Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση παιδια.

3 φορες εχω πατησει το κουπι για απενεργοποιηση του desire Μου

Τις πρωτες 2 φορες εκανε 1 με 2 λεπτα

Αυτη τη στιγμη περιμενω ηδη 4 λεπτα και ακομα λεει απενεργοποιηση

Ειναι φυσιολογικο αυτο?

4' οχι, μαλλον κολλησε. αργει παντως λιγακι.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατι τετοιο μου το εκανε και εμενα και μαλιστα μια φορα ειχε περασει ενα ολοκληρο βραδυ και δεν ειχε κλεισει οποτε αρχισε να ξηλωνεις εφαρμογες . Εμενα ετσι εφτιαξε

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

στα μαγαζιά δεν το βρίσκω (vodafone το έχει coming soon, το πλαίσιο δεν το έχει καθόλου).... ξέρετε κάποιο μαγαζί που να το έχει? Sorry αν έχει συζητηθεί κάπου το θέμα.
mobile προβληματισμοί...

στα μαγαζιά δεν το βρίσκω (vodafone το έχει coming soon, το πλαίσιο δεν το έχει καθόλου).... ξέρετε κάποιο μαγαζί που να το έχει? Sorry αν έχει συζητηθεί κάπου το θέμα.

Κοίτα στην προηγούμενη σελίδα, τελευταίο post :)

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Καλησπέρα, πέρασα τα γενέθλια των επαφών μου στο ημερολόγιο σήμερα και παρατήρησα το εξής. Ενώ σε όλο το μενού του λειτουργικού καθώς και στις εφαρμογές με το που αγγίξω την οθόνη έχω άμεση ανταπόκριση της εκάστου λειτουργιάς, όταν είμαι στο ημερολόγιο και επιλέξω μια ημερομηνία για ‘άνοιγμα’, δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση του αγγίγματος και συνήθως καμία ανταπόκριση. Για να ‘ανοίξει’ μια ημερομηνία πρέπει να κρατήσω λίγο παραπάνω το δάχτυλο στην οθόνη . Δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι το ημερολόγιο στο Android για λόγους αποφυγής λάθους, αν φταίει κάποια εφαρμογή, αν είναι έτσι στο Desire μόνο η κάτι άλλο. Γνωρίζει κανείς κάτι περί αυτού?
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

παιδες στο desire παιρνει την froyo αμεσα η θα περιμενουμε κανα 2 (χρονια):lol:

μαλλον το δευτερο που ειπες!:D:D

Παιδιά καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς όταν έχει προσθέσει φωτογραφία στις επαφές και τις έχει κ στο widget Αγαπημένα όπου φαίνονται πιο μεγάλες οι φωτογραφίες (από ότι στις επαφές) κάποια στιγμή η ποιοτητα της φωτογραφίας στα Αγαπημένα να χαμηλώνει (δλδ να pixel-ιάζει). Οι επαφές που αναφέρομαι είναι google επαφές.Έχει κανείς καμιά εξήγηση κ καμιά λύση να προτείνει;

παιδες στο desire παιρνει την froyo αμεσα η θα περιμενουμε κανα 2 (χρονια):lol:

μαλλον το δευτερο που ειπες!:D:D

Δεν θα γίνεται να περάσει με κανένα root και custom rom;

H HTC έδωσε τον κώδικα για τον kernel του Desire. Μην αγχώνεστε. Είναι θέμα χρόνου, εφόσον δοθεί και ο κώδικας της Froyo, να αναπτυχθούν ROM 2.2 για το Desire. Όσο για την επίσημη ROM από την HTC, αυτή σίγουρα θα καθυστερήσει περισσότερο.

H HTC έδωσε τον κώδικα για τον kernel του Desire. Μην αγχώνεστε. Είναι θέμα χρόνου, εφόσον δοθεί και ο κώδικας της Froyo, να αναπτυχθούν ROM 2.2 για το Desire. Όσο για την επίσημη ROM από την HTC, αυτή σίγουρα θα καθυστερήσει περισσότερο.

Η HTC ανακοινωσε οτι ολες οι συσκευες που κατασκευαστηκαν το 2010 θα το παρουν στο δευτερο μισο αυτου του ετους

Φιλικά Σπύρος

Η HTC ανακοινωσε οτι ολες οι συσκευες που κατασκευαστηκαν το 2010 θα το παρουν στο δευτερο μισο αυτου του ετους

Ανακοινωσε οτι οι "περισσοτερες συσκευες" θα παρουν 2.2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Δεν θα γίνεται να περάσει με κανένα root και custom rom;

ναι, με custom rom θα μπορει να περασει. official HTC rom δεν βλεπω να βγαινει!

χριστοσ ανεστη:X...ασχετο!!! σε hd2 μπαινει η 2.2?που να ρωτησω????:ninja:

Η 2.2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απίθανο (έως αδύνατο), όταν κυκλοφορήσει να μπει σε hd2, λόγω έλλειψης κατάλληλων drivers.

As we get closer to readiness, we'll reveal a full list, but for now have started with the most popular models like Desire [in the UK] and Droid Incredible [in the US] as well as some of the hotly anticipated new phones.

Άρα λογικά αφού το θα πάρει η έκδοσή του desire για UK θα το πάρουμε και εμείς πιο μετα αλλα θα το παρουμε .

The news is unlikely to be any consolation to HTC Hero owners who've been waiting almost a year for an update beyond version 1.6. It looks like just as they plan to get the Android 2.1 update (expected in June) the carrot has been moved further ahead once again.

Τους κακόμοιρους που περιμενουν το update λυπάμαι μιας και τ άρθρο λεει οτι εκείνοι που περιμενουν το 2.1 και ηταν να το παρουν το καλοκαιρι , το update ακυρώνεται και μεταφερεται ακομα πιο μακρυα καλα ε με αυτο το θεμα το εχουν ξεφυλτησει τελειως

http://www.pocket-lint.com/news/33238/htc-phones-android-os-updates

Φιλικά Σπύρος

τα γενεθλια στο ημερολογιο τα περασες χειροκινητα ή στα τραβηξε απο τις επαφες?

εχω ενα παρομοιο προβλημα

εχω περασει τις επαφες στο gmail και περασα και κατι γεννεθλια.Ενω στο ημερολογιο του gmail φαινονται, στο κινητο φαινονται μονο οι επαφες στο ημερολογιο τιποτα.

Βοηθεια

και για να μην ξεχνιομαστε η κλασικη ερωτηση που ακομα δεν εχω βγαλει ακρη

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ PLEASE

Προσπαθω να βγαλω ακρη εδω και 1 βδομαδα αλλα κανενας δεν ξερει

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιούμε την τροποποίηση, για να προσθέσουμε σε υπάρχον μήνυμα.

Ok, σε ακούσαμε, μη φωνάζεις :)

Σε εμένα δουλεύει κανονικά με τον εξής τρόπο:

Έχω τις επαφές μου στο google και έχω συμπληρώσει τα γενέθλια κανονικά.

Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο http://calendar.google.com/ έχω προσθέσει στα γεγονότα του ημερολογίου μου (εκεί που λέει «άλλα ημερολόγια») το «γενέθλια και συμβάντα επαφών» και πλέον το ημερολόγια και οι επαφές μου είναι πάντα συγχρονισμένα.

edit: Συγκεκριμένα, πας: Άλλα ημερολόγια -> Προσθήκη -> Περιήγηση σε ενδιαφέροντα ημερολόγια -> Περισσότερα -> Γενέθλια και συμβάντα επαφών -> Εγγραφή ως συνδρομητής

Edited by georgemv
typo

Ok, σε ακούσαμε, μη φωνάζεις :)

Σε εμένα δουλεύει κανονικά με τον εξής τρόπο:

Έχω τις επαφές μου στο google και έχω συμπληρώσει τα γενέθλια κανονικά.

Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο http://calendar.google.com/ έχω προσθέσει στα γεγονότα του ημερολογίου μου (εκεί που λέει «άλλα ημερολόγια») το «γενέθλια και συμβάντα επαφών» και πλέον το ημερολόγια και οι επαφές μου είναι πάντα συγχρονισμένα.

edit: Συγκεκριμένα, πας: Άλλα ημερολόγια -> Προσθήκη -> Περιήγηση σε ενδιαφέροντα ημερολόγια -> Περισσότερα -> Γενέθλια και συμβάντα επαφών -> Εγγραφή ως συνδρομητής

το εχω κανει αυτο που λες αλλα τζιφος

καμια αλλη ιδεα?

sorry για τα κεφαλαιο

το αλλο παντως απο οτι καραλαβα δεν γινεται

να περναει τα γεννεθλια αυτοματα απο τις επαφες του κινητου στο ημερολογιο του κινητου παλι

Κι εγώ περνάω τα γεννέθλια στις επαφές πρέπει να πάω να μπω στο google calendar και να αντιγράψω τις υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο μου (username@gmail.com) από το ημερολόγιο "Γεννέθλια και συμβάντα επαφών" που πάει και καταχωρεί τα γεννέθλια.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

παιδια δοκιμασε κανενας το launcher pro στο desire ?? δουλευε καλα ? με το sense τι γινεται ?? αν μπορει καποιος να βοηθησει ..:p
Παύλος

Κι εγώ περνάω τα γεννέθλια στις επαφές πρέπει να πάω να μπω στο google calendar και να αντιγράψω τις υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο μου (username@gmail.com) από το ημερολόγιο "Γεννέθλια και συμβάντα επαφών" που πάει και καταχωρεί τα γεννέθλια.

φιλε μπορεις να τα γραψεις βημα βημα τα σταδια ολα μηπως και καταλαβω τι κανω λαθος.

και κατι ακομα στις επαφες μου στο τηλεφωνο εχω και στην καρτα sd και γοογλε επαφες απλα επειδη ειναι συνδεδεμενες μεταξυ φαινονται σαν μια.

τις επαφες τις περασα απο το outlook στο κινητο

μετα τις εστειλα στην sd

παιδια εχω ενα προβλημα και μερικες φορες οταν ανοιγω το πληκτρολογιο για να γραψω, ενω πληκτρολογω αυτο δεν ανταποκρινεται και στην οθονη δεν εμφανιζεται τιποτα. Πρεπει ειτε να συνεχισω να γραφω κανα 20 δευτερολεπτα μεχρι να αποκριθει ειτε να ανοιγοκλεισω την εφαρμογη μεχρι να γραψει. Το εχει κανενας αλλος και μηπως ξερει πως να λυθει? Ευχαριστω.

παιδια δοκιμασε κανενας το launcher pro στο desire ?? δουλευε καλα ? με το sense τι γινεται ?? αν μπορει καποιος να βοηθησει ..:p

Το εχω δοκιμασει εγω και λειτουργει πανω απο το sense και βασικα εχω την εντυπωση κλεινει το sense και ειναι το 2.1 χωρις το sense

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Φιλικά Σπύρος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...