Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια ερωτησουλα σε οσους παιζουν με miui:

Ειναι πανω στην cyanogenmod και δουλευουν ολα τα apps (οπως το toggle2g πχ) που για να δουλεψουν χρειαζονται απαραιτητως cyanogenmod ? Ή οχι; γιατι εχω διαβασει και τα δυο σε διαφορα forums κι εχω μπλεχτει...

Κι επισης τελικα ποια εκδοση miui απο τις 5 που εχει στο xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=809328) να δοκιμασω λετε;

Θενκς και χρονια πολλα σε ολους!!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αφου δοκιμασα την oxygen μετα απο καποια κολληματα που ετρωγε και καποια αλλα πραγματακια που δεν μου αρεσαν παω για την τελευταια leedroid (2.3b) πλεον...

Παίδες τελικά μετά από 5 μήνες με sense rom με βλέπω να το εγκαταλείπω.

Έβαλα χθες την Oxygen 2.0 RC2 με το data2whatever και έχω μείνει μ....κας

από την ταχύτητα και το πόσο smooth είναι το τηλέφωνο. Πραγματικά απίστευτο!

Ηθελα κι εγω να δοκιμασω το Data2Whatever, και με την ευκαιρια να βαλω την Oxygen 1.0.4, δεν θελω να βαλω ακομα την Gingerbread.

Tωρα εχω ext (ext2 νομιζω) partition απο rom manager, αρα ειναι 512. Θα πρεπει να κανω και δευτερο κατα προτιμηση 1024mb? Με οποιοδηποτε τροπο που εχει αναφερθει να φανταστω. Ειναι το μονο σημειο που με μπερδευει, αν θα πρεπει να ξανακανω απο την αρχη 2 partition, ή απλα κανω και ενα δευτερο, και μετα τα αναγνωριζει κανονικα? Αφου θα εχω κανει backup ολα εννοειται, και αντιγραφη την sd στο pc.

αφου δοκιμασα την oxygen μετα απο καποια κολληματα που ετρωγε και καποια αλλα πραγματακια που δεν μου αρεσαν παω για την τελευταια leedroid (2.3b) πλεον...

Ποια εκδοση δοκιμασες? Την RC3?

Εγώ πάντως που έχω την 1.0.4 δεν έχω βρει ούτε ένα bug, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γουστα είναι αυτά βεβαια.

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Ηθελα κι εγω να δοκιμασω το Data2Whatever, και με την ευκαιρια να βαλω την Oxygen 1.0.4, δεν θελω να βαλω ακομα την Gingerbread.

Tωρα εχω ext (ext2 νομιζω) partition απο rom manager, αρα ειναι 512. Θα πρεπει να κανω και δευτερο κατα προτιμηση 1024mb? Με οποιοδηποτε τροπο που εχει αναφερθει να φανταστω. Ειναι το μονο σημειο που με μπερδευει, αν θα πρεπει να ξανακανω απο την αρχη 2 partition, ή απλα κανω και ενα δευτερο, και μετα τα αναγνωριζει κανονικα? Αφου θα εχω κανει backup ολα εννοειται, και αντιγραφη την sd στο pc.

Ποια εκδοση δοκιμασες? Την RC3?

Εγώ πάντως που έχω την 1.0.4 δεν έχω βρει ούτε ένα bug, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γουστα είναι αυτά βεβαια.

την RC2 εβαλα γιατι η 3 δεν ειχε βγει χθες βραδυ..

παρολο που εκανα τα wipe μου και ολα οσα χρειαζονταν ισως κατι δεν πηγε καλα...

ουτε η αλλαγη στον browser μου αρεσε, ουτε ο τροπος ξεκλειδωματος...

το μονο που με εντυπωσιασε ειναι το εφε οταν κλεινει η οθονη...

παω στην αγαπητη leedroid και βλεπουμε.. αφου ψαχουλεψω και πεταξω τα αχρηστα apks πριν το φλασαρισμα...

ρε παιδια στην 12 24 δεν μπορω να ονομασω τους φακελους

ειναι καποιο bug?:(

μπορεις και στα ελληνικα και στα αγγλικα.

Βασικά θα πρέπει να σβήσεις τα πάντα από την κάρτα και να την φτιάξεις από την αρχή.

Κατέβασε το live cd του gparted (google it) και αφού bootάρεις τον υπολογιστή από το live cd κάνεις 2 partition στην κάρτα.

Το 1ο fat32 απλά επέλεξε και το align to MiB που έχει για καλύτερες επιδόσεις της κάρτας και

το 2ο ext4 για μένα, για να μπορείς να κάνεις backup από το recovery, με τον ίδιο τρόπο (align to MiB).

Γνώμη μου το 2ο να το κάνεις 1.5 ή 2gb (ΌΧΙ πάνω από 2) αν έχεις μεγάλη κάρτα αλλιώς και το 1 είναι αρκετό.

Μετά εγκαθιστάς την rom που θέλεις και πριν κάνεις reboot το κινητό περνάς το data2whatever.

Υπόψιν δεν παίζει με HD rom και γενικά με όποια rom εγκαθιστά πράγματα στο ext κατά την εγκατάστασή της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά πειτε ένα καλο πρόγραμμα. Γιατι δεν μ κρατάει κεθολου η μπαταρία μήπως τρέχουν πολλά. Προγράμματα:happy:
Everything Is Possible....

Καλησπερα κατεβασα 2 προγραμματα απο το market τα οποια ειναι free κ ενω θελω να αγορασω την pro δεν μπορω. Τα προγραμματα ειναι

Wallme live wallpaper

Profile widget

Υπαρχει λινκ να τα βρω εκτος μαρκετ;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Δεν ξέρω αν είναι είδηση (αν και έψαξα 2 σελίδες πίσω), αλλά για μας που ακόμα έχουμε την επίσημη ROM υπήρξε ενημέρωση που το μόνο που είδα ως τώρα είναι η ενσωμάτωση του νέου μάρκετ.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Καλησπερα κατεβασα 2 προγραμματα απο το market τα οποια ειναι free κ ενω θελω να αγορασω την pro δεν μπορω. Τα προγραμματα ειναι

Wallme live wallpaper

Profile widget

Υπαρχει λινκ να τα βρω εκτος μαρκετ;

αν εισαι ροοτ βαλε το market enabler.

Μετά από την περίοδο εξοικείωσης με το Desire, λέω να εγκαταστήσω την Οxygen-2.0-RC3, ώστε να... αναβαθμιστώ σε GingerBread. Από ό,τι είδα, δεν έχουν καταγραφεί (αξιοσημείωτα) προβλήματα σε επίπεδο χρήσης της συγκεκριμένης ROM. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τα εξής:

1. Από τη στιγμή που η συγκεκριμένη ROM υποστηρίζει Α2SD "out of the box", χρειάζεται να φλασάρω ΚΑΙ το Data2Whatever, ή είμαι καλυμμένος με το A2SD της ROM?

2. Αν τελικά πρέπει να φλασάρω και το D2WE πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω 2 ή 3 partitions στην κάρτα για να παίξουν όλα σωστά?

3. Το ROM Manager επιτρέπει την δημιουργία και περισσοτέρων από 1 partition???

Ευχαριστώ προκαταβολικά...:O

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

OMG real gingerbread :p

το εφτιαξε η θεια μου απο Αυστραλια..ολως τυχαιως φυσικα αλλα μολις το ειδα πεθανα :p

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs759.ash1/165068_1749443658549_1312573804_2636178_3103402_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs716.snc4/63684_1763687534637_1312573804_2669438_5112702_n.jpg

αν εισαι ροοτ βαλε το market enabler.

Δεν ειμαι. Υπαρχει αλλλος τροπος;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα και πάλι

Φλάσαρα την Oxygen και όλα πάνε... χάλια! Το τηλέφωνο δεν υπάρχει σαν εφαρμογή, το market - για να κατεβάσω το ROM Manager - κάνει FC, στο boot πετάει μήνυμα FC για το android.process.media και γενικά έχω ένα όμορφο διακοσμητικό Desire... Any ideas?

PS: δουλεύω σε Mac...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπέρα και πάλι

Φλάσαρα την Oxygen και όλα πάνε... χάλια! Το τηλέφωνο δεν υπάρχει σαν εφαρμογή, το market - για να κατεβάσω το ROM Manager - κάνει FC, και γενικά έχω ένα όμορφο διακοσμητικό Desire... Any ideas?

PS: δουλεύω σε Mac...

κανε wipe data &φλασαρε ξανα:)

Μετά από την περίοδο εξοικείωσης με το Desire, λέω να εγκαταστήσω την Οxygen-2.0-RC3, ώστε να... αναβαθμιστώ σε GingerBread. Από ό,τι είδα, δεν έχουν καταγραφεί (αξιοσημείωτα) προβλήματα σε επίπεδο χρήσης της συγκεκριμένης ROM. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τα εξής:

1. Από τη στιγμή που η συγκεκριμένη ROM υποστηρίζει Α2SD "out of the box", χρειάζεται να φλασάρω ΚΑΙ το Data2Whatever, ή είμαι καλυμμένος με το A2SD της ROM?

2. Αν τελικά πρέπει να φλασάρω και το D2WE πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω 2 ή 3 partitions στην κάρτα για να παίξουν όλα σωστά?

3. Το ROM Manager επιτρέπει την δημιουργία και περισσοτέρων από 1 partition???

Ευχαριστώ προκαταβολικά...:O

Διάβασε λίγο παραπάνω αυτά που γράφω, ισχύουν και για την RC3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά!

Ψάχνω το google sync για να κάνω back up τις επαφές που έχω στη μνήμη του τηλ πριν περάσω καινούργια rom αλλα δεν το βρίσκω. Το έχω βρεί για iphone αλλά για android οχι. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

κανε wipe data &φλασαρε ξανα:)

Μετά από 2 re-wipes και ανάλογα 2 re-flashes, έχω ένα Desire 2.3!!!! Ευχαριστώ πολύ :):):)

Χρόνια πολλά!:lol:

το λευκο desire γνωριζετε αν υπαρχει σε καποιο καταστημα πατρα ή αθηνα?
Είχα πάει στο Γερμανό της Ηλιούπολης και (μέχρι τουλάχιστον πριν λίγες μέρες) είχαν μόνο το λευκό διαθέσιμο.

Περιμένουμε επίσημη ROΜ από την HTC με Android 2.3 για το Desire, ή θα πρέπει να ψαχτούμε με custom RΟΜs;
Κάποια απάντηση για αυτό;

Ρε παιδιά... (είμαι με Oxygen Android 2.3) επιλέγω γλώσσα συστήματος "Ελληνικά" και όταν πάω να επιλέξω και γλώσσες εισόδου στο πληκτρολόγιο, δεν έχει πουθενά τα Ελληνικά για να τα επιλέξω. Έχει όλες τις άλλες εκτός της Ελληνικής! Κουλό...

παιδια μια βοηθεια εχω MIUI 12.24 με ελληνικα απο τον finn.(super rgreat work).

οταν παω να στειλω ενα σμσ δεν μπορω να διαλεξω επαφη για να στειλω.

οταν παταω το + για να μπω στισ επαφες μου βγαζει 4 ονοματα μονο γιατι?

καμια ιδεα?

ευχαριστω πολυ.

Everything Is Possible....

Χρόνια πολλά!:lol:

Είχα πάει στο Γερμανό της Ηλιούπολης και (μέχρι τουλάχιστον πριν λίγες μέρες) είχαν μόνο το λευκό διαθέσιμο.

Κάποια απάντηση για αυτό;

ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

αν γνωριζει καποιος αλλος μαγαζι προς πειραια ή κεντρο ας μου πει. (που να εχει το λευκο desire)

Edited by ginalovu

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...