sakis697 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 κανε μια διαγραφη το ιστορικο η ακομα και τα cookies μπορει να βοηθησει. Μολις δοκιμασα απο αλλο υπολογιστη.. Παλι δεν εγινε... Τα νευρα μου..... :knife::kill::rocket::shoot::chair: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ναι, τελικά έτσι και έγινε. Το θεμα είναι ότι πρεπει να περιμένεις ωρες γραφειου, Mail κλπ.. Μου ειπε ο ανθρωπος ότι αυτο γινεται για να ειναι σιγουροι οτι ο πελατης παιρνει το σωστο προϊον και δεν θα εχει προβλημα... Παρολα αυτα, προσωπικα προτιμω αφου ειναι ηλεκτρινικη αγορα, την αμεσοτητα... Εκανα εγκατασταση, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να το χρησιμοποιησω γιατι ειμαι στο γραφειο... Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια :) Στο email που σου στείλανε έχει ένα δεύτερο link που ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης . Συνιστώ να το κατεβάσεις/φυλάξεις και να του ρίξεις μιά ματιά προκειμένου να μην αναλωθείς σε ερωτήσεις που κατά πάσα πιθανότητα απαντώνται σε αυτό . Γιά οτιδήποτε άλλο , εδώ είμαστε , αν γνωρίζουμε ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την συζήτηση, ξεχώρισα τα IGO και Don't Panic. Είχα στις επιλογές και το sygic αλλά το απέρριψα μετά από διάφορα που διάβασα. Το θέμα και για τα δύο είναι αν θα παίζουν όπως πρέπει στην οθόνη του Note (μέγεθος, ανάλυση). Εσείς τι θα βάζατε σε Note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Παιδια επειδη τωρα μαθαινω ολες τις εφαρμογες μονο απο το μαρκετ τις βρισκω? ναι και κάποιες βοηθητικές στους xda καθως και <<αλλού>> και φυσικά στο παρών site Edited December 8, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις φωνές: Voice_Gre-m11_odytsak.zip και Voice_Gre-f11_odytsak.zip (είναι βελτιωμένες). Thanks STEGRA1000 . Τι διαφορετικό έχουν οι φωνές που συνιστάς ? Χρησιμοποιούν άλλη βελτιωμένη φρασεολογία στις οδηγίες ? Που τις βρίσκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια οσοι χρησιμοποιείτε im+ messenger συνδέεστε στο yahoo σας λογαριασμο ??? εγω μετα το τελευταιο update της εφαρμογης δεν μπορω να συνδεθώ με τιποτα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την συζήτηση, ξεχώρισα τα IGO και Don't Panic. Είχα στις επιλογές και το sygic αλλά το απέρριψα μετά από διάφορα που διάβασα. Το θέμα και για τα δύο είναι αν θα παίζουν όπως πρέπει στην οθόνη του Note (μέγεθος, ανάλυση). Εσείς τι θα βάζατε σε Note? To Don't Panic και το Sygic παίζει χωρίς πρόβλημα στην ανάλυση του Note. Το iGO θέλει ειδικό skin που δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Στο email που σου στείλανε έχει ένα δεύτερο link που ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης . Συνιστώ να το κατεβάσεις/φυλάξεις και να του ρίξεις μιά ματιά προκειμένου να μην αναλωθείς σε ερωτήσεις που κατά πάσα πιθανότητα απαντώνται σε αυτό . Γιά οτιδήποτε άλλο , εδώ είμαστε , αν γνωρίζουμε ...... Το διαβασα ηδη...:) Λοιπον πρωτες εντυπωσεις Πραγματικα πολυ γρηγορο, ωραιοι χαρτες και οσον αφορα τις διαδρομες που βγαζει, ειναι το μονο που "προτεινε" να γυρισω σπιτι κατα 80% απο τον διαδρομη που χρησιμοιποιω :!: (παω απο στενα και κοβω δρομο γενικοτερα-ειχα βαλει συντομη διαδρομη) Θα ηθεμα μονο λιγα περισσοτερα pois στις διαδρομες, αλλα νομιζω οτι θα προστεθουν αργότερα... Δεν το εψαξα, αλλα δεν νομιζω να "βγαζει" περισσοτερα σημεια στη πλοηγηση προς το παρον... Edited December 8, 2011 by gup_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ναι και κάποιες βοηθητικές στους xda καθως και <<αλλού>> και φυσικά στο παρών site Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Αν τις κατεβασω απο αλλου μετα με ποιο τροπο τις εγκαθιστω στο κιν? Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Αν τις κατεβασω απο αλλου μετα με ποιο τροπο τις εγκαθιστω στο κιν? Τις βαζεις καπου στη καρτα και τις τρεχεις με file manager Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μολις δοκιμασα απο αλλο υπολογιστη.. Παλι δεν εγινε... Τα νευρα μου..... :knife::kill::rocket::shoot::chair:και εμενα το εκανε σε καταλαβαινω....ειχα το soundhount free και αγορασα το full(0.10ε:D) και ειχα και τις δυο εφαρμογες στο κινητο,οποτε αναγκαστηκα και εσβησα και τις δυο και μετα δεν μου το ξανα εκανε εγκατασταση,εκανα ανανεωσεις συνεχεια εκλεισα wifi εκλεισα το firefox οσπου εγενετο το φως ξελαμπικαρε:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τι ειναι το google+; Μήπως κάτι σαν το dropbox; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τι ειναι το google+; Μήπως κάτι σαν το dropbox; Όχι, καμία σχέση. Είναι o client για το social network της google, αντίστοιχο του Facebook. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 μια ερωτηση... ενω εχω βαλει καρτα και αγοραζω κανονικα μεσο pc εφαρμογες για το τηλ. μεσο του market του τηλ.μολις παταω αγορα λεει σφαλμα πριν παρω το note και ειχα αλλες συσκευες ολα μια χαρα.καμια ιδεα??:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 μια ερωτηση... ενω εχω βαλει καρτα και αγοραζω κανονικα μεσο pc εφαρμογες για το τηλ. μεσο του market του τηλ.μολις παταω αγορα λεει σφαλμα πριν παρω το note και ειχα αλλες συσκευες ολα μια χαρα.καμια ιδεα??:rolleyes: Εμένα αυτό μου το κάνει με το νέο market. Με το παλιό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες ή μόνο στις προσφορές του 10-billion γιατί τελευταία μόνο με αυτές έχω δοκιμάσει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 μια ερωτηση... ενω εχω βαλει καρτα και αγοραζω κανονικα μεσο pc εφαρμογες για το τηλ. μεσο του market του τηλ.μολις παταω αγορα λεει σφαλμα πριν παρω το note και ειχα αλλες συσκευες ολα μια χαρα.καμια ιδεα??:rolleyes: Νομίζω πως το νέο μαρκετ σε συνδιασμό με το 10-billion apps έχουν δημιουργήσει ένα ψιλοπανικό στο market και αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους. Ελπίζω σε λίγο καιρό που θα ηρεμήσουν τα πράγματα να στρώσει η κατάσταση. Πάντως δοκίμασε και τα κλασσικά tricks (uninstall updates, clear data κλπ) μέσα από το manage apps μήπως και στρώσει. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 βγήκαν και άλλα anti-virus για κινητά https://market.android.com/details?id=com.avast.android.mobilesecurity&feature=apps_movers_shakers https://market.android.com/details?id=com.bitdefender.security&feature=apps_movers_shakers αξίζει κάποιος να βάλει κάποιο? η φορτώνει πολύ το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 μωρε εγώ 'εχω antivirus(Antivirus Free) αλλά το θεωρώ λίιιγο 'αχρηστο... και όσο παν βγάζουν και άλλα! τι να πω! διαφορα δεν εχω δει καμια πριν και μετα την εγκαταστασή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 το igo π.χ. λειτουργει χωρις ιντερνετ στο κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 ακριβώς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Και εγώ το avg έχω. Σύμφωνα με το battery mix κάτι τρώει ειδικά όταν παίζω με το market και κατεβάζω. Αλλά οχι και φοβερά πράγματα. Για τη χρησιμότητα του υπάρχουν αμφιβολίες αλλά ας υπάρχει μπας και χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 το igo π.χ. λειτουργει χωρις ιντερνετ στο κινητο ? Όλα τα προγράμματα που συζητάμε εδώ πάιζουν χωρίς ίντερνετ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 μια ερωτηση... ενω εχω βαλει καρτα και αγοραζω κανονικα μεσο pc εφαρμογες για το τηλ. μεσο του market του τηλ.μολις παταω αγορα λεει σφαλμα πριν παρω το note και ειχα αλλες συσκευες ολα μια χαρα.καμια ιδεα??:rolleyes: Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και προσπάθησε ξανά να κάνεις την αγορά... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Εμένα αυτό μου το κάνει με το νέο market. Με το παλιό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες ή μόνο στις προσφορές του 10-billion γιατί τελευταία μόνο με αυτές έχω δοκιμάσει. Νομίζω πως το νέο μαρκετ σε συνδιασμό με το 10-billion apps έχουν δημιουργήσει ένα ψιλοπανικό στο market και αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους. Ελπίζω σε λίγο καιρό που θα ηρεμήσουν τα πράγματα να στρώσει η κατάσταση. Πάντως δοκίμασε και τα κλασσικά tricks (uninstall updates, clear data κλπ) μέσα από το manage apps μήπως και στρώσει. Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και προσπάθησε ξανά να κάνεις την αγορά... τελικα αλλαξα γλωσσα στο τηλ απο ελληνικα σε αγγλικα και κατεβαζει κανονικα τα paid. thanks @jkalimer. πριν δεν μπορουσα να κατεβασω ουτε με 10λεπτα ουτε αυτες που εχουνε παραπανω και ολα αυτα μολις πηρα το note πριν με αλλες συσκευες ολα κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Για ολους τους φιλους που εχουν προβλημα με το 2 step verification ( το νεο τροπο επαληθευσης της google) το παρακατω βιντεο θα σας δειξει τι πρεπει να κανετε , ειναι πολυ ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts