truckman Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 δοκίμασα τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ της γουιντ και δουλεψε θαυμάσια. όσον αφορά το θέμα της μη λήψης μηνυματων διαβασα σε καποια φόρα οτι κάποιοι δεν λάμβαναν sms καθόλου επειδή χρησιμοποιούσαν task killers και αλλα παρόμοια. Εγώ δεν χρησιμοποιώ κατι τετοιο.... Σε καποιο ποστ εδω μεσα πρεπει να εχει συζητηθει το θεμα σου και νομιζω ηταν θεμα ρυθμισεων..αντε βρες το ομως!!!το κακο ειναι οτι οντως με μια αναζητηση πολλες φορες δεν μπορουμε να εντοπισουμε αυτο που ζηταμε με αποτελεσμα να ξαναρωταμε τα ιδια και τα ιδια.Κινησεις φιλοτιμες οπως του συμφορουμίτη μας tonyk πιστευω θα δωσουν μια λυση στο προβλημα αν και το καλυτερο θα ηταν να αναρτηθει στην πρωτη σελιδα ενας οδηγος για ολα αυτα που μας αφορουν. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Επειδη αρκετοι μου εχουν στειλει πμ, θα κανω εναν οδηγο για το πως μπορειτε να συνδεσετε το Galaxy S σας και γενικα οποιο Android κινητο εχετε με το pc σας για να καντε file transfer μεσω LAN WIFI, χωρις καθε φορα το βαλε/βγαλε καλωδιο. Συνδεθειτε στο WIFI δικτυο σας. 1. Εγκαταστηστε απο το market την εφαρμογη SwiFTP. Αυτη η εφαρμογη επιτρεπει να χρησιμοποιησετε το android κινητο σας σαν FTP server. 2. Τρεξτε το SwiFTP, πηγαινετε στο set up και βαλτε το username & το password που θα χρησιμοποιησετε. Στην επιλογη stay with in folder βαλτε μετα την ''/'', το ονομα του φακελου που θα εχετε access απο τον υπολογιστη σας,πχ /sdcard. Για να εχετε παντου access βαλτε μονο ''/''. Eπισης επιλεξτε το Accept connections from WIFI. 3. Πηγαιντε στην main screen του swiFTP και πατηστε Start. Διπλα στο Wifi url θα σας εχει εναν αριθμο του τυπου ftp://192.168.x.x:..../ που ειναι η διευθυνση που κινητου σας στο τοπικο δυκτιο. 4. Ανοιξτε το myComputer απο τον υπολογιστη σας και πατηστε Map Network Drive. 5. Θα σας βγαλει ενα παραθυρο να διαλεξετε drive letter και folder. Αγνοηστε τα και πατηστε στο link απο κατω. Στη συνεχεια πατηστε next και εισαγετε αυτο που ειδατε στο βημα 3. 6. Στο παραθυρο που θα σας ανοιξει, ξετικαρετε το log in anonymous και βαλτε το username που βαλατε στο βημα 2. Πατηστε next και στη συνεχεια βαλτε ενα ονομα για το πως θα εμφανιζεται το κινητο σας στον υπολογιστη σας, πχ Galaxy S. Tελειωσατε. Αν ολα πηγαν καλα πλεον θα βλεπετε το κινητο σας στο Mycomputer, με το ονομα που δωσατε στο προηγουμενο βημα. Το μονο που πρεπει να κανετε ειναι να ειστε συνδεδεμενοι στο wifi του σπιτιου σας κα να πατατε start στο SwiFTP, καθε φορα που θελετε να κανετε file transfer απο το pc στο κινητο σας. Edited September 25, 2010 by le_bron Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς, ξέρει αν το κινητό υποστηρίζει κάρτες microSDHC (high capacity); Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 πισω καπακι,ποιο ποιοτικοτερο, αναλογης υφης πλαστικου με αυτο που στελνει η mugen με την μπαταρια των 3000mha εχει βρει κανενας? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς, ξέρει αν το κινητό υποστηρίζει κάρτες microSDHC (high capacity); λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 32 γίγα, οπότε λογικά high capacity υποστηρίζεται. Ένας φίλος στο φορουμ έβαλε 16αρα και του δούλεψε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Έχει δοκιμάσει κανένας από εδώ αυτή την θήκη? Μου φαίνεται αρκετά καλή και εύχρηστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) ελεος ρε ....και ελεγα οτι θα ευχαριστηθω ταινιες..ολες οι δικες μου ειναι πανω απο 4gb .. Είναι HD1080; Με συσκευή divx certified και θέλεις να γεμίσεις την κάρτα σου με 4 ταινίες, ενώ θα μπορούσες να έχεις 14;;; Τουλάχιστον σπατάλη χώρου, για μνήμη πανάκριβη (και αποφεύγοντας το πολύ γράψε-σβήσε της κάρτας αυξάνεις τη διάρκεια ζωής της)! Μου το εβγαλε κι εμενα τελικα αλλα το κοβω να μου παρει 1-2 μερες μεχρι να κατεβει!!... Καλημέρα, το KIES μου έβγαλε update to ξεκίνησα και εδώ και μια ώρα είναι στο 75% (εξαγωγή αρχείων cab 320/649 - security manager2005.dll), το έχει κάνει κανείς το update; Γιατί ρε παιδιά, τί σύνδεση έχετε; Το έκανα χθες το βράδυ σε HOL 4άρα και έκανε λιγότερο από δίωρο. Όλα κομπλέ. Edited September 25, 2010 by me00016 Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barrcode Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 παιδια χρησιμοποιω swype οταν γραφω.Μηπως υπαρχει κανενα διαφορετικο skin για το swype?Να αλλαζει η εμφανιση δηλαδη.Ξερει κανεις? Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 @@le_bron Thank you! Much obliged :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ακολουθεί ένα μικρό FAQ για τους καινούριους χρήστες του Galaxy S, ελπίζω να φανεί χρήσιμο γιατί βλέπουμε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις. Το πολύ χρήσιμο αυτό ποστ του Tyxerakias, μεταφέρθηκε αυτούσιο σε νέο θέμα με τον τίτλο Οδηγός για νέους χρήστες του Galaxy S. Όσοι θέλουν, λοιπόν, να προσθέσουν κάτι στον συγκεκριμένο οδηγό ή έχουν να κάνουν κάποια παρατήρηση/απορία, θα χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο θέμα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Λοιπόν, έχουμε πρόβλημα. Ξαφνικά πριν 30 λεπτά το κινητό αποφάσισε να μη συνδέεται σε WiFi... Αρχικά μπορούσε να τα ανιχνεύσει κανονικά αλλά αποτύγχανε στη σύνδεση Τώρα αποτυγχάνει και στην ανίχνευση των δικτύων Μόλις ενεργοποιήσω το wifi βγάζει μηνυματάκι "Δεν ήταν δυνατή η σάρωση για δικτύων" (δεν έκανα λάθος, πετυχημένη μετάφραση της samsung :p) Μετά από δύο προσπάθειες, κλείνει το wifi μόνο του. Έλεος, ούτε βδομάδα δεν έκλεισα καλά καλά με το κινητό Τη βοήθεια σας παρακαλώ.. Eίναι γνωστό το πρόβλημα, και λύνεται ΜΟΝΟ με 1) επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ή 2) root και διαγραφή του /data/wifi/bcm_supp.conf. Για περισσότερα διάβασε και το παλιότερο ποστ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3309650#post3309650 Λοιπον μεχρι να βρεθει καποιος moderator να κανει την δουλεια να βαλει στην πρωτη σελιδα ολα τα σημαντικα που εχουν γραφτει εδω, θα τα βαλω εγω στο δικο μου προσωπικο Blog και μπορειτε να τα βρισκετε εκει. θα βαζω και νεα η οτιδηποτε αλλο εχω απο Android, για το galaxy και πολλα αλλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Αντώνη, και είναι και ωραίο blog μπράβο :) Ναι αλλά μην κάνεις την πάπια... το forum θέλει τον mod του ;) Δεν κάνω κανένα πουλερικό :) Το forum έχει ήδη mod, τον mirrorofsorrow, που έχει κάνει πολλά βήματα ήδη μεταφέροντας ποστ από δω κι από κει. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να βοηθήσω, αν μου ζητηθεί. Αλλά δεν χρειάζεται να κάνω καμπάνια... Ευχαριστώ για την υποστήριξη πάντως ! :) Επειδη αρκετοι μου εχουν στειλει πμ, θα κανω εναν οδηγο για το πως μπορειτε να συνδεσετε το Galaxy S σας και γενικα οποιο Android κινητο εχετε με το pc σας για να καντε file transfer μεσω LAN WIFI. .... Πολύ ωραίο, συγχαρητήρια. Έτσι, να οργανωνόμαστε :) Edited September 25, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazwsx111 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Επειδη αρκετοι μου εχουν στειλει πμ, θα κανω εναν οδηγο για το πως μπορειτε να συνδεσετε το Galaxy S σας και γενικα οποιο Android κινητο εχετε με το pc σας για να καντε file transfer μεσω LAN WIFI χωρις να βαζετε/βγαζετε συνεχεια το καλωδιο. Εξαιρετικό, πολύ χρήσιμο, μπράβο! Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός -ως νέος στο φορουμ-, η χρηστικότητα αυτής της ανάρτησης ισοδυναμεί με εκατοντάδες από έκεινες τις αναρτήσεις σχετικα με τις θήκες (δερματινες, πλαστικές, κόκκινες, κίτρινες, κανονικές, ακανόνιστες, ανάποδες, αναποδογυρισμένες κλπ) που δεν προσφέρουν (κατά τη γνώμη) τίποτα ουσιαστικό στην χρήση των συσκευών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21aek Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 @ le bron είσαι ωραίος φίλε!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Φίλε επειδη κ εγω περασα τα ιδια μου εστειλε η cosmote τις ρυθμισεις Ορίζεις νεο APN. Name:Cosmote MMS APN:mms Proxy:κενο Username:κενο Password:κενο server:κενο MMSC:http://mmsc.cosmote.gr:8002 MMSC Proxy:010.010.010.020 MMS port:8080 MCC:202 NMC:01 APN Type:το αφηνεις στην προκαθορισμενη τιμη Μετα πατας menu κ κανεις *save Mετα πας στα μηνυματα-settings-mms settings:πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη ανακτηση-auto retrieve. Μετα στελνεις μηνυμα στο 1333 γραφοντας mms, για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια.Μπορει να σου απαντησει πως δεν υποστηριζεται η συσκευη σου,αλλα μετα θα λάμβανεις κανονικα.!!:D Για ιντερνετ σε cosmote παντα Ορίζεις νεο APN. Name:Cosmote INTERNET APN:internet Proxy:κενο Username:κενο Password:κενο server:κενο MMSC:κενο MMSC κενο MMS port:κενο MCC:202 NMC:01 APN Type:το αφηνεις στην προκαθορισμενη τιμη Εγω αυτα εκανα κ ολα καλα.Απλα το σημα της cote ειναι αισχως στο σπιτι μου. αν θες κατι αλλο,ρωτα.. Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Δούλεψαν τελικά τα mms. Απλά έπρεπε όχι να αφήσω στο default το APN type. Στο Internet έπρεπε να βάλω Internet και όχι Internet+MMS που είναι το default. Να προσθέσω ότι έκανα το update στην JM1 και δουλεύουν όλα πολύ καλύτερα. Συνεχίζω να έχω βέβαια το ίδιο πρόβλημα με τα video. Δεν μου τα παίζει με τίποτα. Τέλος πάντων! Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Samsung Galaxy S Froyo Update Regions Release Dates: http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/4848340-samsung-android-versions Edited September 25, 2010 by Nexus Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. ........... Έβαλα το lagfix v 2.1.2 και στο προγραμμα του benchmark έβγαλα 2288. Νομίζω οτι είναι καλό σκορ!!! :D..................... Μπορείς να μου πείς ποιό benchmark χρησιμοποίησες ???? (μήπως το Android Cpu Benchmark ?) "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21aek Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Samsung Galaxy S Froyo Update Regions Release Dates: http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/4848340-samsung-android-versions Όχι ρε φίλε.Για αυτόν το μήνα δεν λέγανε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ευχαριστώ κι εγώ τον φίλο le_bron για τον οδηγό FTP! Είναι πολύ πιό πρακτικό και γρήγορο από το bluetooth ή το καλώδιο, όταν είμαι σπίτι. Να προσθέσω ότι για τους χρήστες Mac το πρόγραμμα Cyberduck για μεταφορά με FTP είναι πολύ απλό και εύχρηστο. Με αυτό και με το swiFTP μεταφέρω αρχεία με WiFi στο Mac. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Γιατί ρε παιδιά, τί σύνδεση έχετε; Το έκανα χθες το βράδυ σε HOL 4άρα και έκανε λιγότερο από δίωρο. Όλα κομπλέ. Δεν ειναι θεμα συνδεσης,24αρα εχω και παει μαλιοκουβαρα,το προβλημα ειναι με το kies και τον server της samsung.Εκτος του οτι κατεβαινει με 5-10kb/sec (να ηταν μονο αυτο θα ελεγα..στα κομματια..θα το αφησω ολο το βραδυ να κατεβει) καθε 10 δευτερολεπτα βγαζει μυνημα για διακοπη της συνδεσης και θελει να του πατας συνεχεια επαναληψη.Αφου μου εσπασε τα νευρα (σε 2,5 ωρες ειχαν κατεβει 3ΜΒ ολα κι ολα) το ακυρωσα και ειπα να το αφησω γι αργοτερα μπας και στρωσει..τωρα εχει μουλαρωσει και δεν βλεπει κανενα update!!! AAA ρε samsung με τα software σου,εισαι μοναδικη!!!!!!! Samsung Galaxy S Froyo Update Regions Release Dates: http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/4848340-samsung-android-versions Για εμας δηλαδη στην ελλαδα,για ποτε το βλεπουμε? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koseft Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 φιλε μου μπορεις πολυ ευκολα να παρεις ιντερνετ ασυρματα αν αγορασεις ενα usb wifi, και το ρυθμιζεις ετσι ωστε να ειναι wifi spot, οποτε θα το βλεπεις απο το galaxy σαν router μεσω wifi. . Ισως να μη χρειαζεται να αγορασει τιποτα αν το λαπτοπ εχει wifi που αν ειναι καινουργιο λογικα θα εχει μπορει να το κανει access point. Potokis τι windows εχεις; xp, vista η 7; iPad - Galaxy S Πρώτη εφαρμογή για Android: http://dl.dropbox.com/u/10320113/ypo.apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Δούλεψαν τελικά τα mms. Απλά έπρεπε όχι να αφήσω στο default το APN type. Στο Internet έπρεπε να βάλω Internet και όχι Internet+MMS που είναι το default. Να προσθέσω ότι έκανα το update στην JM1 και δουλεύουν όλα πολύ καλύτερα. Συνεχίζω να έχω βέβαια το ίδιο πρόβλημα με τα video. Δεν μου τα παίζει με τίποτα. Τέλος πάντων! Mετα πας στα μηνυματα-settings-mms settings:πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η αυτοματη ανακτηση-auto retrieve. Εμενα πατωντας το εικονιδιο μηνυματα δεν εχει settings-mms settings που το βρισκουμε αυτο ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3650 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Πάντως μετά το πέρασμα του τελευταίου OCLF 2.1.2 οι εντυπώσεις μου για την ταχύτητα απόκρισης είναι ανάμικτες. Με αρκετή καθάρη μνήμη το τηλέφωνο πετάει, αλλά έχω την εντύπωση ότι εμφανίζει όσο περνά η ώρα lag ιδίως στο άνοιγμα εφαρμογών... Επίσης μετά και το lagfix κάποια στιγμή το τηλέφωνο έκανε restart καθώς τη στιγμή που αναζητούσε δίκτυα wi-fi έσβησε η οθόνη. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο πριν το lagfix, αν και δεν είχε τύχει η συγκεκριμένη περίπτωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 @ le bron, πολυ καλος ο οδηγος, μολις το εγγατεστησα και δουλευει τελεια. Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ισως να μη χρειαζεται να αγορασει τιποτα αν το λαπτοπ εχει wifi που αν ειναι καινουργιο λογικα θα εχει μπορει να το κανει access point. Potokis τι windows εχεις; xp, vista η 7; Sorry τωρα το ειδα vista εχω σε acer aspire 5930G ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) έκανα κάποιες δοκιμές με ένα lg cookie me cosmote καρτα. μου εστειλαν ενα υπερδιπλο μνμ το οποιο και πηρα. στο καπακι προσπαθησα να στειλω απο το ν95 μου διπλο μνμ με καρτα wind και δεν ελαβα τιποτα. δοκιμασα να αλλαξω στο Ν95 τις ρυθμισεις μηνυματων και απο reduced support characters εβαλα full support. το μεγεθος μηνυματος μειωθηκε στους 60 χαρακτηρες και ετσι μου εστειλα ενα 4πλο (με 220 χαρακτηρες-παλι απο το Ν95) και το ελαβα κανονικα. εψαξα στο thread για κατι αναλογο αλλα δεν βρηκα κατι.μηπως γνωριζει καποιος κατι γι αυτο το θεμα; Εχει λοιπον να κανει κατι με το encoding των μηνυματων που λαμβανω; Έχω επανεκκινησει το κινητό, και το εχω δοκιμασει και σε αυτοματη ληψη 2g/3g αλλα και μονο 2g. δοκιμασα και αλλαγες στα encoding του γαλαξια με unicode/automatic/gsm alphabet εις ματην Edited September 25, 2010 by mihalakis22 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts