Maria8746 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 σας ευχαριστω!ποιο θεωρειτε καλυτερο team viewer η andoroid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 δοκίμασε τα και θα δεις ποιο σε βολεύει Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Το iGO μια χαρά είναι αρκεί να έχεις του τελευταίους 2011.Q3 χάρτες της Navteq. Μήπως γνωρίζεις που μπορούμε να τους βρούμε? Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παράθεση από c3250 > Χρονια Πολλα σε ολους λογο ημερων χρειαζετε να στειλω μαζικα sms κανενα καλο προγραμμα,,, εχω το Gosms αλλα δεν μου παρουσιαζει την λιστα των επαφων μου για να διαλεξω σε ποιους να στειλω. Παράθεση από kill_noob > Περιεργο αυτο που λες. Δηλαδη οταν πατας compose και στη συνεχεια πανω δεξια για να διαλεξεις επαφες τι ακριβως σου βγάζει? Παράθεση από c3250 > Με παει στην επομενη καρτελα για να γραψω το μηνυμα παταω στις επαφες αλλα εκει δεν μου εμφανιζει ποτε τις επαφες,σαν να κολαει καπως.. Καμια βοηθεια καποιος?????? καποια βοηθεια ρε παιδια!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Να ρωτήσω.. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με GPS. χρεώνει μόνο το 3G? Πρέπει να κατεβάζω χάρτες; τι πληρώνω; --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.984661,23.635195 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μήπως γνωρίζεις που μπορούμε να τους βρούμε? Δεν διατίθενται δωρεάν και ως εκ τούτου στο παρόν forum δεν μας επιτρέπεται η διακίνησή τους. Να ρωτήσω.. Ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με GPS. χρεώνει μόνο το 3G? Πρέπει να κατεβάζω χάρτες; τι πληρώνω; Αν βάλεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης με τους δικούς του χάρτες θα πληρώσεις μόνο αυτά και τίποτε άλλο. Δεν έχεις χρεώσεις σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για backup που να μην θέλει root;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι.... το sygic απο που μπορώ να το κατεβάσω "σπασμένο" και απο που θα κατεβάσω και τους χάρτες? έχω το Xperia neo v! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Υπάρχει κάποια εφαρμογή για backup που να μην θέλει root;; https://market.android.com/details?i...TXlCYWNrdXAiXQ Υπάρχει κάποια εφαρμογή για backup που να μην θέλει root;; αν δεν στο ανοιγει παλι πηγαινε πισω στην σελιδα 339 ποστ 5078 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 28, 2011 by athanaso77 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι.... το sygic απο που μπορώ να το κατεβάσω "σπασμένο" και απο που θα κατεβάσω και τους χάρτες? έχω το Xperia neo v! Να επαναλάβω για άλλη μία φορά ότι στο παρόν forum απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση / ζήτηση "σπασμένου" λογισμικού. Παρακαλώ προς συμμόρφωση στους κανονισμούς τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για backup που να μην θέλει root;; https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZXJ3YXJlLmFuZHJvaWQuTXlCYWNrdXAiXQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Το ΕS υποστηρίζει σύνδεση lan η οποία δε χρειάζεται ροοτ. Το δοκίμασα μόλις. οδηγιες μπορει να δωσει καποιος? πρεπει να κατεβασω κατι στο Pc?εκανα share φακελους (παραεκανα μαλλον) και παλι μου λεει δεν ειναι ενεργοποιημενο το sbs και κατι τετοια και αν το κανω (μηπως παιδευομαι και αδικα) συνδεομαι ασυρματα με τον υπολογιστη και? παιζω πχ κατευθειαν μουσικη απο το κινητο χωρις να τα κατεβασω? η βιντεο? EDIT: σημερα και αφου εψαξα μια εντολη που υποτιθεται ανοιγει το SMB στον υπολογιστη το κινητο βγαζει Παρακαλω ελεγξτε την ασυρματη συνδεση. Ως χτες το εβρισκε αλλα δεν μπορουσε να συνδεθει.. Ο υπολογιστης δεν εχει ασυρματο ειναι συνδεδεμενος με το ρουτερ με ΛΑΝ.. Edited December 29, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αν βάλεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης με τους δικούς του χάρτες θα πληρώσεις μόνο αυτά και τίποτε άλλο. Δεν έχεις χρεώσεις σύνδεσης. Το 3G Δεν χρεώνεται; Σίγουρα μη πάθω κανα έφραγμα. Απλώς πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το GPS στο κινητό μου έτσι; Τους χάρτες κτλπ, τους βρίσκω στο Android market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το 3G Δεν χρεώνεται; Σίγουρα μη πάθω κανα έφραγμα. Απλώς πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το GPS στο κινητό μου έτσι; Τους χάρτες κτλπ, τους βρίσκω στο Android market? καλό είναι να ΒΓΑλΕΙΣ το 3g.διότι νομίζω θα πας για έμφραγμα:wacko: αλλά και αυτό να μην ισχύει δεν υπάρχει λόγος να το έχεις για το πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αν και απόλυτα ικανοποιημένος από το don't panic, έχω επηρεαστεί από τις καλές κριτικές που διαβάζω για το igo. Από που μπορώ να το δοκιμάσω trial ή να το αγοράσω; Ούτε στο market, ούτε στο site της εταιρίας βρήκα κάτι. Swyped from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλό είναι να ΒΓΑλΕΙΣ το 3g.διότι νομίζω θα πας για έμφραγμα:wacko: αλλά και αυτό να μην ισχύει δεν υπάρχει λόγος να το έχεις για το πρόγραμμα πλοήγησης. Και με το απλό 2g κατεβάζει δεδομένα το κινητό!απλά με ποιο αργή ταχύτητα .... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το 3G Δεν χρεώνεται; Σίγουρα μη πάθω κανα έφραγμα. Απλώς πρέπει να έχω ενεργοποιημένο το GPS στο κινητό μου έτσι; Τους χάρτες κτλπ, τους βρίσκω στο Android market? Τα προγράμματα που τα πληρώνεις για να τα εγκαταστήσεις, σου δίνουν και χάρτες. Οπότε το 3G αν το έχεις ανοιχτό, θα έχει πολύ μικρές χρεώσεις για το GPS γιατί θα χρησιμοποιείται μόνο για να σου βρίσκει πιο γρήγορα την θέση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Όσοι χρησιμοποιούν τα google tasks αλλά και γενικώς tasks ας δοκιμάσουν το any.do, με πολύ αέρινο ui ,wp7 like ξεφεύγει από τα καθιερωμένα αλλά λίγο πιο απλοϊκό από τα αλλά του είδους. @duruti βάλε το airdroid και θα κάνεις ότι θες ... from THE hd2 Edited December 29, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Το NDrive θα βρεις λίγους που να το προτείνουν εδώ. Με τη σειρά προτείνω... iGO, Don't Panic, Navigon, Sygic. Το Navigon δουλεύει μια χαρά στο Arc S. Προσωπικά με την τελευταία εκδοσή του navigon έχω μείνει παρα πολύ ευχαριστημένος . Το εκανα χρήση εδώ στην πόλη μου και οι χάρτες είναι ενημερωμένοι παντού και σε κάθε δρομάκι .. Παρα πολύ καλο..άψογο θα έλεγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 πολυ καλη εφαρμογουλα για αναζητηση ταξι! https://market.android.com/details?id=gr.androiddev.taxibeat&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmFuZHJvaWRkZXYudGF4aWJlYXQiXQ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ξερει κανεις αν οι χαρτες της ΝΟΚΙΑ ειναι διαθεσιμοι για anroid?ειχε βγαλει μια ανακοινωση οτι θα τους διαθεσει και για τα δικα μας και για ios..απο το Ν8 εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος και ειναι δωρεαν εκει (δεν ξερω για εδω),οποτε θα με ενδιεφερε.το ndrive ειναι μαπα παντως στοθεμα πλοηγησης,δεν συμφωνω με τις επιλογες που κανει στη διαδρομη.απο ακριβεια δεν εχω αποψη ακομα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ξερει κανεις αν οι χαρτες της ΝΟΚΙΑ ειναι διαθεσιμοι για anroid?ειχε βγαλει μια ανακοινωση οτι θα τους διαθεσει και για τα δικα μας και για ios..απο το Ν8 εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος και ειναι δωρεαν εκει (δεν ξερω για εδω),οποτε θα με ενδιεφερε.το ndrive ειναι μαπα παντως στοθεμα πλοηγησης,δεν συμφωνω με τις επιλογες που κανει στη διαδρομη.απο ακριβεια δεν εχω αποψη ακομα. δοκιμασε λιγο το navigon αν θελεις! οπως ειπα και πιο πανω εγω επαθα πλακα! δεν το περιμενα.. ειναι το μοναδικο που ειχε ολες τις αλλαγες που εγιναν τους τελευταιους μηνες σε μονόδρομους εδω στην πολη μου κτλ κτλ κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια θελω να αγορασω το tapatalk αλλα δεν μπορω με τιποτα απο το μαρκετ! ειχα κατεβασει την εφαρμογη απο το samsung apps που την ειχε δωρεαν τοτε.. την κανω απεγκατασταση αλλα στο μαρκετ και παλι μου το βγαζει οτι ειναι στις εφαρμογες μου και οτι δεν μπορω να το αγορασω γιατι δεν ειναι γνησιο και κατι τετοια... ειναι δυνατον???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδια αγορασα το archos 80 G9 16 GB και είμαι ευχαριστημένος. Θελω να ρωτήσω δυο πράγματα. Πρωτον αν υπάρχει κάποια εφαρμογη που να μοιραζει Ιντερνετ απο το PC μου, μεσω της USB θυρας του, στο archos. Δευτερον αν υπάρχει καποια αξιοπιστη εφαρμογη στο market που να σου επιτρεπει να βλεπεις livestream ελληνικους αγωνες ποδοσφαιρου. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Παιδια αγορασα το archos 80 G9 16 GB και είμαι ευχαριστημένος. Θελω να ρωτήσω δυο πράγματα. Πρωτον αν υπάρχει κάποια εφαρμογη που να μοιραζει Ιντερνετ απο το PC μου, μεσω της USB θυρας του, στο archos. Δευτερον αν υπάρχει καποια αξιοπιστη εφαρμογη στο market που να σου επιτρεπει να βλεπεις livestream ελληνικους αγωνες ποδοσφαιρου. Ευχαριστω. Μπορεις να βλεπεις και απο το browser της συσκευης σου αρκει να ξερεις καποια σαιτ που τα παιζουν:X εφαρμογες παντος υπαρχουν, δες στο μαρκετ για ustream - ustream viewer - veetle ειχα βαλει μερικες ποιο παλια αλλα της εβγαλα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts