cb600f Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Έχει κάποιος το κλασικό θέμα του swype για ανάλυση που κάνει για το hd2 ; Το link από το ανάλογο θέμα είναι από multiupload και δεν φαίνεται να λειτουργεί, τουλάχιστον σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Θελω να ρυθμισω το neo v της αδελφης μου(εγω κανω 1-2-1-2 τεστ-τεστ :lol: ), δεν κανει σχεδον ποτε μονη της reboot και χανει κλησεις. το πρωι την καλεσα 3 φορες εγω ακουγα στο ακουστικο οτι καλει και το τηλεφωνο της χτυπησε μονο την 3 φορα, της αλλες δυο δεν εκανε τιποτα ουτε αναπαντητες δεν της εβγαλε, αυτο το εχει ξαναπαθει πριν 10 μερες. Καλα... εγω εχω το ideos x5 και οποτε νιωθει κουρασμενο κανει μονο του reboot :lol:, ε θα το ρυθμισω και απο παρτη μου να κανει ποιο συχνα ;) Για δες το tasker. Κάνει ενα σωρό scripted πράγματα, μπορεί να κάνει και reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 μαλλον αυτο θα κανω γιατι καταντησε βαρετο..Αλλα προσεξα οτι αν μπω απο το Dolphin fb αμεσως μου εμφανιζει της ειδοποιησεις απλα χωρις ηχο.Πραγμα που απο την εφαρμογη φεης ερχετε μετα απο 30 λεπτα η ειδοποιηση ;) anyway θα κανω αυτο με το μεηλ οπως ειπε ο φιλος... Υπάρχουν πάντως αρκετές εφαρμογές στο μάρκετ για αυτή την δουλεία.. Η καλύτερή για μένα είναι η mb notifications . Έχεις ειδοποιήσεις για τα πάντα και με επιλογή με ποιο τρόπο να τις δεις.(πχ οφισιαλ εφαρμογή με όπερα κτλ κτλ) όπως επίσης ρύθμισή να σταματάει το βραδύ και πολλά αλλα ακόμη . Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daronoallos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια καλημεσα,θελω να κανω φραγη εναν συγκεκριμενο αριθμο..πωσ γινεται?χρειαζεται καποια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 ρίξε μια ματιά στο market έχει πολλές εφαρμογές Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια καλημεσα,θελω να κανω φραγη εναν συγκεκριμενο αριθμο..πωσ γινεται?χρειαζεται καποια εφαρμογη? Δες Ρυθμίσεις-Κλήσεις-Απόρριψη Κλήσης-Λίστα αποκλεισμένων ή κάπως έτσι. Έτσι δουλέυει στο Galaxy SII. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αυτό το περίμενα καιρό.......και τώρα.....!!!! camera360, εδω και πολυ καιρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια καλημεσα,θελω να κανω φραγη εναν συγκεκριμενο αριθμο..πωσ γινεται?χρειαζεται καποια εφαρμογη? Σε desire S παω στο ιστιρικο κλισεων βρισκω τον αριθμο , παταω πανω του και επιλεγω αποκλεισμο καλουντος Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 camera360, εδω και πολυ καιρο :p sory αλλά ούτε τα μισά δεν κάνει η camera360.... άσε που πλήρωσα μια περιούσια να το αποκτήσω....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Θα ήθελα μία εφαρμογή με την οποία η φωτογραφία αυτού που με καλεί να πιάνει όλη την οθόνη ή τουλάχιστον παραπάνω από όσο είναι τώρα! :) Full screen caller id Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 sory αλλά ούτε τα μισά δεν κάνει η camera360.... άσε που πλήρωσα μια περιούσια να το αποκτήσω....;) Αφού είναι free Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αφού είναι free όχι και free..!!! http://s1.directupload.net/images/120301/c5inivkw.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 (edited) όχι και free..!!! χχμμμμμμμμ σορυ έχασα επεισόδιο μιλούσα για την κάμερα 360 Edited March 1, 2012 by kollatos Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσεις pois στο google maps του κινητου με kml επεκταση; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Υπάρχουν πάντως αρκετές εφαρμογές στο μάρκετ για αυτή την δουλεία.. Η καλύτερή για μένα είναι η mb notifications . Έχεις ειδοποιήσεις για τα πάντα και με επιλογή με ποιο τρόπο να τις δεις.(πχ οφισιαλ εφαρμογή με όπερα κτλ κτλ) όπως επίσης ρύθμισή να σταματάει το βραδύ και πολλά αλλα ακόμη . Sent from my note ωραια εφαρμογη και χρησιμη.Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Κατεβάζεις δωρεάν από εδώ: https://market.android.com/details?id=com.cit.citisnav Μπαίνεις στο online κατάστημα και κατεβάζεις Full χάρτες Κύπρου με τελική τιμή 9,99 €. Οι χάρτες Κύπρου είναι ίδιοι με αυτούς του Sygic και κατασκευάζονται από την CIT. οι χαρτες ανανεώνονται η οχι? γενικα αξιζει η αγορα? γιατι η τιμη φαινεται απίστευτη!:) ελλαδα τους εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 ωραια εφαρμογη και χρησιμη.Ευχαριστω πολυ!!! χαιρομαι που σου αρεσε! και εγω δοκιμασα πολλες αλλα νομιζω οτι η συγκεκριμενη ειναι η καλυτερη! και μονο που σου δινει την επιλογη με ποια εφαρμογη να ανοιξεις την ειδοποίηση φτανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Handcent SMS Pro Πώς στέλνουμε κενό μήνυμα;; Δεν έχω βρει τρόπο και αναγκάζομαι να το κάνω με τα κανονικά μηνύματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Handcent SMS Pro Πώς στέλνουμε κενό μήνυμα;; Δεν έχω βρει τρόπο και αναγκάζομαι να το κάνω με τα κανονικά μηνύματα. πατα το κενο διαστημα ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 θα ηθελα να μου προτεινετε ενα προγραμμα που να μετραει το χρονο των κλησεων, τα μηνυματα και τα ΜΒ ιντερνετ. Για παραδειγμα εχω το Unlimited 30 με 1500 λεπτα ομιλία και SMS προς όλη τη Vodafone, 70 λεπτά ομιλίας προς άλλα κινητά και σταθερά, 30 SMS προς άλλα δίκτυα, 100 MB Internet Θα ηθελα λοιπον ενα προγραμμα παραμετροποιησιμο που να μπορει να μετραει ακριβως αυτο το προγραμμα συμβολαιου. Λιγο αργα θα απαντησω.....αλλα καλιο αργα παρα....αργοτερα :D Καταρχην πλεον η vodafone σε ειδοποιει οταν φτασεις στο 80% του ελευθερου χρονου που εχεις (κλησεις , sms , ιντερνετ...) Και φυσικα υπαρχει εφαρμογη απο την ιδια την vodafone μεσα στο market (Μy Vodafone ) με την οποια εχεις απ'ευθειας προσβαση στον λογαριασμο σου και στην χρηση του κινητου σου..... Σου δειχνει ποσο χρονο εχεις καταναλωσει και ποσο σου μενει υπολοιπο.... Και φυσικα ενα σωρο αλλες πληροφοριες σχετικα με τον λογαριασμο σου.... Φυσικα θελει ιντερνετ για να δουλεψει (wifi η' 3G )... Εγω αυτο δουλευω και εχω σωθει απο εφαρμογες που τρεχουν συνεχεια απο πισω ( 3G Watchdog κ.τ.λ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αν είσαι root, αποσύνδεσε το sygic από το market μέσω titanium backup (πατάς παρατεταμένα την εφαρμογή στη λίστα και σου βγάζει επιλογή αποσύνδεσης) ;) μου λέει ότι πρέπει να έχω την έκδοση donate για να το κάνω!! ps- είμαι root Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να έχει μαζεμένα ελληνικά web ραδιόφωνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisf21 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλησπερα ,μολις εγκατεστησα στο sygic 11.2.3 se ena sony ericson neo v και θα ηθελα να σας ρωτησω πια ρυθμιση πρεπει να του κανω απο το μενου που εχει(το εψαξα αλλα δεν το βρηκα καπου) για μην εχω χρεωση δεδομενων οταν το ανοιγω,τωρα με χρεωνει.Εχει εγκατασταθει το πακετο με τους ελληνικους χαρτες . Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δε βγαζω ακρη με τιποτα,εχω το Handcent SMS και οταν στελνω μνμ αλλα και οταν δεχομαι αυτα πανε και στο sms του τηλ:( Πηγα στις ρυθμισεις sms του τηλ, ρυθμισεις ειδοποιησεις και το ξετικαρα,αλλα τιποτα εξακολουθει το ιδιο προβλημα,καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Δε βγαζω ακρη με τιποτα,εχω το Handcent SMS και οταν στελνω μνμ αλλα και οταν δεχομαι αυτα πανε και στο sms του τηλ:( Πηγα στις ρυθμισεις sms του τηλ, ρυθμισεις ειδοποιησεις και το ξετικαρα,αλλα τιποτα εξακολουθει το ιδιο προβλημα,καμια λυση? Αν το πρόβλημα σου δεν είναι οι ειδοποιήσεις που λαμβάνεις αλλά το ότι τα μηνύματα εμφανίζονται και στις δύο εφαρμογές δεν είναι πρόβλημα. Εϊναι φυσιολογικό. Δες αν πας στις ρυθμίσεις του Handcent στο Application Settings - Default Messaging Application και επιλέξεις Disable, γίνεται αυτό που θες. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts