Jump to content

achileas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    900
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by achileas

  1. Μολις τελειωσα το υζαμπελ,kay.
  2. Μπα,δεν θα παρω.Γκομενιλικια ειναι αλλη φαση.Οχι αυτη η φαση τωρα.
  3. Δεν θα το εκανα αν δεν αξιζε το ρισκο. Ειναι κατι που με γεμιζει. Ο κινδυνος με εξιταρει. Το πρσγμσ πσντως προχωραει,ελπιζω απλα να μην βρεθω σε πιο επικινδυνη θεση απ'οτι ειμαι.
  4. Βασικα δεν ξερω ποιο σεξομανη ανθρωπο απο εμενα. Παρολες τις ευαισθησιες μου. Τωρα αν παιζει ρολο το οτι ειμαι σκορπιος δεν το ξερω.
  5. Και τη ναρκοπεδιο θα ελεγα. Απο τη μια σε μαγνητιζει,και απο την αλλη ξερεις οτι αν κανεις λαθος βημα τα εχασες ολλα.
  6. Ειπαμε απλα αν συμβει κατι να το πουμε,οχι να κυνηγαμε τις ελευθερες σχεσεις.
  7. Συγνωμη αν σε προσβαλλα,δεν εννοουσα οτι ειπες κατι τετοιο. Απλα το ανεφερα.
  8. Δεν της το απαγορευσα ποτε. Ισα ισα που εχουμε μιλησει γι'αυτο το θεμα και της εχω πει οτι απλα θα ηθελα να μου το πει.Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.
  9. Οχι μονο στο τρεξιμο αγαπητη μου. Η παλη ειναι το πιο αρχαιο αθλημα,το πρωτο αθλημα για να ειμαι απολυτος. Οι ολυμπιακοι θα πρεπει να γινονται μονο στην Ελλαδα και μονο ανευ χρηματικων ποσων.
  10. Για να μη τα πολυλογω:αγαπαω την κοπελα μου και θα την παντρευτω γιατι μου δινει σιγουρια και αγαπη,και πολλα αλλα. Δεν ειμαι καθολου ανωριμος για γαμο,απλα ειμαι ερωτευμενος,αλλα φαινεται οτι ο ερωτας εκτος της σχεσης μας ειναι παρανομος για τους πολους. Το θεωρω φυσικο να ειμαι ερωτευμενος και εκτος της σχεσης μου,αλωστε τα περι φυσεως κανεις δεν τα καταλαβε ποτε.
  11. Σε καταλαβαινω φιλε μου. Απλα η ζωη καμια φορα τα φερνει ετσι για να μας δυσκολευει. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι ποσοι απο αυτους που απαντησαν εκτος απο σενα εχουν βρεθει σε παρομοια θεση? Πραγματικα καμια σχεση με πρωιναδικα,με ερωτες επιφανειακους κτλ. Ευχομαι να μην το ζησει κανεις εκτος και αν εχει καρδια απο πετρα. Πραγματικα το ευχομαι.
  12. Αχρωμο,η πολυ εξω απο τα κλισε που εχουμε μαθει να διαβαζουμε?
  13. Παντρευομαι σε 2 μηνες. Ερωτευτηκα μια κοπελα πριν λιγο καιρο που ειναι ακριβως οπως την θελω. Ενω στην αρχη με ηθελε και εκεινη τωρα φοβαται. Θελω βοηθεια στο πως θα μπορεσω να την κερδισω.
  14. Αν και δεν ειμαι και τοσο φιλος των Ελληνων συγγραφεων θα προτεινα το φιλι του δρακου της δημουλιδου. Ισως το καλυτερο της.
  15. Ατελειωτες ωρες δουλεια. Τοσες ωστε δεν το λεω γιατι κανεις δεν θα πιστεψει.
  16. Σπαρτη,νομιζω οτι λεγοταν jimmy η καπως ετσι. Καποιος Σπαρτιατης να βοηθησει. Μιλαμε για την πιτσα.
  17. Να με αγαπανε ολοι οι ανθρωποι-μονο. Τιποτα αλλο.
  18. Και εγω σκορπιος ειμαι. Δεν λεω ψεματα,τουλαχιστον για μενα. Δεν ξερω τι ισχυει για σενα. Παντως πρεπει να παραδεχτεις οτι ημαστε ανωμαλο ζωδιο.
  19. Μπορει να ειχε μεγαλο αποθεμα. Εχει τυχει σε ξαδερφο μου με μινι μαρκετ να του εχουν ξεμεινει.
  20. Σκορπιος-το πιο ανωμαλο ζωδιο,δεν ξερει τι θελει. Τα θελει ολλα. Ισως και τιποτα. Γενικα ημαστε χοντρο ανωμαλα ζωδια.
  21. Βασικα αυτα που βγαζεις τα θεωρεις λιγα-πολλα η οσα πρεπει να βγαζεις?
  22. Για οποιον ειναι λατρης του Τολκιν,προτεινω την τριλογια Warcraf. Αξιζει μια αναγνωση.
  23. 4 ολοκληρες φορες?Δηλαδη συνολο 1 ωρα και ποσα βγαζεις καθαρα? Θα τρελαθουμε δηλαδη.
×
×
  • Create New...