sakiss Δημ. July 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2010 ειναι η επισημη ΡΟΜ απο ΟΤΑ update η custom ΡΟΜ, το λεω γιατι εχει scence και φαινεται μαμισια?Εδω παντως λεει οτι ειναι απο τους xda http://pocketnow.com/tech-news/cooked-rom-brings-720p-hd-video-recording-to-htc-desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Εδω παντως λεει οτι ειναι απο τους xda http://pocketnow.com/tech-news/cooked-rom-brings-720p-hd-video-recording-to-htc-desire Μόνο που εγώ δεν μιλάω για την υποστήριξη εγγραφής 720p αλλά για όλο το videάκι στο οποίο φαίνεται τι μας ετοιμάζει η HTC. Κάποιες φορές παίδες καλύτερα να προσέχουμε τι ποστάρουμε τι στιγμή που κάποιοι από μας το ψάχνουν λίγο πριν ποστάρουν! Φίλτατε διαβάζω και το xda και αρκετά ακόμα sites για να αποφεύγω να κάνω λάθη, αν θέλεις ψάξτο λίγο καλύτερα πριν μας την πεις. Φιλικά πάντα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Γνωρίζει κάποιος φίλος, πως γίνετε να έχω σαν επιλογή γραφής το HTC_IME? Το έχω εγκαταστήσει, έχω κάνεις τις ρυθμίσεις που με βολεύουν, το έχω επιλέξει, αλλά όταν πάω να γράψω, μου εμφανίζει ακόμα το κανονικό keyboard!!! Κρατάω πατημένο το πλήκτρο GR-EN (για επιλογή και ρυθμίσεις πληκτρολογίου), και αντί να με βάλει να επιλέξω πληκτρολόγιο γραφής, με βάζει στα settings του keyboard... Πως γίνεται να επιλέξω για Default Keyboard το HTC_IME? http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Παρατεταμένη πίεση στο πεδίο που θέλεις να γράψεις, πχ στο πεδίο που γράφεις νέο μνμ, από το αναδυόμενο μενού επιλέγεις το πληκτρολόγιο που θέλεις. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Παρατεταμένη πίεση στο πεδίο που θέλεις να γράψεις, πχ στο πεδίο που γράφεις νέο μνμ, από το αναδυόμενο μενού επιλέγεις το πληκτρολόγιο που θέλεις. Χαχαχαχα... τέλειος!!! σε ευχαριστώ φίλε μου!!! http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Kalispera se olous, Yparxei kapoio application gia Terminal Services (VNC, RDP, TEAMVIEWER) sxetika grigori kai na min kollaei??? Me endiaferei gia na sundeomai sto etairiko mou PC. Euxaristw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 καλημερα και απο εμενα.εχει παρατηρησει καποιος στο ραδιοφωνο αλλοτε να παιζει καλα και αλλοτε να κανει παρασιτα? ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Kalispera se olous, Yparxei kapoio application gia Terminal Services (VNC, RDP, TEAMVIEWER) sxetika grigori kai na min kollaei??? Me endiaferei gia na sundeomai sto etairiko mou PC. Euxaristw. Δοκίμασε το Remote VNC Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Χρησιμοποιώ το handcent SMS και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται όταν στέλνουμε SMS να πηγαίνει με κανονικά και όχι κεφαλαία γράμματα. Όταν γράφω το μήνυμα φαίνεται να είναι κανονικά τα γράμματα κατά την αποστολή το στέλνει με κεφαλαία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Το κάνει αυτό για να διατηρήσει τη συμβατότητα 160 χαρακτήρων. Ας μας πει κάποιος άλλος αν γνωρίζει καλύτερα αλλά από όσο ξέρω και από ΝΟΚΙΑ που είχα μικρά-τινοσμένα = 60 χαρακτήρες. Όπως δηλαδή στέλνεις και με την μαμά εφαρμογή για μνμτ. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Έχω το κινητό μια εβδομάδα τώρα και οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες! Το έχω λιώσει στην κυριολεξία και (με εξαίρεση την μπαταρία) δε μου έχει παραπονεθεί καθόλου! Λειτουργικότατο και ομορφότατο! :) Το φόρουμ με έχει βοηθήσει απίστευτα μέχρι στιγμής και μου έχει λύσει αρκετές απορίες, αλλά μου έχουν μείνει μερικές ακόμα (πόνεσαν τα μάτια μου, δε μπορώ να ψάξω άλλο:blink:): 1) Υπάρχει τρόπος να έχω αγγλική γλώσσα στο λειτουργικό με ελληνική στο πληκτρολόγιο και να μπορώ πρώτον να στείλω SMS 160 χαρακτήρων και δεύτερον να έχω αντιστοίχηση για τα ελληνικά ονόματα που έχω στον κατάλογο όταν αρχίζω να πληκτρολογώ τους χαρακτήρες στο τηλέφωνο; 2) Γίνεται κάπως να κάνω share την σύνδεση Internet του υπολογιστή προς το τηλέφωνο με σύνδεση USB; 3) Έχετε υπόψη σας κάποια εφαρμογή που να μετράει το χρόνο ομιλίας (εισερχόμενα και εξερχόμενα), καθώς και τον αριθμό μηνυμάτων ανά μήνα; 4) Και τέλος, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σε ειδοποιεί για τα γενέθλια που είναι αποθηκευμένα στα contacts ή που να τα περνάει στο ημερολόγιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 (edited) YiannisF 3) Έχετε υπόψη σας κάποια εφαρμογή που να μετράει το χρόνο ομιλίας (εισερχόμενα και εξερχόμενα), καθώς και τον αριθμό μηνυμάτων ανά μήνα; 4) Και τέλος, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σε ειδοποιεί για τα γενέθλια που είναι αποθηκευμένα στα contacts ή που να τα περνάει στο ημερολόγιο; 3: Εμένα με έχει βολέψει η εφαρμογή Stats. 4: Για γενέθλια στο ημερολόγιο δες το παρακάτω link. Post 4 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22872 Edited July 6, 2010 by Ekotas Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Σημερα με κλειστο wifi και gps και ανοιχτο bluetooth η μπαταρια πηγε πολυ καλυτερα !!!! Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Σημερα με κλειστο wifi και gps και ανοιχτο bluetooth η μπαταρια πηγε πολυ καλυτερα !!!! αυτο που εχω διαπιστωσει παντως ειναι οτι οσο δουλευει η οθονη η μπαταρια πεφτει γρηγορα... αν εχεις δηλαδη ανοιχτα bt & wifi, σε κατασταση αναμονης η μπαταρια πεφτει με αργους ρυθμους... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 καλησπερα.ακουτε καλα στο ραδιοφωνο?ας απαντησει καποιος. . ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 4: Για γενέθλια στο ημερολόγιο δες το παρακάτω link. Post 4 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22872 Δηλαδή αν συγχρονίσεις μέσω Outlook (όπου εννοείται ότι εκεί είναι περασμένα) κι όχι λογαριασμού gmail, δεν τα βλέπεις τα γενέθλια?? Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ουτε καλά ακουω στο ραδιοφωνο κ οπως ειπα και πιο πριν οταν ακουω ραδιοφωνο κ χτυπησει το τηλεφωνο οταν τελειωνω την συνομιλια ΔΕΝ επανερχεται το ραδιοφωνο με τιποτα κ αναγκαστικα για να ξαναλειτουργησει, κλεινω την συσκευη! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!ειναι ενας λογος που το πουλαω το τηλεφωνο.Ειναι πολυ γρηγορο ναι,ειναι μια χαρα οσων αφορα στο internet ομως μερικα πραγματα εν ετη 2010 θεωρω αδιανοητα να μην υπαρχουν ή να σε δυσκολευουν...ισως γερναω σιγα σιγα και γινομαι παραξενοσ και δεν αντεχω τις παραξενιες των αλλων... Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ευτυχως που δεν ακουω ραδιοφωνο δηλαδη... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ουτε καλά ακουω στο ραδιοφωνο κ οπως ειπα και πιο πριν οταν ακουω ραδιοφωνο κ χτυπησει το τηλεφωνο οταν τελειωνω την συνομιλια ΔΕΝ επανερχεται το ραδιοφωνο με τιποτα κ αναγκαστικα για να ξαναλειτουργησει, κλεινω την συσκευη! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!ειναι ενας λογος που το πουλαω το τηλεφωνο.Ειναι πολυ γρηγορο ναι,ειναι μια χαρα οσων αφορα στο internet ομως μερικα πραγματα εν ετη 2010 θεωρω αδιανοητα να μην υπαρχουν ή να σε δυσκολευουν...ισως γερναω σιγα σιγα και γινομαι παραξενοσ και δεν αντεχω τις παραξενιες των αλλων... Μαλλον το τελευταιο :rolleyes: Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 καλησπερα.ακουτε καλα στο ραδιοφωνο?ας απαντησει καποιος. . Το δοκίμασα τώρα για να δω και ακούω μια χαρά. Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς ?? Γιατί αν είναι κακή ποιότητα μπορεί να φτέει ο σταθμός. ουτε καλά ακουω στο ραδιοφωνο κ οπως ειπα και πιο πριν οταν ακουω ραδιοφωνο κ χτυπησει το τηλεφωνο οταν τελειωνω την συνομιλια ΔΕΝ επανερχεται το ραδιοφωνο με τιποτα κ αναγκαστικα για να ξαναλειτουργησει, κλεινω την συσκευη! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!ειναι ενας λογος που το πουλαω το τηλεφωνο.Ειναι πολυ γρηγορο ναι,ειναι μια χαρα οσων αφορα στο internet ομως μερικα πραγματα εν ετη 2010 θεωρω αδιανοητα να μην υπαρχουν ή να σε δυσκολευουν...ισως γερναω σιγα σιγα και γινομαι παραξενοσ και δεν αντεχω τις παραξενιες των αλλων... Φίλε δοκίμασα και αυτό με την κλήση και μια χαρά επανέρχεται μετά χωρίς να πατήσω τίποτα... Όσο για αυτό που λες με το 2010, εγώ ξέρω και συσκευή που κάνει 700€ και δεν έχει καν FM Radio... my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ουτε καλά ακουω στο ραδιοφωνο κ οπως ειπα και πιο πριν οταν ακουω ραδιοφωνο κ χτυπησει το τηλεφωνο οταν τελειωνω την συνομιλια ΔΕΝ επανερχεται το ραδιοφωνο με τιποτα κ αναγκαστικα για να ξαναλειτουργησει, κλεινω την συσκευη! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!ειναι ενας λογος που το πουλαω το τηλεφωνο.Ειναι πολυ γρηγορο ναι,ειναι μια χαρα οσων αφορα στο internet ομως μερικα πραγματα εν ετη 2010 θεωρω αδιανοητα να μην υπαρχουν ή να σε δυσκολευουν...ισως γερναω σιγα σιγα και γινομαι παραξενοσ και δεν αντεχω τις παραξενιες των αλλων... πούλα το να γλυτώσεις, αλλά επείδη μας διαβάζουν και μη κάτοχοι τίποτε απο τα παραπάνω δεν ισχύει φυσικά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Παιδιά με παράσιτα ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα, όπως επίσης έχει τύχει ουκ ολίγες φορές να με πάρουν τηλέφωνο και μετά να επανέλθει κανονικά η λειτουργία ραδιοφώνου. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Από android market μπορούμε να αγοράζουμε apps? ή δεν είναι διαθέσιμο για την ελλαδάρα ακόμα; Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostzach Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Από android market μπορούμε να αγοράζουμε apps? ή δεν είναι διαθέσιμο για την ελλαδάρα ακόμα; μια εφαρμογή που λέγεται market enabler αυτό κάνει αλλά πρέπει να είσαι rooted απ' ότι ξέρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) το πουλαω η αληθεια ειναι.αλλα ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην θεωρηθει για αυτους που δεν το εχουν οτι εχει αλλο προβλημα το κινητο.ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟ απλως το πουλαω κ για προσωπικους λογους και οχι για την ποιοτητα ή τα χαρακτηριστικά του...ασε που το συγκεκριμενο προβλημα οπως και καποια αλλα προβληματα με το ραδιοφωνο διαβαζα σε 2 τουλαχιστον forum χτες ολοκληρο το βραδυ..περιμενουν βεβαια update για να λυθει..δεν τα βγαζω κ απτο μυαλο μου..πχ androidforums.com/htc-desire/63571-fm-radio-problem.html οσο για το κινητο με 700Ε...και με τα κλειδωμενα bluetooth και και και...ολοι καταλαβαινουμε τι εννοουμε. απλως ξεκινησα την ΚΙΝΗΤΗ καριερα μου απο ενα startac 130 και εχουν περασει τουλαχιστον 30 τηλεφωνα σε 13 περιπου χρονια...σημερα καποια πραγματα οπως κ να το κανουμε θα επρεπε να θεωρουνται δεδομενα...τωρα τι να πω..βγηκαν και 3 ασπρες τριχες στα μαλλια..καταλαβαινετε...(!) Edited July 7, 2010 by notissfak Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts