mafiagalou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Που μπορώ να βρω πληροφορίες για αυτό το κινητό ( εάν έχει μέσα του android ή κάτι άλλο, χάρτες, κ.λ.π.), εκτός του επίσημου ιστοχώρου (garminasus); Ευχαριστώ! http://www.mobile88.com/cellphone/Garmin-Asus/Garmin-Asus-nuvifone-G60/review.asp http://www.gsmarena.com/garmin_asus_nuvifone_g60-2725.php http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=237763 Και χαρτες μετα παιδια? στα μαγαζακια και αυτους Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 στα μαγαζακια και αυτους Μου ζηταει να κατεβασει ρε παιδια 2GB χαρτες και φανταζομαι κατεβαζει ολης της Ευρωπης. Δεν μπορεις να εχεις μονο της ελλαδας? Ή ολο και τελος? Please οποιος μπορει να με βοηθησει και με pm μηπως και μου τα πει "πιο καλα" ;) Ευχαριστω! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μου ζηταει να κατεβασει ρε παιδια 2GB χαρτες και φανταζομαι κατεβαζει ολης της Ευρωπης. Δεν μπορεις να εχεις μονο της ελλαδας? Ή ολο και τελος? Please οποιος μπορει να με βοηθησει και με pm μηπως και μου τα πει "πιο καλα" ;) Ευχαριστω! Εννοείται ότι υπάρχει μόνο για την Ελλάδα χάρτης Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ερωτηση για το Navigon. Ποτε ξερω οτι εχουν λοκαρει οι δορυφοροι? Ανοιγω GPS οκ, εψαξα ολες τις ρυθμισεις και δεν εχει πουθενα να δω αν εχουν λοκαρει το gps κανα δορυφορο. Και δεν ξερω αν λειτουργει. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ερωτηση για το Navigon. Ποτε ξερω οτι εχουν λοκαρει οι δορυφοροι? Ανοιγω GPS οκ, εψαξα ολες τις ρυθμισεις και δεν εχει πουθενα να δω αν εχουν λοκαρει το gps κανα δορυφορο. Και δεν ξερω αν λειτουργει. Κατέβασε από το Market το GPS Status. Ξεκίνατο πριν ανοίξεις το Ναβιγκον. Σου δείχνει πότε κλείδωσαν οι δορυφόροι, οπότε μετά ανοίγεις το Ναβιγκον. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Εννοείται ότι υπάρχει μόνο για την Ελλάδα χάρτης Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Τρομερό λάθος της Navigon! Ποιός μπορεί να κατεβάσει 2GB με αυτόν τον τρόπο?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 εχει βγει εκδοση iGo που να μπορουμε να εισαγουμε τις συντεταγμενες για την πλοηγηση; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Πώς αλλάζουμε φωνή στο Navigon? Υπάρχει κάπου ένα manual? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Υπαρχει τροπος ρε παιδια ενα προγραμμα gps να σε ειδοποιει μονο για τις καμερες της τροχαιας χωρος να σου λεει την διαδρομη? αναφερομαι κυριως στο ndrive η το navigon, αλλα αν καποιος ξερει και για καποιο αλλο προγραμμα ας μιλησει η ας σιωπησει για παντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Απορώ μόνο εγώ έχω το Wildfire στα αγγλικά και θέλω να ακούω τις φωνές στο Navigon στα ελληνικά? Δεν βρίσκω τίποτα στο νετ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Παιδιά είχα εγκατεστημένο το CoPilot σε android 1.6. Με την αναβάθμιση σε 2.1 δεν τρέχει και είπα να αλλάξω και να πάω σε NDrive. To κατέβασα λοιπόν από το ΜΑΡΚΕΤ αλλά φυσικά δεν έχει χάρτες και ανάνεσα στους διαθέσιμους για δοκιμή δεν έχει την Ελλάδα. Κανένα άλλο ΜΑΡΚΕΤ (μαγαζάκι) υπάρχει; Ποιος χάρτης είναι πιο καλός που να συνεργάζεται με NDRive και είναι εύκολη η προσαρμογή χάρτη που δεν σου δίνει το ίδιο το NDrive? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 O χάρτης της ανατολικής Ευρώπης έχει και την Ελλάδα Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Για να βάλεις GPS πρόγραμμα από τα γνωστά "μαγαζιά" πρέπει να 'χεις rooted κινητό απαραίτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 καλημέρα και καλό χειμώνα. Ώρα για ταξίδια!!! Αλλα ακόμα δεν βρήκα GPS πρόγραμμα για το καινούργιο μου GALAXY S. Όσα έβαλα δεν έπαιξαν παρα μόνο το copilot για το οποίο δεν βρίσκω POIS. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το Google Earth. Μπορώ κάπως να το συντονίσω με το κινητό μου για το default πρόγραμμα πλοήγησης? Υπάρχουν φωνητικές εντολές πλοήγησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Για να βάλεις GPS πρόγραμμα από τα γνωστά "μαγαζιά" πρέπει να 'χεις rooted κινητό απαραίτητα; Όχι. Γενικά για οποιαδήποτε εφαρμογή εκτός Market αρκεί απλά να επιλέξεις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Άγνωστες πηγές (V) ώστε να μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές από .apk . Κάποιες εφαρμογές χρειάζονται Root ώστε να λειτουργήσουν, αλλά το αναφέρουν. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 παιδιά να ρωτήσω κάτι. που βρίσκετε όλες αυτές τις εφαρμογές; ψάχνω πχ το copilot και δε το βρίσκει. έχω το x10 mini. μπορείτε να με βοηθήσετε. θέλω ένα πρόγραμμα gps που να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να μπω στο ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Μερικές εφαρμογές διατίθενται μόνο επί πληρωμή και αυτές δεν είναι ακόμα διαθέσιμες από Ελλάδα. Τρόπους για το πώς να προσπεράσεις αυτό το εμπόδιο (αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις) θα βρεις σε άλλα σημεία του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliskapa Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά και απο μένα.Διαβάζω πολύ καιρό όσα γράφονται στο ενδιαφέρον topic και ομολογώ ότι έχω μάθει αρκετά πράγματα.Αποφάσισα λοιπόν και κατέβασα απο το market τo NDrive .Μπορώ να πώ ότι το βρήκα αρκετά λειτουργικό χωρίς βέβαια να έχω μέτρο σύγκρισης .Εχει όμως πού λίγο χρόνο για free λειτουργία (7 ημέρες) η trial έκδοση.Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος απο μπορώ να "αγοράσω" κωδικό για μόνιμη εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος απο μπορώ να "αγοράσω" κωδικό για μόνιμη εγκατάσταση; Δεν μας επιτρέπεται να συζητάμε δημόσια στο forum για τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Όπως είπε πολύ σωστά ο φίλος athanaso77 τέτοιου είδους συζητήσεις δεν επιτρέπονται οπότε θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε περισσότερο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 θέλω ένα πρόγραμμα gps που να δουλεύει χωρίς να χρειάζεται να μπω στο ίντερνετ ποιες εφαρμογες παιδια προτεινετε εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 IGO My Way, Sygic Mobile Maps, NDrive που έχω δοκιμάσει δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 ποιες εφαρμογες παιδια προτεινετε εδω? Ndrive με χαρτη navteq ο καλυτερρος συνδυασμος για μενα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 navigon απο μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heartless Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Στο navigon υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το κατέβασμα των 2gb και να βάλουμε απλά τον χάρτη της Ελλάδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts