Lazp11 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Πολλοί απ' όσο είδες "πειράζουν" το τηλέφωνό τους και από προσωπική επιλογή όχι απαραίτητα γιατί κάτι δεν πάει καλά (είναι όπως το overclocking στο pc). Δε νομίζω ότι οι συσκευές που κυκλοφορούν με επίσημο "ελληνικό" firmware έχουν τόσα προβλήματα πια (αν και διάβασα και εγώ τα post για αγορά από συγκεκριμένη αλυσίδα κιν. τηλεφωνίας και θέμα με τα sms). Οσο για τις περιβόητες καθυστερήσεις μπορείς να καθίσεις να το σκαλίσεις λίγο live σε ένα κατάστημα (γνώμη μου μάλλον ούτε θα το προσέξεις). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Μία ερώτηση για το Titanium backup..Έκανα back up τις εφαρμογές μου αλλά αν υποτίθεται ότι βάζω αργότερα κάποιο καινούριο λογισμικό δεν θα χαθει το backup που έκανα αν πριν δεν έχω αντιγράψει όλο το φάκελο του Titanium στην εξωτερική κάρτα; Ρωτάω γιατί μετά τo backup δεν είδα κάποιο αντίστοιχο φάκελο να έχει δημιουργηθεί στην εξωτερική μου κάρτα... Send from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Κοιταξτε δεν κανω "κακη" χρηση του κινητου. Καμια φωτογραφια αν τυχει , το ημερολογιο-υπενθυμιση χρησιμοποιω πολυ γιατι γερναω ... και ξεχναω, την αφυπνιση , αριθμομηχανη , μηνυματα. Αυτα μεχρι τωρα. Θέλω όμως τωρα που αποφασισα να παρω ενα καλο κινητο να εχει τα εξης: Να μπορω να επεξεργαστω word, excel, powerpoint kai na δω αρχεια pdf καθως και να περασω βιβλια σε μορφη isilo. Να εχει gps-χαρτες, wi-fi, καμερα κτλ. οκ να μπορω να μπω στο ιντερνετ αν χρειαστει και να μη σερνεται κτλ Νομιζω πως αυτα τα εχει το samsung αυτο αλλα αν ειναι να κανει 50ωρες να ανοιξει ενα αρχειο ή να μη μπορω να δω στο ημερολογιο τι εχω να κανω γιατι θα κολλαει τοτε ... :( Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καμία σχέση. Πάει σφαίρα σε ό,τι και να κάνεις από αυτά. Ούτε lags, ούτε τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Καμία σχέση. Πάει σφαίρα σε ό,τι και να κάνεις από αυτά. Ούτε lags, ούτε τίποτα. Μακάρι αλλά θέλει σκέψη το πράγμα... Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZelhS Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Δοκίμασε το παρακάτω (με δική σου ευθύνη-δεν το χω δοκιμάσει-το βρήκα τις προάλλες χαζεύοντας) Bypass the Login and get back to your home screen! This might sound silly or a prank to make you into doing stupid thing. But it is the main ‘cure’ that I have found. Step 1) Ask a friend to call you. Answer it. Step 2) Flip open and close the screen while pressing the ‘Home’ button repeated. Step 3) You will get to your home screen! Surprise~! Step 4) IMPORTANT! Go to <Settings> -> <Security & location> -> Uncheck <Require pattern> (Now you can get to home screen by flipping your screen)Clear your Google Apps cache! Step 1) Go to your <Settings> -> <Applications> -> <Manage applications> -> <Goggle Apps> Step 2) Hit the <Clear data> button!Access Android Market! This application will access your Google Account stored data and found out it is gone (since you clear it in 2). It will ask you to key in again! After verifying, you will be brought to the Android Market homepage.Login and reset your pattern! Press the <Cancel Call> button on the phone and then <Menu> to get back that annoying Login screen. Key in the username and password, then sign in. Woola! You are asked to reset your pattern! And there, you have saved your phone data! http://www.google.com/support/forum/p/Google+Mobile/thread?tid=460c4539746cc2f0&hl=en Οχι δυστυχως δεν εγινε κατι ουτε κ με αυτο...Παω για hard reset και βλεπουμε...:confused: - http://www.zelhs.gr - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Και για συνεχισω το ποστ του φιλου αυτοι που αγοραζουν η ασχολουνται με συσκευες (pc,κινητα κλπ) ανηκουν σε μια απο τις 3 παρακατω κατηγοριες κανονικοι,αρρωστοι και πολυ αρρωστοι,στην πρωτη θελουν να κανουν απλως την δουλεια του καλα ,στην δευτερη ψαχνονται συνεχεια μεχρι να βρουν κατι να τους ικανοποιει και στην τριτη (ανηκω και εγω ) δεν τους ικανοποιει τιποτα και στο τελος τα κανουν ολα που........................................................................ τελειωνοντας το κινητο κανει μια χαρα την δουλεια του σε ολες τις κατηγοριες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Το κινητό είναι πολύ καλό και ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή out of the box με εξαίρεση το iphone4. Απλά αν είσαι άρρωστος ή πολύ άρρωστος όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω , τότε με λίγη ενασχόληση μετατρέπεις την συσκευή σου σε ένα φορητό .... πύραυλο/τέρας που απλά τα κάνει όλα , άμεσα και άψογα. Υ.Γ. Μπαταρία 100% ... Μετά από play back ταινίας Iron man 2 που απλά κατέβασα από γνωστό elliniko forum και πέταξα μέσα στο κινητό ,με πλήρη φωτεινότητα και ένταση ήχου , και με ebuddy να τρέχει από πίσω , λήψη 2 email και ομιλία 24 λεπτά ενδιάμεσα , κατέβηκα στο 68% ... Δεν ξέρω πως σας φαίνεται αυτό , αλλά μετά από 1 ώρα και 52 λεπτά ταινίας και 25 περίπου λεπτά ομιλίας περίμενα ίσως και να χρειάζεται φόρτιση ... Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Γνωρίζουμε έναν καλό Task Manager για το Galaxy S διότι όποιον γνωστό και αν δοκίμασα μου δημιουργεί προβλήματα πότε στο σήμα πότε στα μηνύματα και γενικά δεν βρήκα κάποιον αξιόπιστο. Όποιος γνωρίζει κάτι ας το αναφέρει. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Και για συνεχισω το ποστ του φιλου αυτοι που αγοραζουν η ασχολουνται με συσκευες (pc,κινητα κλπ) ανηκουν σε μια απο τις 3 παρακατω κατηγοριες κανονικοι,αρρωστοι και πολυ αρρωστοι,στην πρωτη θελουν να κανουν απλως την δουλεια του καλα ,στην δευτερη ψαχνονται συνεχεια μεχρι να βρουν κατι να τους ικανοποιει και στην τριτη (ανηκω και εγω ) δεν τους ικανοποιει τιποτα και στο τελος τα κανουν ολα που........................................................................ τελειωνοντας το κινητο κανει μια χαρα την δουλεια του σε ολες τις κατηγοριες :lol::lol:Η τσέπη μας τι φταίει? Το κινητό είναι πολύ καλό και ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή out of the box με εξαίρεση το iphone4. Απλά αν είσαι άρρωστος ή πολύ άρρωστος όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω , τότε με λίγη ενασχόληση μετατρέπεις την συσκευή σου σε ένα φορητό .... πύραυλο/τέρας που απλά τα κάνει όλα , άμεσα και άψογα. Υ.Γ. Μπαταρία 100% ... Μετά από play back ταινίας Iron man 2 που απλά κατέβασα από γνωστό elliniko forum και πέταξα μέσα στο κινητό ,με πλήρη φωτεινότητα και ένταση ήχου , και με ebuddy να τρέχει από πίσω , λήψη 2 email και ομιλία 24 λεπτά ενδιάμεσα , κατέβηκα στο 68% ... Δεν ξέρω πως σας φαίνεται αυτό , αλλά μετά από 1 ώρα και 52 λεπτά ταινίας και 25 περίπου λεπτά ομιλίας περίμενα ίσως και να χρειάζεται φόρτιση ... ΠΑΡΑ πολύ καλά θα έλεγα tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Γνωρίζουμε έναν καλό Task Manager για το Galaxy S διότι όποιον γνωστό και αν δοκίμασα μου δημιουργεί προβλήματα πότε στο σήμα πότε στα μηνύματα και γενικά δεν βρήκα κάποιον αξιόπιστο. Όποιος γνωρίζει κάτι ας το αναφέρει. Ευχαριστώ. βασικα βγηκε ενας στο samsung apps σημερα............ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpant Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 (edited) Γεια χαρά σε όλους! Ξέρει κανείς να μου πει γιατί ενώ έχω εγκαταστήσει τα τελευταία Samsung kies 1.5.1.10074_2 οταν συνδεω το κινητό με καλώδιο USB δεν μου το βρίσκει? Μου βγάζει σύνδεση της συσκευής και μια μπάρα πηγαίνει δεξιά αριστερά αλλά ποτέ δεν μου βγάζει ότι συνδέθηκε.... Edited September 1, 2010 by dpant Εγκατατήστε το dropbox με εξτρά 500mb δώρο! https://db.tt/OCU7WIRo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μία ερώτηση για το Titanium backup..Έκανα back up τις εφαρμογές μου αλλά αν υποτίθεται ότι βάζω αργότερα κάποιο καινούριο λογισμικό δεν θα χαθει το backup που έκανα αν πριν δεν έχω αντιγράψει όλο το φάκελο του Titanium στην εξωτερική κάρτα; Ρωτάω γιατί μετά τo backup δεν είδα κάποιο αντίστοιχο φάκελο να έχει δημιουργηθεί στην εξωτερική μου κάρτα... Send from my Galaxy S Οχι δε θα χαθεί. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21aek Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 PDA:I900XWJFB PHONE:I900XXJF5 CSC:I900SERJF3 Παιδιά το τηλέφωνο όταν το φορτώσω λίγο σέρνεται πολύ.Τι κάνω; Πως βάζω το 2.2 beta; Είμαι πολύ νέος στο σπόρ και δεν ξέρω την τύφλα μου.Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalgeo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για να ξαναρωτησω , τον καθετο αλφαβητικο καταλογο στις επαφες τον εχει κανεις στα ελληνικα? Για γρηγορη ευρεση ονοματων που αρχιζουν απο συγκεκριμενο γραμμα. Εχω ρωτησει κανα δυο φορες , προφανως δεν εχει ασχοληθει καποιος με αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Αντε να βγει η 2.2. Έχει ακούσει κανείς ότι θα βγει πιο νωρίς από τέλος Φεβρουαρίου; Sent from my iPhone using Tapatalk Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Αντε να βγει η 2.2. Έχει ακούσει κανείς ότι θα βγει πιο νωρίς από τέλος Φεβρουαρίου; Sent from my iPhone using Tapatalk Μήπως εννοείς Σεπτεμβρίου, γιατί κάπου εκεί τη περιμένουμε για το galaxy. Στα τέλη του μηνός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Για να ξαναρωτησω , τον καθετο αλφαβητικο καταλογο στις επαφες τον εχει κανεις στα ελληνικα? Για γρηγορη ευρεση ονοματων που αρχιζουν απο συγκεκριμενο γραμμα. Εχω ρωτησει κανα δυο φορες , προφανως δεν εχει ασχοληθει καποιος με αυτο. Το ψάχνω και εγώ φίλε μου. Αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα. Ίσως να μπορεί κάποιος developer από το xda να ασχοληθεί , αλλά πιστεύω πως είναι να περιμένουμε μια εφαρμογή που να λύνει το θέμα. Έτσι και αλλιώς ο ενσωματωμένος phonebook δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Edit. To dialer one έχει διαφορετικό τρόπο αναζήτησης που σου επιτρέπει να πας σχεδόν άμεσα στο γράμμα που θες. Δούλεψε το λίγο , πιστεύω πως λύνει το πρόβλημα Edited September 2, 2010 by voltaire Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Μήπως εννοείς Σεπτεμβρίου, γιατί κάπου εκεί τη περιμένουμε για το galaxy. Στα τέλη του μηνός. Ναι συγνώμη μπερδεύτηκα. Μέσα Σεπτεμβρίου λένε τώρα... :) Sent from my iPhone using Tapatalk Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Για να ξαναρωτησω , τον καθετο αλφαβητικο καταλογο στις επαφες τον εχει κανεις στα ελληνικα? Για γρηγορη ευρεση ονοματων που αρχιζουν απο συγκεκριμενο γραμμα. Εχω ρωτησει κανα δυο φορες , προφανως δεν εχει ασχοληθει καποιος με αυτο. Απ' όσο έχω δει δεν υπάρχει πουθενά Ελληνικά. Εγώ έστειλα mail στην Samsung και μου είπαν να τους πάρω τηλέφωνο για να με ενημερώσουν (!). Αλλά και τηλέφωνο που πήρα άκρη δεν έβγαλα γιατί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν έχει γίνει μετατροπή σε ελληνικό αλφάβητο και αν θα υπάρξει κάποια ενημέρωση γι' αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Οχι δε θα χαθεί. Δηλαδή το φάκελο του Titanium που πήγα και έκανα copy paste στην κάρτα μου να τον σβήσω δεν χρειάζεται; Send from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalgeo Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Το ψάχνω και εγώ φίλε μου. Αλλά δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα. Ίσως να μπορεί κάποιος developer από το xda να ασχοληθεί , αλλά πιστεύω πως είναι να περιμένουμε μια εφαρμογή που να λύνει το θέμα. Έτσι και αλλιώς ο ενσωματωμένος phonebook δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Edit. To dialer one έχει διαφορετικό τρόπο αναζήτησης που σου επιτρέπει να πας σχεδόν άμεσα στο γράμμα που θες. Δούλεψε το λίγο , πιστεύω πως λύνει το πρόβλημα Οντως το dialer one βολευει πολυ!!! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Να ρωτησω κατι βρε, παιδια? Εχει κανεις προβλημα με το σημα της cosmote? τις τελευταιες μερες εκει που εχω φουλ σημα καθε τοσο βγαζει το απαγορευτικο στο σημα μου γραφει "not registered in a network" η "no service". Ποιος, η cosmote που εδω που βρισκομαι εχει σημα καμπανα ;-) Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα. λετε να φταιει κανα application?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Εχει κανεις προβλημα με το σημα της cosmote? nope. Απολύτως κανένα πρόβλημα. RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Να ρωτησω κατι βρε, παιδια? Εχει κανεις προβλημα με το σημα της cosmote? τις τελευταιες μερες εκει που εχω φουλ σημα καθε τοσο βγαζει το απαγορευτικο στο σημα μου γραφει "not registered in a network" η "no service". Ποιος, η cosmote που εδω που βρισκομαι εχει σημα καμπανα ;-) Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα θεμα. λετε να φταιει κανα application?? Κανένα απολύτως πρόβλημα. Σταθερά πολύ καλό σήμα 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts