Jump to content

Τρομακτικές Ιστορίες - Φαντασμάτων άπαντα

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ακούσει ότι όποιος έχει στο σπίτι του σατανιστικά βιβλία και τα διαβάζει πεθαίνει.Ισχύει αυτό;

Ραδιο αρβυλα φιλαρακι.

Για να φοβιζουν τον κοσμο.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ακούσει ότι όποιος έχει στο σπίτι του σατανιστικά βιβλία και τα διαβάζει πεθαίνει.Ισχύει αυτό;

φυσικα

ολοι νεκροι ειμαστε . οι ψυχες μας σου μιλανε

:X

Δεν πίστεύω τίποτα απλά ρώτησα.Άστε διάβασα όλες αυτές τις ιστορίες απόψε και μόλις ξάπλωσα τραντάχτηκε το κρεββάτι και τα είδα όλα.Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα παρά μόνο ότι έγινε σεισμός.Τελικά επηρεάστηκα πολύ από αυτές τις ιστορίες.. :p

.Άστε διάβασα όλες αυτές τις ιστορίες απόψε και μόλις ξάπλωσα τραντάχτηκε το κρεββάτι και τα είδα όλα.Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα παρά μόνο ότι έγινε σεισμός.Τελικά επηρεάστηκα πολύ από αυτές τις ιστορίες.. :p

Εγώ που διάβαζα ιστορίες νεκροταφείων απο το urbanlegends και έγινε ο σεισμός,τι να πω...;;;:cry:

Άιμα με πήγε...!!! :scared: :lol:

Εγώ που διάβαζα ιστορίες νεκροταφείων απο το urbanlegends και έγινε ο σεισμός,τι να πω...;;;:cry:

Άιμα με πήγε...!!! :scared: :lol:

Αχαχαχαχα!!!!:lol: :lol:

(Sorry, αλλά χωρίς να σε ξέρω φαντάζομαι το σκηνικό:lol: )

"Ακόμα κι όταν θα νομίζεις

πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω.

Κι όταν ακόμη θα νομίζεις

πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..."

Κάποιος είχε ζητήσει κάποια "τρομακτική φωτογραφία!Όλοι λένε πως η συγκεκριμένη είναι πραγματική...Αλλά ποιος ξέρει...

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/15980/size/big/cat/last7/limit/last7

ρε παιδια μην εμπιστευεστε οτι δεν εχετε δει, η ζησει. Μια ειναι η αντιfake φωτογραφια... Η δικια μου...

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

ρε παιδια μην εμπιστευεστε οτι δεν εχετε δει, η ζησει. Μια ειναι η αντιfake φωτογραφια... Η δικια μου...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/medium/Ghosts2.JPG

Αν ισχυει δεν θα μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε δυστηχως.:rolleyes:

Ωραια η φωτο της κοπελας αλλα επαθα νευρικο κλωνισμο με το να περιμενω να παθω νευρικο κλονισμο κοιταζοντας την.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι είναι, αφού όλοι θα παιθάνουμε κάποια μέρα...

• 2 weeks later...
Δεν ήξερα που να το εντάξω, αλλά είναι ένας αστικός μύθος (urban legend). Λένε ότι αν κάποιος περάσει πάνω από τα πόδια σου χωρίς να ξαναπεράσει πάνω από αυτά, μένεις κοντός. Το πιστεύετε; Εγώ πάλι όχι.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Δεν ήξερα που να το εντάξω, αλλά είναι ένας αστικός μύθος (urban legend). Λένε ότι αν κάποιος περάσει πάνω από τα πόδια σου χωρίς να ξαναπεράσει πάνω από αυτά, μένεις κοντός. Το πιστεύετε; Εγώ πάλι όχι.

Ωχ,δηλαδή εγω σήμερα στη παραλία που γινότανε πατείς με πατώσε και πέρασα πάνω απο αναρίθμητα ζευγάρια πόδια μέχρι να βρω να απλώσω τη πετσέτα μου,θα πρέπει να εχω αφήσει ολόκληρη αποικία πυγμαίων.:p :lol:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

να το site που θες http://www.urbanlegends.gr/modules/news/

αρκετα καλο site αυτο:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τρομακτικες φαρσες

παρεα καμια 10αρια ατομα λεει να κανει φαρσα στον φοβιτσιατη της παρεας...οταν αποφασισε να παει για υπνο,προλαβαν να κρυφτουν σπιτι του,3 κατω απο το κρεβατι κ οι υπολοιποι σκορπισμενη στο σπιτι.αφου την επεσε στο κρεβατι αρχισαν τους θορυβους στο σπιτι..το παλικαρι να λεει ε ρε ****** μ κτλ...μεχρι π οι 3 π κρυβονται απο κατω του σηκωνουν τα χερια κ τον ακουμπανε με φωνες.περιττο να σας πω οτι εφυγε βολιδα μεστα σκοταδια προς την εξωπορτα κ στην διαδρομη να του φωναζουν οι υπολοιποι που πας εσυ κτλ...

3 ατομα σε ενα ερημικο σπιτι βλεπαν τν,μεχρι π οι 2 λενε να κανουν πλακα στον τυπο π εβλεπε τν μισοκοιμισμενος...του λεει ο ενας παω για μπανιο κ ο αλλος για υπνο κ μενει μονος του.βγενει ο ενας εξω απο το σπιτι απο το παραθυρο κ μπενει στο δωματιο π εβλεπε τηλεοραση χωρις να το καταλαβει κ ξαφνικα σηκωνεται μπροστα του με σηκωμενα χερια...κ ενολιγης του κοπηκε η ανασα στην κυριολεξια για κανα 2λεπτο χωρις να μπορει να τους μιλησει...

Η παρακάτω ιστορία δεν(νομίζω) είναι αληθινή.

Ήταν μια φοιτήτρια η οποία ζούσε μόνη μαζί με τον σκύλο της.Μια μέρα καθώς διάβαζε για το διαγώνισμα που θα έγραφε τη επόμενη μέρα ακούει το σκύλο της να κλαψουρίζει.Του δίνει λοιπόν το χέρι της χωρίς να κοιτάξει αφού ηταν αποροφημένη απο το διάβασμα για να το γλείψει και έτσι ο σκύλος ηρεμεί.Μετά απο λίγο η ίδια κατάσταση.Ξαφνικά ακούει την βρύση του μπάνιου να στάζει.Δεν δίνει σημασία και συνεχίζει το διάβασμα.Έπειτα ο σκύλος κλαψουρίζει ξανά.Του δίνει πάλι το χέρι της.Η βρύση συνέχιζε να στάζει εντονότερα τώρα και αφού δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί πήγε να δεί τη πρόβλημα υπήρχε.Και είδε.Ήταν ο σκύλος της κρεμασμένος και αυτό που έσταζε ήταν το αίμα του που έτρεχε απο τη μουσούδα του.Όταν ξεπέρασε το σοκ πρόσεξε κάτι ακόμα πιο τρομαχτικό.Στον τοίχο του μπάνιου ήταν γραμμένο με το αίμα του σκύλου:ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΕΙ!

Αυτή η ιστορία δεν είχε αναφερθεί σε κάποια από τις 3 ταινίες Urban Legends;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Η παρακάτω ιστορία δεν(νομίζω) είναι αληθινή.

Ήταν μια φοιτήτρια η οποία ζούσε μόνη μαζί με τον σκύλο της.Μια μέρα καθώς διάβαζε για το διαγώνισμα που θα έγραφε τη επόμενη μέρα ακούει το σκύλο της να κλαψουρίζει.Του δίνει λοιπόν το χέρι της χωρίς να κοιτάξει αφού ηταν αποροφημένη απο το διάβασμα για να το γλείψει και έτσι ο σκύλος ηρεμεί.Μετά απο λίγο η ίδια κατάσταση.Ξαφνικά ακούει την βρύση του μπάνιου να στάζει.Δεν δίνει σημασία και συνεχίζει το διάβασμα.Έπειτα ο σκύλος κλαψουρίζει ξανά.Του δίνει πάλι το χέρι της.Η βρύση συνέχιζε να στάζει εντονότερα τώρα και αφού δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί πήγε να δεί τη πρόβλημα υπήρχε.Και είδε.Ήταν ο σκύλος της κρεμασμένος και αυτό που έσταζε ήταν το αίμα του που έτρεχε απο τη μουσούδα του.Όταν ξεπέρασε το σοκ πρόσεξε κάτι ακόμα πιο τρομαχτικό.Στον τοίχο του μπάνιου ήταν γραμμένο με το αίμα του σκύλου:ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΛΕΙΨΕΙ!

αν ειναι παντως ταινια αυτη η ιστορια, πειτε μου σας παρακαλω τον τιτλο

Ταινία δεν (νομίζω να) είναι. Πάντως σίγουρα έχει αναφερθεί σαν ιστορία μέσα σε κάποια από τις ταινίες...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ταινία δεν (νομίζω να) είναι. Πάντως σίγουρα έχει αναφερθεί σαν ιστορία μέσα σε κάποια από τις ταινίες...

Ναι;Ξέρεις σε ποιά;

Guest valeria

Θα πω κι εγώ περιληπτικά κάτι που μου έχει συμβεί και ακόμη προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι ίσως και να μην συνέβη πραγματικά,αλλά να το φαντάστηκα.

Πριν 3 χρόνια περίπου είχα μεταφερθεί στο σπίτι του αγοριού μου και έμενα εκεί γιατί είχαν συμβεί διάφορα και αισθανόμουν καλύτερα εκεί.Ένα απόγευμα πήγα από το σπίτι μου να πάρω κάποια πραγματάκια που χρειαζόμουν.Η μάνα μου είχε πάει για ψώνια οπότε το σπίτι ήταν άδειο.Πάω στο δωμάτιό μου και εκεί που ψάχνω σε ένα συρτάρι να βρω αυτά που ήθελα,βλέπω την πόρτα της ντουλάπας που φυλάω τα ρούχα μου να ανοιγοκλείνει δυνατά για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα.Το σίγουρο είναι ότι δεν είχα καμία πόρτα ανοιχτή ώστε να δημιουργηθεί ρεύμα,άλλωστε ήταν χειμώνας.

Εκείνη την ώρα έμεινα κόκκαλο και πραγματικά απορώ πώς δεν έκανα απολύτως τίποτα.Ούτε φώναξα,ούτε έτρεξα,παρά είχα μείνει ακίνητη και σκεφτόμουν ότι τρελάθηκα.Πήρα τηλέφωνο τη μάνα μου η οποία μέσα στον πανικό των αγορών δεν έδωσε σημασία στο συμβάν και δεν το ξανα-ανέφερα ποτέ γιατί δεν ήθελα να με στείλει σε κανένα ψυχίατρο.Όσο το θυμάμαι,απορώ με την απαθέστατη αντίδρασή μου.Αν μου συνέβαινε τώρα θα πέθαινα επιτόπου από το φόβο,υποθέτω.

Απ'όταν γύρισα στο σπίτι μου δεν κοιμάμαι πια στο δωμάτιό μου ούτε με σφαίρες.Και όταν μένω μόνη μου στο σπίτι,ποτέ δεν κοιμάμαι καλά...

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα πουν ότι λέω βλακείες,εγώ όμως ήθελα απλά να το πω κάπου γιατί πραγματικά με στοιχειώνει εκείνο το απόγευμα.

Θα πω κι εγώ περιληπτικά κάτι που μου έχει συμβεί και ακόμη προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι ίσως και να μην συνέβη πραγματικά,αλλά να το φαντάστηκα.

Πριν 3 χρόνια περίπου είχα μεταφερθεί στο σπίτι του αγοριού μου και έμενα εκεί γιατί είχαν συμβεί διάφορα και αισθανόμουν καλύτερα εκεί.Ένα απόγευμα πήγα από το σπίτι μου να πάρω κάποια πραγματάκια που χρειαζόμουν.Η μάνα μου είχε πάει για ψώνια οπότε το σπίτι ήταν άδειο.Πάω στο δωμάτιό μου και εκεί που ψάχνω σε ένα συρτάρι να βρω αυτά που ήθελα,βλέπω την πόρτα της ντουλάπας που φυλάω τα ρούχα μου να ανοιγοκλείνει δυνατά για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα.Το σίγουρο είναι ότι δεν είχα καμία πόρτα ανοιχτή ώστε να δημιουργηθεί ρεύμα,άλλωστε ήταν χειμώνας.

Εκείνη την ώρα έμεινα κόκκαλο και πραγματικά απορώ πώς δεν έκανα απολύτως τίποτα.Ούτε φώναξα,ούτε έτρεξα,παρά είχα μείνει ακίνητη και σκεφτόμουν ότι τρελάθηκα.Πήρα τηλέφωνο τη μάνα μου η οποία μέσα στον πανικό των αγορών δεν έδωσε σημασία στο συμβάν και δεν το ξανα-ανέφερα ποτέ γιατί δεν ήθελα να με στείλει σε κανένα ψυχίατρο.

Από όταν γύρισα στο σπίτι μου δεν κοιμάμαι πια στο δωμάτιό μου ούτε με σφαίρες.Και όταν μένω μόνη μου στο σπίτι,ποτέ δεν κοιμάμαι καλά...

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα πουν ότι λέω βλακείες,εγώ όμως ήθελα απλά να το πω κάπου γιατί πραγματικά με στοιχειώνει εκείνο το απόγευμα.

Δεν λες βλακείες!Μου έχει συμβεί και εμένα!

Δεν λες βλακείες!Μου έχει συμβεί και εμένα!

Τουλάχιστον εσυ κοιμάσαι στο δωμάτιό σου;:p

Πάντως όταν πέθανε ένας θείος μου, ο πατέρας μου με εναν από τα αδέρφια του (θείος μου, 7 αδέρφια είναι όλοι) ήταν στο μπαλκόνι, την ώρα που "έσβησε", αισθάνθηκαν σαν να πετούν πουλιά και να τους παρασύρουν, όμως ήταν χάραμα και κανένα πουλί δεν πετούσε στον ουρανό :X .

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!