Jump to content

Saxo280ps

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Saxo280ps

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Saxo280ps's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια μια βοηθεια θελω,να μου πει καποιος ποιο αριθμο εχει samsung οταν θες να κανεις το κινητο επανακινηση? δηλαδη το νοκια εχει 12345..... το samsung ποιο αριθμο εχει?
  2. Παιδιά γεια σας μια ερώτηση ήθελα να κάνω.... έχω πάρει samsung galaxy s2, ερώτηση μ είναι, πόσες ώρες φορτωνη το κινητό κανονικά? εγώ έχω βάλει και φόρτωνε για να φτάσει 100% πάνω από 5ώρες,μια βοήθεια θέλω σε αυτό, ευχαριστώ! Κανονικά πόσες ώρες κάνει για να φορτώσει? και αυτα που λεει εξοικ.ενεργ.συστηματοσ,και προσαρμοσμενη εξοικονομηση δουλεια κανουν οταν ειναι στην επιφανεια εργασια του κινιτου πανω αριστερα απο την μπαταρια που τα βγαζη?
  3. Γεια σας σε όλους, παιδιά από που μπορώ να κατεβάσω πλοήγηση στο κινητό μ?
  4. Α σε καταλαβα καλα!Θα πατησεις menu μετα ρυθμισεις,ηχος κ μετα θα πας τερμα κατω κ εκει γραφει,Αναδραση με Δονηση..πατα να ζβυση!
  5. εγω παιδια για το gps ροταω,γιατι τυχαινει να εισαι μεσα στο αμαξει κ να θελει να ειναι στην φορτιση....εκει τι κανεις αν ειναι στο μισο δηλαδη 50% και πανο? αποσο το εχω δει κ δοκιμαση με το γπσ δηλαδη πλοηγηση πεφτη πολι γρηγορα η μπαταρια...αρα πρεπει να ειναι στην φορτιση....
  6. Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω παλι!Επειδη η μπαταρια του htc derise Hd ειναι λιθιου, μπορουμε να τιν φορτονουμε οτι ωρα θελουμε?
  7. Α οκ....ευχαριστω!Που μπορω να βρω να απενεργοποιηση του ιντερνετ απο την καρτα μ.....στο κινητο μ για να μην με χρειωνη απο την καρτα μ? Κ τι πρεπει να εχω κληστω για να μην μου τρωει την μπαταρια?Τι πρεπει να προσεχς στο κινητο μ?
  8. Το κανο ιδει φιλε...αυτο που λες..αλλο εννοω,,,ναι το κουμπι εκκαθαρσης το ξερω!ακριβος απο κατο εχει εφαρμογες αυτα δεν μπωρο να ζβεισω...αυτα που ερχονται σαν μηνυματα ι αναπαντητες κλησεις τα ζβεινη ενω της εφαρμογες οχι...εκει τι γινετε?
  9. Ναι κ εγω αυτο λεω,οτι τρεις ωρες ειναι λιγες!Σας ευχαριστω για της απαντισης που μου δωσατε!Ενταξη να πο κ την αληθεια ολο μεσα ημουνα κ εψαχνα της εφαρμογες του κινητου!Παιδια μια αλλη ερωτηση,εκει που σε γραφει σιμα του δυκτιου,κ απο κατω διχνει της εφαρμογες που ειχα μπει ποιο πριν εικηνα μπορουμε να ζβησουμε κ πως αν γινετε?ξοδευει την μπαταρια?
  10. Σε ευχαριστω που μου απαντησες!Αλλα σε αλλες γραμμες δουλευει αψογα!ποσες μερες κραταει μπαταρια?
×
×
  • Create New...