ αργιες ελλαδος, ελληνοχριστιανορθοδοχο εορτολογιο κτλ αλλα παρολα αυτα δεν μου εμφανιζει τα γενεθλια που εχω περασει στι gmail:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ειναι τικαρισμενα και το ''το ημερολογιο μου'' και ο λογαριασμος μου στο gmail. Επισης βλεπει και ειναι τικαριμενα τα προσθετα ημερολογια που εχω στο gmail, πχ αργιες ελλαδος, ελληνοχριστιανορθοδοχο εορτολογιο κτλ αλλα παρολα αυτα δεν μου εμφανιζει τα γενεθλια που εχω περασει στι gmail:mad: πηγαινε στις εφαρμογες και διαχειρηση εφαρμογων πανω εκει που λεει "ολα" κατεβα προς τα κατω και στα εξης "ημερολογιο","αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου" και "συγχρονισμος ημερολογιου" και στο καθενα απο αυτα κανε εκκαθαριση δεδομενων.θα τα χασει ολα και μετα κανε συγχρονισμο μεσα απο το μενου λογαριασμοι και συγχρονισμος του ημερολογιου και μαλλον θα φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 πηγαινε στις εφαρμογες και διαχειρηση εφαρμογων πανω εκει που λεει "ολα" κατεβα προς τα κατω και στα εξης "ημερολογιο","αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου" και "συγχρονισμος ημερολογιου" και στο καθενα απο αυτα κανε εκκαθαριση δεδομενων.θα τα χασει ολα και μετα κανε συγχρονισμο μεσα απο το μενου λογαριασμοι και συγχρονισμος του ημερολογιου και μαλλον θα φτιαξει. Το ''ημερολογιο'' ηταν χωρις δεδομενα:confused:, Εκανα εκκαθαριση δεδομενων στο "συγχρονισμος ημερολογιου" αλλα το "αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου" δεν το ειχε στην λιστα. και μετα απο ολα αυτα το προβλημα παραμενει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Το ''ημερολογιο'' ηταν χωρις δεδομενα:confused:, Εκανα εκκαθαριση δεδομενων στο "συγχρονισμος ημερολογιου" αλλα το "αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου" δεν το ειχε στην λιστα. και μετα απο ολα αυτα το προβλημα παραμενει..... κατω κατω στα προγραμματα με ελληνικα γραμματα δεν το ειχε το αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 κατω κατω στα προγραμματα με ελληνικα γραμματα δεν το ειχε το αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου? οχι, μονο ''αποθηκευτικος χωρος περιεχομενου προστατευμενου''...., '' αποθηκευτικος χωρος ρυθμισεων'' και ''αποθηκευτικος χωρος προγραμματος αποθηκευσης'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis20 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Θα ήθελα να Κάνο μια ερωτηση.εχω πάρει το u8860 wuawei αλά δεν έχει εγκατεστημένο το εικονίδιο Android Market πως μπορώ να το εγκαταστήσω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts