Jump to content

Bibis259

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Bibis259

  1. Τώρα που αναφέρθηκες σε φόντο. Εγώ άλλαξα φόντο και μετά από 2 ημέρες ξαφνικά 3 επανεκκινησεις μαζεμένες. Ενώ εδώ και 6 μήνες το κινητό είναι βράχος. Και υπόψιν το λιώνω κάθε μέρα.
  2. Παιδιά κάνα 2 φορές παρατήρησα να μην αναγνωρίζει το touch ..το δάχτυλο μου για 3 δευτερόλεπτα περίπου δεν νιώθει. . Με επανεκκίνηση στρώνει αλλά φαντάζομαι ότι είναι κολληματακια του λογισμικού.εχει συμβεί σε κανέναν?
  3. Ναι . Εγώ την πήρα από ελληνικό σκρουτζομαγαζο κοντά στα 10 ευρώ
  4. Εξαιρετικό το X one tempered glass .Από εδώ και πέρα μόνο glass.
  5. Παίδες το πενάκι δουλεύει πάνω από tempered glass?
  6. Τσίμπησα και εγώ. Την περιμένω.
  7. Έχει παρατηρηθεί κάποιο bug με το ημερολόγιο splanner. Ξαφνικά μου έκανε όλα τα γενέθλια από Facebook σαν συμβάντα και βαράνε ειδοποιήσεις. Και ενώ τα διαγράφω ξανά αυτά εμφανίζονται. Ωπα κατάλαβα τι έκανα. Προσθεσα email από άλλο διακομιστή και συγχρονίζει και από εκεί.
  8. Βασικά το πενάκι να σκεφτείς που κάνει το note 3 να διαφέρει. Το έχεις δουλέψει καθόλου?
  9. Το εντόπισα και εγώ στο δικό μου. Από τότε που έβαλα nova launcher δεν μου ξανασυνεβει. Πάντως είναι bug της kit kat. Με μια αναζήτηση που έκανα το αναφέρουν πολλοί.
  10. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι λειτουργικό , θέλω να κάνω συντόμευση αρχεία pdf excel κτλπ. Αλλά το κατάφερα μόνο μέσω google drive. Γίνεται από τα αρχεία μου να βγάλω κάτι στην αρχική?
  11. Κάντο ενα hard reset αμα δεν το εχεις κάνει και στήστο από την αρχή. Πάντως μικρολαγκαρίσματα κάνουν και οι κορυφαίες συσκευές όσο δυνατές και να είναι. Πιστεύω ειναι θέμα android και έκδοσης.
  12. Τελικα δεχονται αλλαγή..για να δω τι διαθετει το καταστημα τωρα..καμια προταση στα 30 ευρω? Τελικά πήρα το plantronics ML20
  13. Καλημέρα. Εννοείς μικροκολληματάκια μολις ανοίγεις την συσκευή ή να κολλάει κατα την περιήγηση σε μεγάλο βαθμό?
  14. Παίδες εγω χρισημοποιώ εδώ και 10 μερες το samsung hm1700 αλλά μου κάνουν παράπονα οτι μικροφωνίζει αρκετά συχνά. Να το πάω service ή κατι δεν κάνω καλά.δεν έχω εμπειρία με bluetooth.
  15. Παίδες έχει αναφερθεί καθόλου πρόβλημα με την αυτόματη περιστροφή της οθόνης? κάνα 2 φορές κόλλησε και έστρωσε με κλείσιμο και άνοιγμα συσκευής. Μετά την kitkat εμφανίστηκε αυτό λένε σαν bug.
  16. Κάνα 2 φορές παρατήρησα ότι κόλλησε η περιστροφή οθόνης και δεν γυρνούσε η οθόνη ανάλογα με την κίνηση και επίσης δεν έδειχνε και το σύμβολο της περιστροφής. Δούλεψε ξανά με κλείσιμο και άνοιγμα της συσκευής. Έχει συμβεί σε άλλον ? Με μια γρήγορη αναζήτηση είδα ότι αυτό εμφανίστηκε στην kitkat είναι συνηθισμένο bug.
  17. Παίδες κάτοχοι του neo από launcher ποιον χρισημοποιειται? Touchwiz η κάτι άλλο?
  18. Με το touchwiz αδικείται λίγο το κινητό. Έβαλα nova launcher και είναι ακόμη πιο γρήγορο. .
  19. Εγώ παρέλαβα από σκρουτζομαγαζο tokinito πριν λίγες μέρες και είναι ιταλικό με περασμένη 4.4 kitkat. Δεν ξέρω εάν έτυχε. Κάνε κάνα τηλέφωνο άμα θες.
  20. Σίγουρα είναι από τις συσκευές που αξίζει πολύ παραπάνω από τα λεφτά της. Εγώ νιώθω ότι έχω note3 κανονικό πάντως. .το μόνο εμφανές είναι η κατά 2 ίντσες μικρότερη οθόνη. Οπότε σε αυτή την φάση πας εδώ και μετά πας και τα χώνεις σε note 5☺
  21. Εγώ πήρα την sview της Samsung. . Τσιμπημένη αλλά εξαιρετική ποιότητα και λειτουργία
  22. Πολύ ωραία συσκευή .εντυπωσιασμένος γενικά και ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Πολύ ράμ και γρηγορη αίσθηση στον χειρισμό του. Ήθελα να ρωτήσω εάν είστε ικανοποιημένοι με τον explorer που ήδη έχει ή βάλατε κάποιον άλλο τύπου nova launcher κτλ.
  23. Τελικά μου την κόψαμε σε πρώτη φάση. Δείχνει να δουλεύει .άμα μου κάνει κάνα θέμα θα κάνω άλλη. Απλώς αυτό που παρατήρησα όταν κάνω κλήση κυρίως με handsfree ακούγεται το κλασσικό βουητό που κάνουν όλα τα τηλέφωνα αλλά εδώ μου φάνηκε πιο έντονο. Μπορεί να είναι και ιδέα μου.
×
×
  • Create New...