elteo Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα με το myQcard που σου δίνει τα υπόλοιπα σε προσφορές, κάρτα και ιντερνετ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα ένας μετρητήςδεδομένων internet. Εχω 350 Mb και φοβάμαι ότι θα τα ξοδέψω χωρίς να το καταλαβω. Μου πρότειναν ένα πρόγραμμα παλιότερα (Vodafone) αλλά απ ότι διαβάζω ανανεώνεται μια στο τόσο - οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι. Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα ένας μετρητήςδεδομένων internet. Εχω 350 Mb και φοβάμαι ότι θα τα ξοδέψω χωρίς να το καταλαβω. Μου πρότειναν ένα πρόγραμμα παλιότερα (Vodafone) αλλά απ ότι διαβάζω ανανεώνεται μια στο τόσο - οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι. Κάτι άλλο; https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5yZ3J1ZXQuYW5kcm9pZC5nM3dhdGNoZG9nIl0. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα ένας μετρητήςδεδομένων internet. Εχω 350 Mb και φοβάμαι ότι θα τα ξοδέψω χωρίς να το καταλαβω. Μου πρότειναν ένα πρόγραμμα παλιότερα (Vodafone) αλλά απ ότι διαβάζω ανανεώνεται μια στο τόσο - οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι. Κάτι άλλο; Μπορείς να στέλνεις κενό μήνυμα στο 1284. παντός η vodafone σε ενημερώνει όταν περάσεις το 80% του προγράμματος σου. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα ένας μετρητήςδεδομένων internet. Εχω 350 Mb και φοβάμαι ότι θα τα ξοδέψω χωρίς να το καταλαβω. Μου πρότειναν ένα πρόγραμμα παλιότερα (Vodafone) αλλά απ ότι διαβάζω ανανεώνεται μια στο τόσο - οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι. Κάτι άλλο; Το 3G watchdog που σου είπαν τα παιδιά είναι πολύ καλό, αλλά μην το εμπιστεύεσαι και 100%. Αν πλησιάζεις στο όριο σου σταμάτα γιατί μπορεί ο provider να μετράει λίγο διαφορετικά τον όγκο. Το μόνο 100% αξιόπιστο είναι τα alerts της κάθε εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Καλησπέρα παλικάρια Εγκατέστησα το svox classic engine, αγόρασα και την Ελληνική svox φωνή (Ariadne) άλλα δεν έχω καταφέρει να μου λέει το όνομα του καλούντα σε εισερχόμενη κλήση. Έχω επιλέξει το svox engine σαν προεπιλογή, έχω επιλέξει την Ελληνική γλώσσα επίσης άλλα δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Έβαλα και το anouncify άλλα ούτε με αυτό έκανα δουλειά. Οι επαφές μου είναι με Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Στην Ελληνική svox φωνή , έχει ένα κουτάκι που ότι γράφεις στο λέει για να τεστάρεις ότι δουλεύει. Εκεί όταν γράφω «γιώργος» και «ΓΙΩΡΓΟΣ» μου τα διαβάζει σωστά και τα δύο εκεί. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να καταφέρω να έχω ανάγνωση σε εισερχόμενη κλήση, μηνύματα, ειδοποιήσεις ημερολογίου, κ.τ.λ ; Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη με φλας για φωτο σε sgs? Εψαξα αλλα ειναι πολλες οι σελιδες:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Καλησπέρα παλικάρια Εγκατέστησα το svox classic engine, αγόρασα και την Ελληνική svox φωνή (Ariadne) άλλα δεν έχω καταφέρει να μου λέει το όνομα του καλούντα σε εισερχόμενη κλήση. Έχω επιλέξει το svox engine σαν προεπιλογή, έχω επιλέξει την Ελληνική γλώσσα επίσης άλλα δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Έβαλα και το anouncify άλλα ούτε με αυτό έκανα δουλειά. Οι επαφές μου είναι με Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Στην Ελληνική svox φωνή , έχει ένα κουτάκι που ότι γράφεις στο λέει για να τεστάρεις ότι δουλεύει. Εκεί όταν γράφω «γιώργος» και «ΓΙΩΡΓΟΣ» μου τα διαβάζει σωστά και τα δύο εκεί. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να καταφέρω να έχω ανάγνωση σε εισερχόμενη κλήση, μηνύματα, ειδοποιήσεις ημερολογίου, κ.τ.λ ; Δες τις ρυθμίσεις του svox και τσέκαρε το κουτάκι που λέει να χρησιμοποιεί τις ρυθμίσεις σε όλα τα προγράμματα. Έλεγξε και το anouncify στις ρυθμίσεις του νομίζω έχει σε πόση ώρα να ξεκινήσει η ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη με φλας για φωτο σε sgs? Εψαξα αλλα ειναι πολλες οι σελιδες:( τι ακριβώς ψάχνεις δεν κατάλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Καλησπέρα παλικάρια Εγκατέστησα το svox classic engine, αγόρασα και την Ελληνική svox φωνή (Ariadne) άλλα δεν έχω καταφέρει να μου λέει το όνομα του καλούντα σε εισερχόμενη κλήση. Έχω επιλέξει το svox engine σαν προεπιλογή, έχω επιλέξει την Ελληνική γλώσσα επίσης άλλα δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Έβαλα και το anouncify άλλα ούτε με αυτό έκανα δουλειά. Οι επαφές μου είναι με Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Στην Ελληνική svox φωνή , έχει ένα κουτάκι που ότι γράφεις στο λέει για να τεστάρεις ότι δουλεύει. Εκεί όταν γράφω «γιώργος» και «ΓΙΩΡΓΟΣ» μου τα διαβάζει σωστά και τα δύο εκεί. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος να καταφέρω να έχω ανάγνωση σε εισερχόμενη κλήση, μηνύματα, ειδοποιήσεις ημερολογίου, κ.τ.λ ; Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη τη λειτουργία οδήγησης. Πήγαινε και πάτα το εικονίδιο "SVOX Ariadne Greek" στις εφαρμογές σου και κάτω κάτω θα δεις "Use this voice in other apps" πάτα το εικονίδιο με τα εργαλεία. Εκεί που λέει μηχανές (στο τέλος) τσεκαρισμένο το "SVOX classic TTS", παραπάνω στο προεπιλεγμένη μηχανή τσεκαρισμένο πάλι το "SVOX classic TTS" και τέλος λίγο ποιο πάνω στο λειτουργία οδήγησης τσεκαρισμένο. Για να ακούσεις ένα παράδειγμα πάτα την 1η επιλογή εκεί που λέει ακούστε ένα παράδειγμα. Επίσης να ξέρεις ότι δεν μπορεί να διαβάσει κεφαλαία δυστυχώς (δοκιμασμένο στα μηνύματα). Για τις επαφές δεν ξέρω μια και τις έχω σε πεζά. Κάνε τις παραπάνω κινήσεις και αν πάλι δεν δουλεύει δοκίμασε και χωρίς το Announcify. Εγώ δεν το έχω βάλει...δουλεύει μια χαρά και από μόνο του. Edited February 17, 2012 by istrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το 3G watchdog! Θα το δοκιμάσω - είμαι μάλιστα εξωτερικό με το roaming της Vf και αν ξεπεράσω το όριο την έβαψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το 3G watchdog! Θα το δοκιμάσω - είμαι μάλιστα εξωτερικό με το roaming της Vf και αν ξεπεράσω το όριο την έβαψα [offtopic] απο οσο ξερω τα δωρεαν ΜΒ του εκαστοτε προγραμματος, εξαιρουν την χρηση τους στο εξωτερικο μεσω roamming. Δες το λιγο [/offtopic] Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 υπαρχει καμμια εφαρμογη που να μας δειχνει η να μας λεει σε ποια απο τις 3 εταιρειες ανηκει ο αριθμος που παιρνουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 νομίζω υπάρχει τέτοια εφαρμογή, είχα χρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο παλιότερα αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται.. ίσως να ήταν μόνο για σταθερά και να σου έδειχνε ποιος σε καλεί, κάτι τέτοιο. όπως και να χει θέλω να σου πω ότι αν κάποιος έχει κάνει φορητότητα του αριθμού του σε άλλο δίκτυο (κάτι που έχουν κάνει οι περισσότεροι) θα σου δείχνει λάθος δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Απλά κάνε τον exdialer system app με το titanium και θα σου καθαρίζει τα notifications μια χαρα! δεν ειμαι ομως ρουτ οποτε πως θα το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 εχω το samsung galaxy s2 οχι root και θελω να μου πειτε αμα υπαρχει τροπος να κανω bypass το Pin απο το exchainge mail του στοκ προγραμματος? καποιος εδω ειπε οτι το κανει το spb αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το smooth calendar και σαν πρόγραμμα ημερολογίου το touch calendar free. Η γραμματοσειρά ήταν πάντα μεγάλη και όταν υπήρχε ένα γεγονός με πολλά γράμματα, όπως τώρα σε λίγο που είναι η παγκόσμια μέρα μητρικής γλώσσας, δεν εμφανιζόταν ολόκληρη η πρόταση. Τώρα παρατηρώ εντελώς ξαφνικά πως η γραμματοσειρά άλλαξε και έγινε μικρότερη. Τώρα όλη πρόταση εμφανίζεται κανονικά. Πώς έγινε αυτό; Θέλω να το κρατήσω σε περίπτωση που χαθεί ξαφνικά, έτσι όπως εμφανίστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 ποιο ειναι το καλυτερο-πληρεστερο λογισμικο αυτη την στιγμη για ελλαδα κ ποιο για την ευρωπη??? 3 είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής πλοήγησης: 1.Η ποιότητα και απόδοση του δέκτη GPS ( αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, εκτός απο κάτι mods σε μερικές συσκευές ) 2.Το πρόγραμμα 3. ( και πιο σημαντικό ) Ο χάρτης Οι χάρτες δεν είναι συμβατοί με όλα τα προγράμματα, έτσι δεν μπορούμε να έχουμε τον συνδυασμό καλύτερου προγράμματος και καλύτερου χάρτη. Θα πρέπει να γίνεται επιλογή με γνώμονα τον καλύτερο χάρτη επειδή δεν έχουν σημασία τόσο οι τυχών ευκολίες ενός προγράμματος όσο η ποιότητα και τα δεδομένα πλοήγησης του χάρτη (μονόδρομοι, χωματόδρομοι, πεζόδρομοι κλπ ) . Θεωρώ μακράν καλύτερο χάρτη για Ελλάδα της GI που έχει το Don't Panic. Σαν πρόγραμμα έχει αρκετές ελλείψεις και πολλές φορές βγάζει οτι είσαι σε παράλληλο δρόμο, απο την άλλη όμως είναι ελαφρύ και τρέχει πολύ καλά σε συσκευές χαμηλών επιδόσεων. Το Sygic/Aura είναι μια μέση λύση με όχι τόσο καλό χάρτη της ΤΑ. Τον ίδιο χάρτη χρησιμοποιεί και το iGO και το NDrive. Το Navigon ( ίσως μαζί με iGO ) ειναι το καλύτερο πρόγραμμα αλλά έχει χάρτη εντελώς ακατάλληλο και επικίνδυνο για την επαρχία και αυτό επειδή έχει για άσφαλτο σχεδόν όλους τους χωματόδρομους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 τι ακριβώς ψάχνεις δεν κατάλαβα.. Το κινητο μου δεν εχει φλας για φωτο,και ρωταω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να τραβαω φωτο με φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το κινητο μου δεν εχει φλας για φωτο,και ρωταω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να τραβαω φωτο με φλας. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Ψάξε μήπως υπάρχει εξωτερικό φλας που να συνδέεται με το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το κινητο μου δεν εχει φλας για φωτο,και ρωταω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να τραβαω φωτο με φλας. Το φλας είναι ένα λαμπακι. Είναι δυνατόν κάποια εφαρμογή να φυτέψει ένα λαμπάκι στο κινητό?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxfire Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 καλησπερα παιδια... Εχω ενα προβλημα με το android market. μπαινω κανονικα διαλεγω εφαρμογη να κατεβασω απο το κινητο μου ενω ειμαι συνδεδεμενος με wifi του σπιτιου μου και δεν ξεκιναει να κατεβαινει απλος φωτρονει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το navigon έχει χάρτη navteq που είναι ο καλύτερος για Αθήνα αλλά έχει ενα σωρό προβλήματα στην επαρχία. Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει και με τον αντίστοιχο χάρτη του igo. Αν όμως βάλεις tomtom στο igo πας μας χαρά στην επαρχία (όσο το έχω δοκιμάσει τουλάχιστον). Βέβαια οι χάρτες της GI παραμένουν οι καλύτεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το φλας είναι ένα λαμπακι. Είναι δυνατόν κάποια εφαρμογή να φυτέψει ένα λαμπάκι στο κινητό?!?! καλοοοοοοο.......!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αχ.....bravo βρε Νικόλα, και λίγο χιούμορ στης μέρες μας..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το φλας είναι ένα λαμπακι. Είναι δυνατόν κάποια εφαρμογή να φυτέψει ένα λαμπάκι στο κινητό?!?! :lol::lol::lol:ναι το ξερω,απλα ειπα μηπως υπαρχει κατι παρομοιο τοσα πραγματα εχουν βγαλει και ειπα μηπως...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts