kapar Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Επισης ψαχνω τροπο να μπορω να κατεβαζω εφαρμογες, με το γνωστο κωδικο-γραφημα(code), απο τον υπολογιστη μου. Λογικα καποιος τροπος πρεπει να υπαρχει. Πως μπορει να γινει αυτο; Νομίζω χρειάζεσε την εφαρμογή Google goggles https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.unveil&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Νομίζω χρειάζεσε την εφαρμογή Google goggles https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.unveil&feature=search_result Θα ηθελα να κατεβαζω με αυτο το γραφικο, τις εφαρμογες στον υπολογιστη μου, οχι απευθειας στο κινητο! Οποτε μαλλον το googles δεν κανει τη δουλεια που θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Επισης ψαχνω τροπο να μπορω να κατεβαζω εφαρμογες, με το γνωστο κωδικο-γραφημα(code), απο τον υπολογιστη μου. Λογικα καποιος τροπος πρεπει να υπαρχει. Πως μπορει να γινει αυτο; Tα QR codes ενοεις?Κατεβασε στο κινητο μια εφαρμογη αναγνωσης barcodes οπως το neo reader.Σκαναρεις-φωτογραφιζεις το QR code και κατεβαζεις την εφαρμογη στο κινητο.Στον υπολογιστη δεν γινεται.Τα QR codes διαβαζονται μονο απο τα smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 τα .apk ψάχνεις δηλαδή? μέσα από το android market δεν νομιζω να μπορεις να τα βρεις, μπορείς να googlάρεις κάθε φορά αυτό που θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 ρε παιδιά ελεος με την εφαρμογή του Facebook !εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις και στο "ποτε" την ανανέωση ,κανω αποσύνδεσή αλλά παλι την βλέπω να τρέχει στον μανισιο task manager !πως την απενεργοποιώ για παντα ? επίσης και το viber ,εχω κανει exit αλλά στα στατιστικά της μπαταριας λέει οτι εχει χρησιμοποιήσει 10%!! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 ρε παιδιά ελεος με την εφαρμογή του Facebook !εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις και στο "ποτε" την ανανέωση ,κανω αποσύνδεσή αλλά παλι την βλέπω να τρέχει στον μανισιο task manager !πως την απενεργοποιώ για παντα ? επίσης και το viber ,εχω κανει exit αλλά στα στατιστικά της μπαταριας λέει οτι εχει χρησιμοποιήσει 10%!! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Δοκιμασε το startup auditor ...κατεβασε το δωρεαν απο το μαρκετ..εχει επιλογη να απενεργοποει προγραμματα κατα την εκινηση καθως επισης και κατα την συνεχεια του κινητου..κανε μια δοκιμη και πες μας..Διαφορετικα απεγκατασταση με root unistaller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Δοκιμασε το startup auditor ...κατεβασε το δωρεαν απο το μαρκετ..εχει επιλογη να απενεργοποει προγραμματα κατα την εκινηση καθως επισης και κατα την συνεχεια του κινητου..κανε μια δοκιμη και πες μας..Διαφορετικα απεγκατασταση με root unistaller δεν ειμαι root στο desire s μου.εχω την τελευταία ενημέρωσή του fb ,στο μάρκετ στην εφαρμογή πάνω πάνω εχει "κατάργησή εγκαταστασης ".αν το κανω θα απεγκαταστησει το fb πλήρως η μόνο την τελευταία ενημέρωσή ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 δεν ειμαι root στο desire s μου.εχω την τελευταία ενημέρωσή του fb ,στο μάρκετ στην εφαρμογή πάνω πάνω εχει "κατάργησή εγκαταστασης ".αν το κανω θα απεγκαταστησει το fb πλήρως η μόνο την τελευταία ενημέρωσή ? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk πλήρως..τοτε κατεβασε αυτο που σου ειπα και διαλεξε να το κοβει και να τρεχει μονο οταν το ανοιγεις εσυ http://cdn1.staztic.com/screenshots/startup-auditor-232-1.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Αυτο δεν ειναι σαν task killer? Κακο κανει λογικα. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Τραγικό το κλείδωμα δορυφόρων στο Desire Hd. :O Φρεσκορουταρισμένο με την Revolution Hd 6.1 το δοκίμασα στο δρόμο με το Aura και άντε να έπιανε 3 δορυφόρους. Με το Νοκια 5800 και χωρίς πατέντες έπιανε για πλάκα τους διπλάσιους.Θα δοκιμάσω το GPS Patch που βρήκα στο HDA forum. Έχει να προτείνει κανείς τίποτα άλλο? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Έφυγαν όλα τα post που αφορούσαν συζήτηση περί παράνομου λογισμικού ή λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομη δραστηριότητα. Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές κάτι τέτοιο στο παρόν forum δεν επιτρέπεται. Ευχαριστώ και συνεχίζουμε. :) (για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, πμ) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης της internal memory της συσκευής μου; (για την sd έχω αντίστοιχη, παλιά είχα μία που μετρούσε και για internal και για sd αλλά δεν την βρίσκω) Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για boost στον ήχο? Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Για όσους έχετε προβλήματα με τους δέκτες gps των συσκευών σας, θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε στα συγκεκριμένα θέματα των συσκευών σας, καθώς εκεί είναι πιθανότερο να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σας! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Υπάρχει εφαρμογή που να "κλειδώνει" τα widget των εφαρμογών στις οθόνες του κινητού μας έτσι ώστε να ΜΗΝ μπορούν να μετακινηθούν ή σβηστούν κατά λάθος ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για boost στον ήχο? Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Θα σου λεγα το voodoo control αλλα δεν πρεπει να λειτουργεί στο sensation. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Οσοι ειναι της φωτογραφιας ας δοκιμασουν το paper camera. Εχει διαφορα εφφε σε στυλ κομικ κτλ με παρα παρα πολυ καλο αποτελεσμα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Κάτι αντίστοιχο του link2sd για 2.3.4 υπάρχει; γιατί δεν δουλεύει ούτε με κόλπο πια... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Κάτι αντίστοιχο του link2sd για 2.3.4 υπάρχει; γιατί δεν δουλεύει ούτε με κόλπο πια... Δοκίμασε το app 2 sd Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Κάτι αντίστοιχο του link2sd για 2.3.4 υπάρχει; γιατί δεν δουλεύει ούτε με κόλπο πια... Σε ποια συσκευή; Στο acer liquid mt με 2.3.4 δουλεύει κανονικά με την διαφορά ότι πρέπει μετά από reboot να ξαναμεταφέρεις τα lib αρχεία στο sd-ext partition Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους, Υπάρχει εφαρμογή που να "κλειδώνει" τα widget των εφαρμογών στις οθόνες του κινητού μας έτσι ώστε να ΜΗΝ μπορούν να μετακινηθούν ή σβηστούν κατά λάθος ; Αυτο το εχουν σαν επιλογη οι περισσοτεροι launchers απο μονοι τους, σιγουρα ο ADW Launcher EX που χρησιμοποιω εγω. Λεει στις ρυθμισεις, "κλειδωμα desktop". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Σημερα παρατηρησα οτι στο sygic 3.0 εκει που το ειχα να με παει απο Φλωρινα Θεσσαλονικη, ενα βελακι να υπαρχει στον οριζοντα... και δεν ηταν κατι για την διαδρομη... ηταν να δειχνει τον βορρα μηπως...? ή εκει που ειναι ο τελικος προορισμος...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Βρε παλικάρια..!! πώς περνούμε αναβαθμίσει έκδοσης από το Google Map....! έχω το 5.0. & θέλω να κατεβάσω την 5.7...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Συνήθως όταν σου δείχνει την ενημέρωση μπορείς να την περάσεις από το market. Αν σου δείχνει ότι υπάρχει ενημέρωση αλλά πατώντας στην εφαρμογή δεν ανοίγει η περιγραφή της, δοκίμασε να πατήσεις το menu και από τις ρυθμίσεις του market να επιλέξεις να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές. Αν και πάλι δε γίνεται, απλά πάτησε παρατεταμένα στο όνομα της εφαρμογής και επέλεξε ενημέρωση. Αν και πάλι δεν κατεβαίνει, δοκίμασε με το market enabler που είναι κι η σίγουρη λύση ;) Εdit: Η τελευταία έκδοση πάντως είναι η 5.10! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Βρε παλικάρια..!! πώς περνούμε αναβαθμίσει έκδοσης από το Google Map....! έχω το 5.0. & θέλω να κατεβάσω την 5.7...!;) Κατέβασε το από εδώ Google maps v5.10.0 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts