Jump to content

ibiza1_0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

ibiza1_0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι καρδιακοί παλμοί φαίνονται live ενώ ασκείσαι ή μόνο την στιγμή που θες?
  2. Είμαι επιτέλους ready για να το πάρω. Ερωτήσεις: Τους καρδιακούς παλμούς τους δείχνει live, οπότε όσο γυμνάζομαι μπορώ να τους παρακολουθώ live? Πλέον υπάρχει διαθέσιμο από 220€. Όσοι το πήρατε και το ξέρετε, θα το ξαναπαίρνατε αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω ή όχι? Με τις αναβαθμίζεις που διάβασα πιο πάνω, ποια είναι τα κουσούρια του πλέον που έχουν μείνει? Thank you all in advance!!
  3. Ακόμη μία ερώτηση.. Μπορούν οι εγκατεστημενες εφαρμογές να μεταφερθούν από την εσωτερική μνήμη στην κάρτα sim? ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάρτα μνήμης εννοούσα.
  4. Πώς κάνουμε βιντεοκλησεις;
  5. Με τρώει να το βγάλω από την θήκη του.. Δεν υπάρχει η αίσθηση που σου δίνει η επαφή με το γυαλί..!
  6. Την τελευταία έχω. Έχεις δικιο. Το βρήκα στο power button.
  7. Πώς κάνουμε screenshot?
  8. Για δώστε ιδέες για θήκες..
  9. Ξέρω μόνο για Αθήνα να σου πω. Μόνο το Περιστέρι το έχει.
  10. 299!! Δεν έχουν όλα τα Media απόθεμα στο LTE. Από ποιο κατάστημα το πήρες και πότε?
  11. Πήρα το c6833 που είχε θήκη, πενάκι και hands free. Έχουν και άλλα διαθέσιμα. Από media με θήκη, πενάκι και ακουστικά! Έχουν και άλλα κομμάτια!! Έχω το 4G C6833!!!
  12. Το πρόβλημα με το DK-30 είναι ότι πρέπει να το βγάζεις από την θήκη για να το φορτίσεις. Για bt θα βρω άλλη λύση.
  13. Θα δουλέψω με hands free ή Bluetooth με αναγνώριση κλήσης και ίσως με smart watch. Όλες οι ιδέες ευπρόσδεκτες!
  14. Ebay. http://www.ebay.com/itm/181401555173?var=480382774736&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/360989794203?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Ερώτηση: Τι πρέπει να κάνω για να κλειδώνει αυτόματα μόλις κλείνω την θήκη και να ξεκλειδώνει μόλις την ανοίγω? Edit: I found it!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danielkao.autoscreenonoff Μετά από 24 ώρες συμβίωσης με το XZU, ένα έχω να πω: Απλά δεν υπάρχει η συσκευή! Όταν το είδα Live demo στο κατάστημα μου φαινόταν τεράστιο σε σχέση με τα άλλα που βρίσκονταν δίπλα, αλλά μόλις ανοίγω Browser ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, αυτό που σκέφτομαι πλέον φωναχτά είναι ότι δεν θέλω να ξανασυμβιβαστώ με τιποτα λιγότερο από αυτό που κρατάω τώρα!! Είναι ολα στην μέγιστη επιτρεπόμενη για εμένα μορφή και σταματάω να μεγενθύνω, να πηγαίνω δεξιά και αριστερά για να διαβάσω μία σελίδα και άλλα τέτοια του παρελθόντος. Σκοπός μου είναι να λύσω το θέμα της φορητότητας δύο αξεσουάρ, κινητό και πορτοφόλι, και με την θήκη που περιμένω, θα το κάνω πράξη. Μία κάρτα μαζί μου & λίγα μετρητά στις υποδοχές της θήκης, ταυτότητα στην πλάτη της συσκευής και δίπλωμα σε φωτοτυπία επικυρωμένη στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Και όλα αυτά με πολύ λιγότερο βάρος σε σχέση με πριν. Έχει σκεφτεί κανείς άλλος το ίδιο ή κάτι αντίστοιχο;
  15. Το πήραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unboxing and hands on!!!
×
×
  • Create New...