Jump to content

Τρομακτικές Ιστορίες - Φαντασμάτων άπαντα


gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν ο θάνατος πλησιάζει.

Η επιθανάτια εμπειρία βήμα - βήμα

Οι επιστήμονες κατάφεραν έπειτα από χιλιάδες μαρτυρίες να χαρτογραφήσουν τα διαφορετικά στάδια μιας επιθανάτιας εμπειρίας. Καμιά περίπτωση δε μοιάζει ακριβώς με μια άλλη και η χαρτογράφηση δεν αποτελεί παρά ένα θεωρητικό μοντέλο, υπό την έννοια ότι κάποιοι ασθενείς άρχισαν απ΄ ευθείας από το στάδιο 2 ή 5 και τερμάτισαν στο στάδιο 7 ή 9 ή 10. Όλοι τους διευκρινίζουν ότι η εμπειρία τους δεν περιγράφεται με λόγια αλλά ήταν τόσο ωραία που ποτέ πια δε θα έχουν να φοβηθούν το θάνατο (τις συνθήκες ναι, όχι όμως τον φυσικό θάνατο). Αυτά τα διαφορετικά στάδια επέρχονται είτε τη στιγμή του ατυχήματος είτε στο νοσοκομείο.

 

Η συνέχεια στο σχετικό άρθρο

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά συγκλονιστικό το ποστ του Fernando_Sucre!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158
Link to comment
Share on other sites

Μαλλον θα τον προτεινουμε για την εκπομπη του Χαρδαβελλα..
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παιδιά ξέρετε καμία απ' αυτές τις ιστορίες που λέμε στην παρέα ξεκινώντας από το τέλος και οι άλλοι ψάχνουν να βρουν τι έγινε, και εγώ δέχομαι ερωτήσεις απαντώντας μόνο με "ναι" ή "όχι"?

 

Να θυμίσω την εξής ιστορία:

Ο Νίκος και η Ελένη βρίσκονται στο πάτωμα νεκροί, γύρω τους νερά και σπασμένα γυαλιά. Τι έχει γίνει?

 

Απάντηση(λίγο γελοία!)

Ο Νίκος και η Ελένη είναι ψάρια σε ενυδρείο, έγινε σεισμός και πέθαναν από ασφυξία επειδή έσπασε το ενυδρείο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Θα σας περιγράψω και εγώ τη δική μου εμπειρία, την οποία έζησα πολύ πρόσφατα. Το σπίτι μου έχει δύο ορόφους. Κάτω είναι η κουζίνα και το σαλόνι και πάνω είναι τρία υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Στο ένα υπνοδωμάτιο κοιμάμαι εγώ, στο άλλο οι γονείς μου, ενώ το τρίτο είναι δωμάτιο επισκεπτών. Στο δωμάτιο των επισκεπτών, στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι, η μητέρα μου είχε βάλει μία μικρή κορνίζα με μία φωτογραφία. Η φωτογραφία έδειχνε τον πατέρα μου όταν ήταν φαντάρος, δίπλα του τη μητέρα μου και εμένα μωρό που με κρατούσαν στην αγκαλιά τους. Ένα βράδυ λοιπόν, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα τηλεόραση στο δωμάτιό μου. Πρέπει να ήταν γύρω στη μία το πρωί. Ξαφνικά άρχισε έξω να φυσάει. Φύσαγε για αρκετή ώρα και ξαφνικά ακούω το παντζούρι από το δωμάτιο των επισκεπτών να χτυπάει. Το θεώρησα φυσιολογικό, αφού έξω φυσούσε. Λίγη ώρα αργότερα αποκοιμήθηκα. Την επόμενη η μητέρα μου μπήκε στο δωμάτιο των επισκεπτών για να καθαρίσει. Σε κάποια στιγμή, γυρνάει το βλέμμα της στο κομοδίνο και βλέπει την κορνίζα πεσμένη. Τη σηκώνει και βλέπει ότι το πρόσωπο του πατέρα μου είχε μουτζουρωθεί με μαύρο στυλό και η μουτζούρα ήταν πολύ έντονη.

Τέλος πάντων, τρόμαξε η γυναίκα και έκαψε τη φωτογραφία. Το ξέρω ότι δεν είναι και η τρομακτικότερη ιστορία, αλλά είναι 1000% αληθινή. Αυτά από μένα, καλό βράδυ:)

Link to comment
Share on other sites

Όντως έχει επιτυχία. Το είχα κάνει εγώ σε κάτι παιδιά πρίν 5 χρόνια που πήγαινα έκτη δημοτικού σε ένα πάρτι και είχαν τρομάξει. Βέβαια η ιστορία που ήξερα ήταν μεγαλύτερη και είχε περισσότερο σασπένς.

 

Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις - πάντως γενικά, αν ενδιαφέρεστε για παράξενες ιστορίες, αξίζει να ψάξετε την πλουσιότατη λαογραφία μας, για παράδειγμα τις "Παραδώσεις" του Νικόλαου Πολίτη ή τα έργα του Δημήτριου Καμπούρογλου (Αι Παλαιαί Αθήναι) ή πιο σύγχρονα (που συνήθως περιλαμβάνουν και αναφορές από προγενέστερα έργα..) όπως το "Μυστική Ελλάδα", το "Αττική: Η μαγική Γη" (Α’ & Β’ τόμος –Μενέλαος Τσικλίδης), «Μυστική Αθήνα & Αττική», το «Μυστική Ακρόπολη» (Ι. Γιαννόπουλους) ή το «Αστικοί Θρύλοι» (τούτο βέβαια επεκτείνεται και εκτός Ελλάδος).

 

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το «Στοιχειωμένη Ελλάδα» που θα σας χαρίσει αρκετή ρίγη τα χειμωνιάτικα βράδια (ή τα καλοκαίρια, όταν κοιμάστε με το παράθυρο ανοιχτό..)

Αν γοητεύεστε από τους βρικόλακες και τα φαντάσματα δεν θα ήταν άσχημο να ρίξετε μια ματιά στα ομώνυμα βιβλία «Βρικόλακες» (Αρχέτυπο) και «Φαντάσματα» (Άγνωστο).

 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τoν εξωγήινο παράγοντα και ενδεχομένως την παραψυχολογία, ρίξτε μια ματιά στο “Month-man Prophecies” του J. Keel (προτείνω το αυθεντική Αμερικάνικη έκδοση) και στο «Αρχέτυπο του Μαυροντυμένου Ανθρώπου» (Ευάγγελος Ζήσης) –μια από τις πιο ενδιαφέρουσες & πρωτότυπες έρευνες με πλούσιο σύγχρονο αλλά και vintage υλικό.

 

Τέλος, αν αρέσκεστε στα μυστήρια της Πεντέλης (ή του Άμωμου Όρους αν θέλετε) θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα «Το Αίνιγμα της Πεντέλης» & «Πέρα από το Αίνιγμα της Πεντέλης» (το δεύτερο συμπεριλαμβάνει πια το πρώτο) του Γιώργου Μπαλάνου όπως επίσης και το «Πεντέλη: Το ιερό όρος της Αθηνάς» του Τάσου Πετούρη (κυρίως για περιήγηση).

 

Αν θέλετε να πάτε πιο πίσω, σε κάτι διαχρονικό, οι περιηγήσεις του Στράβωνα & Παυσανία, μαζί με τους θρύλους που διασώζουν σίγουρα θα σας ανταμείψουν (αν και τα περισσότερα προαναφερθέντα έργα περιλαμβάνουν ορισμένους από αυτούς).

 

Θα ήταν ιεροσυλία, κλείνοντας να μην προτείνω τα έργα των μεγάλων κλασσικών της Παράξενης λογοτεχνίας, Edgar A. Poe και φυσικά H. P. Lovecraft (άμα φτάσετε ως εδώ, ρίξτε μια ματιά ύστερα και στη "Σκιά του Κθούλου" του Γ. Μπαλάνου και ειδικά στους "Αθέατους Δρόμους" της..).

 

Υ.Γ.

Ύστερα από όλα αυτά, ελάχιστες "παράξενες" ιστορίες θα σας ξανά κάνουν εντύπωση ενώ κάποιες από αυτές μπορεί να τις δείτε υπό άλλο πρίσμα. :)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Link to comment
Share on other sites

Εχω διαβασει αρκετες ιστοριες, πολλες απο αυτες τις πιστευω, πολλοι γραφουν για διαφορους μυθους, πολλα απο τα στοιχειωμενα μεροι εχουν χαρακτιριστει ετσι εξαιτίας καποιας φαρσας( ειδικα στις επαρχειες).

Πριν 10 χρονια περιπου περπατουσα σε κατι χωραφια στο χωριο μου, βλεπω εναν κυνηγο απο μακρια και λεω <<Ερε που..τη μου ιδιος ο κουμπαρος ο Ανδρεας ειναι>> Ο κουμπαρος μας ειχε πεθανε πριν 3 χρονια απο τοτε που εγινε το σκηνικο και την γυναικα του την λεγανε Φωτουλα, αφου πλησιασαμε ο ενας τον αλλον μου λεει << Κωστα τι κανεις δεν με θυμασαι ο Αντρεας της Φωτουλας ειμαι>> τα εχασα τελειως και πηγα να πεσω κατω, μετα μου λεει << Του Χρηστου ο γιος δεν εισαι? >> Εκει ψιλοσυνηλθα καταλαβα για ποιον Κωστα ελεγε και ποιος περιπου ειναι, ηταν μια διαβολικη συμτωση, Τον ελεγαν Αντρεα, εμοιαζε καταπληκτικα με τον κουμπαρο και με μουστακι, την γυναικα του την ελεγαν Φωτουλα και εμενα με μπερδεψε με αλλον Κωστα.

 

Την μορα την πιστευω γιατι εχω παθει 3 με 4 φορες και μονο με Πατερ Υμων φευγει, πολυ συχνα παθαίνει τωρα τελευταια ο αδερφος μου και ξερω και αρκετα περιστατικα απο γνωστους, μαλιστα λενε οτι εχει καταφερει να την πιασει μια καλογρια ( Μια μπαλα κρεας ματωμενο στα χερια της ) δεν ξερω κατα ποσο αληθευει.

 

Πριν 12 χρονια πηγαιναμε με τον αδερφο μου στο σπιτι απο παιχνιδι, καθως περπατουσαμε σταματησαμε και οι 2 ταυτοχρονα και κοιταχτήκαμε, του λεω κατι εγινε και μου λεει το ξερω και πηγαμε τρεχωντας στο σπιτι, φτανωντας βλεπουμε την γιαγια μου να χτυπιεται, δυστηχως ειχαν σκοτωθεί δυο ξαδερφια μου με μηχανακι. Μετα απο καιρο που το συζητησαμε ειχε νιωσει και αυτος οπως και εγω, δεν μπορω να σας περιγραψω πως ακριβως αλλα μας φυσηξε και τους 2 παραξενο αερακι και ανατριχιασαμε.

 

Ημαστε γηπεδο και παιζουμε μπασκετ, φευγει ενας φιλος και παει απεναντι στο νεκροταφειο για να αναψει το καντιλακι του αδερφου του που ειχε φυγει προσφατα (ο ταφος ηταν ακομα με χωμα) απο τροχαιο στην κακια σκαλα, γυριζει και μας λεει έκπληκτος, <<οταν πηγα στο μνημα ακουστηκε ενα μπαμ, εσκασε το χωμα και ειδα τον αδερφο μου κανονικα χωρις τα σημαδια, βρηκα σακουλες χωμα και τον σκεπασα παλι>> εμεις παθαμε πλακα, πηγαμε στον ταφο και βρηκαμε τις σακουλες απο το χωμα και τα σημαδια απο τις παλαμες που τον σκεπαζε, μετα ο καθενας ελεγε την θεωρεια του, καντε του ευκελαιο, το φανταστηκε, αλοι οτι μπορει απο φυσικα αιτια οντως να σκασει το χωμα.

 

Για τα ονειρα που εχουν γραφτει ποιο πισω τα πιστευω και εγω.

Δυστηχως εχουμε νιωσει πολλους θανατους σε κοντινο συγγενικο περιβαλλον και ειναι πολλα αυτα που καθομασταν και σηζητουσαμε μετα απο καθε χαμο, για 7 χρονια 1 καθε χρονο, ολοι πρωτοι συγγενεις του πατερα μου, σκεφτητε οτι λογω πενθους ειχε τυχει να ανοιξει TV σπιτι μου 3 χρονια, η αδερφη μου παντα οταν πεθαινε καποιος συγγενεις εβλεπε στον υπνο της λουλουδια, στο παραθυρο του σπιτιου μας καθοταν παντα κλαψοπουλι ή κουκουβαγια, τα εξι ατομα εφυγαν απο ενα σπιτι, η θεια μου εχασε την μανα της, τον γιο της (ενα απο τα ξαδερφια που εγραψα ποιο πανω), τον αντρα της, τον αδερφο της, τον πατερα της και την πεθερα της, στην κηδεια του αντρα της φωναζε << πουτ@ν@ μανα μου ειπες θα μου τους παρεις ολους και μου τους πηρες>> προφανως το ειχε δει στον υπνο της. Δεν ξερω αν εχετε ακουσει οτι τα δακρυα μπορουν να στερεψουν, το επαθε η θεια μου. Ο πατερας της ειδε ακριβως στον υπνο του πως εγινε το ατυχημα μα τα δυο ξαδερφια και οντως ετσι ειχε γινει. Περασαμε τραγικες στιγμες ολοι εκείνη την 7 ετια.

 

Αυτα γιατι τα θυμαμαι και τρελλενομαι, ειχαμε καταντησει σπιτι μου να παρακολουθει ο ενας τον αλλον για να μην συμβει κατι κακο.

Και κατι τελευταιο, η μανα μου λεει το φλιτζανι και δυστηχως τα βρισκει ολα, πολλες γειτόνισσες ερχοντε σπιτι για να τους το πει, τα ασχημα δεν τους τα λει ποτε, τα λεει ομως σε μας στο σπιτι και 99% βγαινουν, εγω δεν εχω κατσει να μου το πει ποτε.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Link to comment
Share on other sites

 

Ημαστε γηπεδο και παιζουμε μπασκετ, φευγει ενας φιλος και παει απεναντι στο νεκροταφειο για να αναψει το καντιλακι του αδερφου του που ειχε φυγει προσφατα (ο ταφος ηταν ακομα με χωμα) απο τροχαιο στην κακια σκαλα, γυριζει και μας λεει έκπληκτος, <<οταν πηγα στο μνημα ακουστηκε ενα μπαμ, εσκασε το χωμα και ειδα τον αδερφο μου κανονικα χωρις τα σημαδια, βρηκα σακουλες χωμα και τον σκεπασα παλι>> εμεις παθαμε πλακα, πηγαμε στον ταφο και βρηκαμε τις σακουλες απο το χωμα και τα σημαδια απο τις παλαμες που τον σκεπαζε, μετα ο καθενας ελεγε την θεωρεια του, καντε του ευκελαιο, το φανταστηκε, αλοι οτι μπορει απο φυσικα αιτια οντως να σκασει το χωμα.

 

 

Και το φέρετρο που πήγε;:confused:

Link to comment
Share on other sites

Να σκασει το χωμα, να ανοιξει τρυπα 2 μετρα βαθος και να βλεπει το προσωπο του αδερφου του και τα χερια του με το δαχτυλιδι, οπως μας ελεγε, ειναι πολυ δυσκολο. Εγω πιστευω οτι δεν εγινε αλλα ο φιλος μας το ειδε πραγματικα, οπως ειπα τις σακουλες και τα σημαδια απο την παλαμη του τα ειδαμε 5 ατομα, με τοσο πονο που ειχε για τον αδερφο του αποκλείεται να μας ελεγε τετοιο ψεμα.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Link to comment
Share on other sites

πραγματικα ανατριχιαστικη ιστορια,πιστεψε με τα πιστευω αυτα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

παιδια αφου ανοιξατε thread για φαντασματα, μηπως εχει κανενας απο εσασ ενα αρχειακι powerpoint με φωτο απο φαντασματα σε δαδρομους κτιριων, μεσα στο τζαμι τηλεορασεων, απο τυχαιες φωτογραφιες κτλ Ισως να ειναι fake αλλα το ψάχνω....
Shit Happens!!!
Link to comment
Share on other sites

παιδια αφου ανοιξατε thread για φαντασματα, μηπως εχει κανενας απο εσασ ενα αρχειακι powerpoint με φωτο απο φαντασματα σε δαδρομους κτιριων, μεσα στο τζαμι τηλεορασεων, απο τυχαιες φωτογραφιες κτλ Ισως να ειναι fake αλλα το ψάχνω....

 

Αν δεν κάνω λάθος το είχε σε κάποιο από τα CD του Free...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

εκανες κανενα search στο net?ολο και κατι θα υπαρχει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο, δεν είναι powerpoint αλλά μοιάζει πολύ με αυτό που θες:

http://www.rockymountainparanormal.com/photosthroughyears/index.htm

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Link to comment
Share on other sites

Η μόρα που ανεφερε ενας φιλος πιο πανω, τι ειναι βρε παιδια?Ο ισκιος που λεμε?

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Link to comment
Share on other sites

Η μόρα που ανεφερε ενας φιλος πιο πανω, τι ειναι βρε παιδια?Ο ισκιος που λεμε?

 

Kane ενα search στο νετ,,,:) ειναι μια ιστορια με μια γρια που καθεται στο στερνο σου οταν κοιμασαι ή εχεις ξαπλωσει και δεν σε αφηνει να αναπνευσεις..:ninja::ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Link to comment
Share on other sites

Kane ενα search στο νετ,,,:) ειναι μια ιστορια με μια γρια που καθεται στο στερνο σου οταν κοιμασαι ή εχεις ξαπλωσει και δεν σε αφηνει να αναπνευσεις..:ninja::ninja:

 

τι λες τωρα:worry::cry:αυτο το εχω νιωσει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

τι λες τωρα:worry::cry:αυτο το εχω νιωσει

nAI Αρκετα το εχουν νιωσει και λενε οτι ειναι ασχημη εμπειρια:worry:

 

με ενα search στο γουγλι θα τα βρεις ολα;)

μηπως ειχες παραφαει?

 

ΜΠΟΡΕΙ...............:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Link to comment
Share on other sites

H μόρα οφείλεται σε εγκεφαλική δυσλειτουργία που συμβαίνει συνήθως όταν ξυπνάμε απότομα.

 

http://www.skepdic.gr/Entries/Ypsilon/ypnikiparalisi.htm

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

 

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=131

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

 

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Link to comment
Share on other sites

παιδια αφου ανοιξατε thread για φαντασματα, μηπως εχει κανενας απο εσασ ενα αρχειακι powerpoint με φωτο απο φαντασματα σε δαδρομους κτιριων, μεσα στο τζαμι τηλεορασεων, απο τυχαιες φωτογραφιες κτλ Ισως να ειναι fake αλλα το ψάχνω....

 

To .pps που ζήτησες

 

http://rapidshare.com/files/100269682/Ghosts.rar.html

Link to comment
Share on other sites

H μόρα οφείλεται σε εγκεφαλική δυσλειτουργία που συμβαίνει συνήθως όταν ξυπνάμε απότομα.

 

http://www.skepdic.gr/Entries/Ypsilon/ypnikiparalisi.htm

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

 

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=1&TOPIC_ID=131

Έλα τώρα, μην τους το χαλάς :p

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...