kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 δοκιμασε μια το xposed module installeropt εχει απειρες ρυθμισεις μεσα,πιστευω να κανεις δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 δοκιμασε μια το xposed module installeropt εχει απειρες ρυθμισεις μεσα,πιστευω να κανεις δουλεια. Ευχαριστώ για την υπόδειξη φίλε μου. Δεν το ξέρω καθόλου πως δουλεύει αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω. Γνωρίζεις μήπως που μπορώ να το βρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 εφ'οσον εισαι root,κανεις εγκατασταση το xposed framework http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer και μετα το ψαχνεις μεσα απο αυτο.μεσα θα βρεις εκατονταδες mods που δε φανταζεσαι τη χρησιμοτητα τους ειναι σκετη τρελα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alketas1971 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Γειά σας. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο χρήσης για την εφαρμογή WPS Office στα ελληνικά? Αν είναι και με βίντεο ακόμα καλύτερα. Γειά σας Στάλθηκε από το SM-G355HN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Παιδια μια βοηθεια. Χρησιμοποιω δυο λογαριασμους gmail και δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα γιατι εκανα συνδεση σε ολες τις εφαρμογες. Μεσω ενος site που εκανα για τη δουλεια μου, μου δωθηκε mail τυπου pop3. Πως στο καλο το συνδεω αυτο? Ή μηπως δεν γινεται καθόλου μεσω android? Το εχω προωθησει ηδη στο gmail αλλα δεν θελω να φαινεται οτι απανταω μεσω gmail..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παιδια μια βοηθεια. Χρησιμοποιω δυο λογαριασμους gmail και δεν ειχα μεχρι τωρα προβλημα γιατι εκανα συνδεση σε ολες τις εφαρμογες. Μεσω ενος site που εκανα για τη δουλεια μου, μου δωθηκε mail τυπου pop3. Πως στο καλο το συνδεω αυτο? Ή μηπως δεν γινεται καθόλου μεσω android? Το εχω προωθησει ηδη στο gmail αλλα δεν θελω να φαινεται οτι απανταω μεσω gmail..... Είτε στο Gmail είτε σε κάποια άλλη εφαρμογή μειλ όταν πας να προσθέσεις λογαριασμό έχει να βάλεις και pop3 χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Είτε στο Gmail είτε σε κάποια άλλη εφαρμογή μειλ όταν πας να προσθέσεις λογαριασμό έχει να βάλεις και pop3 χειροκίνητα. Στο mailwise που δουλευω οταν παω να βαλω νεο λογαριασμο μου δινει τις επιλογες exhange, hotmail, outlook, gmail+apps. yahoo, other. Παω στο other, βαζω το mail και με ρωταει τι ειναι? IMAP, Exchange ή Google? Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι καποιο απο τα τρια.... Δοκίμασα και το Blue Mail και έβαλα κανονικά τον λογαριασμό. Οπότε είναι θέμα Mailwise να υποθέσω.... Τελικά απλά το πρόσθεσα. Δεν μου έρχονται μηνύματα... Edited December 9, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Στο mailwise που δουλευω οταν παω να βαλω νεο λογαριασμο μου δινει τις επιλογες exhange, hotmail, outlook, gmail+apps. yahoo, other. Παω στο other, βαζω το mail και με ρωταει τι ειναι? IMAP, Exchange ή Google? Αν δεν κανω λαθος δεν ειναι καποιο απο τα τρια.... Δοκίμασα και το Blue Mail και έβαλα κανονικά τον λογαριασμό. Οπότε είναι θέμα Mailwise να υποθέσω.... Τελικά απλά το πρόσθεσα. Δεν μου έρχονται μηνύματα... Εκει που σου εχει τις 3 επιλογες θα επρεπε να εχει και το pop3, εγω pop3 εχω προσθεσει στην εφαρμογη του gmail και μου ερχονται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 (edited) Εκει που σου εχει τις 3 επιλογες θα επρεπε να εχει και το pop3, εγω pop3 εχω προσθεσει στην εφαρμογη του gmail και μου ερχονται κανονικα. Άκυρο, το έφτιαξα. Έβαλα το λογαριασμό σαν IMAP και το πήρε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Edited December 11, 2016 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Νέο feature του Nova Launcher. Αν και έχω την 6.0 και όχι την 7.0, πλέον κάποιες εφαρμογές υποστηρίζουν το long press functionality.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/43db65ee4792d6f1561bc7ad634c3959.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/a22a83b009df117b8bd221fd97ea2784.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/b3397b4a2a893ded063de330f4ca92d0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161226/31d444efb476b2d9fe235ca833f6bfcb.jpg Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη pdf scanner η οποια ομως θα μου δινει επιλογη να βγαζω τις φωτο σε μικρη αναλυση για να μην πιασει πολυ χωρο το pdf που θελω να δημιουργησω;ειναι ενα βιβλιο 250 σελιδες και δε θελω να μου πιασει πολυ χωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ενταξει με το προηγουμενο,βρηκα ακρη.μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω μια λιστα στο facebook με ΜΟΝΟ το τι κανουν και τι βαζουν οι φιλοι μου;Δε ξερω,αλλα για καποιο περιεργο λογο στην αρχικη μου σελιδα γινεται χαμος απο δημοσιευσεις σελιδων και πολυ λιγα απο δημοσ. κλπ φιλων μου!θελω πχ να παταω ενα κουμπι και να βλεπω μονο απο τους φιλους μου,χωρις καθολου αρθρα απο σελιδες κλπ.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ενταξει με το προηγουμενο,βρηκα ακρη.μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω μια λιστα στο facebook με ΜΟΝΟ το τι κανουν και τι βαζουν οι φιλοι μου;Δε ξερω,αλλα για καποιο περιεργο λογο στην αρχικη μου σελιδα γινεται χαμος απο δημοσιευσεις σελιδων και πολυ λιγα απο δημοσ. κλπ φιλων μου!θελω πχ να παταω ενα κουμπι και να βλεπω μονο απο τους φιλους μου,χωρις καθολου αρθρα απο σελιδες κλπ.ευχαριστω! αυτο ειναι ευκολο https://www.facebook.com/bookmarks/lists/ Δυστυχως "καταργησαν" την δυνατοτητα για λιστες με προφιλ κ σελιδες μαζι. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 ευχαριστω!υπαρχει επιλογη να επιλεξω ολους τους φιλους μου με τη μια;ειμαι απο tablet ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 παιδια τι γινεται με το yahoo mail???δε μπορω να μπω καθολου και φαινεται να ειναι ωενιξο το θεμα σημερα!!τι κανουμε;;μπηξα εδω http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/743778/How-To-Check-BT-Internet-Sky-TV-UK-Account-Hack-Change-Password και λεει κατι για το λογαριασμο μου οτι δεχτηκε επιθεση!!μηπως να ανησυχουμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 το yahoo καθε τοσο επιθεση δεχεται :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 γιατι ρε γμτ;τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 παιδια τι γινεται με το yahoo mail???δε μπορω να μπω καθολου και φαινεται να ειναι ωενιξο το θεμα σημερα!!τι κανουμε;;μπηξα εδω http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/743778/How-To-Check-BT-Internet-Sky-TV-UK-Account-Hack-Change-Password και λεει κατι για το λογαριασμο μου οτι δεχτηκε επιθεση!!μηπως να ανησυχουμε;;; Τι εννοείς δεν μπορείς να μπεις? Σου ζητάει να ασφαλίσεις τον λογαριασμό? Αν ναι, συνέχισε και απλά άλλαξε password. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ενταξει τωρα μπηκε...αλλαξα και κωδικο..απλως στο λινκ που εβαλα πριν,σου λεει αν δεχτηκες επιθεση και ηταν θετικο!απλως δε καταλαβα αν οντως το σπασαν και κλεψαν τπτ πολυτιμο,η απλως προσπαθησαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ενταξει τωρα μπηκε...αλλαξα και κωδικο..απλως στο λινκ που εβαλα πριν,σου λεει αν δεχτηκες επιθεση και ηταν θετικο!απλως δε καταλαβα αν οντως το σπασαν και κλεψαν τπτ πολυτιμο,η απλως προσπαθησαν... Έχει γίνει χαμός με τους λογαριασμούς yahoo που παραβιάστηκαν. Γενικά, το yahoo παρακμάζει. Θα σου προτεινα να μεταφερθείς σε gmail ή hotmail. Μπορείς να ορίσεις τα μέίλ που σου έρχονται στο yahoo να προωθούνται αυτόματα στο νέό σου λογαριασμό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ευχαριστω.απο το να τρομαζω καλυτερα ετσι.τωρα τι κανω;πως ξεκιναω;;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ευχαριστω.απο το να τρομαζω καλυτερα ετσι.τωρα τι κανω;πως ξεκιναω;;! Αν πας σε gmail (που υποθέτω ότι έχεις) κάπου μέσα στις ρυθμίσεις (από υπολογιστή) μπορείς να ρυθμίσεις να λαμβάνεις αυτόματα τα μειλ που στέλνονται στον λογαριασμό σου yahoo. (αν δεν κάνω λάθος πας ρυθμίσεις > λογαριασμοί > έλεγχος αλληλογραφίας από άλλους λογαριασμούς). Πάντως, γενικά ψάξε το , μπορεί να είναι και αλλού οι ρυθμίσεις αυτές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 ευχαριστω πολυ.εχασα την εμπιστοσυνη μου πλεον.αντε τωρα σε ολες τις εφαρμογες μου να δηλωσω το gmail..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω για όποιον ξέρει και χρησιμοποιεί το Google Keep. Όταν έχω μέσα σε μία σημείωση μία φωτογραφία (που δεν είναι πλέον στο Gallery μου) ή ένα σχεδιάκι που μπορείς να κάνεις μέσα στο Keep υπάρχει τρόπος να το κατεβάσω με τη μία στη μνήμη του κινητού μου; Όχι δηλαδή να το ανεβάσω πχ στο Google Photos και μετά να το κάνω download από εκεί. Γιατί δεν μου βγάζει κάποια τέτοια επιλογή άμεσου κατεβάσματος. Live to ride, ride to live... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Αν έχεις εγκαταστήσει τον es explorer, πάτα στις επιλογές του keep (αφού κανείς touch στην φώτο) -> αποστολή -> ολοκλήρωση ενέργειας με es explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts