Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες πέρασα κ εγώ το update, όλα φαίνονται να λειτουργούν οκ.

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να δούμε σε τι frame rate τραβάει video η κάμερα στα 720?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τραβα ενα, μεταφορα στον υπολογιστη και μετα στις ιδιοτητες->λεπτομερειες το βλεπεις.

Εγω τραβηξα ενα στο δωμάτιό μου, χαμηλός φωτισμός, 22 frames/sec

+ 160 χαρακτήρες στα μηνύματα

Αυτό υπήρχε ήδη

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αυτό υπήρχε ήδη

Σε εμένα τουλαχιστον δεν υπήρχε ήδη που δεν είχα πειραξει τπτ στις ρυθμίσεις

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

Update: Εκανα restore defaults το κινητο και λειτουργησε για 1-2 φορες το weather widget.Μετα απο το restore προγραμματων και updates παλι σταματησε να λειτουργει...Αρα οπως καταλαβαινετε καποιο προγραμμα το ενοχλει...Τωρα ποιο ειναι αυτο αντε να βρω...
Μάριος...

Για να βαλουμε πλεον καποια εφαρμογη απο market στην sd που υποστιριζεται απο το froyo θα μας βγαζει καποιο μνμ, πχ που θελουμε να το αποθηκευσουμε? το εχει δοκιμασει κανενας?

Για να βαλουμε πλεον καποια εφαρμογη απο market στην sd που υποστιριζεται απο το froyo θα μας βγαζει καποιο μνμ, πχ που θελουμε να το αποθηκευσουμε? το εχει δοκιμασει κανενας?

Όχι.Το αποθηκεύει στο τηλέφωνο και μετά απ' τη διαχείρηση εφαρμογών αν θες το μεταφέρεις.

Πολύ καλό προγραμματακι γι' αυτή τη δουλεία είναι το app 2 SD,free στο market,που βγάζει όσες εφαρμογές έχουν αυτή τη δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται ψάξιμο.;)

root μπορουμε να το κανουμε τωρα με froyo πανω?

updates των εφαρμογων σε νεες εκδοσεις θα γινουν αυτοματα?

γιατι μηδενιστηκαν οι μετρητες και αλλαξαν/χαθηκαν εικονιδια?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

σε μένα πάντως το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι στον καιρό δεν βρίσκει περιοχή αλλά μου λέει Ελλάς!!

μέχρι στιγμής όλα οκ και ταχύτατο το γιαουρτάκι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγω το κινητο επειδη το εχω 3 μερες, δεν προλαβα να το rootαρω ή να του βαλω οτιδηποτε αλλο πανω και το 2.2 λειτουργει αψογα. Κανενα προβλημα με καμερα, weather ή οτιδηποτε αλλο.
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Απο την στιγμη που εβαλα την froyo δεν ανοιγει η εφαρμογη καμερα ουτε η εγγραφη βιντεο,εκανα 2 restart παλι τπτ εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα?

Λοιπόν παιδιά,εσείς που έχετε πρόβλημα με την κάμερα, πιθανών το πρόβλημα να το δημιουργεί κάποιο προγραμματάκι που ανοίγει το λεντ για να το χρησιμοποιείς σαν φακό.Έχω froyo εδώ και καιρώ (custom) και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ενα πρόγραμμα που ονομάζεται LED LIGHT.Μέτα απο πολύ ψάξιμο και κάψιμο φαιάς ουσίας,βρήκα οτι αυτό μου έκανε τα κόλπα.Το απεγκατέστησα,επανεκκίνηση και ησύχασα!!!

Όχι.Το αποθηκεύει στο τηλέφωνο και μετά απ' τη διαχείρηση εφαρμογών αν θες το μεταφέρεις.

Πολύ καλό προγραμματακι γι' αυτή τη δουλεία είναι το app 2 SD,free στο market,που βγάζει όσες εφαρμογές έχουν αυτή τη δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται ψάξιμο.;)

Η διαδικσια του app 2 SD λειτουργει μονο αν εχω περασμενο μεσα το froyo? ή και να μην εχω το froyo αν η εφαρμογη που θελω να περασω λεει οτι μπορει να αποθηκευτει στην sd με το app 2 sd γινεται?

και κατι αλλο... ρε παιδια η μνημη τηλ. πως πεφτει τοσο γρηγορα? ΕΛΕΟΣ! 120mb λεει ελευθεραααααααα

Edited by pagrati7

Τελικά από ότι βλέπω ο καιρός είναι οκ. Είχα βγάλει το widget κ το είχα ξαναβάλει κ φαίνεται να δουλεύει καλά.

ΥΓ: Επειδή με το HTC Sync είχα κάτι θέματα έψαχνα για συγχρονισμό μέσω wifi, βρήκα το The Missing Sync αλλά δεν είδα να έχει trial.. Έχει κανείς καμιά ιδέα..?

Edit: Επίσης παρατήρησα ότι στο compact widget φαίνεται πλέον κανονικά το επόμενο event ενώ πριν την αναβάθμιση μου έδειχνε ένα event στις 4 Αυγούστου πριν μια εβδομάδα κ από τις 30 του μήνα μου έδειχνε το επόμενο που είναι στις 8.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπέρα, περί αναβάθμισης ο λόγος:

Άριστες εντυπώσεις:

1) Tαχύτητα (scrolling-homepage δεξιά αριστερά-menu κάμερας-και ειδικά στο menu-applications η διαφορά είναι χαώδης:lol:)

2) 720p video (μπορούσε να τραβάει καναδυο fps παραπάνω:confused:)

3) Ωραία tweaks στο sense.

"Περίεργα":

1) Κατέβασα 2 φορές το update, καθώς την πρώτη μου είπε ότι ήταν corrupted.

2) Το πρόβλημα με την κάμερα, το οποίο κράτησε για 5 (:X) ώρες, 6 restart και αμέτρητες προσπάθειες ανοίγματος των εφαρμογών. Ξαφνικά έφτιαξε.

Υ.Γ. Το weather widget δουλεύει μια χαρα (τηλέφωνό τελείως απείραχτο).

Λοιπόν παιδιά,εσείς που έχετε πρόβλημα με την κάμερα, πιθανών το πρόβλημα να το δημιουργεί κάποιο προγραμματάκι που ανοίγει το λεντ για να το χρησιμοποιείς σαν φακό.Έχω froyo εδώ και καιρώ (custom) και είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ενα πρόγραμμα που ονομάζεται LED LIGHT.Μέτα απο πολύ ψάξιμο και κάψιμο φαιάς ουσίας,βρήκα οτι αυτό μου έκανε τα κόλπα.Το απεγκατέστησα,επανεκκίνηση και ησύχασα!!!

εμενα εστρωσε μετα απο καμια ωρα χωρις να πειραξω τιποτα και δουλευει μια χαρα :D

Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

εμενα εστρωσε μετα απο καμια ωρα χωρις να πειραξω τιποτα και δουλευει μια χαρα :D

H πλάκα ξέρεις πια είναι? ότι σαν εφαρμογή δουλεύει μια χαρά και το widget απλά δείχνει Ελλάς αντί για Βόλο!!

Kαι κάτι ακόμα δεν νομίζω να φταίει το Froyo σ' αυτό αλλά κάτι άλλο παίζει γιατί μόλις

γύρισα σπίτι από το μπάνιο και είδε το wifi έκανε ενημέρωση του καιρού και πάλι έλεγε Ελλάς.

Στο καπάκι όμως εγώ του πέρασα το update οπότε δεν ξέρω μήπως κόλλησε τίποτα από το eclair!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους μόλις έκανα το update έχει κολλήσει στην οθόνη της ΗTC quietly brilliant εδώ και κανά τέταρτο αφού έκανε το download - install και την επανεκίνηση...το κινητό δεν σβήνει απλά μπαίνει σε προφύλαξη οθόνης ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην κάνω καμιά πατάτα???

Βοηθήστε ρε παιδιά... (Το κινητό δεν είναι branded και δεν έχει γίνει root)

Edited by mike288

Καλησπέρα σε όλους μόλις έκανα το update έχει κολλήσει στην οθόνη της ΗTC quietly brilliant εδώ και κανά τέταρτο αφού έκανε το download - install και την επανεκίνηση...το κινητό δεν σβήνει απλά μπαίνει σε προφύλαξη οθόνης ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να μην κάνω καμιά πατάτα???

Βοηθήστε ρε παιδιά... (Το κινητό δεν είναι branded και δεν έχει γίνει root)

Δεν είναι τίποτα, σβήστο βγάλε την κάρτα μνήμης και ξαναδοκίμασε. Λογικά θα ανάψει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

περιμενε το κανει αυτο για λιγο οχι 1 ωρα βεβαια

έχει περάσει κανά 20λεπτο...

και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν ανταποκρίνεται στο κουμπί του power off.

εγώ είμαι ο μόνος γκαντέμης???

έχει περάσει κανά 20λεπτο...

και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν ανταποκρίνεται στο κουμπί του power off.

εγώ είμαι ο μόνος γκαντέμης???

Δεν είναι γκαντεμιά κάποια εφαρμογή της κάρτας μνήμης δεν το αφήνει να ξεκινήσει.

Μου έχει ξανατύχει 2-3 φορές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τις επαφές. Τις έχω αποθηκευμένες στην sim (cloned) και στο desire μου εμφανίζει τα ονόματα μισά (π.χ. Αγγελοπ/1 αντί για Αγγελόπουλος). Επίσης σε όσες επαφές έχω πολλαπλά νούμερα, μου δείχνει πολλαπλές επαφές (Αγγελοπ/1 - Αγγελοπ/2 κ.ο.κ.).

Τί κάνω λάθος?

Δεν είναι τίποτα, σβήστο βγάλε την κάρτα μνήμης και ξαναδοκίμασε. Λογικά θα ανάψει!

το θέμα είναι ότι δεν σβήνει!!! και για να βγάλω sd πρεπει να βγάλω την μπαταρία ενώ είναι κολλημένο στο boot screen....

βρήκα και αυτό....http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/312442/htc-desire-boot-freeze/

ολα ενταξει εγινε η εγκατασταση.ειδα καποιες διαφορες οπως φακος-κοινη χρηση εφαρμογων-wifi hotspot.για ταχυτητα δεν πολυκαταλαβα διαφορα.τι αλλο να κοιταξω[απο διαφορες με πριν εννοω]

το θέμα είναι ότι δεν σβήνει!!! και για να βγάλω sd πρεπει να βγάλω την μπαταρία ενώ είναι κολλημένο στο boot screen....

βρήκα και αυτό....http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/312442/htc-desire-boot-freeze/

Παίδες με βαριά καρδιά έβγαλα μπαταρία και το ξανάνοιξα με την sd μέσα και άνοιξε και έγραφε συγχαρητήρια για το update..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...