vdeverak Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλημερα πινακα ελεγχου-ρυθμισεις-συνδεση-ασυρματο lan και απενεργοποιεις και τα δυο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros85 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 καλημερα πινακα ελεγχου-ρυθμισεις-συνδεση-ασυρματο lan και απενεργοποιεις και τα δυο. :) που εχει την απενεργοποιηση??? :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ''προβολη διαθεσιμου wlan'' βαζεις ΠΟΤΕ και απο κατω ''τεστ συνδεσιμ. με διαδ.'' ΠΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros85 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 ''προβολη διαθεσιμου wlan'' βαζεις ΠΟΤΕ και απο κατω ''τεστ συνδεσιμ. με διαδ.'' ΠΟΤΕ σε ευχαριστω πολυ! μηπως ξερεις πως γινεται να βαλω τις επαφες μου στο αρχικο μενου,γιατι τωρα εχω μονο προσθηκη επαφης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 πινακα ελεγχου-ρυθμισεις-γενικες-προσ. ρυθμισ.-κατασταση αναμονης-συντομευσεις πληκτων- .....κ βαλε οτι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros85 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 πινακα ελεγχου-ρυθμισεις-γενικες-προσ. ρυθμισ.-κατασταση αναμονης-συντομευσεις πληκτων- .....κ βαλε οτι θες σε ξανα ευαχαριστω!!:thanks::thanks: και κατι αλλο πως μπορω να συνχρονισω το mail?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoldMikE Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπερα και απο μενα.. Τελικα ξαναγυρισα σε Nokia με την αγορα του Ε5-00. Μετα απο 5 ημερες λειτουργειας (ακομα να τελειωσει η μπαταρια) μπορω να πω πως ειναι απ'τα κορυφαια κινητα που εχω. Αν το ρυθμισεις σωστα μεσω Ovi, το gps θα σου δουλεψει σωστα, χωρις χρεωσεις επιτελους.. Το Wifi, Email, MSN και γενικα ολες του οι λειτουργειες. δυο πραγματακια τοσοδουλικα να πω.. - 1ον. Σαν θεμα αρχικης εχω το "βασικο" δηλαδη το αδειο με συντομευσεις στο κεντρικο πληκτρο... Με χαλαει που δεν μπορω να εχω ρολοι στην οθονη μου ή στην οθονη σε κατασταση αναμονης (εχει ενα πολυυυυυυ μικρο κατω κατω, εγω εννοω στην οθονη). 2ον. Ενα tip. θα μ'αρεσε να γραφουν οσοι βρισκουν διαφορα tips που μπορει να εχει ως συσκευη τα οποια δεν αναφεροντε σε manual και sites.. Π.Χ. σε οποιαδηποτε στιγμη πληκτρολογεις, μπορεις να κανεις εναλλαγη απο Ελληνικα σε Αγγλικα και το αντιστροφο με 2 κουμπια πρωτα το "Sym" και μετα (με πατημενο το πρωτο) το "Shift", χωρις να πατας "επιλογες- αλλαγη γραφης, κ.τ.λ".. Ελπιζω να βγει καλο σε μενα και σε ολους οσους το αποκτησαν. Παράθεση Υπογράφω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros85 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 παιδια βοηθεια εχω μπερδευτει και δεν μπορω να συνχρονισω το μαιλ μου!! ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 2ον. Ενα tip. θα μ'αρεσε να γραφουν οσοι βρισκουν διαφορα tips που μπορει να εχει ως συσκευη τα οποια δεν αναφεροντε σε manual και sites.. Π.Χ. σε οποιαδηποτε στιγμη πληκτρολογεις, μπορεις να κανεις εναλλαγη απο Ελληνικα σε Αγγλικα και το αντιστροφο με 2 κουμπια πρωτα το "Sym" και μετα (με πατημενο το πρωτο) το "Shift", χωρις να πατας "επιλογες- αλλαγη γραφης, κ.τ.λ".. Ελπιζω να βγει καλο σε μενα και σε ολους οσους το αποκτησαν. Να σου πώ κι εγώ ένα τιπ? σε αυτό που λες, πρώτα πατάς το shift και μετά το sym. Αλλά κυρίως, δεν χρειάζεται να έχεις πατημένο το πρώτο για να πατήσεις το δεύτερο. Το κάνεις διαδοχικά:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zuper_s Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) Γεια χαρα κ απο εμενα.Ειμαι κατοχος ενος Ε5 απο το Σεπτεμβρη του 2010.Το κινητο γενικα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα,wi-fi αψογο,σημα καμπανα, η μπαταρια διαρκει πανω απο 4 μερες-νυχτες ανοιχτο με full χρηση ομιλιας κ σερφαρισμα γυρω στην 1 ωρα.(f/b,twiter,youtube και αλλες εφαρμογες)και το Ovi Maps μια χαρα.Δοξα το θεο διαρκει αρκετα. Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα-με τιποτα ομως-να κανω αναβαθμιση του λογισμικου στην νεα 042.014..εχω ακομα την 042.007(ελεος).Στο Nokia support πατησα το σειριακο του τηλεφωνου κ οντως υπαρχει αναβαθμιση του εν λογω κινητου.Στο Ovi Suite μου εμφανιζει οτι πρεπει να κανω update,ξεκιναω αλλα μετα τιποτα..Μου εμφανιζει οτι ισως να εχω προβλημα στην συνδεση δικτυου και με το firewall.Απενεργοποιω το firewall και παλι τιποτα.. Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν δεκτη. Σας ευχαριστω:) Edited March 3, 2011 by zuper_s Παράθεση Samsung Galaxy S 2.3.4 Rooted Samsung Galaxy Tab P1010 iPhone 3g Nokia E5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ούτε over the air μπορείς να κάνεις αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zuper_s Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ούτε over the air μπορείς να κάνεις αναβάθμιση; Το εκανα και μου εβγαλε οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις..Αλλα λεει το ενα,αλλα το αλλο.. Παράθεση Samsung Galaxy S 2.3.4 Rooted Samsung Galaxy Tab P1010 iPhone 3g Nokia E5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 για κανε ενα uninstall του ΟVi suite και μετα ξανα install να δεις αν λειτουργησει.ή δοκιμασε απο κανενα αλλο pc να κανεις την ενημερωση. για τον φιλο που ρωταει για συγχρονισμο μαιιλ πηγαινε πινακα ελεγχοθ-οδηγ.ρυθμ.-ρυθμιση email και μετα σε καθοδηγει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zuper_s Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 για κανε ενα uninstall του ΟVi suite και μετα ξανα install να δεις αν λειτουργησει.ή δοκιμασε απο κανενα αλλο pc να κανεις την ενημερωση. :cry: Απεγκατεστησα,εγκατεστησα,δοκιμασα και ακριβως τα ιδια..Με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω σε αλλο pc. Ευχαριστω!:) Παράθεση Samsung Galaxy S 2.3.4 Rooted Samsung Galaxy Tab P1010 iPhone 3g Nokia E5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Ακόμη πιστεύω ότι την αναβάθμισή στην κάνουν δωρεάν σε Nokia Care όσο η συσκευή είναι εντός εγγύησης. Πάρε ένα τηλέφωνο στο πιο κοντινό σου να ρωτήσεις και αν είναι έτσι πηγαινέ το τους. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλημέρα. Αν η συσκευή είναι Ελληνική (δηλαδή έχει Ελληνικό product code) τότε οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros85 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 παιδια βοηθεια ξανα!παλια εμπαινα στο ιντερνετ μεσω wi-fi πειραξα κατι και τωρα με βαζει μονο με wind internet, πως το αλλαζω αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. March 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2011 Βοήθειααα! Χθες αγόρασα το Ε5 και προσπαθώ εδώ και ώρα να ρυθμίσω email στο yahoo και σε λογαριασμό της otenet. Ζητάει username & password, γράφει επικύρωση λογαριασμού email και ξαναγυρνάει στο wizard χωρίς να αποθηκεύει τιε ρυθμίσεις. Μου λέει ότι δεν έχουν οριστει γραμματοκιβώτια... Τι συμβαίνει??? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros85 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Βοήθειααα! Χθες αγόρασα το Ε5 και προσπαθώ εδώ και ώρα να ρυθμίσω email στο yahoo και σε λογαριασμό της otenet. Ζητάει username & password, γράφει επικύρωση λογαριασμού email και ξαναγυρνάει στο wizard χωρίς να αποθηκεύει τιε ρυθμίσεις. Μου λέει ότι δεν έχουν οριστει γραμματοκιβώτια... Τι συμβαίνει??? Ευχαριστώ προκαταβολικά. και εγω το ιδιο εχω απο εχτες,βεβαια εγω εκανα update για nokia mail,πηγα σε nokia care και μου ειπαν να τους το παω για φορματ!!εαν καποιος ξερει κατι ας βοηθησει! Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza1_0 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psy_23 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Μολις πηρα και εγω το κινητο :) οποτε δεν τα εχω ψαξει ολα ακομα , δες εδω με αυτον τον τροπο δημιουργει account παντος. http://discussions.europe.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/Noika-E5-Email-manual-IMAPsetting-for-Gmail-Yahoo-Ovi/td-p/804371 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Η συσκευή υπάρχει σε κάποιο ελληνικό site διαθέσιμη προς αγορά; Στο e-shop την είχα παραγγείλει πριν 10 ημέρες και μου είπαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προμηθευτή τους και θα αργήσει και άλλο να το φέρει, ακύρωσα χθές την παραγγελία. Πού μπορώ να το βρώ διαθέσιμο με προσιτή τιμή; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Η συσκευή υπάρχει σε κάποιο ελληνικό site διαθέσιμη προς αγορά; Στο e-shop την είχα παραγγείλει πριν 10 ημέρες και μου είπαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προμηθευτή τους και θα αργήσει και άλλο να το φέρει, ακύρωσα χθές την παραγγελία. Πού μπορώ να το βρώ διαθέσιμο με προσιτή τιμή; Στο Πλαίσιο φίλε μου, μέσω παραγγελίας internet είναι στην ίδια τιμή με το e-shop. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fernando Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Γεια σας κ απο μενα , εχω κ γω το νοκια Ε5 εδω κ σχεδον 2 βδομαδες, ολα οκ με το τηλ. Αυτο που θα θελα να προτεινω σε περιπτωση που σας εχει ξεφυγει αν κ δε νομιζω....:p ειναι η εφαρμογη sports tracker , ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Γεια σας κ απο μενα , εχω κ γω το νοκια Ε5 εδω κ σχεδον 2 βδομαδες, ολα οκ με το τηλ. Αυτο που θα θελα να προτεινω σε περιπτωση που σας εχει ξεφυγει αν κ δε νομιζω....:p ειναι η εφαρμογη sports tracker , ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... Φοβερη εφαρμογη οντως, αλλα πρεπει να κανεις και καποιο αθλημα για να σου φανει χρησιμη. Χθες διαπιστωσα οτι καταγραφει ακομη και τα τραγουδια που ακουω κανοντας ποδηλατο! απιστευτο. αν ειχε λιγο καλυτερη οθονη αυτο το τηλεφωνο θα ηταν τελειο..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts