union Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 υπάρχει εφαρμογή για πλοήγηση GPS που να είναι free από το μαρκετ και να είναι και αυτόνομη;δηλαδή να μην χρειάζεται σύνδεση στο internet και αν ναι ποια; Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Και αυτονομη και free λιγο δυσκολο. Μονο στα "μαγαζακια" θα βρεις κατι τετοιο...:X Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 (edited) και για να μην σας κουράζω..η καλύτερη από το μάρκετ για gps και αυτόνομη με paid ποιά προτείνετε;;; Edited June 22, 2010 by union Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 παίζει full screen.κανε google και θα το βρείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delta_nobel Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 πληρέστερη, σωστότερη και updated χαρτογράφηση για Ελλάδα ποιο έχει?? H καλύτερη ερώτηση του MAD 13 !!! Είναι όλα trial όμως, είτε για 7 είτε για 30 μέρες. Πώς μπορούμε να αγοράσουμε κάποιο από αυτά ή να "αγοράσουμε" κάποιο από αυτά??? (με σαφή προτίμηση στο "αγοράσουμε" !!!) Η καλύτερη 2η ερώτηση του scorpio_1976 θα εκτιμούσα ένα pm για το που θα βρω κάποια εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) το iGo το εχει εγκαταστησει κανεις να μας πει πως τρεχει σε android.το εχω σε windowsμζι με πολλα αλλα και θεωρω οτι ειναι το καλυτερο Edited June 23, 2010 by mafiagalou Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 το iGo το εχει εγκαταστησει κανεις να μας πει πως τρεχει σε android.το εχω σε windowsμζι με πολλα αλλα και θεωρω οτι ειναι το καλυτερο Εγώ έχω εγκαταστήσει το CoPilot και Ndrive και είμαι ευχαριστημένος (Το 1το μου αρέσει πιο πολύ) Τώρα για το iGo αυτό που ξέρω είναι ότι μιλάμε για το αντίστοιχο iGo Αmigo των WM και το οποίο θεωρώ μούφα. Το iGo 8 που ήξερα από τα WM δεν υπάρχει για Android. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wargasm Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 (edited) παιδια εχω το ndrive εδω και ενα χρονο.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απλα θελω να ανανεωσω τους χαρτες του και να βρω σημεια ενδιαφεροντος... Ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα... Μπορει καποιος να βοηθησει???? Htc Magic... Και ακομα εχω βαλει και το igo αλλα μου εχει αγγλικους χαρακτηρες και ειναι και σχετικα αργο... Edited June 23, 2010 by wargasm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Ρε παιδια μου είπε ένα παλικαράκι που έχει iphone οτι φορτώνει τους χάρτες από το google maps και μετά χρησιμοποιεί το gps με αυτούς τους χάρτες χωρίς επιπλέον χρέωση(δλδ δεν συνδέεται στο internet) Παίζει κάτι τέτοιο αντίστοιχο εδώ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 δε νομίζω οτι ισχύει αυτό για οποιοδήποτε λειτουργικό, το google maps πάντα κατεβάζει updated χάρτη για το σημείο που είσαι.... ακόμα και αν έχεις βάλει favorite δεν σώζει το χάρτη τριγύρω, απλά την συντεταγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Με τους "Χαρτες (brut)" μπορεις πλεον να κρατησεις οσους χαρτες κατεβαζεις στην καρτα μνημης ωστε να μην χρειαστει ποτε να τους κατεβασεις ξανα. Για οσους δεν ξερουν ειναι modαρισμενοι google maps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Υπαρχει καμια εφαρμογη στο market; Αλλιως p.m παρακαλω εαν θελει κανεις.. :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδιά στο copilot που μπορω να βρώ ελληνικό μενου και να μιλάει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 παίδες υπάρχει πλέον και το Motonav (iGo) για το Desire με σωστή ανάλυση (800x480)!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 αξ'ιζει να αγοράσουμε το copilot?πως γίνεται αυτό μέσο market? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 αξ'ιζει να αγοράσουμε το copilot?πως γίνεται αυτό μέσο market? Αν δεν κανω λαθος ακομα δεν μπορουμε απο Eλλαδα να αγορασουμε απο market. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Αν δεν κανω λαθος ακομα δεν μπορουμε απο Eλλαδα να αγορασουμε απο market. Σωστά τα λες Γιάννη.απλά αν η συσκευή είναι root,με την εφαρμογη market enabler μπορουμε να αγορασουμε κανονικα οποια εφαρμογη θέλουμε. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22578 Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 ξέρεται πότε θα επιτρέοπονται αγορές απο το market και στην ελλάδα.?τόσες ωραίες εφαρμογές. το τηλέφωνο αδικέιται έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasissin Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ξέρει κανείς αν υπάρχουν poi για το copilot πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Τελικά με το ebuddy συνδέομαι την πρώτη φορά στο φεισμπουκ όλα καλά αλλά μετά την δεύτερη φορά μπλοκάρει τον λογαριασμό και δεν ξανά συνδέεται και πρέπει να μπω από την κανονική σελίδα για να το ξεμπλοκάρω.... καμιά ιδέα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_kart Δημ. July 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2010 Καλησπέρα σας, θα ήθελα μηπως γνωρίζει κάποιος να μου πει, μου είπε κάποιος ότι μπορείς να κατεβάσεις τους χάρτες του google maps και να μην χρειάζετε σύνδεση για να λειτουργεί? Αν το έχει κάνει κάποιος ας βοηθήσει λίγο. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 Στο Weather channel οσο εχω συνδεση με wifi μου δειχνει τον καιρο, οταν σταματηση η συνδεση δεν μενει ενημερο το προγραμμα για να μπορω να βλεπω τις προβλεψεις του καιρου που κατεβασε και offline, υπαρχει λυση στο συγκεκριμενο προγραμμα ή αν καποιο αλλο κανει αυτο που θελώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Στο Weather channel οσο εχω συνδεση με wifi μου δειχνει τον καιρο, οταν σταματηση η συνδεση δεν μενει ενημερο το προγραμμα για να μπορω να βλεπω τις προβλεψεις του καιρου που κατεβασε και offline, υπαρχει λυση στο συγκεκριμενο προγραμμα ή αν καποιο αλλο κανει αυτο που θελώ? Μήπως είσαι λίγο :offtopic:? Παιδιά έχει κανείς υπόψη του αν δουλεύει το motonav igo σε Xperia X10 και αν μπορούμε να βρούμε χάρτες για Ελλάδα? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 :pΜήπως είσαι λίγο :offtopic:? Παιδιά έχει κανείς υπόψη του αν δουλεύει το motonav igo σε Xperia X10 και αν μπορούμε να βρούμε χάρτες για Ελλάδα? Αν δεν κανω λαθος το topic γραφει και ταξιδια, στα ταξιδια δεν χρειαζεσαι να ξερεις τον καιρο? Παντως αν ειμαι offtopic οι υπευθυνοι ας το βαλουν στο σωστο....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clarisha Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Εγώ έχω το iGo My Way 2009 (8.4.2.124036) στο Magic και ενώ γενικά δεν έχω πρόβλημα (δεν έχω δοκιμάσει και άλλο για να συγκρίνω βέβαια :p ) δε με αφήνει να επιλέξω αριθμό σπιτιού. Υπάρχει κάποιο bug ή απλά έτσι έιναι στο Magic; Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αυτόνομο πρόγραμμα οδήγησης που να μήν έχει αυτό το πρόβλημα για το Magic μου; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts