Jump to content

nick_p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    193
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by nick_p

  1. Γεια σας παιδια. Εχει ψαχτει κανεις για καμια εφαρμογη που να μπορουμε να κρυψουμε η και να παραπλανησουμε τους περιεργους που πιανουν τα κινητα μας? Γκουχ γκουχ. Πχ πιανει καποιος καποια το τηλεφωνο μας και μας λεει βαλε δαχτυλικο αποτυπωμα να το δω το τηλ σου. Και μετα αρχιζει και παει στα μνμ στο messenger κτλ κτλ.... Καταστροφη. Αυτο θα λυνοταν με ενα απλο app lock αλλα παλι δε μας κανει.. Πχ θα σου πει η κοπελα σου ανοιξε μου το messenger να δω.... Θελουμε κατι υποχθονιο.. Χαχχα Μεχρι τωρα χρησιμοποιω το my knox της samsung. Το οποιο φτιαχνει εναν ιδιοτικο χωρο που εγκαθιστας εφαρμογες ασχετα με τι εφαρμογες έχεις ηδη στο κινητο σου σαν κατι ανεξαρτητο. Το προβλημα ειναι πως δε μπορω να αλλαξω τις ειδοποιησεις και καρφωνομαι. Εκτος απο αυτο καποιος που δεν εχει samsung τι βαζει..? Λοιπον ακουω γνωμες 'καμμενοι και μη' συμφορουμητες μου.
  2. Samsung s7 edge και απο εμενα. Κερδιζει στα σημεια στις λεπτομεριες αλλα κι στην ουσια.εχει ολο το πακετο. Σαφως κ οι υπολοιπες υλοποιησεις ειναι αξιοσεβαστες!
  3. θεωρω σωστο να σας ενημερωσω πως τελικα ΠΟΤΕ το προβλημα αυτο δε διορθωθηκε..... ΑΠΛΑ το εδωσα και πηγα σε S7 EDGE το οποιο και δουλευει αψογα σε ολα τα σημεια που το αλλο εκανε σχεδια με το 4G. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! τωρα τι συμβαινει και γιατι δε ξερω......το καλο ειναι πως ο νεος κατοχος του s6 edge+ εχει αλλον παροχο και ετσι του δουλευει καλα εκεινου!
  4. λοιπον...το προβλημα το περιορισα χθες το βραδυ. τι εννοω.... βρεθηκα χαλανδρι και ειδα οτι ποιανει 4G+ στην περιοχη.. εκανα μια δοκιμη και πηγαινε μια χαρα.... εβγαλα και 115mbps στο speedtest και γενικα δουλευε αψογα.... νεα δοκιμη τωρα το πρωι Νεα φιλαδελφια με φουλ 4G σημα (οχι ομως 4G+ ) και σερνοταν....μαχ 3 mbps.. ΑΡΑ το προβλημα μου υπαρχει ΜΟΝΟ στο 4G... τι σπαζοκεφαλια ειναι αυτη ρε γμτ..... :blink:
  5. θα τρελαθω..... σε πιστευω αλλα γιατι σε εμενα δε δουλευει ετσι??? στο village φαλιρου εχω 5 mbps.... στα κτελ κηφισου το ιδιο φιλαδελφια κλαμα.. ακομα και ομονοια δειχνει χαμηλα.... μηπως παιζει το σεναριο σφαλματος συσκευης?? :blink:
  6. Ξαναδοκιμασα να παρω την vodafone να δω τι εχουν κανει γιατι δεν ειχα καμια ειδοποιηση. Προ εκπληξεως μου λενε πως στην καρτελα μου φαινεται σαν να μου εχουν απαντηση λεει και πως δεν εχουν αλλο καταγεγραμενο προβλημα. Περνω παλι στα κεντρικα της samsung εξηγω την κατασταση κ μου λενε πως με καταλαβαινουν αλλα δε μπορουν να κανουν κατι. Με ρωτησαν μονο ποσες φορες εχω παει σερβις χωρις να εχω βγαλει ακρη και τους λεω 4. Και μου λενε να ξανα απευθυνθω. Δε καταλαβαινω...την κολοκυθια θα παιζουμε?? Ξερει κανεις αν μπορω να κινηθω νομικα και αν αξιζει να ασχοληθω με συνηγορο του πολιτη? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε Μου εγω ειχα ανοιξει καινουρια topics.. και εξαφανιστηκαν. Δεν ειχα παει να τα γραψω μεσα στο επισημο..... τεσπα. Αυτο ειναι το λιγοτερο. Δεν εβρισα κανεναν ουτε ζητησα τα ρεστα ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια περιοχη Μενεις??? Μια φορα μονο καταφερα να χτυπησω 78mbps καπου στην Θηβων. Σου πηγαινει καλα και σε αλλες περιοχες?
  7. Εχω ενημερωσει εννοειται! μου κανανε επανεκινηση το 4G μου. 2 φορες κιολας. με εβαλαν να ξανα αλλαξω την sim μου μηπως κατι πηγε στραβα. στο τελος ακουσα και το εξης κουλο..... "μην το δουλευεις στο 4g...να το εχεις μονιμα στο 3g" προσπαθησε λιγο φιλε μου να μου εξηγησεις αυτο το 4G+(CA) . τεχνικος ηλεκτρονικος ειμαι. σε ευχαριστω!
  8. Γεια σας παιδια . ξαναγραφω το προβλημα μου εδω παλι διοτι το ειχα γραψει στην κατηγορια samsung και καποιος μου το εσβησε χωρις προειδοποιηση η κατι αλλο...ουτε καταλαβα τι εγινε, ειχα το Note4 μεχρι και τον Αυγουστο και στην περιοχη μου με vodafone παρολο που δεν ειχε καλη καλυψη εκτος σπιτιου ειχα ανετα 35-40mbps σε speedtest και κατεβαζε και αερα οπως ειναι αναμενομενο οποιοδηποτε αρχειο. (να τονισω πως ειμαι κατοχος red προγραμματος και ειμαι κ gold member στα δεδομενα κατι το οποιο σημαινει πως δεν εχω περιορισμους και εχω προτεραιοτητα) αρχες Σεπτέμβρη ειδα το galaxy s6 edge+ και μου αρεσε τοσο πολυ που το αγορασα απο την πρωτη κιολας εβδομαδα. εφτιαξα στην vodafone μια nano-sim καινουρια και απο τοτε εχει αρχίσει ενα δραμα για εμενα.... (εχω αλλαξει αλλες 2 καρτες sim μηπως κατι πηγε στραβα) χανω κλησεις , εκει που ειχα παλια 35-40 mbit τωρα ξεκιναω με 3 και πεφτω στο 0.5 . πολλες φορες εχω παγωμενο internet εντελως. η πλακα ειναι πως βαζω παλι την καρτουλα μου με ανταπτορα στο note4 και πηγαινει σωστα οπως παλια... σκεφτηκα πως φταιει η συσκευη μου...τους ζαλισα στο service....4 φορες πηγα και επεμεναν πως τα δοκιμασανε και δεν παρουσιαζαν προβλημα. εγω επέμενα και τελικα μου εκαναν αντικατασταση συσκευης τα παιδια. ωστοσο το προβλημα μου δε λύθηκε . σχεδον σε ολα τα σημεια απο το κεντρο της ομονοιας μεχρι και φαλιρο κτλ κτλ ειχα υπερβολικα χαμηλες ταχυτητες και εχανα κλησεις. καποια στιγμη το αγορασε και ενας φιλος ο οποιος εχει αλλον παροχο και δεν ειχε κανενα προβλημα. τον παρακαλεσα να κανουμε μια δοκιμη...διπλα διπλα και μετα να κανουμε τραμπα τις καρτουλες να δουμε τι θα γινει... στο φαλιρο λοιπον το δικο μου εδειχνε με την vodafone μετα βιας 5mbit ενω το δικο του με τον αλλο παροχο εδειχνε 185mbit.. κανουμε τραμπα τις καρτες και βλεπουμε οτι και η δικη μου συσκευη με τον δικο του παροχο ηταν ικανη για 185mbit και πως η vodafone καρτα μου στο δικο του ειχα σκαρτα 5. κατεληξα στο οτι το συγκεκριμενο και μονο ΜΟΝΤΕΛΟ εχει προβλημα με την vodafone....δε ξερω γιατι και πως....καποιο πρωτοκολο που δεν εχουν εκει στην vodafone? τι να πω....το θεμα ειναι πως εχω μια συσκευη 870 ευρω και δε μπορω να την χαρω γιατι ειμαι δεσμευμενος για 1 χρονο ακομα στην vodafone... τους εχω ζαλισει στην vodafone και μου λενε ολο πως θα το εξετασουν κτλ κτλ..και μου το ριχνουν στην καλυψη 4G....τους εξηγω πως με αλλο μοντελο ποιανει καλα και πως το προβλημα μου ειναι γενικο και εκεινοι τιποτα.... και δε ξερω τι να κανω....να καταγγειλω την συμβαση? θα μου ζητησουν πισω επιδοτησεις.... εχετε ακουσει κατι παρομοιο???? τι με συμβουλευετε να κανω?
  9. Καλησπερα παιδια! ειναι η 2η φορα που δημοσιευω αυτο το θεμα διοτι καποιος εσβησε χωρις προειδοποιηση το προηγουμενο. Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα με το edge+ μου. Με Vodafone συνδεση σερνετε το 4G. οχι παντου βεβαια αλλα αμα δεν εχει καλο σημα σερνετε, χανω συνεχως κλησεις και μου ερχοντε μνματα οτι με επερναν τηλεφωνο και δε με εβρισκαν! Βαζω σε αλλη συσκευη samsung την καρτα sim μου και παει καμια 35αρια mbit στο speedtest... ενω στο edgte+ ξεκιναει με 3 και μπορει να πεσει και στο 0.5mbit. εχω δοκιμασει τα παρακατω. -ξανα αλλαγη την nanosim -Αντικατασταση mainboard στο επισημο service. -Data wipe/Factory Reset -ξανα περασμα official firmware μεσο ODIN και ελληνικο αλλα και της Αγγλιας που ειναι λιγο πιο μεταγενεστερο Επισης να σας πω οτι με cosmote και wind παει μια χαρα η συσκευη! Καθως επισης οτι απο οτι βλεπω αν το γυρησω σε 3G δε χανω κλησεις. Κανεις καμια ιδεα??
  10. Παιδια δειτε λιγακι αυτο το βιντεο που τραβηξα... http://s31.photobucket.com/user/nick_p/media/Mobile%20Uploads/20150930_013114_zpspzrlw6fd.mp4.html Οι 2 συσκευες Διπλα διπλα. Και οι 2 vodafone 4g με 1-2 γραμμουλες σημα . Και οι 2 δοκιμη στο speetest και συγκεκριμένα στον server της vodafone.
  11. Παιδια τα δοκιμασα ολα αυτα. Αυτο με το manual εγραφη και auto μπορω να εχω λιγες πληροφοριες περαιτερω?? δοκιμασα και clear cache kai factory reset. Δοκιμασα και το official firmware απο uk που ειναι μεταγενεστερο (ΑΟΗ4) Παντως και με κλειστο το ταμπλετ δοκιμασα και ολα. Διπλα διπλα οι 2 συσκευες... ανοιγω ταμπλετ δοκιμαζω 42mbit με 2 γραμμουλες σημα στον ote sa server. Κλεινω ταμπλετ ανοιγω κινητο 2 γραμμες σημα στον ote sa server κανει σχεδια... μια 3 mbit μια πεφτει στο 0,5... Εχω σκασει... πρεπει να βρω καποιον με s6edge+ να βαλω την καρτα sim μου...
  12. Γεια σας παιδια! εχω αγορασει στις 8 Σεπτεμβρη ενα galaxy s6 edge+ gold. φοβερο τηλεφωνο , σφαιρα , κοσμημα κτλ κτλ...δεν χρειαζεται συστασεις νομιζω... αντιμετοπιζω ενα θεμα και θα ηθελα την γνωμη σας.. την ημερα αγορας πηρα και ενα tablet galaxy tab s 8.4" LTE πηγα στην vodafone και εφτιαξα καινουργια nanosim για το κινητο και μια ακομα microsim (4sharing) και μοιραζομαι τα δεδομενα μου και στο ταμπλετ. επι της ουσιας.... απο τοτε που εκανα αυτην την μεταβαση χανω μερικες κλησεις καμια φορα και συγκρινω με speedtest την νεα συσκευη με την παλια (note4) και βλεπω πως οταν ειμαι στην 4g κεραια κλειδωμενος η μια συσκευη παει μπαλα ενω το s6 edge+ σερνεται... πχ ξεκιναει με 3mbit και πεφτει ακομα και 0.5. εκανα διαφορες δοκιμες....οπως -εβαλα στο edge+ μια cosmote καρτα και δουλευε μια χαρα. -τα εβαλα διπλα διπλα με το ταμπλετ , vodafone και τα 2 , και το ταμπλετ δουλευε οκ ενω το edge+ σερνοταν -στην 3g κεραια ολα δουλευουν παρομοια. -ξανα αλλαξα nanosim μηπως κατι ειχε γινει εκει.. -το ταμπλετακι καμια φορα παρολο που γραφει 4G δεν εχει νετ και θελει επανεκκινηση. σκεφτηκα καποιο προβλημα με την 4g κεραια του edge+... το παω smartec το κοιταζουν τα παιδια και το περνανε απο ΟΛΑ τα τεστ με επιτυχια. περνω την vodafone και μου παραδεχετε πως στην περιοχη μου το 4g ποιανει απλα απο ανακλαση το οποιο ναι μεν εξηγει το προβλημα αλλα γιατι δεν συμβαινει και στις αλλες συσκευες αυτο?? εχω μπερδευτει παρολο που ειμαι ηλεκτρονικος και σκαμπαζω 2 πραγματα... με 870 ευρω κασερι θελω να δουλευουν ολα αψογα....αλλα δε φαινεται να φταιει η συσκευη αν αναλογιστω οτι με cosmote πηγαινε μπαλα.....δυστυχως δεν εχω καποιον γνωστο να εχει vodafone nanosim να δοκιμασω...
  13. Γεια σας παιδια. μια ερωτηση γιατι δεν εχω βγαλει ακρη. εχω δοκιμασει πολλες custom rom οπως cloudy g3 και optimus g3 οπως και παλαιοτερες kitkat στο LG G2 D802 μου. το προβλημα μου ειναι οτι κατα την διαρκεια κλησης μου παραπονιουντε πως δε με ακουνε καλα! εχω κανει διαφορες δοκιμες. προσφατα ξεκινησα να ψαχνω το noisse suppression το οποιο μολις το απενεργοποιω διορθωνεται το προβλημα αλλα ξεκιναει αλλο προβλημα. ακουνε ολοι τους διπλη την φωνη τους μαζι με την δικη μου. τι στο καλο γινετε δε ξερω... εψαχνα στο google και βρηκα πως γενικα ειναι προβλημα τον ΚΙΤΚΑΤ και πως με την 4.4.3 θα διορθωθει. αλλα δε γινεται να περιμενω τοσο..εχω σοβαρο προβλημα. μηπως κανενας σας το εχει αντιμετοπισει και καταφερε να το λυσει? η μηπως με καποιον τροπο περναω αλλον dialler κατι καπως να γλυτωσω..
  14. Χρονια πολλα σε ολους! υγεια χαρα ευτυχια!
  15. να πω και γω την εμπειρια μου. ειχα omega7 σε συνδιασμο με 2xbattery και greenify. μπαταρια ημουν ικανοποιημενος...με σχετικα αρκετη χρηση gps 40 λεπτα την μερα σχεδον. στις πρωτες 20 ωρες εκτος φορτιστη μου ειχε μεινει ενα 30-35% ακομη μπαταρια. δοκιμασα jamal google edition v6 . 4.2.2. δεν εβαλα καθολου 2χ battery και δεν εβαλα ουτε το greenify επιτιδες για να δω διαφορα. σιγουρα τα παει καλα η μπαταρια του...με την ιδια χρηση το φτανω οριο να κλεισει πριν το βαλω στο φορτιστη την νυχτα. ΑΛΛΑ ξανα λεω δεν χρησιμοποιησα κανενα βοηθητικο προγραμμα μπαταριας. ωστοσο δε βολευει με τιποτα η GE.. επιστροφη σε omega7 η σε καμια barebone χωρις bloatware. με εχει δυσκολεψει αρκετα η GE διοτι δεν εχω τιποτα απο συντομευσεις...ειναι τελειως αδεια... :(
  16. Παίδες η v6 4.2.2 του jamal google edition υποστηριζει 4G?
  17. +1 και σε εμενα το κανει! απλα απενεργοποιω το gps και σβηνει ακαριαια! ωστοσο με εχει προβληματισει και εμενα οτι πολλες φορες στο ξεκαρφωτο συμβαινει αυτο!
  18. Όχι δεν γίνετε να περάσεις από πάνω την omega 5. Πρέπει να κάνεις ότι λέει ο οδηγός. :) Παίδες πάντως με την okega 3.1 σε συνδυασμό με ktoonz kernel είχα τρελή αυτονομία σε μπαταρία. Τώρα με omega 5 και kernel ktoonz ειναι φαγανό... καμία σχέση. Εσείς τι kernel έχετε? Εντυπώσεις? Και κάτι τελευταίο. . Με triangle away οταν θελω να μηδενισω τον counter λεει πως πρέπει να έχω μαμα kernel και οτι ίσως πάθει κανα soft brick αμα το δοκιμάσω με custom kernel. Εσείς τι λετε γιαυτό?
  19. Θα μου αρεσε παρα πολυ να εβλεπα και στην omega το weather widget με διαφανο background. Βαζεις ενα ωραιο φοντο αρχικης οθονης και το κρυβει πολυ το widget ετσι οπως ειναι τωρα. :)
  20. δηλαδη εστω οτι χρειαομαι εγγυηση. τι κανω? -φλασαρισμα σε official -root (διοτι το triangle away θελει root) -εγκατασταση και εκτελεση triangle away για μηδενισμο -και μετα ξανα εγκατασταση Ελληνικη official?
  21. χαζη ερωτηση μαλλον....ειμαστε root με custom recovery και custom rom. με το triangle away κανουμε rester to κρυφο μετρητη και το binary. το system status τι γινετε? γιατι μενει custom? υπαρχει τροπος να το κανουμε official?
  22. τι γινετε ρε παιδες με αυτες τις custom rom.. εβαλα ΧΧUΑΜΕ2 , μετα root με CF-autoroot μετα εβαλα το Custom recovery του Philz. προσπαθω να κανω install την omega 3.1 και εχει κολησει στο csc backup... και τωρα το σκεφτομαι να το σβησω το κινητο η οχι...?
  23. μετα απο ολη την διαδικασια με την Omega 3.0 πως μηδενιζεις counter και binary? με triangle away?
  24. παιδια στην Omega 43.3 παιζει το HD VOICE? συγκεκριμενα με vodafone? παλευω να το βαλω και τιποτα... αντεγραψα τα 4 αρχεια αλλα ακομα off το εχει.
×
×
  • Create New...