Jump to content

vagdal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    91
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagdal

  1. Στο Marshmallow σου δίνει τη δυνατότητα να περνάς τις εφαρμογές σου στην εξωτερική κάρτα; ή αυτο ειναι μόνο σε custom rom;
  2. καλή μας τύχη ελπίζω να κάτσει σε κανέναν που να το χρειάζεται πραγματικά :)
  3. φτου ξενέρα τότε :( το μόνο σίγουρο είναι πως οταν ανοίγω κάτι από την εξωτερική κάνει πολύ καλύτερο χρόνο απ'οτι με την εσωτερική και αυτος ηταν ο αρχικός λόγος που σκέφτηκα να κάνω swap. Θα το ψάξω και άλλο και ελπίζω να καταλήξω κάπου. Έχεις και εσύ τη CM11; Αν ναι έχεις δοκιμάσει κανένα καλό ελληνικό πληκτρολόγιο;
  4. Αν κάνω ένα benchmark στην εσωτερική και εξωτερική SD και δω οτι διαβάζει καλύτερα την εξωτερική απ'οτι την εσωτερική δεν θα άξιζε να το ψάξω λες;
  5. Θέλω να κάνω swap την εσωτερική SD με την εξωτερική γιατί έχω πάρει μια class 10 που είναι πολύ καλύτερη από την εσωτερική του galaxy s. Το θέμα είναι οτι έχω την εντύπωση πως γινόταν εύκολα παλιότερα αλλά με την CM 11 το ψάχνω και δεν βγάζω άκρη. Όσο αφορά την CM11 παρατήρησα οτι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και δεν ξέρω αν έχει βρει κανένας κανένα καλό για την έκδοση αυτη. To dialer που έχει δεν μου αρέσει καθόλου γιατι είναι άσπρο σα το γάλα... (ελπίζω στο μέλλον να βάλουν ένα μαύρο theme και να γίνει ανθρώπινο) Και από τα θετικά του είναι οτι τρώει λιγότερη μνήμη και μου λειτουργούν εφαρμογές και παιχνίδια που με τη 4.2.2 δεν τα σήκωνε. Αν θέλει κανείς να το βάλει και να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο για την έκδοση αυτη εδώ είμαι :)
  6. Έκανα αρκετούς πειραματισμούς με τη 4.4 και για την ώρα μου αρέσει αρκετά. Η μπαταρία άδειασε αρκετά γρήγορα αλλά έκανα και benchmarks. Ελπίζω να είναι όσο σταθερό όσο δείχνει τόσες ώρες. Γνωρίζει κανείς καμία εφαρμογή free ή paid που να κάνει swap την εσωτερική sd με την εξωτερική; Θα ήθελα να τρέχει μερικές εφαρμογές από την εξωτερική.
  7. τελικά τα κατάφερα :) σαν πρώτη επαφή μου φαίνεται πολύ καλή η ROM. Το πρώτο κακό που είδα ήταν το μέγεθος των γραμμάτων στην οθόνη που σου ζητάει το PIN, χωρίς να είναι ενοχλητικό.
  8. set_metadata_recucsive: some changes failed E:Error in /sdcard/cm-11-20131121-blah-blah-blah.zip (Status 7) Installation aborted. Έχω και ένα update.zip στη sd αλλά είναι απο παλιότερη έκδοση εκεί μέσα. Δεν νομίζω να θέλει αυτό...
  9. μου πέταξε ένα error και δεν το πέρασε. :( Το μήνυμα έλεγε "this ROM uses an incompatible partition layout Your /data will be wiped upon installation run this update.zip again to confirm install". καμιά ιδέα; :confused:
  10. τόσο καλά! δυστυχώς κάθε φορά μπερδεύομαι με το kernel... ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη απάντηση σου :) θα του περάσω τη 4.4 όπως είναι.
  11. Με τρώει εδω και 2 μέρες να περάσω μια έκδοση 4.4 (beta), αλλά δεν θυμάμαι καλά αν παίζει ρόλο το kernel που έχω (semaphore 2.9.26). Για να εγκαταστήσω την 4.4 θα πρέπει πρώτα να περάσω τη CM 10.2 (λέω να βάλω τη Nightly 4.3 εκτός αν ξέρει κανείς καμία καλύτερη) Ο οδηγός μου λέει να κατεβάσω τη semaphore 2.7.4 με md5: cdb807157a88e38b017a8b0eb4c3e5a0 και το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να κάνω κανονικά την αναβάθμιση μου, χωρίς αλλαγή kernel. Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
×
×
  • Create New...