Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει βαλει κανεις τη 2.2 official και μετα να βγαλει τα htc sence? παει πιο ρηορα το κηνητο????

Γιατι υπαρχει υποννοια καθυστερησης με το Sense? :blink:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με την froyο πάντως, το κινητο έχει κάποια κολληματάκια

τα οποία δεν είχε με την 2.1.

Πχ loading σε άκυρες πραγματικά στιγμές, κολλήματα κατά την σύνταξη κειμένου

στα μηνύματα κτλ... :confused:

συμφωνω καθως επισης χτες για πρωτη φορα μου κανε ενα τρελο κολλημα με φοτο. κολλησε η καμερα και στις φοτο παγωσε...(λεσ να ειναι το φρουο...χιχιχι) εκλεισα με εξαγωγη μπαταριας...καιμετα ενα σκαλωμα να ζεστενεται οπου ηρεμησε μονο του...

Ισχύει. Τουλάχιστον αυτό με το loading, το είχα πει κ μετά την αναβάθμιση νομίζω, είναι σχετικά συχνό. Άλλο κόλλημα ιδιαίτερο δεν έχω παρατηρήσει. Αυτό σχετίζεται λογικά με τη διαφορετική διαχείριση μνήμης που εχει το froyo. Τώρα το είχα 12 μέρες χωρίς restart και ήταν ΟΚ ενώ με τη 2.1 παρατηρούσα μείωση στην ταχύτητα.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αυτος ο φακελος ειναι στην καρτα μνημης ? Μπορουμε να τον αλλαξουμε ?

Στην κάρτα μνήμης είναι, ναι και δυστυχώς δεν εχω βρει κάποια ρύθμιση να αλλάζει... Μπορείς βέβαια με κάποιον file manager να μεταφέρεις μετά χειροκίνητα τα αρχεία από αυτό το φάκελο, σε κάποιον άλλον της επιλογής σου ;)

Τhe end of an era...

Αυτό με το κόλλημα στη σύνταξη κειμένου το έχω δει και εγώ αλλά δεν ξέρω αν φταίει το handcent ή το froyo. Πριν, στην 2.1 δεν το έκανε πάντως. Όταν λέμε κολλήματα..να πατάς να γράψει, να μην γράφει και κατόπιν να φέρει από τον buffer ότι έχεις γράψει με τη μία.

Επίσης εμένα μετά από restart μου έχει αλλάξει 2 φορές wallpeper! Λέτε να μην του άρεσε; :X:blink: (όχι live wallpaper)

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Αυτό με το κόλλημα στη σύνταξη κειμένου το έχω δει και εγώ αλλά δεν ξέρω αν φταίει το handcent ή το froyo. Πριν, στην 2.1 δεν το έκανε πάντως. Όταν λέμε κολλήματα..να πατάς να γράψει, να μην γράφει και κατόπιν να φέρει από τον buffer ότι έχεις γράψει με τη μία.

Επίσης εμένα μετά από restart μου έχει αλλάξει 2 φορές wallpeper! Λέτε να μην του άρεσε; :X:blink: (όχι live wallpaper)

Εμένα μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κόλλημα στο γράψιμο. Δεν χρησιμοποιώ handcent, όμως. Τσέκαρε αν σου έχει δυμβει κ σε άλλες εφαρμογές πλην των μηνυμάτων.

HTC Desire/Tapatalk

Εμένα μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κόλλημα στο γράψιμο. Δεν χρησιμοποιώ handcent, όμως. Τσέκαρε αν σου έχει δυμβει κ σε άλλες εφαρμογές πλην των μηνυμάτων.

HTC Desire/Tapatalk

Me too!

(Δέκα χαρακτήρες)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

HTC Desire/Tapatalk

Εμενα μου ειχε κολληση το κινητο με το handcent με αποτελεσμα να κανω hard reset γιατι δεν επανεχοταν με τιποτα......απο τοτε που το εβγαλα δεν παρουσιασε το παραμικρο :)

με ποια εφαρμογη μπορουμε να δουμε καλυτερα , χωρις κοληματα, το βιντεο που τραβαμε με το κινητο το 720p???

με το ενσωματομενο προγραμμα κολαει καπου καπου, ενω πριν που το βιντεο δεν ηταν 720p δεν κολουσε...

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

παίδες να ρωτήσω.......παρατηρησα ότι στις αρχικές επιφάνειες μπορώ να βγάλω φάκελο εκτός απο όλα τα υπόλοιπα που μπορώ να έχω! μπορω στον φακελο αυτο να βάλω παραδειγμα τα παιχνιδια? ή άλλες εφαρμογές για να είναι πιο συμαζεμένα και να μην ειναι χύμα!

και κατι ακομη...

έβαλα file manager και έκανα φακελάκια στο γκαλερι. οταν μπαινω όμως στο γκάλερι (εκτος file manager) απο το μενου, μου δείχνει όλες μαζι τισ φοτογραφίες και όχι με βάση τα φακελάκια!! δηλαδή απο ότι καταλαβα το file manager λειτουργεί ώστε να οργανώσεις την micro sd για να ξέρεις τι σου γινεται με αρχεια??

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

παίδες να ρωτήσω.......παρατηρησα ότι στις αρχικές επιφάνειες μπορώ να βγάλω φάκελο εκτός απο όλα τα υπόλοιπα που μπορώ να έχω! μπορω στον φακελο αυτο να βάλω παραδειγμα τα παιχνιδια? ή άλλες εφαρμογές για να είναι πιο συμαζεμένα και να μην ειναι χύμα!

και κατι ακομη...

έβαλα file manager και έκανα φακελάκια στο γκαλερι. οταν μπαινω όμως στο γκάλερι (εκτος file manager) απο το μενου, μου δείχνει όλες μαζι τισ φοτογραφίες και όχι με βάση τα φακελάκια!! δηλαδή απο ότι καταλαβα το file manager λειτουργεί ώστε να οργανώσεις την micro sd για να ξέρεις τι σου γινεται με αρχεια??

κανονικα στο gallery πρεπει να εχει ενα φακελο για ολα τα αρχεια μαζι αλλα και φακελους ξεχωριστα με τα ονοματα που εχεις φτιαξει. εμενα ετσι ειναι.

Μάλλον κάτι έκανα, γιατί από τη home page μου εξαφάνισε τον καιρό (αυτό που είχε πχ. το μεγάλο ήλιο ή σελήνη και από κάτω τις θερμοκρασίες της μέρας και των επόμενων 4). Προσπαθώ να το επαναφέρω από την προσθήκη -> καιρός και μου απαντά ότι... δεν χωράει. Μα δεν άλλαξα / πρόσθεσα κανένα εικονίδιο! Καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

κανονικα στο gallery πρεπει να εχει ενα φακελο για ολα τα αρχεια μαζι αλλα και φακελους ξεχωριστα με τα ονοματα που εχεις φτιαξει. εμενα ετσι ειναι.

Aκριβώς! Οι φάκελοι θα πρέπει να σου εμφανίζονται και στο γκάλερι.

Aκριβώς! Οι φάκελοι θα πρέπει να σου εμφανίζονται και στο γκάλερι.

ενώ υπάρχουν οι φάκελοι που έχω φτιάξει στο filemanager μόλις μπαίνω στο γκαλερι μου εμφανίζει στιγμιοτυπα κάμερας και ολες οι φωτογραφίες μου....οταν πάω όμως στισ πληροφορίες μιας φοτο μου δίνει το σωστό path στον φακελο που ανήκει!

να διευκρινίσω ότι μιλάω για το γκάλερι που έχει στο μενου --όχι το γκαλερι του file manager!

Edited by Bibis259

HTC Rooted Desire

rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol:

kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1

radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2

Παιδιά εδώ και 2-3 μέρες δεν μου δουλεύει το sync contacts με το google account από τις ρυρμίσεις>accounts and sync.. Γράφει

"Sync is currently experiencing problems.It will be back shortly"

Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον αυτό? Σκέφτηκα μήπως προσπαθούν να φτιάξουν το πρόβλημα με τις θολές φωτογραφίες των επαφών μετά το συγχρονισμό..

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

με ποια εφαρμογη μπορουμε να δουμε καλυτερα , χωρις κοληματα, το βιντεο που τραβαμε με το κινητο το 720p???

με το ενσωματομενο προγραμμα κολαει καπου καπου, ενω πριν που το βιντεο δεν ηταν 720p δεν κολουσε...

Δοκίμασε τον rock player.

Δοκίμασε τον rock player.

τον δοκιμασα

αλλα δεν ακουγεται ο ηχος, αλλα ενα συνεχομενο χουχουχου.........

Μάλλον κάτι έκανα, γιατί από τη home page μου εξαφάνισε τον καιρό (αυτό που είχε πχ. το μεγάλο ήλιο ή σελήνη και από κάτω τις θερμοκρασίες της μέρας και των επόμενων 4). Προσπαθώ να το επαναφέρω από την προσθήκη -> καιρός και μου απαντά ότι... δεν χωράει. Μα δεν άλλαξα / πρόσθεσα κανένα εικονίδιο! Καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Ναι εγω καταλαβα..... :lol:

Πατα το + μετα πατα στοιχεια εμφανισης παραθυρου.....εκει πανε στο ρολοι και πατα εκει...θα σου βγαλει ενα ρολοι...προχωρα (κανε κυλιση προς τα δεξια-αριστερα...δεν θυμαμαι0και θα σου εμφανιση το ρολοι με τον καιρο :lol:

Εγω παντος το βρηκα μονος μου :p

Παιδιά έχω μια ερώτηση κάπως περίεργη.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμα για το Desire ώστε να συνδέομαι μέσω WiFi σε shared Folders του PC;

Τι εννοώ. Έχω έναν φάκελο με MP3 στον υπολογιστή. Αν τον κάνω Shared, μπορώ να μπώ σε αυτόν με κάποιο τρόπο απο το Desire ώστε να ακούσω τα MP3;

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Εχω το εξής πρόβλημα: Στο ρολόι που εχει και τον καιρο και την πολη, δεν μου βγαζει την πολη μου (Κορυδαλλός). Παταω στο επιλογη πολης "τρεχον τοποθεσια" και με ανοιχτο το gps και το wifi, αλλα τπτ.. το θεμα ειναι οτι παλια καπως το ειχα καταφερει και μου εβγαζε Κορυδαλλος και το εγραφε κανονικοτατα... Καμια ιδεα??
Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Μπορεί πράγματι να βοηθήσει κάτι τέτοιο; Θα δεις δύο οθόνες που βιντεοσκοπούνται από κάποια βιντεοκάμερα, παράγοντας ένα οπτικό υλικό που για να ανέβει στο youtube συμπιέζεται και κατόπιν αναπαράγεται στην οθόνη του υπολογιστή σου.

Δεν νομίζω ότι προσφέρεται για αξιόπιστη σύγκριση το αποτέλεσμα...

Σίγουρα, το δέχομαι αυτό που λες, ούτε θα χρησιμοποιήσω σαν κριτήριο ένα τέτοιο βίντεο, αλλά κάποια διαφορά σίγουρα θα φανεί. Ως μέτρο σύγκρισης θα ήθελα να το δω.

Από ότι είδα στα βίντεο με την σύγκριση των 2 οθονών νομίζω πως είναι με slcd

Στο κουτί γράφει τίποτα για amoled. Αν όχι, τότε μάλλον είναι με lcd. Αν, όντως, είναι με lcd, υπάρχει κάτι που να σε ενόχλησε στην απεικόνιση της οθόνης; Και αν θέλεις, γράψε μερικά πράγματα για την οθόνη, δηλαδή πώς σου φάνηκε.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

παιδια παρατηρησα οτι ακομη και με το app2sd+ που προσφέρουν αρκετες rom με partition swap 0 και set 512, παλι καταναλωνεται η εσωτερικη μνημη (πιο αργα βέβαια).Υπαρχει κάποια εξήγηση σε αυτο?

ειδα αρκετοι να γράφουν "έχω 100-200 εφαρμογές" και έχω ακομα 100mb free.Εγω έχω βαλει καμια 30αρα και 3d games μεσα σε αυτα και έχω 30 free ακομα.Μηπως κάνω κατι λάθος?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...