Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το android είναι σταθερότατο και με το desire εχεις και γρηγορη απόκριση. Εφαρμογές υπάρχουν και μπορείς να βρεις ό,τι θες. και free και paid.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα

ειμαι μεταξυ του desire και iphone 3gs, τι προτεινετε??

εχει καποια μειωνεκτηματα το iphone οποτε ειμαι πιο πολυ στο desire. Απλα κολαω με το android , ειναι σταθερο?εχει κοληματα? εχει γρηγορη αποκριση?

Αν και δεν ήμουν ποτέ μέχρι τώρα χρήστης Android (θα γίνω όμως), βλέποντας κάποια βίντεο στο youtube και διαβάζοντας πολλά μηνύματα από χρήστες κλπ., το Android φαίνεται να είναι πολύ δυνατό σαν λογισμικό. Δεν νομίζω να έχει πολλά κολλήματα. Καλύτερα να μας πει και κάποιος χρήστης όμως. Πάντως στα βίντεο στο youtube, το Desire είναι λίγο ταχύτερο από το 3GS στην πλοήγηση στο internet. Ανάμεσα στα δύο θα διάλεγα σίγουρα HTC Desire, αφού έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, είναι γρηγορότερο και είναι και φθηνότερο.

εφαρμογες οπως π.χ garmin για πλοηγηση??

Δες ΕΔΩ.

Ήδη από τα πρώτα 3 ποστ έχουν αναφερθεί 6 προγράμματα πλοήγησης για τα Android. Αν είναι αξιόπιστα δεν ξέρω, γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα σε Android. Έχω το NDrive που υπάρχει και για Android, στα WM και είναι πολύ καλό και με φωνητική πλοήγηση. Και τα άλλα που αναφέρονται στο θέμα που σου έδωσα είναι γνωστά και έχω ακούσει καλά λόγια για κάποια από αυτά.

my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR

my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread)

Σταύρος

το εκανα τλκ..ΠΩς θα καταλαβω οτι ειχε οντως επιτυχια?

υπαρχει εικονιδιο superuser στις εφαρμογες;

Αν και δεν ήμουν ποτέ μέχρι τώρα χρήστης Android (θα γίνω όμως), βλέποντας κάποια βίντεο στο youtube και διαβάζοντας πολλά μηνύματα από χρήστες κλπ., το Android φαίνεται να είναι πολύ δυνατό σαν λογισμικό. Δεν νομίζω να έχει πολλά κολλήματα. Καλύτερα να μας πει και κάποιος χρήστης όμως. Πάντως στα βίντεο στο youtube, το Desire είναι λίγο ταχύτερο από το 3GS στην πλοήγηση στο internet. Ανάμεσα στα δύο θα διάλεγα σίγουρα HTC Desire, αφού έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, είναι γρηγορότερο και είναι και φθηνότερο.

δεν εχει καθολου κολληματα φαντασου και το 2.2

καλησπερα

ειμαι μεταξυ του desire και iphone 3gs, τι προτεινετε??

εχει καποια μειωνεκτηματα το iphone οποτε ειμαι πιο πολυ στο desire. Απλα κολαω με το android , ειναι σταθερο?εχει κοληματα? εχει γρηγορη αποκριση? εφαρμογες οπως π.χ garmin για πλοηγηση??

το νοκια ν97 μινι που εχω , εχει τρελαθει στα κοληματα

ευχαριστω εκ των προτερων για οποια πληροφορια!!!

Για συγκρίσεις μεταξύ συσκευών, απευθύνσου στους Διαξιφισμούς.

To Σάββατο έγινα και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του HTC Desire...(από Vodafone).Όταν πάω Ρυθμίσεις-εφαρμογές-Υπηρεσίες που εκτελούνται και βλέπω την μνήμη του κινητού μου γράφει(μετά απο κάποια χρήση του τηλεφώνου, όχι μόλις το ανάψω...) Διαθ:21 MB+0,00 B στα 33 Άλλο:0,00 Β στα 5.Είναι φυσιολογικό να μένει το τηλέφωνο με τόσο μικρή ελεύθερη μνήμη?Ή έχει πρόβλημα?

To Σάββατο έγινα και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του HTC Desire...(από Vodafone).Όταν πάω Ρυθμίσεις-εφαρμογές-Υπηρεσίες που εκτελούνται και βλέπω την μνήμη του κινητού μου γράφει(μετά απο κάποια χρήση του τηλεφώνου, όχι μόλις το ανάψω...) Διαθ:21 MB+0,00 B στα 33 Άλλο:0,00 Β στα 5.Είναι φυσιολογικό να μένει το τηλέφωνο με τόσο μικρή ελεύθερη μνήμη?Ή έχει πρόβλημα?

Μη στεναχωριέσαι...

Άσε το Android να κάνει τη δουλειά του...

Edited by vman
Μετατροπή αγγλικών σε ελληνικά. Η γλώσσα γραφής στο forum είναι τα ελληνικά.

το ίδιο έπαθα και εγώ άλλα την έβγαλα την έβρεξα με νερό και την έβαλα ξανά και είναι οκ

κάτι άλλο υπάρχει κάποιος τρόπος για να ψωνίσουμε από το android market

Μπορώ να την πλύνω με νερό;

http://magic-tips.blogspot.com/2010/06/htc-desire-root.html

καποιος που να το κανε?

NAI.. το έκανα και πέτυχε...

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο που κάθετε και φτιαχνει τα guides στα ελληνικά!!!

Edited by vman
Συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση, για να προσθέσεις σε υπάρχον μήνυμα.
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

ρε παιδες γιατι να μην το πεταξω απο το παραθυρι μου μπορει κανποιος να με βοηθησει....θελω αγγλικο μενου και αγγλο-ελληνικο πληκτρολογιο...πωσ μπορει να γινει....αναλυτικα!!!! σας ευχαριστω πολυ

χθες το αγορασα και γω :)

το αλφαριθμητικό πληκτρολογιο του τηλεφωνου εχει το Αγγλικο φορματ, πως μπορουμε να το αλλαξουμε? Ψαχνει βεβαια και στα Ελληνικα, αλλα δε με βολευει.

η μπαταρια κατεβαινει με απιστευτο ρυθμο... :wacko:

iphone 14 pro

Καλησπέρα, πήρα τη θήκη barely there σε χρωμα metallic silver και είναι ΤΕΛΕΙΑ!

προτείνω σε έναν φιλο που είχε παραγγείλει την ίδια σε μαύρο αν δεν εχει παραλάβει ακόμα τη δικιά του να το ξανασκεφτει!

Υπόψιν δεν είναι rubber όπως λέει το eclick αλλά πλαστικό και μοιάζει στην υφή με το πίσω μέρος του ipod touch μου :)

HTC Desire/Tapatalk

προτείνω σε έναν φιλο που είχε παραγγείλει την ίδια σε μαύρο αν δεν εχει παραλάβει ακόμα τη δικιά του να το ξανασκεφτει!

Υπόψιν δεν είναι rubber όπως λέει το eclick αλλά πλαστικό και μοιάζει στην υφή με το πίσω μέρος του ipod touch μου :)

HTC Desire/Tapatalk

φίλε μου να σε ρωτήσω,

1)έχει καλή εφαρμογή;

2)καλύπτει όλη τη συσκευή η μπροστά ειναι free (δε μπορώ να καταλάβω απο τις photos)

carpe diem

HTC Desire/Tapatalk

Πρελαβα και εγω σημερα το πρωι και ερχομουν να γραψω ακριβως τα ιδια.. :lol: περα απο το χρωμα (γενικα προτιμω μαυρο) ειναι εξαιρετικη γιατι ΔΕΝ ειναι rubber αλλα ακριβως οπως το περιεγραψες (αυτο το λεπτο πλαστικο) και ειναι αρκετα διακριτικη. Για οσους εχουν χρησιμοποιησει σε iphone την feather της incipio, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα στην αφη. Εξαιρετικη επιλογη αλλα με τσιμπημενη τιμη απο Ελλαδα

Ειδικα σε συγκριση με αυτην http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=42604 δεν υπαρχει συγκριση (πολυ χοντροκομενη η συγκεκριμενη για τα γουστα μου αν και καλυπτει καλα το κινητο.. επισης ειναι απο ενα υλικο αναμεσα σε σιλικονη και πλαστικο που δεν μου αρεσε)

@union

ριξε μια ματια.. http://www.case-mate.com/Google-Cases/Case-Mate-Google-Nexus-One-Barely-There-Cases.asp

Edited by equi
s21 ultra 256

φίλε μου να σε ρωτήσω,

1)έχει καλή εφαρμογή;

2)καλύπτει όλη τη συσκευή η μπροστά ειναι free (δε μπορώ να καταλάβω απο τις photos)

Αν εννοείς αν πιάνει καλά τη συσκευή, καλά την πιάνει.. δεν κουνιέται καθόλου και έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.

Μόνο από πίσω την αγκαλιάζει, από μπροστά είναι ανοιχτό. Για να καταλάβεις, η θήκη κρατιέται μόνο από τις γωνίες. Θα βγάλω μερικές φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω πιο μετά για να δεις :)

Για μπροστά είχε στη συσκευασία και screen protector αν και δεν το έβαλα :P

Υ.γ. η αυτόματη διόρθωση των λέξεων στο πληκτρολόγιο είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο θετικό της συσκευής/λειτουργικού που δεν αναφέρεται ενώ θα πρεπε στα features !

HTC Desire/Tapatalk

Οι φορτιστες nokia micro-usb , κανουν για το desire ??

Ναι, εγώ που έχω αγγλικό φορτιστή λόγω handtec, φορτίζω με τον φορτιστή του E55.

Αν εννοείς αν πιάνει καλά τη συσκευή, καλά την πιάνει.. δεν κουνιέται καθόλου και έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι.

Μόνο από πίσω την αγκαλιάζει, από μπροστά είναι ανοιχτό. Για να καταλάβεις, η θήκη κρατιέται μόνο από τις γωνίες. Θα βγάλω μερικές φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω πιο μετά για να δεις :)

Για μπροστά είχε στη συσκευασία και screen protector αν και δεν το έβαλα :P

Υ.γ. η αυτόματη διόρθωση των λέξεων στο πληκτρολόγιο είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο θετικό της συσκευής/λειτουργικού που δεν αναφέρεται ενώ θα πρεπε στα features !

HTC Desire/Tapatalk

ωραίος ρε haris_led για τις photos!!!

κάτι άλλο,το screen protector είναι καλό πως το βλέπεις; π.χ ειναι ultra clear?

ρωτάω αν είναι να αποφύγω αγορά άλλου

carpe diem

αυτό το screen protector γνωρίζετε αν είναι καλό; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=42292
Στο android forum ενας τυπος εβαλε την παρακατω....την πρηγγειλα και εγω.Στις photos που ανεβασε δεν αφηνει το παραμικρο σημαδι.:)

http://www.amazon.co.uk/FX-CLEAR-screen-protector-HTC-Desire/dp/B003IMVJ2K

εγω εξακολουθω να μην μπορω να γραψω μηνυμα στα ελληνικα με `160 χαρακτηερες.

μπορει να επαλαβει καποιος τις σωστες ρυθμισεις για να εχουμε τ9,160 χαρακτηρες μηνυμα στα ελληνικα???

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

ωραίος ρε haris_led για τις photos!!!

κάτι άλλο,το screen protector είναι καλό πως το βλέπεις; π.χ ειναι ultra clear?

ρωτάω αν είναι να αποφύγω αγορά άλλου

Ορίστε μερικές φωτό που έβγαλα με το 5800 μου

Θήκη Barely There (HTC Desire)

Το protector δε ξέρω, δεν εχω και πείρα από protectors οπότε θα σε γελάσω και δε το θέλω!

Εχω παραγγείλει το Martin fields από το overlayplus που είχε προτείνει ένας συνφορουμίτης σε προηγούμενη σελίδα :)

HTC Desire/Tapatalk

Ορίστε μερικές φωτό που έβγαλα με το 5800 μου

Θήκη Barely There (HTC Desire)

Το protector δε ξέρω, δεν εχω και πείρα από protectors οπότε θα σε γελάσω και δε το θέλω!

Εχω παραγγείλει το Martin fields από το overlayplus που είχε προτείνει ένας συνφορουμίτης σε προηγούμενη σελίδα :)

HTC Desire/Tapatalk

καλη ειναι αλλα δεν προσωπικα δεν θα εβαζα μια χοντρη γυαλιστερη θηκη και να χασω αυτο το rubber που εχει πισω το κινητο,εγω λογω οικονομικης κρισης πηρα κατι πολυ πιο φτηνο

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320532857493&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320529535699&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Βασικα στην αρχη σκεφτομουν να αγορασω και Invisible shield κτλ αλλα μετα που πηρα το κινητο και ειδα και κατι βιτεακια ποσο ανθεκτικη ειναι η οθονη του πηρα αυτα και προς το παρον χρησιμοποιω μονο το pouch:P καλη ειναι και η θηκουλα αλλα πιο ομορφο ''γυμνο''

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...