Jump to content

mike288

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mike288

  1. Αν βάλω flight mode μπαίνουν και οι 2 κάρτες . την esim μπορείς να την απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις . έκανα αναβάθμιση εχτές σε 16.1 και τεστάρω . θα το δω πως πάει και θα σας πω νεότερα .
  2. Παιδιά έκανα δοκιμές με κλειστά εντελώς τα δεδομένα και πάλι αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα . Ενώ δείχνει στην αρχή της κλήσης ότι έχω ικανοποιητικό σήμα μετά από 20 - 30 sec το σήμα εξασθενεί ( χωρίς να μετακινούμαι ) και αδυνατώ να επικοινωνήσω σωστά με τον εκάστοτε συνομιλητή . Αναβαθμίζω σε 16.1 και επανέρχομαι με νεότερα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
  3. Ναι ισχύει είναι λίγο μπέρδεμα με τις esim , δεν γνωρίζω και εγώ πολλά και όντως παίζει να χρεωθώ αν κάνω επαναφορά . προς το παρόν θα δοκιμάσω και το 4g όπως πρότεινες . σε ευχαριστώ.
  4. Από τον Αύγουστο που έβαλα την esim έχω αυτά τα προβλήματα . Αν είχαμε τότε 15.6 ναι και με αυτήν τα ίδια είχα . Στο μεταξύ ψάχνω στο internet να βρω κάποιον με αντίστοιχο θέμα αλλά δεν βλέπω κάτι . το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ένας φίλος σε επώνυμη αλυσίδα τεχνολογίας που μου έβαλε την esim με είχε προειδοποιήσει ότι είχε ακούσει και από άλλους πελάτες για τέτοια θέματα με πρόβλημα στο σήμα κατά την διάρκεια των κλήσεων με ανοιχτή την esim .
  5. 1) 15.7 2) όχι αλλά θα το κάνω για να δω αν φταίει αυτό 3) πολύ καλύτερα 4) οπουδήποτε είμαι κάνει το ίδιο πρόβλημα αν έχω ανοιχτή την esim
  6. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας , όποιος γνωρίζει . το θέμα είναι το εξής : Εδώ και κανα δίμηνο πρόσθεσα esim Cosmote στο 13 pro max για data μόνο έχοντας κυρία κάρτα για κλήσεις Vodafone . Από την μέρα που έβαλα την esim και έχω ανοιχτά τα δεδομένα , την ώρα που κάνω κλήση έχω πολύ κακό σήμα με αποτέλεσμα οι συνομιλητές μου να μην με ακούν καθαρά . Κατά τη διάρκεια της κλήσης μάλιστα η ένδειξη σήματος δείχνει ελάχιστο σήμα και για τις 2 γραμμές . Εάν κλείσω τα δεδομένα και κάνω κλήση το σήμα και η ποιότητα της κλήσης διορθώνονται. Επισης κατά την διάρκεια της κλήσης εάν έχω ανοιχτά τα δεδομένα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την περιήγηση μέσω browser στο internet κάτι που θυμάμαι ότι γινότανε όταν είχα μόνο την φυσική κάρτα της Vodafone και για τα δυο . Να σημειώσω ότι έχω μόνιμη επιλογή για 5g στα δεδομένα . Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει ; Ευχαριστώ.
  7. Φίλος παρήγγειλε 21/10 από istorm στο river west το 13 pro max 128gb gold και τον κάλεσαν σήμερα να πάει να παραλάβει.
  8. Επιτελους εγινε η αγορά από κατάστημα Γερμανός του 128 Gb. Από 1049 αρχική -100 εκπτωση -150 προσωπικό κουπόνι -24% ΦΠΑ λογω τιμολογιου και αν προσθεσουμε και την επιστροφή του 10% με κάρτες ΕΘΝΙΚΗΣ σε Go4more τότε φτάσαμε στα 580 €. Τίμια τιμή για ενα τετοιο κινητό. Έχετε κάτι να μου προτεινετε να κανω τωρα που δεν εχω βαλει ακομη τιποτα στην νεα συσκευή. Υπαρχει καποιος οδηγος για αυτο που λετε να περασω μεσω ODIN την PIE ή δεν υπαρχει λογος τωρα που ειναι αδειο.
  9. Καλησπέρα ποιο Skroutzoμάγαζο με φυσικό κατάστημα θεωρειτε αξιόπιστο να πάω να πάρω το κινητό; Αυτά τα καταστήματα έχουν εγγυηση ελληνικής αντιπροσωπείας; Σκεφτόμουνα για το 512 αλλά βλεπω οτι η τιμή πέφτει πιο γρηγορα στο 128 λετε να πάω σε αυτό;
  10. Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι και εγω παιδιά αν μπορεί να δωσει καποιος κωδικό για έκπτωση στο note 9.
  11. Καλησπέρα , ψάχνω κινητό για την γυναίκα . Τι από τα παρακάτω προτείνετε ? Mi A2 vs Redmi note 5 vs Samsung A6+ ? Με ενδιαφέρει η καλή κάμερα, χαμηλό SAR αυτονομία , να μην κολάει σε άνοιγμα 2 -3 εφαρμογών ταυτόχρονα & να έχει αντοχή στο χρόνο. Παιχνίδια παιζει αλλά δεν νομίζω να φτάσει σε PUBG..:) Ανοιχτός και σε αλλες προτασεις αν εχετε στο πλαισιο των 180 - 250 ευρώ. Απο που προτεινετε να αγορασω και με ποιον τροπο? ΥΓ : Υστερούν πολυ οι οθόνες των Xiaomi έναντι του Samsung?
  12. Για στειλε και σε εμας το μαγαζί ποιο ειναι ... γιατί με τόσες αλλαγές θα ειχαμε παρει αλλο κινητο στο τελος! Thanks
  13. Μου ήρθε η αναβάθμιση σε nougat για ελληνικο s7edge... υπάρχει καποιος οδηγος ρε παιδια να αποθηκευσω προγραμματα - ρυθμισεις - mail για να κανω clean install... ευχαριστω
×
×
  • Create New...