VeCo Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Ναι;Ξέρεις σε ποιά; Ή στην πρώτη, ή στην δεύτερη. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Τουλάχιστον εσυ κοιμάσαι στο δωμάτιό σου;:p Πάντως όταν πέθανε ένας θείος μου, ο πατέρας μου με εναν από τα αδέρφια του (θείος μου, 7 αδέρφια είναι όλοι) ήταν στο μπαλκόνι, την ώρα που "έσβησε", αισθάνθηκαν σαν να πετούν πουλιά και να τους παρασύρουν, όμως ήταν χάραμα και κανένα πουλί δεν πετούσε στον ουρανό :X . Να σου πω την αλήθεια όχι.Αλλάξαμε σπίτι:) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Στη 2η! Στο Urban Legends: Final Cut... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Στη 2η! Στο Urban Legends: Final Cut... Α γειά σου desert. Άρα καλά θυμόμουν. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnicktanta Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 kaloa uto me th giagia kai to ESYYYYYYYYYY to exo ksanakousei..kalo kalo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Έχω πάθει ένα μικρό σοκ από μερικές από τις ιστορίες που διάβασα....Είναι και αργάμιση...Προσωπικά δεν πιστεύω σε όλα αυτά αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να ισχύουν.....Πάντως αν ισχύουν πιστεύω ότι μόνο κάποιοι από εμάς έχουν το χάρισμα να αντιλαμβάνονται πράγματα....Έχει διαβάσει κανένας από εσάς για τα τσάκρας?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Έχω πάθει ένα μικρό σοκ από μερικές από τις ιστορίες που διάβασα....Είναι και αργάμιση...Προσωπικά δεν πιστεύω σε όλα αυτά αλλά δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να ισχύουν.....Πάντως αν ισχύουν πιστεύω ότι μόνο κάποιοι από εμάς έχουν το χάρισμα να αντιλαμβάνονται πράγματα....Έχει διαβάσει κανένας από εσάς για τα τσάκρας?????? Αν δεν κάνω λάθος, κάποιες θεωρίες υποστηρίζουν ότι είναι σημεία ενέργειας πάνω στο σώμα. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Λοιπόν. Είναι 27 Οκτωβρίου 2002 και πάω 3η γυμνασίου. Στην παρέλαση πήρα το τύμπανο. Το μικρό, όχι την κοιλιά :p Πάω σπίτι και κάνω practice. Ενώ λοιπόν παίζω το ρυθμό, σε κάποια φάση κάνω λάθος και σταματάω. Μόλις σταματάω και ακούω από ένα τοίχο του σπιτιού "κάποιος" να χτυπάει τον τοίχο στο ρυθμό που έπαιζα. Σημασία έχει να σας πω ότι ήμουν μόνη, ότι δεν είχα πιει και δεν είχα πάρει ναρκωτικά:p . Α και ότι ο ρυθμός ακουγόταν από τη μέσα μεριά. Όχι δηλαδή σαν να χτύπαγε κάποιος από το διπλανό σπίτι. (σημείωση : το διπλανό σπίτι ενώνεται με το δικό μας με έναν τοίχο πλάτους 3 μέτρων περίπου οπότε αποκλείεται να κούγεται ο οποιοσδήποτε ήχος τόσο καθαρά όσο τον άκουσα εγώ) Αφού λοιπόν ακούω τον ρυθμό, ξαναπαίζω το τύμπανο. Και ταυτόχρονα με εμένα ακούγεται από τον τοίχο. Σταματάω απότομα, ο ήχος συνεχίζει, σταματάει και ξανα αρχίζει. Σε φάση "τι σκατά γίνεται;" φωνάζω : "ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ". Και αρχίζω να παίζω πολύ γρήγορα τον ρυθμό. Ακούγεται από τον τοίχο πάλι ο ρυθμός αλλά στο tempo που το έπαιζα πριν. Μόλις τελείωσε το κομμάτι, δεν ξαναάρχισε. Εκείνη τη στιγμή με πήρε τηλέφωνο μια κολλητή μου να μου πει να βγούμε. Μου έχει συμβεί και εμένα. Μόνο που όταν είπα το "Για να δούμε πόσο καλός είσαι" άκουσα μια φωνή να λέει: "Τελευταία πρόβα. Αύριο θα σε γ...." :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 απο ανεκδοτο δεν τη δανειστηκες αυτην την ατακα? Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recluse Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 prin apo 10 xronia peripou. eimoun sto dwmatio kalokairaki, gurisa apo eksw kai prospathousa na koimithw gurw stis 1 to prwi kai den mporousa. eixa tin aisthisi oti kapeios me koitaei. lew pws einai idea mou kai den dinw simasi aomws den mporw na komithw. meta kamia wra sikwnomai kai paw gia nero sti kouzina kai gurnaw pisw sto krwvati omws pali ta idia. exei paei gwrw stis 4 peripou kai ta idio aisthima. ektos oti exw xestei panw mou exw tsatisti upervolika ke auti ti katastasi giati den teleiwnei. anavw ola ta fwta kai arxisw kai psaxnw to dwmatio nevra kai fobo paralila. koitaw katw apo to krevati, anougw doulapes kai sertaria pisw apo to grafio, genikos otidipote meros tha mporouse na mpei kapeios. tipota omws kai i idia aisthisi uparxei. den kseftomai ali lusi kai tsekarw sto spiti an oi gwneis mou kai i aderfimou den mou kanoun kamia plaka i kati telospantwn kai paw sta dwmatia tous na dw an koimounai kai ondws koimountai. den kserw ti gineai alla exw agrieftei tosw pou den thelw na koimithw kai exw anapsei ola ta fwta. ksafnika apofasizw na vgw eksw sto mpalkoni na me xtupisei ligos aeras na drosistw mia kai eixe zesta. molis anoigw tin mpalkonoporta koitaw apenanti se mia palia lefka (dentro) pou eixame gurw sta 20 metra apo to spiti. to vlema mou paei kateftheian ekei kai vlepw mia megali koukouvagia na exei karfwsei to vlematis epanw mou. xwris plaka tolew kai natrixiazw, exw klasei mendes, exw minei akinitos kai to vlematis einai karfomeno stamatia mou gia peripou 5 me 10 defterolepta, kai den mporw oute na skeftw oute na kounithw. ksafnika anoigoklinei ta matia tis gurnaei to kefalei kai aplwnei ta ftera kai fevgei. kai egw exw minei malaks na katalavw ti egine. kleinw tin porta kai mpainw sto dwmatio kai katalavainw oti auti i aisthisi oti me koitane exei figei, niothw mia upervoliki kopwsh kai peftw gia upno. komithika se 2 lepta kai tin alli mera ti eipa se kana 2 filous kai den ksrane ti na mou poun. to mono parakseno pou iksera itan oti i lefka eitan toulaxiston 80 etwn kai panupsili gurw stous 5 orofous kai itan anamesa se 3 oikopeda. apo paidia den paizame ekei giati opeios plisiaze kati pathaine, i xtupouse. to idio pathianan kai oi goneis mas giati megalwsan ekei trigurw kai mas legane na min paigainoume konta. meta apo kana xroni tin riksane giati elgan oti itan toso palia pou eixan kaei oi rizes tis kai upirxe kundinos na pesei apo kakokairia, kai fusika kaneis den tin aggikse alla plirwsane oloi sunergeio apo allou na erthei na tin kopsei. auta eginan sti xrisoupoli kavalas to '95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 lene otan erxetai kouboubiiia (hose :p) kai kathetai ekso apo ena spiti...kapoios tha pethanei (h ekeini tin stigmi..h se wres...h tin epomeni mera)... to exw akousei apo 3 diaforetika atoma... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Ωραίες οι ιστορίες αυτές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 lene otan erxetai kouboubiiia (hose :p) kai kathetai ekso apo ena spiti...kapoios tha pethanei (h ekeini tin stigmi..h se wres...h tin epomeni mera)... to exw akousei apo 3 diaforetika atoma... κουκουβαγια η καρακαξα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 κουκουβαγια η καρακαξα? Και εγώ για κουκουβάγια έχω ακούσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Κουκουμπάια (που έλεγε κι ο Χοσέ). Το έμαθα φέτος από τη θεία μου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Λένε ότι αν δεις στον ύπνο σου κουκουβάγια να πετάει πάνω από τοσπίτι σου, σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει. Εγώ έχω δει αμέτρητες φορές κουκουβάγιες στη Σκύρο κι όμως δεν έχω πάθει τίποτε. (εκτός αν σας μιλάω από τον άλλο κόσμο!) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 koitakse...an stin perioxi exei koukoubagies..genika...den einai parakseno...alla oxi twra stin thessaloniki mesa stin poli h estw kai se diafores perioxes...na deis koukoubaou!:lol: auto einai parakseno... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veejay Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Λένε ότι αν δεις στον ύπνο σου κουκουβάγια να πετάει πάνω από τοσπίτι σου, σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει. Επίσης λένε πώς αν δείς μωρό στον ύπνο σου κάποιος θα πεθάνει. Και αυτό όσο και αν φαίνεται απλοϊκό ή χαζό το πιστεύω γιατί μου έχει συμβεί...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''The only thing in this world that gives orders... is balls.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Λένε ότι αν δεις στον ύπνο σου κουκουβάγια να πετάει πάνω από τοσπίτι σου, σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει. Εγώ έχω δει αμέτρητες φορές κουκουβάγιες στη Σκύρο κι όμως δεν έχω πάθει τίποτε. (εκτός αν σας μιλάω από τον άλλο κόσμο!)εμας που στο εξοχικο μας μπηκαν απο την καπνοδοχο του τζακιου μεσα στο σπιτι??2 κουκουβαγιες και ενα μικρο κουκουβαγακι το οποιο το βρηκαμε νεκρο στο τζακι...οι γονεις(μαλλον) με το που μπηκαμε στο σπιτι βγηκαν απο τη πορτα.... κυριοι!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Λένε ότι αν δεις στον ύπνο σου κουκουβάγια να πετάει πάνω από τοσπίτι σου, σημαίνει ότι κάποιος θα πεθάνει. Εγώ έχω δει αμέτρητες φορές κουκουβάγιες στη Σκύρο κι όμως δεν έχω πάθει τίποτε. (εκτός αν σας μιλάω από τον άλλο κόσμο!) εγώ αυτό που λες το ξέρω αν δεις κουκουβάγια ή κοράκι να πετάει πάνω από ένα σπίτι και να φωνάζει, τότε σε αυτό το σπιτι κάποιος θα πεθάνει... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Εγώ πάλι βλέπω όνειρα σπάνια... Και αν θα δω κανένα εφιάλτη και ξυπνήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να τον θυμάμαι την επομένη. Ακόμη κι αν μετά που θα τον δω πιέσω τον εαυτό μου να τον θυμάμαι την επομένη, με το που θα ξανακοιμηθώ, κάποιος πατάει το reset! Πρέπει να έχουμε κάποιου είδους RAM στο κεφάλι μας που αδειάζει όταν κλείνουμε δηλαδή με τον ύπνο! :p Τώρα αυτά με τις κουκουβάγιες και τα κοράκια πιστεύω οτι δεν ισχύουν. Απλά επειδή ως άνθρωποι χρησιμοποιούμε μόνο το 10% των ικανοτήτων του εγκεφάλου μας θεωρώ πως όταν πιστεύουμε σε κάτι το κάνουμε να πραγματοποιηθεί με τις άγνωστες ικανότητες μας! Με λιγα λόγια όταν πιστεύουμε οτι θα συμβεί κάτι πραγματικά το αναγκάζουμε εμείς να συμβέι χωρίς να το ξέρουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Δεν ξέρω όμως γιατί έχουμε συνδέσει τις κουκουβάγιες (και τα κοράκια ) με το θάνατο... Κουκουβάγιες και ειδικά τη νύχτα, δεν είναι σπάνιο να δεις. Και ειδικά αν είσαι κοντά σε παλιά σπίτια ή σε οικοδομές. Τι σημαίνει με αυτό; Αν εγώ έχω σπίτι απέναντι από ένα τέτοιο οικοδόμημα και τύχει να δω κουκουβάγιες, θα πάθω εγώ κάτι ή κάποιος από την οικογένειά μου; Παιδιά, διανύουμε τον 21ο αιώνα, μην ακούω βλακείες. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Δεν ξέρω όμως γιατί έχουμε συνδέσει τις κουκουβάγιες (και τα κοράκια ) με το θάνατο.... Η Μεροπίς ήταν κόρη του Εύμηλου και ζούσε μαζί με τον πατέρα της και τα αδέλφια της, τη Βύσσα και τον Άγρωνα, στην Κω. Και οι τρεις τους έδειχναν ασέβεια για τους θεούς και κακία για τους ανθρώπους. Τιμούσαν μόνο τη θεά Γη, επειδή τους έδινε πλούσια σοδειά και δε συμμετείχαν στις γιορτές κανενός θεού, ούτε είχαν σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους. Όταν τους προσκαλούσαν στις θυσίες της Αθηνάς, ο Άγρων απαντούσε πως δε συμπαθούσε τη γαλανομάτα θεά, γιατί οι δικές του κόρες είχαν μαύρα μάτια και πως αντιπαθούσε και τις κουκουβάγιες επειδή είχαν λαμπερά μάτια όπως η Αθηνά. Όταν τους καλούσαν σε γιορτή προς τιμή της Άρτεμης, ο Άγρων απαντούσε πως μισούσε τη θεά που τριγύριζε τις νύχτες στα δάση. Και όταν τους έλεγαν να προσφέρουν σπονδές στον Ερμή, απαντούσαν πως δε σκόπευαν να τιμήσουν κάποιο θεό που ήταν κλέφτης. Οι θεοί μην αντέχοντας άλλο τις προσβολές αποφάσισαν να τους συναντήσουν. Η Αθηνά και η Άρτεμη μεταμορφωμένες σε κοπέλες κι ο Ερμής σε βοσκό εμφανίστηκαν μια νύχτα μπροστά στο σπίτι τους. Εκεί ο Ερμής κάλεσε τον Εύμηλο και τον Άγρωνα να τον ακολουθήσουν στο τραπέζι που ετοίμαζε με τους άλλους βοσκούς προς τιμή του Ερμή και την ίδια στιγμή προσπάθησε να πείσει τη Μεροπίδα και τη Βύσσα να πάνε τα κορίτσια της ηλικίας τους στο ιερό άλσος της Αθηνάς και της Άρτεμης. Η Μεροπίδα όταν άκουσε τα λόγια του βοσκού θύμωσε και βλαστήμησε τη θεά Αθηνά. Η θεά τότε την μεταμόρφωσε σε κουκουβάγια και την αδελφή της, τη Βύσσα, σε γλάρο. Ο Άγρων επιτέθηκε με μια σούβλα εναντίον του Ερμή, αλλά ο θεός τον μεταμόρφωσε σε χαραδριό. Ο Εύμηλος άρχισε να διαμαρτύρεται για την τιμωρία των παιδιών του κι ο Ερμής τον έκανε νυκτοκόρακα, που όταν κράζει όλοι περιμένουν πως κάποιο κακό θα συμβεί. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Δεν ξέρω όμως γιατί έχουμε συνδέσει τις κουκουβάγιες (και τα κοράκια ) με το θάνατο... Κουκουβάγιες και ειδικά τη νύχτα, δεν είναι σπάνιο να δεις. Και ειδικά αν είσαι κοντά σε παλιά σπίτια ή σε οικοδομές. Τι σημαίνει με αυτό; Αν εγώ έχω σπίτι απέναντι από ένα τέτοιο οικοδόμημα και τύχει να δω κουκουβάγιες, θα πάθω εγώ κάτι ή κάποιος από την οικογένειά μου; Παιδιά, διανύουμε τον 21ο αιώνα, μην ακούω βλακείες. συμφωνώ απλά λέμε τη ακούγεται και τη φήμη υπάρχει για τα εν λόγω πουλιά! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Η Μεροπίς ήταν κόρη του Εύμηλου και ζούσε μαζί με τον πατέρα της και τα αδέλφια της, τη Βύσσα και τον Άγρωνα, στην Κω..... Για άλλη μια φορά, κάτι έγεινε στην Κω που σημάδεψε την ζωή όλων μας!! Εγώ δεν πιστεύω σε κοράκια και κουκουβάγιες, κτλ κτλ... Αυτά είναι αντιλήψεις των παλιών που τις περνούν σε εμάς όταν είμαστε παιδιά, και έτσι τα πιστεύουμε Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts