Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανε μια διαγραφη το ιστορικο η ακομα και τα cookies μπορει να βοηθησει.

Μολις δοκιμασα απο αλλο υπολογιστη.. Παλι δεν εγινε... Τα νευρα μου..... :knife::kill::rocket::shoot::chair:

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Ναι, τελικά έτσι και έγινε. Το θεμα είναι ότι πρεπει να περιμένεις ωρες γραφειου, Mail κλπ.. Μου ειπε ο ανθρωπος ότι αυτο γινεται για να ειναι σιγουροι οτι ο πελατης παιρνει το σωστο προϊον και δεν θα εχει προβλημα... Παρολα αυτα, προσωπικα προτιμω αφου ειναι ηλεκτρινικη αγορα, την αμεσοτητα...

Εκανα εγκατασταση, αλλα ακομα δεν εχω προλαβει να το χρησιμοποιησω γιατι ειμαι στο γραφειο...

Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια :)

Στο email που σου στείλανε έχει ένα δεύτερο link που ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης .

Συνιστώ να το κατεβάσεις/φυλάξεις και να του ρίξεις μιά ματιά προκειμένου να μην αναλωθείς σε ερωτήσεις που κατά πάσα

πιθανότητα απαντώνται σε αυτό .

Γιά οτιδήποτε άλλο , εδώ είμαστε , αν γνωρίζουμε ......

Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την συζήτηση, ξεχώρισα τα IGO και Don't Panic. Είχα στις επιλογές και το sygic αλλά το απέρριψα μετά από διάφορα που διάβασα. Το θέμα και για τα δύο είναι αν θα παίζουν όπως πρέπει στην οθόνη του Note (μέγεθος, ανάλυση).

Εσείς τι θα βάζατε σε Note?

Παιδια επειδη τωρα μαθαινω ολες τις εφαρμογες μονο απο το μαρκετ τις βρισκω?

ναι και κάποιες βοηθητικές στους xda καθως και <<αλλού>>

και φυσικά στο παρών site

Edited by skstelios

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις φωνές: Voice_Gre-m11_odytsak.zip και Voice_Gre-f11_odytsak.zip (είναι βελτιωμένες).

Thanks STEGRA1000 . Τι διαφορετικό έχουν οι φωνές που συνιστάς ? Χρησιμοποιούν άλλη βελτιωμένη φρασεολογία στις

οδηγίες ? Που τις βρίσκω ?

παιδια οσοι χρησιμοποιείτε im+ messenger συνδέεστε στο yahoo σας λογαριασμο ???

εγω μετα το τελευταιο update της εφαρμογης δεν μπορω να συνδεθώ με τιποτα..:confused:

• Administrators
Μέχρι τώρα από ότι κατάλαβα διαβάζοντας την συζήτηση, ξεχώρισα τα IGO και Don't Panic. Είχα στις επιλογές και το sygic αλλά το απέρριψα μετά από διάφορα που διάβασα. Το θέμα και για τα δύο είναι αν θα παίζουν όπως πρέπει στην οθόνη του Note (μέγεθος, ανάλυση).

Εσείς τι θα βάζατε σε Note?

To Don't Panic και το Sygic παίζει χωρίς πρόβλημα στην ανάλυση του Note. Το iGO θέλει ειδικό skin που δεν έχει βγει ακόμα.

Modpic.gif

Στο email που σου στείλανε έχει ένα δεύτερο link που ανοίγει το εγχειρίδιο χρήσης .

Συνιστώ να το κατεβάσεις/φυλάξεις και να του ρίξεις μιά ματιά προκειμένου να μην αναλωθείς σε ερωτήσεις που κατά πάσα

πιθανότητα απαντώνται σε αυτό .

Γιά οτιδήποτε άλλο , εδώ είμαστε , αν γνωρίζουμε ......

Το διαβασα ηδη...:)

Λοιπον πρωτες εντυπωσεις

Πραγματικα πολυ γρηγορο, ωραιοι χαρτες και οσον αφορα τις διαδρομες που βγαζει, ειναι το μονο που "προτεινε" να γυρισω σπιτι κατα 80% απο τον διαδρομη που χρησιμοιποιω :!: (παω απο στενα και κοβω δρομο γενικοτερα-ειχα βαλει συντομη διαδρομη)

Θα ηθεμα μονο λιγα περισσοτερα pois στις διαδρομες, αλλα νομιζω οτι θα προστεθουν αργότερα...

Δεν το εψαξα, αλλα δεν νομιζω να "βγαζει" περισσοτερα σημεια στη πλοηγηση προς το παρον...

Edited by gup_

ναι και κάποιες βοηθητικές στους xda καθως και <<αλλού>>

και φυσικά στο παρών site

Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Αν τις κατεβασω απο αλλου μετα με ποιο τροπο τις εγκαθιστω στο κιν?

Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.Αν τις κατεβασω απο αλλου μετα με ποιο τροπο τις εγκαθιστω στο κιν?

Τις βαζεις καπου στη καρτα και τις τρεχεις με file manager

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Μολις δοκιμασα απο αλλο υπολογιστη.. Παλι δεν εγινε... Τα νευρα μου..... :knife::kill::rocket::shoot::chair:
και εμενα το εκανε σε καταλαβαινω....ειχα το soundhount free και αγορασα το full(0.10ε:D) και ειχα και τις δυο εφαρμογες στο κινητο,οποτε αναγκαστηκα και εσβησα και τις δυο και μετα δεν μου το ξανα εκανε εγκατασταση,εκανα ανανεωσεις συνεχεια εκλεισα wifi εκλεισα το firefox οσπου εγενετο το φως ξελαμπικαρε:lol::lol:

Τι ειναι το google+; Μήπως κάτι σαν το dropbox;

Όχι, καμία σχέση. Είναι o client για το social network της google, αντίστοιχο του Facebook.

Oneplus 6 8/128

μια ερωτηση...

ενω εχω βαλει καρτα και αγοραζω κανονικα μεσο pc εφαρμογες για το τηλ.

μεσο του market του τηλ.μολις παταω αγορα λεει σφαλμα πριν παρω το note

και ειχα αλλες συσκευες ολα μια χαρα.καμια ιδεα??:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτηση...

Εμένα αυτό μου το κάνει με το νέο market. Με το παλιό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες ή μόνο στις προσφορές του 10-billion γιατί τελευταία μόνο με αυτές έχω δοκιμάσει.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

μια ερωτηση...

Νομίζω πως το νέο μαρκετ σε συνδιασμό με το 10-billion apps έχουν δημιουργήσει ένα ψιλοπανικό στο market και αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους. Ελπίζω σε λίγο καιρό που θα ηρεμήσουν τα πράγματα να στρώσει η κατάσταση. Πάντως δοκίμασε και τα κλασσικά tricks (uninstall updates, clear data κλπ) μέσα από το manage apps μήπως και στρώσει.

Λεωνίδας

βγήκαν και άλλα anti-virus για κινητά

https://market.android.com/details?id=com.avast.android.mobilesecurity&feature=apps_movers_shakers

https://market.android.com/details?id=com.bitdefender.security&feature=apps_movers_shakers

αξίζει κάποιος να βάλει κάποιο? η φορτώνει πολύ το κινητό?

μωρε εγώ 'εχω antivirus(Antivirus Free) αλλά το θεωρώ λίιιγο 'αχρηστο... και όσο παν βγάζουν και άλλα!

τι να πω! διαφορα δεν εχω δει καμια πριν και μετα την εγκαταστασή του

Και εγώ το avg έχω. Σύμφωνα με το battery mix κάτι τρώει ειδικά όταν παίζω με το market και κατεβάζω. Αλλά οχι και φοβερά πράγματα. Για τη χρησιμότητα του υπάρχουν αμφιβολίες αλλά ας υπάρχει μπας και χρειαστεί.

το igo π.χ. λειτουργει χωρις ιντερνετ στο κινητο ?

Όλα τα προγράμματα που συζητάμε εδώ πάιζουν χωρίς ίντερνετ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

μια ερωτηση...

Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και προσπάθησε ξανά να κάνεις την αγορά...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Εμένα αυτό μου το κάνει με το νέο market. Με το παλιό δεν έχω πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν το κάνει σε όλες ή μόνο στις προσφορές του 10-billion γιατί τελευταία μόνο με αυτές έχω δοκιμάσει.

Νομίζω πως το νέο μαρκετ σε συνδιασμό με το 10-billion apps έχουν δημιουργήσει ένα ψιλοπανικό στο market και αρκετοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τέτοιου είδους. Ελπίζω σε λίγο καιρό που θα ηρεμήσουν τα πράγματα να στρώσει η κατάσταση. Πάντως δοκίμασε και τα κλασσικά tricks (uninstall updates, clear data κλπ) μέσα από το manage apps μήπως και στρώσει.

Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά και προσπάθησε ξανά να κάνεις την αγορά...

τελικα αλλαξα γλωσσα στο τηλ απο ελληνικα σε αγγλικα και κατεβαζει κανονικα τα paid.

thanks @jkalimer.

πριν δεν μπορουσα να κατεβασω ουτε με 10λεπτα ουτε αυτες που εχουνε παραπανω και ολα αυτα

μολις πηρα το note πριν με αλλες συσκευες ολα κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ολους τους φιλους που εχουν προβλημα με το 2 step verification ( το νεο τροπο επαληθευσης της google) το παρακατω βιντεο θα σας δειξει τι πρεπει να κανετε , ειναι πολυ ευκολο

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση