Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Feedback για ΧΧJPC:

1. Πολυ πιο γρηγορη και σταθερη απο την JP3 ;)

2. Σε καποια σημεια του interface (λιγα ομως) δεν υπαρχει μεταφραση στην ελληνικη γλωσσα (εννοειται οτι εχει επιλεγει η ελληνικη σαν γλωσσα).

3. Στα SMS δεν στελνει 160 χαρακτηρες στο μηνυμα ουτε με greek input, ουτε με ΗΤC_IME. Ανεξαρτητα αν εχει επιλεγει ως τροπος εισαγωγης το 'αλφαβητο GSM'. :X

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατέβασα το One Click Lag fix από το market, το οποίο περιέχει και root για το κινητό...εκτός από την αρχή που μου κόπηκε η σπλήνα γιατί μετά το reboot το τηλέφωνο έμεινε με μαύρη οθόνη για κάνα πεντάλεπτο (ευτυχώς που το είχα διαβάσει πριν στο xda ότι θα συμβεί!!!) όλα πήγαν καλά και το γνωστό benchmark έδειξε score 2276!!!:w00t:

Δεν έχασα κανένα application και όλα λειτουργούν σαν πύραυλος..μια ερώτηση μόνο τον Task Killer συνεχίζω να τον χρησιμοποιώ ή στο συγκεκριμένο lag fix δεν παίζει ρόλο;

απο xda...

Anyway, a native EXT4 version (credits to supercurio) is coming soon. It's quite a lot better because it completely gets rid of RFS. This means that not only small transfers are fixed, but big ones too. Will hopefully be out within a week.

Απ οτι ειδα και καποιος με την jpc το εβαλε. Αυτο το fix επιταχυνει και τo froyo αραγε? Και αν ναι.... ποσο?

Κατέβασα το One Click Lag fix από το market, το οποίο περιέχει και root για το κινητό...εκτός από την αρχή που μου κόπηκε η σπλήνα γιατί μετά το reboot το τηλέφωνο έμεινε με μαύρη οθόνη για κάνα πεντάλεπτο (ευτυχώς που το είχα διαβάσει πριν στο xda ότι θα συμβεί!!!) όλα πήγαν καλά και το γνωστό benchmark έδειξε score 2276!!!:w00t:

Δεν έχασα κανένα application και όλα λειτουργούν σαν πύραυλος..μια ερώτηση μόνο τον Task Killer συνεχίζω να τον χρησιμοποιώ ή στο συγκεκριμένο lag fix δεν παίζει ρόλο;

Το root πως καταφερες να το κανεις? Βασικα δεν καταλαβαινω αυτο που λεει περι manually enter recovery mode κλπ. Δηλαδη αφου κλικαρω στο root device τι αλλο πρεπει να κανω? Πως θα καταλαβω μετα οτι ειμαι rooted πλεον?

edit: προφανως ειμαι παντελως ασχετος σχετικα με το θεμα. Συγγνωμη προκαταβολικα.

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το root πως καταφερες να το κανεις? Βασικα δεν καταλup

αβαινω αυτο που λεει περι manually enter recovery mode κλπ. Δηλαδη αφου κλικαρω στο root device τι αλλο πρεπει να κανω? Πως θα καταλαβω μετα οτι ειμαι rooted πλεον?

Κλείνεις το κινητό πατάς volume down μαζί με power button και home button και στο μενού που που σου βγάζει επιλέγεις update zip μετά άστο να κάνει reboot και είσαι root! Για επιβεβαίωση δες στις εφαρμογές σου πρέπει να έχει προστεθεί μία καινούρια με όνομα Δικαιώματα

Send from my Galaxy S

Αντώνης

Το root πως καταφερες να το κανεις? Βασικα δεν καταλαβαινω αυτο που λεει περι manually enter recovery mode κλπ. Δηλαδη αφου κλικαρω στο root device τι αλλο πρεπει να κανω? Πως θα καταλαβω μετα οτι ειμαι rooted πλεον?

edit: προφανως ειμαι παντελως ασχετος σχετικα με το θεμα. Συγγνωμη προκαταβολικα.

Βασικά και εγώ

άσχετος είμαι και προέρχομαι από symbian που τα πράγματα είναι διαφορετικά...θέλει διάβασμα η υπόθεση μπες στο xda και διάβασε ότι μπορείς και πάνω από όλα εδώ...διάβασε από σελ. 36 και πάνω...πίστεψε με θα ανακαλύψεις έναν άλλο κόσμο!

Send from my Galaxy S

Αντώνης

απο xda...

Anyway, a native EXT4 version (credits to supercurio) is coming soon. It's quite a lot better because it completely gets rid of RFS. This means that not only small transfers are fixed, but big ones too. Will hopefully be out within a week.

Απ οτι ειδα και καποιος με την jpc το εβαλε. Αυτο το fix επιταχυνει και τo froyo αραγε? Και αν ναι.... ποσο?

το One Click Lag fix οταν το εγκατεστησες εκανες καποια ρυθμιση ???????

το εχω βαλη στην jpc ........για αν δουμε ........

αν εχεις κανη καποια ρυθμιση πολυ ευχαριστος να το δοκιμασουμε και αυτο...

α....και κατι αλλο ...... μπαταρια καταναλωνει αυτο????????

Ο ήχος κλήσης γίνεται να ξεκινάει χαμηλά και ομαλά σε 1-2 δευτερόλεπτα να φτάνει στο μέγιστο της έντασης που έχει ρυθμιστεί ή πρέπει να εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή που θα το κάνει αυτό?

Κλείνεις το κινητό πατάς volume down μαζί με power button και home button και στο μενού που που σου βγάζει επιλέγεις update zip μετά άστο να κάνει reboot και είσαι root! Για επιβεβαίωση δες στις εφαρμογές σου πρέπει να έχει προστεθεί μία καινούρια με όνομα Δικαιώματα

Send from my Galaxy S

Η αληθεια ειναι οτι παρακολουθω το thread απο τη μερα που δημιουργηθηκε αφου περιμενα το κινητο απο τα Χριστουγεννα, οποτε διαβαζω καθε μερα ανελλειπως. Απλα λογω ελλειψης χρονου δεν εχω προλαβει να δοκιμασω τιποτα απο τα παλιοτερα που εχω διαβασει και τωρα που βρηκα λιγο χρονο ειπα να πειραματιστω.

Στην αρχη ειχα σκεφτει να μην μπλεχτω με rooting, lag fixes κλπ λογω δισταγμου και φοβου brickαρισματος και να περιμενω το επισημο FroYo 2.2, αλλα διαβαζοντας μπηκε βαθια το μικροβιο οποτε...

Anyway, τα καταφερα με το root και το lag fix και σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Απλα μια διορθωση, στο recover mode μπαινεις με volume up+home button+power button και οχι με volume down. Το καταλαβα πιο μετα :)

Το full benchmark test χτυπησε 2126...Η συσκευη απογειωθηκε κυριολεκτικα. Περιμενω πιο ασφαλη συμπερασματα μετα απο μια μερα χρησης. :cool:

Και παλι ευχριστω.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Φορτιζει υπρβολικα αργα το GALAXY ή είναι η ιδεα μου?!

Το iphone που είχα πριν μεσα σε σχεδον 30' ηταν φουλ!

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Anyway, τα καταφερα με το root και το lag fix και σε ευχαριστω για τη βοηθεια. Απλα μια διορθωση, στο recover mode μπαινεις με volume up+home button+power button και οχι με volume down. Το καταλαβα πιο μετα :)

Το full benchmark test χτυπησε 2126...Η συσκευη απογειωθηκε κυριολεκτικα. Περιμενω πιο ασφαλη συμπερασματα μετα απο μια μερα χρησης. :cool:

Και παλι ευχριστω.

Ναι έχεις δίκιο και εγω με volume up μπήκα! Μάλιστα μπερδεύτηκα και εγώ όταν το έκανα γιατί μου φάνηκε ότι στο xda έλεγε volume down! Τέλος καλό όλα καλά να δούμε τι θα πει και από μπαταρία !

Send from my Galaxy S

Αντώνης

Θέλει περίπου τρεις ώρες για να φορτίσει πλήρως όταν είναι κάτω από 20%.

Ναι η αλήθεια είναι οτι αργεί να φορτίσει

Send from my Galaxy S

Αντώνης

Ναι η αλήθεια είναι οτι αργεί να φορτίσει

Send from my Galaxy S

μήπως φταίνει ο travel adapter που δίνουν και βγάζει λιγότερο ρεύμα??? Κυκλοφορεί desktop charger???

:tease:

θηκη δεν εχω αλλα επισης πηρε το ματι μου κατι τετοιο.

http://www.letsbuy.gr/product_info.php?products_id=1060

Το εχει δοκιμασει κανεις?

ειχα ενα ομοιο προιον,ειναι μονο για πολυ λειες επιφανειες, το samsung κανει μια κουρμπα απο πισω ,παντος ειναι ιδανικο για τσιγαρα και αναπτηρες ,με τον καιρο χανει την κολλητικη της δυναμη και αρχιζουν φευγουν τα πραγματα αριστερα και δεξια

Edited by milena03
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση έψαξα και στις προηγούμενες σελίδες αλλα δεν βρήκα κάτι, μια χάρη όποιος έχει την καλή θέληση να μου πει, έχω το iphone 3gs εχω βρει να το σπρωξω και δεν ξερω ποιο να πάρω , το 4g ή το galaxy s?

Θέλω ενα κινητό με καλή αυτονομία να ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ να σερφαρω και να εχω διαφορα games, το galaxy μιας και ειναι πιο οικονομικο μου τα προσφερει? ΔΛΔ απο το adroid store θα βρω οτι θελω?:happy::happy:

Δεν ξερω αλλα για το 4g, εχω αγανακτησει γιατι μια το ενα μια το αλλο... Ημαρτον πια..:cry:

Μου αρεσει πολυ το galaxy, απλα ειχα συνηθισει απο το 3gs που ειχα εφαρμογεσ για ενημερωση οπως "Το Βημα " Το πρωτο Θεμα " κλπ κλπ..:D

Υποψιν Νοεμβρη μπαινω φανταρος και δεν θα παρω κινητο στην μοναδα αλλα αν ειναι κομπλε τα πραγματα θα το παρω στην μεταθεση μου.:cool:

Γιαυτο μου αρεσει το galaxy μιας και θα εχω και ενα ραδιοφωνο, μια βιντεο κληση και να παιζω κανα game κατι που το iphone τα δυο πρωτα δεν τα κανει..

Εχετε κανενα προβημα κανεις με το galaxy?

Συγνωμη για την εκθεση..:O:O

Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy:

μήπως φταίνει ο travel adapter που δίνουν και βγάζει λιγότερο ρεύμα??? Κυκλοφορεί desktop charger???

Ίσα ίσα που απ' όσο ξέρω οι traveler adapters εκτός του ότι είναι μικρότεροι σε μέγεθος, φορτίζουν και πιο γρήγορα το κινητό.

Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι είναι καλό που δε φορτίζει πολύ γρήγορα. Είναι καλύτερο για την μπαταρία να φορτίζει πιο αργά.

Don't worry.. Everything is getting nicely out of control !

Σήμερα πήγα και το είδα.

Μου άρεσε πολυ αλλά διαβάζοντας τα ποστς σε αυτό το θέμα και τα προβλήματα που μπορει να δημιουργηθουν απογοητευτηκα! Και πρέπει γρήγορα να πάρω ένα καινούριο γιατί το νοκια 5300 που έχω τα έχει φτύσει και με το ζόρι κρατιέται!

Μαρία

Σήμερα πήγα και το είδα.

Μου άρεσε πολυ αλλά διαβάζοντας τα ποστς σε αυτό το θέμα και τα προβλήματα που μπορει να δημιουργηθουν απογοητευτηκα! Και πρέπει γρήγορα να πάρω ένα καινούριο γιατί το νοκια 5300 που έχω τα έχει φτύσει και με το ζόρι κρατιέται!

Τι ήταν ακριβώς αυτό που βρήκες απογοητευτικό;

Τι ήταν ακριβώς αυτό που βρήκες απογοητευτικό;

Το οτι αργει ,το πως πρεπει να προσθεσω διαφορα εξτρα(αν καταλαβα καλα) για να λειτουργησει παλι καλα κτλ

Αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα, και να μη μπορω να κανω τη δουλεια μου καλυτερα να μη το παρω!! :(

Μαρία

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση έψαξα και στις προηγούμενες σελίδες αλλα δεν βρήκα κάτι, μια χάρη όποιος έχει την καλή θέληση να μου πει, έχω το iphone 3gs εχω βρει να το σπρωξω και δεν ξερω ποιο να πάρω , το 4g ή το galaxy s?

Θέλω ενα κινητό με καλή αυτονομία να ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ να σερφαρω και να εχω διαφορα games, το galaxy μιας και ειναι πιο οικονομικο μου τα προσφερει? ΔΛΔ απο το adroid store θα βρω οτι θελω?:happy::happy:

Δεν ξερω αλλα για το 4g, εχω αγανακτησει γιατι μια το ενα μια το αλλο... Ημαρτον πια..:cry:

Μου αρεσει πολυ το galaxy, απλα ειχα συνηθισει απο το 3gs που ειχα εφαρμογεσ για ενημερωση οπως "Το Βημα " Το πρωτο Θεμα " κλπ κλπ..:D

Υποψιν Νοεμβρη μπαινω φανταρος και δεν θα παρω κινητο στην μοναδα αλλα αν ειναι κομπλε τα πραγματα θα το παρω στην μεταθεση μου.:cool:

Γιαυτο μου αρεσει το galaxy μιας και θα εχω και ενα ραδιοφωνο, μια βιντεο κληση και να παιζω κανα game κατι που το iphone τα δυο πρωτα δεν τα κανει..

Εχετε κανενα προβημα κανεις με το galaxy?

Συγνωμη για την εκθεση..:O:O

Αν θες παιχνίδια κι αν θες κινητό που δεν κολλάει χωρίς να χρειαστεί να το ψάξεις πάρε iphone. Αν θες ραδιόφωνο και οπωσδήποτε flash στο browser πάρε galaxy. Όλα τ αλλά είναι παρόμοια στις δύο συσκευές.

Sent from my GT-I9000

iPad - Galaxy S

Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk

Το οτι αργει ,το πως πρεπει να προσθεσω διαφορα εξτρα(αν καταλαβα καλα) για να λειτουργησει παλι καλα κτλ

Αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα, και να μη μπορω να κανω τη δουλεια μου καλυτερα να μη το παρω!! :(

κάποια από αυτά που διάβασες απλά τυχαίνει να έχουν εφαρμογές που δουλεύουν καλύτερα από τις μαμίσιες, που είναι λογικό σε κάποιες πριπτώσεις να συμβαίνει. Πολλά άλλα δεν χρειάζονται καν. Πχ εγώ δεν έχω αλλάξει πληκτρολόγιο, μου αρέσει το μαμίσιο με swype. Επίσης στο δικό μου δεν βλέπω lag, και μου κάνει black screens μόνο όταν ανοίγω το widget του History. Σιγά το πράγμα. Όλα αυτά με την διαχείριση μνήμης και τους task killers είναι σχετικά. Μπορείς να τα βάλεις αν θέλεις, αλλά τελική απάντηση στο αν βοηθάνε ή όχι δεν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς το 2.2 Froyo υποτίθεται ότι θα λύσει πολλά προβλήματα, και ήδη η Samsung μας έχει φλομώσει στο beta για να έχει όσο καλύτερο bug report γίνεται πριν το τελικό release. Φυσικά θέλει και στοιχειώδη προσιχή, δηλαδή αν εσύ το πάρεις και το στουμπώσεις με apps που τρέχουν μόνα τους 5.000 processes από πίσω χωρίς να σε ρωτήσουν και χωρίς να το ελέγχεις κι εσύ που και που, ε ναι, θα έχει lag, δεν είναι και 8πύρηνος. Εγώ μέχρι στιγμής είμαι αυχαριστημένος, και δεν νομίζω ότι για αυτά που ήθελα έτσι κι αλλιώς υπήρχε καλύτερη επιλογή :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...