Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους θα ηθελα μια μικρή βοήθεια έχω rooταρη την oficial 2,2 και έχω κάνει partition σύμφωνα με την πρώτη σελίδα...

Θέλω να περάσω την leedroid κ φοβάμαι μην κάνω πατάτα μπορει να μου δώσει κάπoιος ένα λινκ με την rom κ με το radio κοίταξα στο xda κ δεν έβγαλα άκρη!Ευχαριστω για την βοήθεια!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους θα ηθελα μια μικρή βοήθεια έχω rooταρη την oficial 2,2 και έχω κάνει partition σύμφωνα με την πρώτη σελίδα...

Θέλω να περάσω την leedroid κ φοβάμαι μην κάνω πατάτα μπορει να μου δώσει κάπoιος ένα λινκ με την rom κ με το radio κοίταξα στο xda κ δεν έβγαλα άκρη!Ευχαριστω για την βοήθεια!

https://www.dropbox.com/s/bqvy9v61pcvpluf

Εδώ θα τα βρείς και τα δύο.;)

Εδώ είσαι https://www.dropbox.com/s/bqvy9v61pcvpluf/ROMs

Κατέβασε την A2SD (η πρώτη).

Επίσης, πριν ξεκινήσεις κατέβασε το quick system info και δες το μέγεθος του A2SD ώστε να σιγουρευτείς ότι έγινε σωστά το partition (παθώς και μαθώς).

Edited by jar76

Εδώ είσαι https://www.dropbox.com/s/bqvy9v61pcvpluf/ROMs

Κατέβασε την A2SD (η πρώτη).

Επίσης, πριν ξεκινήσεις κατέβασε το quick system info και δες το μέγεθος του A2SD ώστε να σιγουρευτείς ότι έγινε σωστά το partition (παθώς και μαθώς).

Εχω κατεβάσει το quick system info κ μου λέει A2SD storage 218ΜΒ, free 38,15 δεν μπορω να καταλάβω έχει πετύχει?παντως έχω βάλει ολες της εφαρμογες στη καρτα με το προγραμμα move 2sd enabler είμαι σωστος????

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

vorkKernel-HAVS-BFS-BFQ-SLQB-X-mas-FroyoWifiFix

3 μερες εε?εγω παντως λεω να τον δοκιμασω τωρα,,,:lol::lol:

ΜΙΑ ερωτησουλα σε οσουσ εχουν miui...

ΠΩΣ ρε παιδια ΠΩΣ αλλαζουμε ονομα στους φακελουσ δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ..

:help::dizzy::shoot:

Everything Is Possible....

3 μερες εε?εγω παντως λεω να τον δοκιμασω τωρα,,,:lol::lol:

ΜΙΑ ερωτησουλα σε οσουσ εχουν miui...

ΠΩΣ ρε παιδια ΠΩΣ αλλαζουμε ονομα στους φακελουσ δεν μπορω με ΤΙΠΟΤΑ..

:help::dizzy::shoot:

Ανοίγεις το φάκελο,πατάς πάνω αριστερά που έχει ένα μολύβι (επεξεργασία φακέλου) και μόλις ανοίξει η επεξεργασία αλλάζεις το όνομα :D

vorkKernel-HAVS-BFS-BFQ-SLQB-X-mas-FroyoWifiFix

thanks! το βρήκα. Ξέρουμε καθόλου τί προσφέρει? Γιατί απο specs δεν κατάλαβα τπτ :/

αυτό ας πούμε τί σημαίνει:

staging: android: lowmemorykiller: Don't wait more than one second for a process to die

?

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Ανοίγεις το φάκελο,πατάς πάνω αριστερά που έχει ένα μολύβι (επεξεργασία φακέλου) και μόλις ανοίξει η επεξεργασία αλλάζεις το όνομα :D

αυτο κανω αλλα οταν παταω το βελακι για πισω για να βγω επανερχεται στο αρχικο ονομα...:cry::cry:

EDIT:ποσο χαζος ημουν ρε παιδια δεν ειχα προσεξει οτι αλλαζοντας το ονομα απο κατω απο τον φακελο εχει το ΟΚ το πατας κ ετοιμος...

EDIT2:αν μπορει καποιος μια απορια οταν κατεβαζω μια εφαρμογη απο το μαρκετ ενω φτανει στο 100% σταματαει κ δεν την κανει εγκαταστη..το ξακακανω κ παλι το ιδιο...γιατι

Edited by mgeo81
Everything Is Possible....

Εχω κατεβάσει το quick system info κ μου λέει A2SD storage 218ΜΒ, free 38,15 δεν μπορω να καταλάβω έχει πετύχει?παντως έχω βάλει ολες της εφαρμογες στη καρτα με το προγραμμα move 2sd enabler είμαι σωστος????

Το ext3 partition το έκανες 218MB; Αν ναι είσαι σωστός. Επίσης, αν βάλεις τη Leedroid με το A2SD δε σου χρειάζεται το move 2sd enabler.

Το ext3 partition το έκανες 218MB; Αν ναι είσαι σωστός. Επίσης, αν βάλεις τη Leedroid με το A2SD δε σου χρειάζεται το move 2sd enabler.

Να σου πω την αληθεια δεν πολυ καταλαβα τη εκανα ακολουθησα ακριβως οτι ελεγε η πρωτη σελιδα η καρτα μου ειναι 8gb....:confused:Αφαιρεσα απο την καρτα 1024 δηλ. οτι λεει το παραδειγμα στην αρχη!

Να σου πω την αληθεια δεν πολυ καταλαβα τη εκανα ακολουθησα ακριβως οτι ελεγε η πρωτη σελιδα η καρτα μου ειναι 8gb....:confused:Αφαιρεσα απο την καρτα 1024 δηλ. οτι λεει το παραδειγμα στην αρχη!

Θα σε γελάσω. Εγώ τελικά τα κατάφερα όταν έκανα partition με το Rom Manager. Δεν ακολούθησα την ίδια μέθοδο με εσένα. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος φίλος ας βοηθήσει.

Πάντως με το Rom Manager, μετά μου έδειχνε το σωστό μέγεθος A2SD (512MB) στο Quick System Info.

Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε μερικοί γιατί δεν ήθελα να ανεβάσω οδηγό για το ext3.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα παιδιά!

Υπάρχει μήπως κάποιο λεξικό Ελληνο-Αγγλικό και το αντίστροφο για το HTC στο market, γιατί εγώ δεν μπορώ να βρώ κάποιο...:(

Ευχαριστώ!:happy:

Ελπίζω τώρα να καταλαβαίνετε μερικοί γιατί δεν ήθελα να ανεβάσω οδηγό για το ext3.

ο οδηγος σου ειναι εντελως μα εντελως ξεκαθαρος εγω που ειμαι ασχετος απο android κλπ. εκανα partition σε 2 καρτες σε 5 λεπτα:)

Edited by timos1968

Με το stock froyo έχει κανείς πρόβλημα με το default widget της HTC για τον καιρό; Κάποιες φορές δεν μου δείχνει τίποτα και δεν πατιέται και το κουμπάκι για να κάνει update. Μόνο με reboot διορθώνεται. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή τουλάχιστον αν μπορώ να το διορθώνω χωρίς reboot;

Εγω αφου περασα την MIUI.. ακομη συνηθιζω το interface το οποιο δεν ξερω αν θα κρατησω.. Εχω μερικες ερωτησεις... καταρχας δεν συγχρονιζει τις επαφες με το facebook... εκτος απο μια!! Τι διαολο ?? (δεν βγαζει τις φωτογραφιες στις επαφες δλδ)

Κανενα αξιολογο videoplayer που να παιζει divx/mkv υπαρχει στο νετ ??

Αν παω να γραψω με το android 2.3 keyboard δεν εχει ελληνικη ! πως μπορω να βαλω ? εχω ηδη κατεβασει το morelocale2 αλλα δεν το εψαξα πολυ..

Κ επισης πιο πανω καποιος γραφει οτι γινεται να βαλεις swype?!? με ελληνικους στο Desire?? Αν ναι τοτε ειμαι πολυ περιεργος να το δοκιμασω...! καποιο link με ακριβεις λεπτομερειες ??

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

Για facebook link κάτι μου λέει οτι απαιτείται να κάνεις unlock τις φωτογραφίες με κάποια εφαρμογή.

Για video player δοκίμασε vplayer.Το gingerbread keyboard δε νομίζω οτι υπάρχει με ελληνικά ακόμη.

Swype υπάρχει με ελληνικά!

Καλησπέρα παιδιά!

Υπάρχει μήπως κάποιο λεξικό Ελληνο-Αγγλικό και το αντίστροφο για το HTC στο market, γιατί εγώ δεν μπορώ να βρώ κάποιο...:(

Ευχαριστώ!:happy:

Slovoed.Θα σε βολέψει πιστεύω.

Edited by kollatos

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Για facebook link κάτι μου λέει οτι απαιτείται να κάνεις unlock τις φωτογραφίες με κάποια εφαρμογή.

Για video player δοκίμασε vplayer.Το gingerbread keyboard δε νομίζω οτι υπάρχει με ελληνικά ακόμη.

Swype υπάρχει με ελληνικά!

Ευχαριστω για την συσταση του player...! Αν εχεις λεπτομερειες οσο αναφορα τα αλλα 2 ερωτηματα... ?!? :happy:

Κ επισης πιο πανω καποιος γραφει οτι γινεται να βαλεις swype?!? με ελληνικους στο Desire?? Αν ναι τοτε ειμαι πολυ περιεργος να το δοκιμασω...! καποιο link με ακριβεις λεπτομερειες ??

Το link με τις οδηγίες για το πως θα περάσεις το Swype με υποστήριξη ελληνικών που έχω δώσει στο post #10885 δεν σε βοήθησε;

2 σειρές παρακάτω θα διαβάσεις ότι γράφω ελληνικά με Swype.

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το link με τις οδηγίες για το πως θα περάσεις το Swype με υποστήριξη ελληνικών που έχω δώσει στο post #10885 δεν σε βοήθησε;

2 σειρές παρακάτω θα διαβάσεις ότι γράφω ελληνικά με Swype.

Swyped from my HTC Desire using Tapatalk

Εβγαλα ακρη dont worry!! :) Μηπως γνωριζεις τι παιζει με τις επαφες κ το sync ?? Δν μου βγαζει τις photos κ εχω ξενερωσει... κ δεν εχει κ καποια επιλογη για συνδεση της επαφης με το fb οπως ειχε στο sense... :worry:

Εβγαλα ακρη dont worry!! :) Μηπως γνωριζεις τι παιζει με τις επαφες κ το sync ?? Δν μου βγαζει τις photos κ εχω ξενερωσει... κ δεν εχει κ καποια επιλογη για συνδεση της επαφης με το fb οπως ειχε στο sense... :worry:

Μολις λυθηκε το προβληματακι!!:D Για οσους αντιμετωπιζουν κατι αναλογο ριξτε μια ματια εδω --> http://forums.miui-dev.com/archive/index.php/t-1918.html?

Στο τριτο post απο τον "Svashtar"

Edited by kollatos

Με το stock froyo έχει κανείς πρόβλημα με το default widget της HTC για τον καιρό; Κάποιες φορές δεν μου δείχνει τίποτα και δεν πατιέται και το κουμπάκι για να κάνει update. Μόνο με reboot διορθώνεται. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ή τουλάχιστον αν μπορώ να το διορθώνω χωρίς reboot;

Δεν χρειάζεται επανεκίνηση απλά αφαίρεσέ το και πρόσθεσέ το ξανά και είσαι οκ!

Καλημέρα :)

Διάβασα μέχρι τιν 302 σελίδα toy forum,οπότε ζητώ συγνώμη εκ των προταίρων αν υπάρχουν αναφορές στα ίδια προβλήματα.

Έχω το htc decire,me android 2.2,το έχω εδώ και κάποιες μέρες και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζα μέχρι στιγμής είναι ότι είτε μετέφερα mp3 με bluetooth,είτε με συγρονισμό,είτε ως μονάδα δίσκου,τα tracks μεταφερόντουσαν στο player αλλά η φώτο του άλμπουμ δεν αναγνωριζόταν.(διάβασα ότι και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα,αλλά δεν είδα κάποια απάντηση βοήθειας)

Εδώ και μια μέρα έχω το εξής πρόβλημα η σύνδεση στο wifi (σπίτι μου) μου είναι πολύ καλή,παρόλαυτα δεν έχω πρόσβαση΄ούτε στο net,ούτε στο market,καιρό γενικώς πουθενά.Έκανα κάποια backup που διάβασα σε κάποιες εφαρμογές αλλά τίποτα.Έκανα restore se εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τίποτα.Να σημειώσω ότι τις προηγούμενες μέρες δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο πρόβλημα με το wifi.

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει,ευχαριστώ πολυ!!

Αν το κορμί σου είναι η γή σου φύτεψε πάθη,θέρισε ενοχέσ..:!:

Καλημέρα :)

Εδώ και μια μέρα έχω το εξής πρόβλημα η σύνδεση στο wifi (σπίτι μου) μου είναι πολύ καλή,παρόλαυτα δεν έχω πρόσβαση΄ούτε στο net,ούτε στο market,καιρό γενικώς πουθενά.Έκανα κάποια backup που διάβασα σε κάποιες εφαρμογές αλλά τίποτα.Έκανα restore se εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τίποτα.Να σημειώσω ότι τις προηγούμενες μέρες δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο πρόβλημα με το wifi.

Σας παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει,ευχαριστώ πολυ!!

Τι ακριβως σου δειχνει οταν δεν μπαινει? Εμφανιζει καποιο μυνημα? Στο market εχεις φτιαξει λογαριασμο?

Όχι δεν έχω λογαριασμό στο market.Δεν μου εμφανίζει κάποιο μήνυμα,απλά είναι σαν να μην έχω πρόσβαση με wifi,αλλά δείχνει ότι συνδέεται.
Αν το κορμί σου είναι η γή σου φύτεψε πάθη,θέρισε ενοχέσ..:!:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...