achisaeL Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Πρέπει να είσαι rooted για να φτάσεις εκεί και με τον κατάλληλο file explorer. πρεπει αν ειμαι rooted στην καρτα μνημης...!! μα εκει ειναι το αρχειο. υπαρχει μια διαδικασια που να λεει 100% τι πρεπει να κανω μηπως τυχον και κανω κατι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic&hl=en το έχω το svox εγκαταστημένο, αλλά πως διαβάζει το μήνυμα, η ένα βιβλίο..!!!???:confused: το έχω για το iGO. -------------ο.κ. το βρήκα..!!! Edited May 11, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για ΝΑ μην κλείνει η οθόνη όταν μιλάς με ΤΟ μεγάφωνο; Πρέπει να απενεργοποιήσεις τον σένσορα προσέγγισης που έχει το τηλέφωνό σου. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Πρέπει να απενεργοποιήσεις τον σένσορα προσέγγισης που έχει το τηλέφωνό σου. Που είναι αυτό στο galaxy sii ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 μακάρι όμως να είχε καλύτερους χάρτες.. θα συμφωνήσω, δεν έχει και πολύ καλούς. από τους καλύτερους χάρτες που έχω λειτουργήσει είναι του mls destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Που είναι αυτό στο galaxy sii ; Ρυθμίσεις - Κλήση - Ενεργ.αισθητήρα.εγγύτητας. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 το έχω το svox εγκαταστημένο, αλλά πως διαβάζει το μήνυμα, η ένα βιβλίο..!!!???:confused: το έχω για το iGO. -------------ο.κ. το βρήκα..!!! Πες το και σε εμας...:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Πες το και σε εμας...:p Δεν είχα κατεβάσει το svox Ariadne Greek;) http://s14.directupload.net/images/120511/tz647evv.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Ρυθμίσεις - Κλήση - Ενεργ.αισθητήρα.εγγύτητας. Δεν το έχει το HTC αυτή την ρύθμιση:what: Ακόμα ΈΧΕΙ δοκιμάσει κανείς αυτή την εφαρμογή; ROM MANAGER από ότι βλέπω στα βίντεο είναι εύκολη λύση για ΝΑ περνάς custom Rom αλλά και να κανείς 2ο partition στην κάρτα σου :confused: το κατέβασα αλλά περιμένω την καινούργια μου sd κάρτα για ΝΑ ΤΟ δοκιμάσω. Edited May 11, 2012 by lokigr Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 τον καλύτερο αλγοριθμο δρομολογησης το έχει το igo. οι δρομολογησεις του είναι μαθηματικά σωστές ακομα και μετά από συχνους επαναυπολογισμους. το έχει αποδείξει στη πράξη. μακάρι όμως να είχε καλύτερους χάρτες. γιατί δεν αρκεί μόνο ο αλγοριθμος δρομολογησης αλλά και οι χάρτες. το navigon το χρησιμοποιώ. είναι καλό πρόγραμμα, αρκετα λιτό όμως. καλές δρομολογησεις χωρίς λαθη, όχι όμως τις ιδανικές του igo. τυγχάνει να χρησιμοποιώ αρκετά και τα δύο. Στο igo ποιον χάρτη έχεις μέσα ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ρυθμίσεις - Κλήση - Ενεργ.αισθητήρα.εγγύτητας. Αυτό είναι στο gb το γνωρίζω , στο ics που εχω τώρα δεν μπορώ να το βρω... Δεν έκανα καλή διευκρίνιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δεν είχα κατεβάσει το svox Ariadne Greek;) http://s14.directupload.net/images/120511/tz647evv.png Και στα διαβάζει κανονικά τα sms τώρα; Γιατί σε μένα τα διαβάζει συλλαβιστά (λόγω του ότι είναι κεφαλαία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 οταν κανουμε backup τις επαφες μεσα σε ποιον φακελο στην μicro sd βρισκεται..; Ψαξε για αρχειο με καταληξη .vcf, θα ειναι χυμα δεν παει σε καποιον φακελο. Και στα διαβάζει κανονικά τα sms τώρα; Γιατί σε μένα τα διαβάζει συλλαβιστά (λόγω του ότι είναι κεφαλαία). Αυτο θυμαμαι και εγω, οτι δεν μπορει να διαβασει κεφαλαια. Στο igo δουλευει κανονικα αλλα εκει το αρχειο που διαβαζει ειναι με μικρους χαρακτηρες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Και στα διαβάζει κανονικά τα sms τώρα; Γιατί σε μένα τα διαβάζει συλλαβιστά (λόγω του ότι είναι κεφαλαία). Μάνο πεζά διαβάζει..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Παιδιά, για να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες των επαφών σας με το facebook σε ICS ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε? Έχω κάνει synchronize και merge όλες τις επαφές του facebook με αυτές του google account μου, αλλά θέλω να φαίνονται οι επαφές του facebook και όχι αυτές του google. Edit-> Προς το παρόν έβαλα το HaxSync και φαίνεται μια χαρά. Edited May 11, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπερα παιδακια!εχω ενα ψιλοπροβληματακι με το handcent.Για θυμιστε μου τις επιλογες που βαζουμε ωστε οταν παραδιδεται ενα μηνυμα,να σκαει ειδοποιηση στην status bar οτι παραδοθηκε.αλλαξα κινητο και δεν θυμαμαι ακριβως τις ρυθμισεις.για δωστε ενα χερακι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλησπερα παιδακια!εχω ενα ψιλοπροβληματακι με το handcent.Για θυμιστε μου τις επιλογες που βαζουμε ωστε οταν παραδιδεται ενα μηνυμα,να σκαει ειδοποιηση στην status bar οτι παραδοθηκε.αλλαξα κινητο και δεν θυμαμαι ακριβως τις ρυθμισεις.για δωστε ενα χερακι Settings -> Receive message settings -> Delivery reports Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Planimeter Πολύ φοβερό πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) υπαρχει προγραμμα που να ξεκλειδωνει ασυρματα δικτυα με default keys? edit: το βρηκα,το δοκιμασα,λειτουργει,ολα complete. Edited May 11, 2012 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Settings -> Receive message settings -> Delivery reports τα χω τικαρισμενα αλλα δεν το κανει..νομιζω επιλεγαμε και κατι αλλο απο τις ρυθμισεις ειδοποιησης-ειδοποιηση αποστολων-ειδοποιηση κατα τη ληψη.Το χω τσεκαρει και αυτο και παλι τπτ.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μόλις με κάλεσα στο άλλο κινητό :) εγω δεν μπορω να κανω καμια κληση.εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 υπαρχει προγραμμα που να ξεκλειδωνει ασυρματα δικτυα με default keys? edit: το βρηκα,το δοκιμασα,λειτουργει,ολα complete. Ειναι εύκολο να μας το πεις? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εύκολο είναι, επιτρεπτό δεν είναι. Παρακαλώ να σταματήσει αυτού του είδους η συζήτηση εδώ. Υ.Γ.: Τα μηνύματα θα αφαιρεθούν σύντομα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 θέλω εφαρμογή που να δείχνει στοιχεία της μπαταρίας. έχω μια 1600 mAh και θέλω να διαπιστώσω ότι όντως είναι τόσα κανεις δε ξέρει;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Λοιπόν κατέβασα το svox Ariadne,το επέλεξα απο το tts αλλα δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει. Όταν πάω στα μηνύματα δεν μου χέι επιλογη να ακούσω καποιο μήνυμα Επισης τι αλλο κανει πέρα του να ακούς τα μηνύματα?, Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts