bettytsa Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 καλησπερα σας, μηπω μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο dialer που να εχει και ελληνικα Τ9? δεν με εξυπηρετηει αυτος της samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 καλησπερα σας, μηπω μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο dialer που να εχει και ελληνικα Τ9? δεν με εξυπηρετηει αυτος της samsung "TO" dialer Contapp (όχι δεν πέρνω ποσοστά :P ) Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ετσι ακριβως γινετε μου εχει τυχη πολες φορες, βεβαια στην cm7 υπαρχει μια ρυθμιση που χτιπαει μονο το τηλεφωνο απαντας με το bt και βλεπεις τη πλοηγηση Δεν έχω cm 7 στο κινητό, αλλά έτσι γίνεται και με το sygic. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 λεβεντες η εφαρμογη box.com ειναι ασφαλης ???????????????? βγαζει στο λινκ http και οχι https που βγαζει το λινκ dropbox, λετε να παθουμε καμια πλακα????????? εχω κανει και στα 2 λογαριασμο απλα στο box εχουμε 50 giga upload ενω στο αλλο μονο 2, τι λετε εσεις????? Καλά και στο dropbox μην νομίζεις ότι αν θέλει η εταιρεία δεν βλέπει τι βάζεις.Και ας έχει το s..Διαβασε λίγο τους όρους χρήσης. ;-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πολυ ωραιο αισθημα! Χρειαστηκα να κανω μια μετατροπη νομισματων, και το converter pro, αρνηθηκε να μου την κανει γιατι δεν ειχε ιντερνετ το κινητο! Δεν θελω ρε developer την τελευταια ισοτιμια, θελω εστω κατα προσεγγιση! Ντε και καλα ιντερνετ, κι αμα δεν εχω δεν μου κανεις τη μετατροπη καθολου; Ψαχνει για νετ, δεν βρισκει, και μου απενεργοποιει την επιλογη για μετατροπη νομισματων. Υπαρχει κανενας μετατροπεας, νομισματικος, που να μπορει να δουλευει ΚΑΙ offline, με την τελευταια ισοτιμια που εχει κρατησει απο την τελευταια φορα που ειχε συνδεση στο νετ? https://market.android.com/details?id=org.wopnersoft.unitconverter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy53b3BuZXJzb2Z0LnVuaXRjb252ZXJ0ZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 σε symbian που ειχα και ειχε τυχει να με παρουν την ωρα που το ειχα το τηλεφωνο για πλοηγηση, εκοψε την πλοηγηση μιλησα με αυτον που με πηρε, και μολις τελειωσα την ομιλια,ξαναμπηκε στην πλοηγηση. σε adroid δεν μου εχει τυχει,αλλα κατι αναλογο θα γινεται. Δεν είναι θέμα android, θέμα προγράμματος είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 "TO" dialer Contapp (όχι δεν πέρνω ποσοστά :P ) Το δοκίμασα και εξακολουθώ να πιστεύω πως ο ex dialer είναι καλύτερος. Στον ex dialer με την χρήση χειρονομιών σε μια επαφή προς τα δεξιά ή αριστερά, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxo280ps Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γεια σας σε όλους, παιδιά από που μπορώ να κατεβάσω πλοήγηση στο κινητό μ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Το δοκίμασα και εξακολουθώ να πιστεύω πως ο ex dialer είναι καλύτερος. Στον ex dialer με την χρήση χειρονομιών σε μια επαφή προς τα δεξιά ή αριστερά, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. το εχdialer και εμενα μου αρεσει πιο πολυ αλλα αφηνει τα notifications του stock dialer υπαρχει λυση? αφηνει τα notifications του stock dialer και δεν εμφανιζει δικα του Edited February 8, 2012 by bettytsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Αν ειμαστε σε πλοηγηση, με το προγραμμα να μας πλοηγει κανονικα, αν λαβουμε κληση, τι γινεται; Πως την χειριζεται το κινητο; Διακοπτεται η πλοηγηση, εμφανιζει κανονικα την κληση, μιλαμε, και μετα συνεχιζει η πλοηγηση; Θελω να ξερω, μην βρεθω εξ'απροοπτου καμια ωρα που εχω βαλει το gps να με παει καπου. Αν σε πάρουν τηλέφωνο,ταυτόχρονα ακούγονται κ οι οδηγίες από την πλοήγηση. Τουλάχιστον έτσι κάνει το ray. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 το εχdialer και εμενα μου αρεσει πιο πολυ αλλα αφηνει τα notifications του stock dialer υπαρχει λυση? αφηνει τα notifications του stock dialer και δεν εμφανιζει δικα του Είναι ο προεπιλεγμένος dialer; Εννοείς πως αν έχεις μια αναπάντητη κλήση και την ανοίξεις, δεν σου εμφανίζει τον ex αλλά κάποιον άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Είναι ο προεπιλεγμένος dialer; Εννοείς πως αν έχεις μια αναπάντητη κλήση και την ανοίξεις, δεν σου εμφανίζει τον ex αλλά κάποιον άλλο; ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Ο dialer one κάνει αυτό που ζητάς εύκολα και χωρίς ρυθμίσεις :). Αυτόν χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό και είναι σούπερ. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Υπαρχει λυση, δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3969121#post3969121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δεν έχω cm 7 στο κινητό, αλλά έτσι γίνεται και με το sygic. Μόνο που σε μένα όταν μιλούσα πολύ έχανε την πορεία.. κ άντε ξανά από την αρχή Send from my HTC with Sense 3.5 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα. Αν ειμαστε σε πλοηγηση, με το προγραμμα να μας πλοηγει κανονικα, αν λαβουμε κληση, τι γινεται; Πως την χειριζεται το κινητο; Διακοπτεται η πλοηγηση, εμφανιζει κανονικα την κληση, μιλαμε, και μετα συνεχιζει η πλοηγηση; Θελω να ξερω, μην βρεθω εξ'απροοπτου καμια ωρα που εχω βαλει το gps να με παει καπου. Ετσι οπως το περιγραφεις δουλευει, τουλαχιστον στο NDRIVE που εχω. Ποτε δεν μπερδευτηκε. Επισης δεν θυμαμαι καλα, αλλα νομιζω πως ταυτόχρονα ακούγονται και οι οδηγίες από την πλοήγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το κατέβασα πριν λίγο. Όντως το μενού είναι ndrive. Λίγο που το δοκίμασα σήμερα εντός Θεσσαλονίκης, μου φάνηκε ίδιο σε όλα με το NDrive. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αν με τον χάρτη της Ελλάδας το NDrive είναι πιο ακριβό από 10 ευρώ, τότε συμφαίρει το CitisNAV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Λίγο που το δοκίμασα σήμερα εντός Θεσσαλονίκης, μου φάνηκε ίδιο σε όλα με το NDrive. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Αν με τον χάρτη της Ελλάδας το NDrive είναι πιο ακριβό από 10 ευρώ, τότε συμφαίρει το CitisNAV. Το στιγμα στο δειχνει σωστα κατα την οδηγηση ή ειναι οπως το ndrive που ειναι πολυ αργο? Απο θεμα χαρτη πως το βλεπεις? δοκιμασες να βαλεις καποια δυσκολη διευθυνση? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το στιγμα στο δειχνει σωστα κατα την οδηγηση ή ειναι οπως το ndrive που ειναι πολυ αργο? Απο θεμα χαρτη πως το βλεπεις? δοκιμασες να βαλεις καποια δυσκολη διευθυνση? Η διαδρομή που του έβαλα ήταν εύκολη. Το στίγμα ήταν ο.κ και ο χάρτης επίσης. Με την πρώτη ευκαιρία θα του βάλω και κάτι πιο εύκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 το εχdialer και εμενα μου αρεσει πιο πολυ αλλα αφηνει τα notifications του stock dialer υπαρχει λυση? αφηνει τα notifications του stock dialer και δεν εμφανιζει δικα του Aν εισαι root κατεβασε απο το #25 ποστ το ζιπ αρχειο(NotiGo.........zip) και φλασαρε με cwm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187025&page=3 . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Aν εισαι root κατεβασε απο το #25 ποστ το ζιπ αρχειο(NotiGo.........zip) και φλασαρε με cwm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187025&page=3 . Και μετά μου λέει να κατεβάσω τον angel dialer... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Και μετά μου λέει να κατεβάσω τον angel dialer... Αγνόησέ το. Φλασάρεις κανονικά το αρχειάκι μέσω CWM, και μετά αν εξακολουθεί να σου δείχνει ειδοποιήσεις, ξηλώνεις τον exDialer και τον ξαναπερνάς. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 ειναι προεπιλεγμενος απλα ενω βλεπω τις αναπαντητες το εικονιδιο πανω στην μπαρα του στοκ δεν φευγει παραμενει Απλά κάνε τον exdialer system app με το titanium και θα σου καθαρίζει τα notifications μια χαρα! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Για όλους από Θεσσαλονίκη. Υπάρχει για νέα εφαρμογή για τα Δρομολόγια του ΟΑΣΘ. Πολύ ωραία για όσους χρησιμοποιούν λεωφορείο. https://market.android.com/details?id=com.stonos.oasth Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ξέρετε αν ο Opera για Android συμπιέζει επιπλέον τα δεδομένα πριν τα κατεβάσει; Αξίζει τον κόπο. Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να μετράω τον όγκο δεδομένων που ανταλλάσσω μέσω του δικτύου της κινητής; Εχω 100Mb Mobile internet και δε θα ήθελα να τα ξεπερνάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts