LORD_DRAKE Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 ριχνω μια ματια στο teamup τωρα,αλλα δε μπορω να καταλαβω πως θα συγχρονιστει μεβτους αλλους συναδερφους μου!ευχαριστω πολυ Δοκίμασε google keep. Οτι γράφεις μπαίνει μέσα το βλέπουν όλοι οσοι έχουν τον ιδιο λογαριασμό πχ ενα gmail.μπορεις να τσεκάρεις και να σβηνεις τις εργασίες που εχεις κάνει.ωστε να ξέρουν οι υπόλοιποι οτι κλείνουν εκκρεμότητες και μπορεις και απο τον υπολογιστη να προσθετεις επιπλέον σημειωσεις με copy paste. Ειναι βολικο κατι σαν check list. Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μέχρι τώρα στο γραφείο σημειώνουμε τα ραντεβού στο ημερολόγιο του gmail... Και κάθε μέρα στέλνω χειροκίνητα sms υπενθύμισης στούς πελάτες, υπάρχει τρόπος ή κάποια εφαρμογή αυτό να γίνεται αυτόματα... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 καλο!δοκίμασα πολλα αλλα ακομα κανενα με τα απλα μου κριτηρια.απλως θελω να ειναι σε οσο πιο απλη ημερολογιακη μορφη γινεται (σαν κλασικο απλο ημερολογιο) και απλως μεσα να βαζεις μια σημειωση η εικονα σε καποια ωρα της μερας πχ.ουτε ειδοποιησεις ουτε τιποτα συνθετα.και μολις μπαινει ο αλλος υπαλληλος που εχει ρεπο,να βλεπει με τη μια τι εχεις συμπληρωσει εκεινη τη μερα!επισης σημαντικο οπως ειπα πριν,να εχει ενα στανταρ χωρο για γενικες σημειωσεις!δε θελω να εχει ειδοπ. γιατι το θελουμε στην πιο απλη του μορφη,να μη παταμε καθε φορα επιλογη "χωρις ειδοπ." κλπ...και επισης να τρεχει και σε iphone!τωρα με το βαιμπερ γινεται ενας πανικος..να εχεις ρεπο και αυτο να μη σταματαει να βαράει..ευτυχως ειμαι root και με το xnotifications κανω mute,dismiss κλπ για οση ωρα θελω.. Dropbox paper το είδα πριν λίγο και μπορεί να σε ενδιαφέρει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Δες και το Asana για ομάδα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asana.app. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 ευχαριστω παιδια,τα ειδα ολα αλλα δεννν.θελω κατι πολυ απλουστατο.ειδικά η μια κοπελα στη δουλεια δε σκαμπαζει καθολου απο αυτα και μολις τα δει θα αγχωθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Πάντως τις εφαρμογές Evernote και Asana τις προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα. Εξαιρετικές στο είδος τους. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για δωρεαν office ποιο προτείνετε? Το WPS Office, το Office Suite+ PDF Editor, το Polaris Office+ PDF Editor ή κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Για δωρεαν office ποιο προτείνετε? Το WPS Office, το Office Suite+ PDF Editor, το Polaris Office+ PDF Editor ή κάποιο άλλο? Τι αλλο? Τη σουιτα της MS! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Hancom office. Για μενα το πιο πληρες, πλησιαζει το windows ms office. Το μονο που δεν κανει ειναι να σωζει τα αρχεια και ως pdf. Γι αυτο εχω και τη σουιτα της google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 κατι ολοκληρωμενο;αλλα μου λένε ληψη γραμματοσειρων φια να εμφανιζεται ολοκληρο το εγγραφο,αλλα ληψη ολοκληρης εκδοσης για μετατροπη pdf σε xl κλπ..αυτο το τελευταίο με ενδιαφερει πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 καλησπέρα σας, έχει κανείς καμιά πρόταση για εφαρμογή αντικατάστασης του beep 'n go? το είχα βολευτεί χρόνια αλλά πάει για κλείσιμο οπότε ψάχνω κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Για μετατροπή PDF αρχείων σε EXCEL τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Για μετατροπή PDF αρχείων σε EXCEL τι προτείνετε; Google search. Ειναι γεμάτο με ονλινε προγράμματα https://www.google.gr/search?hl=el-GR&ie=UTF-8&source=android-browser&q=convert+pdf+to+excel&gws_rd=cr,ssl&ei=OSsIWaDeI4qagAaxsa-IDQ ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ψάχνω πρόγραμμα που να συνδέω το κινητό στο pc και να δουλεύω απο εκεί. Θέλω να βλέπω την οθόνη του τηλεφώνου στην οθόνη του pc καί να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεται? Αν δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που ψάχνω, προτείνεται κάτι άλλο? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ψάχνω πρόγραμμα που να συνδέω το κινητό στο pc και να δουλεύω απο εκεί. Θέλω να βλέπω την οθόνη του τηλεφώνου στην οθόνη του pc καί να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεται? Αν δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που ψάχνω, προτείνεται κάτι άλλο? Εγώ χρησιμοποιώ teamviewer, βέβαια πχ το zopo μου δεν μπορώ να το χειριστώ αλλά τα άλλα 2 γνωστές μάρκες όλα καλά Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ψάχνω πρόγραμμα που να συνδέω το κινητό στο pc και να δουλεύω απο εκεί. Θέλω να βλέπω την οθόνη του τηλεφώνου στην οθόνη του pc καί να χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεται? Αν δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που ψάχνω, προτείνεται κάτι άλλο? Δοκίμασε και αυτό αν θέλεις.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.vysor Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Καλησπέρα σας, Έχετε να προτείνετε κανένα TTS που να διαβάζει ελληνικά; Ευχαριστώ Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Edited May 8, 2017 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Φωνή vocalizer tts. Την έχω για τη αναγνώριση κλήσεων και τη δουλεύω μαζί με το caller name talker. Επίσης και στην πλοήγηση. Η φωνή έχει δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών. Η άλλη εφαρμογή είναι δωρεάν. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Φωνή vocalizer tts. Την έχω για τη αναγνώριση κλήσεων και τη δουλεύω μαζί με το caller name talker. Επίσης και στην πλοήγηση. Η φωνή έχει δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών. Η άλλη εφαρμογή είναι δωρεάν. Δώσε αν θες link και για το vocalizer tts και για το caller name talker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Οσοι εχετε σαμσουνγκ κινητο παντως, στο samsung apps υπαρχει πολυ καλη (και τσαμπα) tts ελληνικη φωνη που λειτουργει παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Οσοι εχετε σαμσουνγκ κινητο παντως, στο samsung apps υπαρχει πολυ καλη (και τσαμπα) tts ελληνικη φωνη που λειτουργει παντου. Εγώ έχω το j5 2016,Έχω δει ότι υπάρχει αυτή η εφαρμογή αλλά δεν μπόρεσα να την κάνω να δουλέψει.Ξερει κάποιος πως μπορώ να το κάνω,ευχαριστώ. ΥΓ.Ναι μεν υπάρχει η εφαρμογή,αλλά δεν υπάρχει η φωνή στα Ελληνικά για να την κατεβάσεις. Edited May 9, 2017 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Οσοι εχετε σαμσουνγκ κινητο παντως, στο samsung apps υπαρχει πολυ καλη (και τσαμπα) tts ελληνικη φωνη που λειτουργει παντου. Κι εγώ δε το ήξερα, πήγα χθες να σετάρω το S8+ από την αρχή, βάζω Sygic αγορασμένο με Ευρώπη, πάω να διαλέξω φωνή και βλέπω ότι με πετάει στο Samsung App Store με Greek TTS. Πολύ ευχάριστη έκπληξη και όλα λειτουργούν άψογα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Φωνή vocalizer tts. Την έχω για τη αναγνώριση κλήσεων και τη δουλεύω μαζί με το caller name talker. Επίσης και στην πλοήγηση. Η φωνή έχει δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών. Η άλλη εφαρμογή είναι δωρεάν. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία, διαβάζει και αγγλικά και ελληνικά μια χαρά Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Δώσε αν θες link και για το vocalizer tts και για το caller name talker. Δυστυχώς από το κινητό δεν βολεύει να βάλω link, η ονομασία τους όμως στο playstore είναι ακριβώς όπως τα έγραψα εδώ. Στην αναζήτηση θα στα εμφανίσει. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Κι εγώ δε το ήξερα, πήγα χθες να σετάρω το S8+ από την αρχή, βάζω Sygic αγορασμένο με Ευρώπη, πάω να διαλέξω φωνή και βλέπω ότι με πετάει στο Samsung App Store με Greek TTS. Πολύ ευχάριστη έκπληξη και όλα λειτουργούν άψογα. :) Δηλαδη δεν σου ζητησε να κατεβασεις καποια γλωσσα -φωνη? Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts