fiorentinos Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Έχετε να προτείνετε ένα ημερολόγιο που συχρονιζει με Facebook όπως γίνεται στα HTC ; Sent from my Desire HD using Tapatalk Μήπως ζητάς κάτι τέτοιο??? https://market.android.com/details?id=com.ebomike.ebobirthday Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 και το Ελληνικό Εορτολόγια κάνει την δουλειά αυτή https://market.android.com/details?id=gandevs.eortologio&feature=search_result το περνάς σαν widget σε κάποιο tab, συγχρονίζει με το facebook και σου λέει τις γιορτές και τα γενέθλια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Απλά το παραπάνω που πρότεινα εγώ κάνει synch με το Google calendar ενώ το eortologio νομίζω όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ψαχνω απεγνωσμενα 2 εφαρμογες 1. που να καταγραφει τη διαδρομη που κανω σε ενα δρομο και να μπορω ευκολα και γρηγορα να τη μετατρεπω σε διαδρομη του google earth. 2. Να κανει εμβαδομετρηση ενος οικοπεδου Κανενας ειδικος επι του θεματος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 δε ξερω γιατι αλλα απότομα με ενδιαφέρουν και μένα και τα δύο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ναι δυστυχώς αυτό συμβαίνει αλλά όπως διατύπωσες την ερώτηση αρχικά κατάλαβα ότι δεν ήθελες να χτυπάει το δικό σου τηλέφωνο. Προσωπικά, το να δείχνει στον άλλον ότι δεν έχεις σήμα ή δεν είναι εφικτή η σύνδεση, θεωρώ ότι δεν είναι δυνατό να γίνει από ένα πρόγραμμα γιατί για να καταλάβει το πρόγραμμα ότι δεν θες να δεχθείς μια κλήση σημαίνει ότι η κλήση έχει ήδη φτάσει στο τηλέφωνο άρα στον άλλο χτυπάει ήδη το μπιπ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ κι επίσης να καταλάβεις γιατί δεν είναι εφικτό αυτό που ζητάς. BTW αν βρεις κάποια εφαρμογή αν το κάνει αυτό πες μου κι εμένα :) Για δοκιμάστε το Easy filter. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Πάντως το go sms χαλάει όλα τα προγράμματά blacklist.προλαβαίνει τα μηνύματα και δεν μπλοκάρονται από το αρμόδιο πρόγραμμα γκαμωτο! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Το Handcent sms εχει επιλογη δικια του για "ανεπιθυμητους". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το Handcent sms εχει επιλογη δικια του για "ανεπιθυμητους". :) Δεν έχει όμως whitelist πού θέλω εγώ.εγώ θέλω να περνάνε μονο μηνύματα από 3 επαφές.κανένα άλλο.στο handcent και στο go sms πρέπει να κανεις μονο blacklist όχι whitelist δυστυχώς Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Τελικα ουτε με το Ελληνικο εορτολογιο ουτε με το ebobirthdays βρηκα λυση.Αυτο που θελω ειναι ενα calendar μηνιαίο μεσα στο οποιο μπορεις να συχρονισεις τα παντα και συμβαντα απο το google και απο το facebook. Αυτο δηλαδη που γινεται πολυ απλα στο desire hd . Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ψαχνω απεγνωσμενα 2 εφαρμογες 1. που να καταγραφει τη διαδρομη που κανω σε ενα δρομο και να μπορω ευκολα και γρηγορα να τη μετατρεπω σε διαδρομη του google earth. 2. Να κανει εμβαδομετρηση ενος οικοπεδου Κανενας ειδικος επι του θεματος? Τα θέλω κι εγώ αυτά αν βρεθούν. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για την εφαρμογη advance task killer(δωρεαν).κανει δουλεια αξιζει?την εχει δοκιμασει καποιος?καταναλωνει μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ψαχνω απεγνωσμενα 2 εφαρμογες 1. που να καταγραφει τη διαδρομη που κανω σε ενα δρομο και να μπορω ευκολα και γρηγορα να τη μετατρεπω σε διαδρομη του google earth. 2. Να κανει εμβαδομετρηση ενος οικοπεδου Κανενας ειδικος επι του θεματος? Τα θέλω κι εγώ αυτά αν βρεθούν. Για το 1 υπάρχει σίγουρα αυτό! Για το 2 τώρα κοιτάξτε αυτό, αν και δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 παιδια θα ηθελα την γνωμη σας για την εφαρμογη advance task killer(δωρεαν).κανει δουλεια αξιζει?την εχει δοκιμασει καποιος?καταναλωνει μπαταρια? Εχει αναφερθει παμπολλες φορες.Οι task killers περισσοτερο κακο κανουν στο λειτουργικο παρα καλο.Αλωστε αμα πας ρυθμισεις->Εφαρμογες->Υπηρεσιες που εκτελουνται μπορεις να τερματισεις απο εκει εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Εχει αναφερθει παμπολλες φορες.Οι task killers περισσοτερο κακο κανουν στο λειτουργικο παρα καλο.Αλωστε αμα πας ρυθμισεις->Εφαρμογες->Υπηρεσιες που εκτελουνται μπορεις να τερματισεις απο εκει εφαρμογες.καποια εφαρομη που να περιοριζει την καταναλωση μπαταριας??για γαλαξια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 καποια εφαρομη που να περιοριζει την καταναλωση μπαταριας??για γαλαξια 2 custom rom και modαρισμα.. μην περιμενεις καποια εφαρμογη να σου βελτιωσει την αυτονομια.. Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Έχω το LBE Security Servise που είναι μια εφαρμογή με την οποία επιλέγεις η κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάς τι δικαιώματα θα μπορεί να έχει στην τηλέφωνό σου (γιατί δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να εγκαθιστάς ένα χαζοπαίχνιδο που ζητάει δικαίωματα πρόσβασης μέχρι και στις επαφές σου και σε προσωπικά στοιχεία του τηλεφώνου) Μέχρι εδώ καλά. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να αφαιρέσω δικαιώματα απο εφαρμογές παρατηρώ πως πολλές ζητούν δικαιώματα στο "phone identification" ("get your phone identity, such as IMEI/IMSI"). Αν αφαιρέσω κάποιο δικαίωμα μιας εφαρμογής που πραγματικά χρειάζεται το αποτέλεσμα θα είναι η δυσλειτουργία ή η μη λειτουργία της εφαρμογής. Οπότε το ερώτημά μου είναι : Υπάρχει περίπτωση κάποια εφαρμογή να χρειάζεται όντως στοιχεία "phone identification"για κάποια λειτουργία της? Και τι λειτουργία θα είναι αυτή και τι είδους εφαρμογές μπορεί να χρειάζονται όντως τέτοιου είδους στοιχεία?? Edited October 14, 2011 by stelios_85_07 - Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Βρήκα μια άκρη μετά από αρκετό ψάξιμο στο google. Η δυνατότητα εισαγωγής import ενεργοποιείται μόνο για όσους έχουν την έκδοση Aura 11.2. Στην προηγούμενη 11.02, δεν γίνεται δυστυχώς.Θα δοκιμάσω και θα σου πω. την 11.02 εχω κ εγω, παντως αν βγαλεις ακρη πες μας κ εμας. αν ειναι το αλλαζω στην 11.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ξέρει κανείς κάποιο καλό benchmark application για android? Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 https://market.android.com/details?id=com.aurorasoftworks.quadrant.ui.standard&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Κατεβασα την εφαρμογη Quadrant Standard Edition και την εβαλα να τρεξει αλλα δεν καταλαβαινω τα αποτελεσματα.. μου λεει your device 1452 και απο κατω εχει αλλες μαρκες κινητων..στα αποτελεσματα το κινητοπ μου ειναι στην πρωτη θεση.. Μπορει κανεις να μου εξηγησει τι θελει να δειξουν τα αποτελεσματα? Τωρα θα μου γιατι εβαλεες κατι που δεν ξερεις τι ειναι? Το 1452 τι ακριβως ειναι?Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Στα σχόλια στο handcent sms στο μαρκετ γράφει κάποιος ότι μπορεί να στέλνει δωρεάν sms?τι εννοεί? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Υπάρχει κάποιος Word proccessor που να μπορώ στο φύλλο που έφτιαξα/επεξεργάζομαι να: δημιουργώ πίνακες προσθέτω μαθηματικές εξισώσεις προσθέτω εικόνες και να τις κάνω resize απλά και εύκολα Δοκίμασα το QuickOffice απλά μόνο εικόνες μπορώ να προσθέσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Έχω εγκατεστημένο σε Blade το Ndrive 10. Πολλές φορές ο πλοηγός με στέλνει σε δρόμους στους οποίους απαγορεύεται να στρίψεις. Μπορώ να βρω κάπου αναβαθμισμένους χάρτες για την Ελλάδα μήπως και κάποτε οδηγήσω σύμφωνα με τον κοκ? Δεν με ενδιαφέρει το Ndrive 11 μια χαρά είναι το 10. Μόνο για αναβάθμιση χαρτών αν μπορώ να βρω από κάπου. Φαντάζομαι ότι οι χάρτες μπορούν να αναβαθμιστούν από το market ή από το site των developers. Να υπενθυμίσω απλά ότι το myphone είναι κατά της πειρατείας και συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση για τρόπο/τόπο εύρεσης "σπασμένου" λογισμικού απαγορεύεται ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 παιδια κανω χρηση του viber πολυ! φλασαρα σε μια μερα το κινητο μου δυο φορες και εβαλα τις εφαρμογες μου απο την αρχη! την δευτερη φορα που πηγα να ενεργοποιήσω το viber δεν μου εδινε κωδικο με κανενα τροπο! μου βγαινει το μήνυμα οτι ο λογαριασμος σας ειναι απενεργοποιημένος και οτι δεν μπορειτε να ζητήσετε νεω κωδικο σε διάστημα 24ωρων... υπαρχει τροπος να το ενεργοποιήσω σημερα(γιατι το χρειαζομαι) η θα πρεπει να περιμενω..? γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 παιδια κανω χρηση του viber πολυ! φλασαρα σε μια μερα το κινητο μου δυο φορες και εβαλα τις εφαρμογες μου απο την αρχη! την δευτερη φορα που πηγα να ενεργοποιήσω το viber δεν μου εδινε κωδικο με κανενα τροπο! μου βγαινει το μήνυμα οτι ο λογαριασμος σας ειναι απενεργοποιημένος και οτι δεν μπορειτε να ζητήσετε νεω κωδικο σε διάστημα 24ωρων... υπαρχει τροπος να το ενεργοποιήσω σημερα(γιατι το χρειαζομαι) η θα πρεπει να περιμενω..? γνωριζει κανεις? Δεν θες νεο κωδικο, ειναι παντα ο ιδιος για το τηλεφωνικο σου νουμερο ο κωδικος παραμενει ιδιος. Τον δικο μου τον εχω βαλει τρεις φορες και ειναι παντα ο ιδιος. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts