Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια ερωτηση για καρτα μνημης.ρωτησα για καρτα μνημης και ενα παιδι εδω μου ειπε να παρω την sandisk ultra microsdhc.εγω βρηκα μεχρι 32 γιγα.ψηνομαι να παρω 32 αλλα μηπως μετα θα αργει επειδη θα ειναι μεγαλη η μνημη?αυτο με απασχολει μονο...

Κανεις μας δεν ξερει, ακομα δεν εχω διαβασει σε κανενα φορουμ review για 32αρα.

Εγω θα προτιμουσα μια 16 αρα class 6 να ειμαι σιγουρος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανεις μας δεν ξερει, ακομα δεν εχω διαβασει σε κανενα φορουμ review για 32αρα.

Εγω θα προτιμουσα μια 16 αρα class 6 να ειμαι σιγουρος.

Δε νομίζω ότι υπάρχει ultra 32άρα (και όταν βγεί θα κάνει κάπου ένα μισό τηλέφωνο..)

Εγώ πάντως έχω βάλει μια 8GB class 6 της Samsung και είμαι οκ... ο μόνος λόγος πάντως που δε χτύπησα την sandisk ultra 16gb ήταν τα λεφτά (κάπου 90 ευρώ όταν έψαχνα).

Αυτήν έχω, είναι ΟΚ:

http://www.samsung.com/uk/consumer/memory-cards-hdd-odd/memory-card/micro-sd-plus/MB-MP8G026/index.idx?pagetype=prd_detail

(μπορείς και να την πατάς κάτω λέει... καλά, τι βγάζουν για να πουλήσουν.. εγώ πάντως μια φορά τη μέρα τη βγάζω από το τηλέφωνο και την πατάω με το παπούτσι μου).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Η "αρχική του κινητού" δε λέει κάτι.. επίσης απ'ότι έχω δει μέχρι τώρα, όλα τα "beta" firmwares που έχουν γίνει leak στο samfirwares, έχουν περαστεί σε τηλέφωνα, ή συνδυασμοί τους. Αν κάνεις *#1234#, ποιά αρχεία έχεις;

Λογικά έχεις το firmware που έχει και ο koseft, αν είναι αυτό που βάζουν στην Ελληνική εκδοση... το έχω ποστάρει εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3284268#post3284268 . Αν ο koseft δεν έχει πρόβλημα με το Swype, μπορείς να βάλεις τη δικιά του έκδοση...

Μια άλλη δοκιμή που μπορείς να κάνεις χώρις να φλασάρεις κανένα ROM, είναι να αλλάξεις το sales code στο τηλέφωνο σου, που λογικά έχει multi-csc περασμένο. Στην JG1 έκδοση που είχε πρωτοβγεί είχαν μόνο τα ρωσικα settings, και κάποιοι που flasharane multi-csc λύσανε το πρόβλημα. Εσύ που έχεις ήδη, μπορείς απλά να διαλέξεις τον ελληνικό κωδικό (COS), αν δεν είναι ήδη... *#272*ΩΩΛΛ# , όπου ΩΩΛΛ η ώρα και τα λεπτά σε 24h time, που λέει το κινητό σου πάνω δεξιά, για να τσεκάρεις ποιό sales code έχεις, και να το αλλάξεις αν θες. Προσοχή, αν το αλλάξεις, θα χαθούν όλα σου τα δεδομένα και φτου κι απ'την αρχή.

Εγώ πάντως στη θέση σου, αν είχα πάρει το κινητό από γνωστό μαγαζί, για να μην παιδεύομαι έτσι θα το γυρνούσα πίσω. Έπρεπε να δουλεύει το Swype, χωρίς αναβάθμιση.

tyxerakias σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είναι η ίδια ακριβώς με του koseft, και πράγματι το sales code είναι COS. Δεν νομίζω να το επσιτρέψω, γιατί δεν μου φαίνεται λογικό στο ίδιο ακριβώς software και από το ίδιο "μαγαζι" (Cosmote) και με το ίδιο sales code να έχει ένα τηλέφωνο bug και κάποιο άλλο να μην έχει. Θα ρωτήσω και τομ koseft και βλέπουμε.

Ετσι κι αλλιώς μόλις περάσω το επίσημο Froyo θα σβηστούν και θα ξανεγκατασταθούν τα πάντα, οπότε αφού δεν είναο πρόβλημα hardware δεν νομίζω να κάνω καμια αλλαγή. Το μόνο θέμα με το swype είναι αυτό με τα μηνύματα, κατα τά άλλα δουλεύει ρολόι, και μάλιστα καλύτερα από ότι ήλπιζα.

tyxerakias σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι είναι η ίδια ακριβώς με του koseft, και πράγματι το sales code είναι COS. Δεν νομίζω να το επσιτρέψω, γιατί δεν μου φαίνεται λογικό στο ίδιο ακριβώς software και από το ίδιο "μαγαζι" (Cosmote) και με το ίδιο sales code να έχει ένα τηλέφωνο bug και κάποιο άλλο να μην έχει. Θα ρωτήσω και τομ koseft και βλέπουμε.

Ετσι κι αλλιώς μόλις περάσω το επίσημο Froyo θα σβηστούν και θα ξανεγκατασταθούν τα πάντα, οπότε αφού δεν είναο πρόβλημα hardware δεν νομίζω να κάνω καμια αλλαγή. Το μόνο θέμα με το swype είναι αυτό με τα μηνύματα, κατα τά άλλα δουλεύει ρολόι, και μάλιστα καλύτερα από ότι ήλπιζα.

Όταν είχε βγει το πρόβλημα με την JG1, είχαν αναφέρει ότι αυτοί που χρησιμοποιούσαν Handcent sms δεν είχαν πρόβλημα. Δοκίμασε κι αυτό, αφού δε θες να πάρεις "δραστικά" μέτρα :) Είναι καλό προγραμματάκι ούτως ή άλλως.

- Alex

Θα μπορούσε κάποιος φίλος να στείλει ΠΜ με στοιχεία για κατάστημα στην Ελλάδα που να δίνει το γαλαξία στα 450 € η και πιο κάτω; Ευχαριστώ :)

Καλημέρα θα θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα custom widget της συσκευής με διαφορετικό home launcer πχ με launcer pro

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δενβνομιζω να γινεται αυτο καθως τα widgets ειναι αλληλενδετα με τον launcher της samsung και δεν εχω εντοπισει κατι για port τους.

Παρεμπιπτοντως σας φαινονται χρησιμα αυτα τα widgets? Εγω δεν τα χρησιμοποιω καθολου, ισως αυτο που εχει updates για fb κλπ να μου ηταν χρησιμο, αλλα με τοσο χωρο που πιανει στην οθονη το απεκλεισα.

Ρε παιδια πως θα γινει να μπουν οι εφαρμογες και τα how to που ποσταραν τα παιδια να μπουν στην αρχικη σελιδα? Εστειλα πμ στον ntropic με τα links, αλλα τιποτα. Μπαινουν πολλες πληροφοριες στο θεμα και δεν υπαρχουν πουθενα συγκεντρωμενες...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δενβνομιζω να γινεται αυτο καθως τα widgets ειναι αλληλενδετα με τον launcher της samsung και δεν εχω εντοπισει κατι για port τους.

Παρεμπιπτοντως σας φαινονται χρησιμα αυτα τα widgets? Εγω δεν τα χρησιμοποιω καθολου, ισως αυτο που εχει updates για fb κλπ να μου ηταν χρησιμο, αλλα με τοσο χωρο που πιανει στην οθονη το απεκλεισα.

Ρε παιδια πως θα γινει να μπουν οι εφαρμογες και τα how to που ποσταραν τα παιδια να μπουν στην αρχικη σελιδα? Εστειλα πμ στον ntropic με τα links, αλλα τιποτα. Μπαινουν πολλες πληροφοριες στο θεμα και δεν υπαρχουν πουθενα συγκεντρωμενες...

Κανείς λάθος.:)

Δες το πόστ μου εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3288359#post3288359

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δες το πόστ μου εδώ

edit: Κωστα τωρα ειδα το ποστ που αναφερεσαι, νομιζα πως μιλουσες για αλλο.

Βασικα δεν μπορω να πω πως με εντυπωσιασαν τα sammy widgets, μπορει λογω interface. Για παραδειγμα για το fb χρησιμοποιω τo default widget της εφαρμογης, για τις γιορτες εκεινο του εορτολογιου κ.ο.κ

Στις 6 οθονες που εχω τωρα εχω γεμισει widgets, αλλα κανενα default :lol:

Γενικοτερα παντως το συστημα των widgets που εχουν τα android απλα δεν παιζεται, και εχει δικιο ο Ζαχαρακης (νομιζω) που ειπε πως οσοι ειμαστε απο htc θελουμε να εχουμε τα παντα στις home screens. Εγω ειδικα που για μια περιοδο ημουν φαν του spb shell την εχω καταβρει με το συστημα. Αλλα θα επρεπε imo η sammy να ειχε μεγαλυτερη πληθωρα δικων της widgets...

Edited by Prattein_Aloga
μπερδεμα

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δες το πόστ μου εδώ

Εχμ..συγνώμη κιόλας αλλά ρε συ Κώστα τι στο καλό έκανες και σου φαίνεται ο "ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ" στο daily briefing???:blink:

Αντώνης

παιδιά το κινητό στα Messages τα μηνύματα τα έχει τακτοποιημένα σε "εισερχόμενα" " σταλθέντα" "εξερχόμενα" "πρόχειρα" κλπ??

ευχαριστώ:)

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

Γεια σας και παλι,

Ξερει κανεις πως να βαλω εορτολογιο στο daily briefing του κινητου (το ειδα στο ποστ σου Te_salat)

@wolfox τα εχει σε στυλ thread, δεν ξερω αν αλλαζει αυτο.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι αρκετά στεναχωρημένος για ένα πρόβλημα που μου κάνει η συσκευή. Καθώς πραγματοποιώ κλήσεις στο ακουστικό μου εμφανίζονται κάποιοι ήχοι σα ραδιοκύματα (ή κάτι τέτοιο - δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς) πολύ διαπεραστικοί και φυσικά παύω να ακούω το συνομιλητή μου. Εκείνος όμως εξακολουθεί να με ακούει κανονικά. Είναι ενοχλητικό σε υψηλό βαθμό αφού το τηλέφωνο είναι μέρος της δουλειάς μου και αναγκάζομαι να κλείνω τις συνομιλίες και να ξανακαλώ κουράζοντας συνεργάτες και πελάτες μου. Το πρόβλημα εμφανίζεται στο 50% των κλήσεων, ίσως και πιο συχνά. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Υπάρχει λύση; Φταίει η συσκευή ή μήπως κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι αρκετά στεναχωρημένος για ένα πρόβλημα που μου κάνει η συσκευή. Καθώς πραγματοποιώ κλήσεις στο ακουστικό μου εμφανίζονται κάποιοι ήχοι σα ραδιοκύματα (ή κάτι τέτοιο - δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς) πολύ διαπεραστικοί και φυσικά παύω να ακούω το συνομιλητή μου. Εκείνος όμως εξακολουθεί να με ακούει κανονικά. Είναι ενοχλητικό σε υψηλό βαθμό αφού το τηλέφωνο είναι μέρος της δουλειάς μου και αναγκάζομαι να κλείνω τις συνομιλίες και να ξανακαλώ κουράζοντας συνεργάτες και πελάτες μου. Το πρόβλημα εμφανίζεται στο 50% των κλήσεων, ίσως και πιο συχνά. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό; Υπάρχει λύση; Φταίει η συσκευή ή μήπως κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση;

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα παλαιότερο μοντέλο samsung που χρησιμοποιούσα ως δεύτερη συσκευή. Βέβαια δεν άκουγα εγώ τον θόρυβο αλλά οι συνομιλητές μου. Εγώ άκουγα κανονικά. Τελικά το πήγα για service και είχε πρόβλημα το μικρόφωνο. Μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει και στην δική σου περίπτωση.

Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr

Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr

Κανένα απολύτως πρόβλημα με τις κλήσεις εδώ... μάλλον έχει πρόβλημα η συσκευή σου, δυστυχώς.

- Alex

Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα παλαιότερο μοντέλο samsung που χρησιμοποιούσα ως δεύτερη συσκευή. Βέβαια δεν άκουγα εγώ τον θόρυβο αλλά οι συνομιλητές μου. Εγώ άκουγα κανονικά. Τελικά το πήγα για service και είχε πρόβλημα το μικρόφωνο. Μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει και στην δική σου περίπτωση.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δεχόμουν αν άκουγαν τον ήχο οι συνομιλητές μου αλλά τον ακούω εγώ οπότε το μικρόφωνο λογικά είναι μια χαρά. Εύχομαι κάποιος άλλος να ξέρεις κάτι περισσότερο!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δεχόμουν αν άκουγαν τον ήχο οι συνομιλητές μου αλλά τον ακούω εγώ οπότε το μικρόφωνο λογικά είναι μια χαρά. Εύχομαι κάποιος άλλος να ξέρεις κάτι περισσότερο!

Δοκιμασε να πραγματοποιησεις καποιες κλησεις με ανοιχτη ακροαση. Αν δεν υπαρχει ο ηχος τοτε παιζει να ειναι προβλημα του ακουστικου...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ξέρει κανένας πως θα μπορούσα να ρυθμίσω τη συσκευή να μπαίνει στο vpn του Α.Π.Θ; Ή που θα μπορούσα να ρωτήσω;

Ισχύει, αλλά η Samsung είπε ότι θα το φτιάξει το Σεπτέμβρη. Για οδήγηση πάντως κανένα πρόβλημα, το έχω testάρει Ελλάδα και Αγγλία με Sygic, Copilot, Ndrive και Navigon, δουλεύει μια χαρά.

Θέλω βοήθεια PLEASE!!! θα είμαι Σκωτία 15 μέρες και ψάχνω απεγνωσμένα για καλό Android GPS app. Το trial Navigon δείχνει πολύ φτωχό, σχεδόν χάλια. Κάνω κάτι λάθος? Κατέβασα χάρτη για Ελλάδα και UK μόνο.

Ποιο προτείνεις από όσα έχεις δουλέψει UK?

Edited by mcde
Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go

Βρήκα το πρώτο πρόβλημα στο galaxy μου...

Σήμερα πήγα να το συνδέσω με τον υπολογιστή μου το κινητό και κόλλησε :wacko: άρχισε να εναλλάσσει την επιφάνεια εργασίας του κινητού με την οθόνη του usb mode. (το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει και μετά από την επανεκκίνηση του κινητού)

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

Εγκατάσταση του lagfix 2.3 παιδια κανει να το βαλω και αν ..... ναι θα υπαρχει Α)διαφορα στην λειτουργεια της συσκευης ????

Β)θα χρειασθει να τα περασω ολα απ'την αρχη ...προγραμματα κ.λπ /?????

Γ)και πως γινεται αυτο???? προσπαθησα λιγο αλλα δεν τα καταφερα

edit: Κωστα τωρα ειδα το ποστ που αναφερεσαι, νομιζα πως μιλουσες για αλλο.

Βασικα δεν μπορω να πω πως με εντυπωσιασαν τα sammy widgets, μπορει λογω interface. Για παραδειγμα για το fb χρησιμοποιω τo default widget της εφαρμογης, για τις γιορτες εκεινο του εορτολογιου κ.ο.κ

Στις 6 οθονες που εχω τωρα εχω γεμισει widgets, αλλα κανενα default :lol:

Γενικοτερα παντως το συστημα των widgets που εχουν τα android απλα δεν παιζεται, και εχει δικιο ο Ζαχαρακης (νομιζω) που ειπε πως οσοι ειμαστε απο htc θελουμε να εχουμε τα παντα στις home screens. Εγω ειδικα που για μια περιοδο ημουν φαν του spb shell την εχω καταβρει με το συστημα. Αλλα θα επρεπε imo η sammy να ειχε μεγαλυτερη πληθωρα δικων της widgets...

Δεν λεω οτι με ενθουσιαζουν τα χρωματα τους, αλλα ειναι πολυ πρακτικα.

Αν χρησιμοποιησω αλλα θα πρεπει να εχω ενα για το facebook, ενα για το twitter το οπιο χρησιμοποιω παρα πολυ αφου εχω συνδεσει καποια ειδησεογραφικα και τεχνολογικα sites φοβερα στην ενημερωση.

Το αλλο διαθετει ολες τις πληροφοριες που χρειαζομαι οταν ξεκινα η μερα.

Εχμ..συγνώμη κιόλας αλλά ρε συ Κώστα τι στο καλό έκανες και σου φαίνεται ο "ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ" στο daily briefing???:blink:

Απλα εχω ριξει το εορτολογιο στο ημερολογιο οποτε εμφανιζονται παντα ποιοι γιορταζουν.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να καταγράφει την συνομιλία κατά την κλήση? Να καταγράφει τις φωνές και των δύο συνομιλητών.

Ξέρω για το CallRecorder...το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Επίσης μήπως υπάρχει κάποιο που να καταγράφει και βιντεοκλήση?...

Edited by DirectorCK

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να καταγράφει την συνομιλία κατά την κλήση? Να καταγράφει τις φωνές και των δύο συνομιλητών.

Υπάρχουν αρκετά. Απ'οτι ξέρω καλό είναι το "ultimate voice recorder" αλλά υπάρχουν και άλλα.

Το θέμα είναι ότι εγώ έχω δοκιμάσει 3 τέτοια προγράμματα και κάθε φορά όταν είχα μια κλήση ενώ εγώ άκουγα τον άλλον αυτός δεν με άκουγε. Όταν έκανα uninstall το αντίστοιχο πρόγραμμα κάθε φορά το πρόβλημα λυνόταν. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο? Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή φταίει κάτι άλλο?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...