ilka71 Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 https://market.android.com/details?id=com.rcreations.ipcamviewer&feature=search_result δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια εγω δοκιμασα την icam-webcam video streaming απο το μαρκετ και λειτουργει εξαιρετικα απλα και τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Ένα εκ των τριών που έχει είναι και αυτό που θες. Γιάννη σε ευχαριστώ, άλλα δεν είμαι root. . . Έψαχνα κάτι πιο "οικίο". . .:O Hello, το λινκ που σου παραθέτει ο Γιάννης δεν προυποθέτει root. :) Συγνώμη κύριοι!! :O Είχατε δίκιο είναι αυτό που έψαχνα και δε χρειάζεται root..... Χίλια ευχαριστώ! ! :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 παιδια καλημερα, εχω ροοτ το κινητο μου και θελω να περασω καποια αλλη ρομ, υπαρχει καποια εφαρμογη που να μου κραταει τις εφαρμογες που εχω βαλει και τα παιχνιδια ετσι ωστε να μην τα ξεκιναω απο το 0? δηλαδη εχω παιχνιδια που τα εχω φτασει σε καποιο level και μετα την καινουργια ρομ να ξεκιναω απο αυτο το level και οχι απο το 0? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Με το titanium backup γίνεται αυτό που θες. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Με το titanium backup γίνεται αυτό που θες. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk σιγουρα? για μια φορα που το ειχα κανει ειχε σωσει καποια παιχνιδια αλλα οχι τα επιπεδα που τα ειχα φτασει μονο την εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Καλησπερα!Εχω το HTC Desire Z και θελω να περασω προγραμμα πλοηγησης.Πρεπει να ναναι το κινητο root?Ή απλα περναω το aplication? Kαμμια απάντηση?:) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δε χρειαζεται να εισαι root. Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Έχει επιλογή για να αποθηκεύει και τα data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskasta Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 καλησπερα καποιοσ με κανει φαρσα με αποκρυψη εδω και καιρο . ξερω οτι μπορω να μαθω ποιοσ με καλει κανοντασ Αιτηση για Εντοπισμο Κακοβουλων η Ενοχλητικων Κλησεων αλλα δν θα ηθελα να κανω ολη αυτη τη διαδικασια. ειχα δει στ android market ενα προγραμμα πριν πολυ καιρο τον οποιο μπορουσε να βρει ποιοσ καλει με αποκρυψη αλλα τωρα που εψαξα δν μπορεσα να το βρω μηπωσ το ξερει κανενασ απο εσασ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δέν μπορώ να βρω πουθενά χάρτη της Κύπρου για το NDrive. μπορεί να βοηθήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 καλησπερα καποιοσ με κανει φαρσα με αποκρυψη εδω και καιρο . ξερω οτι μπορω να μαθω ποιοσ με καλει κανοντασ Αιτηση για Εντοπισμο Κακοβουλων η Ενοχλητικων Κλησεων αλλα δν θα ηθελα να κανω ολη αυτη τη διαδικασια. ειχα δει στ android market ενα προγραμμα πριν πολυ καιρο τον οποιο μπορουσε να βρει ποιοσ καλει με αποκρυψη αλλα τωρα που εψαξα δν μπορεσα να το βρω μηπωσ το ξερει κανενασ απο εσασ??? Δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα γιατι η κληση σε σενα φτανει με αποκρυψη απο το δικτυο, αρα ειναι τεχνικα αδυνατο να γινει. Μονο με την αιτηση που λες και θα σε συμβουλευα να το κανεις γιατι θα του κοψεις τη φορα. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Δε χρειαζεται να εισαι root. Sent from my HD2 Σε ευχαριστω:) Στο xperia x10 mini περασα το don't panic και πιστευω ειναι μακραν το καλυτερο μεχρι στιγμης π εχω δει.Κλειδωνει τους δορυφορους σε δευτερα,σε αντιθεση με το Ndrive που αργουσε αρκετα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Εφαρμογή που να καταγραφω τη συνομιλία την ώρα που μιλάω με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε να μου προτείνετε; ευχαριστώ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 καλησπερα στη παρε.εγω χρησημοποιω εδω και καιρο το igo και τωρα εχω μια απορια. στο galaxy s απο τοτε που εβλα την εκδοση 2.3.4 του android μου δειχνει οτι ειμαι ενα δρομο πιο "δεξια".εχω την την εκδοση 8.4.2139242.ξερει κανεις τιποτα?? Δε νομίζω να φταίει το πρόγραμμα αλλά ο δέκτης της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Εφαρμογή που να καταγραφω τη συνομιλία την ώρα που μιλάω με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε να μου προτείνετε; ευχαριστώ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Δεν γίνεται στο Desire S, θέλει custom rom και πειραγμένο kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Κάτι τέτοιο δεν δουλεύει δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις! Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές στο market αλλά στις πιο πολλές υπάρχουν αρνητικά σχόλια, γι αυτό ρώτησα μήπως ξέρετε κάποια που να δουλεύει βάσει ίσως προσωπική σας εμπειρία! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Εφαρμογή που να καταγραφω τη συνομιλία την ώρα που μιλάω με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε να μου προτείνετε; ευχαριστώ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Record My Call, αυτήν χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και δουλεύει τέλεια...!!! ενεργοποιητέ όταν απαντήσεις στο τηλέφωνο, και σε ρωτά μετά την κλείσει αν θες να κρατήσεις την συνομιλία. https://market.android.com/details?id=com.record.my.call&feature=related_apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παίδες μην την ψάχνετε, δυστυχώς η HTC αφαιρεί κάθε δυνατότητα εγγραφής συνομιλίας από τους kernel's της. Οκ μπορεί κάποιος να γράψει μόνο την δική του φωνή αλλά όχι του συνομιλητή κάτι όμως που θεωρώ άχρηστο. Για εγγραφή συνομιλίας μόνο με custom kernel και το CallRecorder γίνεται. Edit: Απ' ότι βλέπω, τώρα, για το Desire S ακόμα δεν έχει βγει κάτι και δεν ξέρω αν και πότε θα βγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_p Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 παιδες υπαρχει κατι για call sms filtering? στυλ iblacklist? εχω ηδη αγορασει το root call blocker pro ειναι καλο δουλευει αλλα ας πουμε οτι την απαντηση μου στο κρυφο μνμ δεν την αφαιρει... υπαρχει κατι που να θεωρειται τοπ?? εχω το galaxy s2 και ειμαι ηδη root απο την πρωτη μερα. χαχα επισης πως μπορω να βαλω ελληνικες φωνητικες εντολες στο keyboard? ειμαι σιγουρος πως εχει ξαναρωτηθει το ειδα και καπου στην 100 σελιδα αλλα ειναι χαος το thread...δεν εβγαλα ακρη.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Το don't panic στην 4.40 έκδοσή του και πάνω στο galaxy S2 σας δουλεύει κανονικά? Όποτε το χρειάστηκα για πλοήγηση μετά από περίπου 10 λεπτά με πέταγε έξω η εφαρμογή. Ήξερα ότι οι πρώτες εκδόσεις είχαν πρόβλημα συμβατότητας με το γαλαξία αλλά είχα την εντύπωση ότι είχε διορθωθεί στην τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δε νομίζω να φταίει το πρόγραμμα αλλά ο δέκτης της συσκευής. μα στην εκδοση 2.3.3 του ανδροιδ λειτουργουσε κανονικα. και ενας αλλος φιλος που εκανε την ιδια αναβαθμιση(εχουμε περασει και μια custom rom απο πανω)το ιδιο μμου λεει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Record My Call, αυτήν χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες και δουλεύει τέλεια...!!! ενεργοποιητέ όταν απαντήσεις στο τηλέφωνο, και σε ρωτά μετά την κλείσει αν θες να κρατήσεις την συνομιλία. https://market.android.com/details?id=com.record.my.call&feature=related_apps ευχαριστώ πολύ, τη χρειαζόμουν αυτή την εφαρμογή και δεν την έβρισκα! Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 παιδες υπαρχει κατι για call sms filtering? στυλ iblacklist? εχω ηδη αγορασει το root call blocker pro ειναι καλο δουλευει αλλα ας πουμε οτι την απαντηση μου στο κρυφο μνμ δεν την αφαιρει... υπαρχει κατι που να θεωρειται τοπ?? εχω το galaxy s2 και ειμαι ηδη root απο την πρωτη μερα. χαχα επισης πως μπορω να βαλω ελληνικες φωνητικες εντολες στο keyboard? ειμαι σιγουρος πως εχει ξαναρωτηθει το ειδα και καπου στην 100 σελιδα αλλα ειναι χαος το thread...δεν εβγαλα ακρη.:wacko: εγω με το desire s δεν ειμαι root και εχω το extreme call blocker droid και εχει επιλογη να κρυβει την απαντηση.μαλλον ομως δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο το root call blocker γιατι σηκωνει το τηλ και μετα κανει ενα βουητο οχι ομως σαν κατειλλημμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 εγω με το desire s δεν ειμαι root και εχω το extreme call blocker droid και εχει επιλογη να κρυβει την απαντηση.μαλλον ομως δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο το root call blocker γιατι σηκωνει το τηλ και μετα κανει ενα βουητο οχι ομως σαν κατειλλημμενο. Γιατί δεν χρησιμοποιείς την build in εφαρμογή της HTC? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts