DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Λέει για τοποθέτηση χωρίς κόλλα, με στατικό ηλεκτρισμό...Δεν βρήκα κάτι στο Youtube...είχε κανείς τέτοιο protector? Εφαρμόζει σταθερά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ο task manager στα Samsung apps δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασε τον advanced task killer, είναι αξιόπιστος, αν και υπάρχουν κι άλλοι "καλοί" στο market... Για "σωστή" λειτουργία πάντως, root και autokiller ή κάτι αντίστοιχο. Πάντως εγώ τον Task Manager που βλέπετε εσείς στα Samsung Apps δεν τον βλέπω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Πάντως εγώ τον Task Manager που βλέπετε εσείς στα Samsung Apps δεν τον βλέπω. Και να τον δεις...και να τον εγκαταστήσεις, με επανεκκίνηση θα επιστρέψει στον κλασσικό που ήδη έχει...και πάλι δεν θα τον βλέπεις...όπως συμβαίνει στους περισσότερους...βάλε έναν από αυτούς που αναφέρθηκαν... Edited September 18, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 - Εγω ειμαι κλασσικος γιαουρτας .... οποτε καταλαβαινεις :rolleyes: .... αντε να βγει και το 3.0 γιατι εδω που τα λεμε .. :worry: ... το 2.2 αν κι ακομα δεν εχει βγει επισημα για το galaxy , ... το βαρεθηκα :cry: . Το κυκλοφορω αρκετο καιρο (JP3) ..... σε μπετα φυσικα. - Το περιεργο ειναι που ενω προσπαθουν με τοσες μπετα εκδοσεις ,δεν μπορουν να διαχειρισθουν την μνημη σωστα!!!!;;; .... εχουν κολλησει στα 304mb .... μηπως θελουν να μας κανουν εκπληξη(512mb) με την επισημη κυκλοφορια;;;; .... για να δουμε . Θα ελπιζω μεχρι την τελευταια στιγμη .... ειναι αδικο να παει στραφη τετοιο hardware ... :( - Κατα τα αλλα δουλευει πλεον σταθερα. Μπορεις να την χρησιμοποιησεις για βασικη ΡΟΜ. Απ' οτι λενε στους xda's ο flash player παιζει πλεον πολυ καλα ,δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα γιατι δεν με ενδιαφερει ,παντως βλεπω εντονη "κινηση" στις σελιδες ,κατι που πρωτα δεν συνεβαινε, και το ραδιο λενε οτι ακομα δεν ειναι στερεο, καθως και καποιος ανεφερε προβληματικο το bluetooth, αλλα γι' αυτο μπορει να παιζουν πολλα ρολο, επισης οτι το gps ειναι πλεον γρηγορο ... - .... ελπιζω παντως στο νεο 3.0 :cool: ... να ειναι καλυτερα !! ευχαρ.... θα την δοκιμασω αυριο να< δουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Μετά από προσπάθειες ημερών, βρήκα τρόπο να κρατήσω backup τις επαφές από το gmail μέσω Galaxy S, μαζί με φωτογραφίες!!! Εννοείται ότι τις διαδικασίες τις ακολούθησα με πειραματισμό και δεν ξέρω αν θα δουλέψει με τον ίδιο τρόπο σε άλλους (αν και δεν φαντάζομαι γιατί όχι), οπότε αν θέλετε τα ακολουθείτε με δική σας ευθύνη. Η διαδικασία προϋποθέτει να χρησιμοποιείτε ως βασικό τηλεφωνικό κατάλογο αυτόν του gmail... Πάντως εννοείται ότι οι επαφές με ΟΛΑ τα στοιχεία (και φωτο) δημιουργούνται στο gmail εφάπαξ, δηλαδή τα φτιάχνεις μια φορά κάθε φορά που θες να τις ανακτήσεις στο GSG θα είναι όλα εκεί. δεν νομιζω οτι χρειαζεται συνδεση 3g data για να κανεις βιντεοκληση. και δεν νομιζω να στο μετραει. αυτο το λεω επειδη παλιοτερα οταν ειχα το diamond, ειχα παντα το modaco nodata και ειχα απενεργοποιημενο το cosmote internet αλλα βιντεοκληση εκανα κανονικα. οποτε λογικα δεν χρειαζεται 3g data οποτε δεν τα υπολογιζει και το 3g watchdog. κανε καμια δοκιμη και πες μας. Χρειάζεσαι σίγουρα 3G (HSDPA, EDGE, GPRS, κλπ) για βιντεοκλήση, διαφορετικά καλείς σε απλή ομιλία. Κι εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν χρεώνεσαι δεδομένα data όταν καλείς βιντεοκλήση, αλλά επειδή μιλάμε για πιθανώς υψηλές χρεώσεις εδώ, καλύτερα ρώτα τον πάροχό σου. Εγώ έχω πρόγραμμα "myway" και η βιντεοκλήση περιλαμβάνεται στα δωρεάν λεπτά ομιλίας. Δεν μου αφαιρεί data MB. Edited September 18, 2010 by me00016 Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Η βιντεοκλήση δεν χρεώνεται σαν Internet φυσικά...σαν κλήση χρεώνεται...απλώς ο φίλος ρωτούσε αν καταμετράται στο πρόγραμμα που μετράει τα δεδομένα που κατέβηκαν μέσω internet. Λογικά όχι. Σε cosmokarta whatsup περιλαμβάνεται στα δωρεάν λεπτά ομιλίας... Στα συμβόλαια το κόστος είναι το ίδιο με την απλή κλήση σε cosmote. Edited September 18, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 καλησπέρα Υπάρχουν κάποια βιβλία που έχω στο pc σε μορφη pdb τα οποια στο pc τα βλεπω με ενα προγραμμα που λεγεται isilo. Το ξέρετε; Μπορώ να τα αποθηκευσω στο κιν. οπως εκανα με τα pdf και να κανω εγκατασταση καποιο αναλογο προγραμμα για να μπορω να ψαχνω κατι ,οταν το χρειαζομαι; Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) καλησπέρα Υπάρχουν κάποια βιβλία που έχω στο pc σε μορφη pdb τα οποια στο pc τα βλεπω με ενα προγραμμα που λεγεται isilo. Το ξέρετε; Μπορώ να τα αποθηκευσω στο κιν. οπως εκανα με τα pdf και να κανω εγκατασταση καποιο αναλογο προγραμμα για να μπορω να ψαχνω κατι ,οταν το χρειαζομαι; Ναι, μπορείς να τα δεις στο κινητό με το isilo :lol: Edited September 18, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malek Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε και εμένα το galaxy s μου! Επειδή έχει logo της Vodafone και επίσης θέλω να μάθω να του κάνω format, να αλλάζω το λειτουργικό κτλ, αν θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει η να μου πει κάποιο site που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Με το Kies μπορώ να κάνω format και να βάλω το 2.2 froyo? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Καλησπέρα, σήμερα μου ήρθε και εμένα το galaxy s μου! Επειδή έχει logo της Vodafone και επίσης θέλω να μάθω να του κάνω format, να αλλάζω το λειτουργικό κτλ, αν θα μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει η να μου πει κάποιο site που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Με το Kies μπορώ να κάνω format και να βάλω το 2.2 froyo? Ευχαριστώ Ακόμα δεν το πήρες στα χέρια σου και θες να το αλλάξεις, γιατί; Με το Kies μπορείς να βάλεις το φρόγιο ναι, την άλλη βδομάδα βγαίνει επίσημα λέει η Samsung. Για beta firmware θα ήμουν πολύ προσεκτικός στη θέση σου με branded κλειδωμένο τηλέφωνο, αλλά αν θες περισσότερες πληροφορίες κοίτα στο http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=656 - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malek Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ευχαριστώ Τυχεράκια, ο βασικός λόγος είναι επειδή το αγόρασα από online store και μου φαίνετε ότι είναι της Vodafone επειδή όταν το ανοίγω έχει το logo της. Σκέφτηκα ότι με format θα μπορέσω να το κάνω remove και να έχω fresh copy. Αν περιμένω για froyo και κάνω update, θα μείνει το logo της Vodafone η θα φύγει? Διότι αν φύγει τότε θα περιμένω. Αλλιώς κάποιο official update του 2.1 που μπορώ να βρω? Μέσο Kies γίνεται και format η μόνο update? Επίσης γίνεται όταν κάνω serfing να μου ανοίγουν τα full sites όπως στο PC? Γιατί μου ανοίγουν αυτόματα σε mobile format… κάποια αλλάζουν σε full ενώ άλλα όχι. Δηλαδή αν γίνεται κάπως να είναι preselected να ανοίγει τα full sites. Ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ευχαριστώ Τυχεράκια, ο βασικός λόγος είναι επειδή το αγόρασα από online store και μου φαίνετε ότι είναι της Vodafone επειδή όταν το ανοίγω έχει το logo της. Σκέφτηκα ότι με format θα μπορέσω να το κάνω remove και να έχω fresh copy. Αν περιμένω για froyo και κάνω update, θα μείνει το logo της Vodafone η θα φύγει? Διότι αν φύγει τότε θα περιμένω. Αλλιώς κάποιο official update του 2.1 που μπορώ να βρω? Μέσο Kies γίνεται και format η μόνο update? Επίσης γίνεται όταν κάνω serfing να μου ανοίγουν τα full sites όπως στο PC? Γιατί μου ανοίγουν αυτόματα σε mobile format… κάποια αλλάζουν σε full ενώ άλλα όχι. Δηλαδή αν γίνεται κάπως να είναι preselected να ανοίγει τα full sites. Ευχαριστώ και πάλι Φίλε malek (το nickname σου στα Αραβικά σημαίνει Αγγελος :)) να προσέξεις παρά πολύ αν επιχειρήσεις να περάσεις κάποιο firmware από την στιγμή που η συσκευή σου είναι branded στην vodafone. Υπάρχει πρόβλημα σ αυτό. Διάβασε ότι σχετικό βρεις στο xda πριν κανείς οτιδήποτε. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Malek εγώ λέω να περιμένεις λίγες ημέρες ακόμα να δεις τι θα γίνει με το επίσημο update με το froyo, έκδοση 2.2 Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ευχαριστώ Τυχεράκια, ο βασικός λόγος είναι επειδή το αγόρασα από online store και μου φαίνετε ότι είναι της Vodafone επειδή όταν το ανοίγω έχει το logo της. Σκέφτηκα ότι με format θα μπορέσω να το κάνω remove και να έχω fresh copy.Αν περιμένω για froyo και κάνω update, θα μείνει το logo της Vodafone η θα φύγει? Διότι αν φύγει τότε θα περιμένω. Αλλιώς κάποιο official update του 2.1 που μπορώ να βρω? Μέσο Kies γίνεται και format η μόνο update? Ευχαριστώ και πάλι Θα σε ρωτήσω το κλασσικό. Γράψε στο τηλέφωνο *#272*HHMM# όπου ΗΗΜΜ η ακριβής ώρα που γράφει πάνω δεξιά στην οθόνη την στιγμή εκείνη, χωρίς το ":"...θα γράψεις δηλαδή τους 4 αριθμούς της ώρας...και πες μας τι sales code γράφει μετά. Μετά πάτα cancel...από Ελληνικό κατάστημα το πήρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Θα σε ρωτήσω το κλασσικό. Γράψε στο τηλέφωνο *#272*HHMM# όπου ΗΗΜΜ η ακριβής ώρα που γράφει πάνω δεξιά στην οθόνη την στιγμή εκείνη, χωρίς το ":"...θα γράψεις δηλαδή τους 4 αριθμούς της ώρας...και πες μας τι sales code γράφει μετά. Μετά πάτα cancel...από Ελληνικό κατάστημα το πήρες? sorry για την ασχετη ετσι ερωτηση ..εμενα λεει tph....τι ειναι??το ειχα παρει απο ελληνικο e-μαγαζι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinagrida Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ναι, μπορείς να τα δεις στο κινητό με το isilo :lol: thank you so much ( για να κανω εξασκηση και τα αγγλικα μου...) Μαρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) sorry για την ασχετη ετσι ερωτηση ..εμενα λεει tph....τι ειναι??το ειχα παρει απο ελληνικο e-μαγαζι... tph Φιλιππίνες... Edited September 18, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malek Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Φίλε malek (το nickname σου στα Αραβικά σημαίνει Αγγελος :)) να προσέξεις παρά πολύ αν επιχειρήσεις να περάσεις κάποιο firmware από την στιγμή που η συσκευή σου είναι branded στην vodafone. Υπάρχει πρόβλημα σ αυτό. Διάβασε ότι σχετικό βρεις στο xda πριν κανείς οτιδήποτε. Ναι το ξέρω για το Nickname, πρώτα το είχα και μετά έμαθα τι σημαίνει! Τι πρόβλημα λες να έχει? Δηλαδή και Froyo να βάλω οταν βγεί παίζει να κάνει πρόβλημα στο κινητό? Το κινητό το πήρα απο το http://www.ebw.gr, έχει καλά σχόλια... Μου λέει No network coverage οταν κάνω dial το #272Κτλ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Δεν θα το κάνεις dial...απλώς θα το γράψεις...ξεκινάς με αστερίσκο όχι με δίεση... *#272*HHMM# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 παιδιά εγώ είμαι "κοντά" να το αγοράσω το κινητάκι .....το μόνο που με σταματάει είναι το φαινόμενο με τα sms (η εναλλαγή των γλωσσών απο ελληνικά σε αγγλικά και αντίστροφα - αυτό που δεν στέλνει σωστό μήνυμα και στέλνει με ερωτηματικά κλπ............................ :( πώς λύνονται τα παραπάνω προβλήματα του? LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Μια χαρά τα στέλνει τα μηνύματα...αν είναι δυνατόν αυτός να είναι λόγος που σε βάζει σε σκέψεις για να μην το αγοράσεις...όσο για την εναλλαγή γλώσσας είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε κινητό ο τρόπος που αλλάζεις γλώσσα με το swype απλώς σύρωντας το δάκτυλο από κάτω προς τα πάνω...αλλιώς βάζεις άλλο πληκτρολόγιο που επιλέγεις γλώσσα με ένα κλικ...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Μια χαρά τα στέλνει τα μηνύματα...αν είναι δυνατόν αυτός να είναι λόγος που σε βάζει σε σκέψεις για να μην το αγοράσεις...όσο για την εναλλαγή γλώσσας είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε κινητό ο τρόπος που αλλάζεις γλώσσα με το swype απλώς σύρωντας το δάκτυλο από κάτω προς τα πάνω...αλλιώς βάζεις άλλο πληκτρολόγιο που επιλέγεις γλώσσα με ένα κλικ...:cool: ok σε ευχαριστώ , το πολύ σε ένα μήνα πάω για αγορά! :) LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αν είδες κάπου το φαινόμενο με τα ερωτηματικά, είχε λάθος ρυθμίσεις το συγκεκριμένο κινητό για τα μηνύματα...θέμα ρυθμίσεων είναι...πάρτο με το καλό κι εδώ είναι το forum να σου λύσει ό,τι πρόβλημα έχεις...σε ένα μήνα θα το πάρεις με το froyo λογικά...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Αν είδες κάπου το φαινόμενο με τα ερωτηματικά, είχε λάθος ρυθμίσεις το συγκεκριμένο κινητό για τα μηνύματα...θέμα ρυθμίσεων είναι...πάρτο με το καλό κι εδώ είναι το forum να σου λύσει ό,τι πρόβλημα έχεις...σε ένα μήνα θα το πάρεις με το froyo λογικά...:cool: :) ευχαριστώ , ανυπομωνώ..... :) LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Μια χαρά τα στέλνει τα μηνύματα...αν είναι δυνατόν αυτός να είναι λόγος που σε βάζει σε σκέψεις για να μην το αγοράσεις...όσο για την εναλλαγή γλώσσας είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει αυτήν την στιγμή σε κινητό ο τρόπος που αλλάζεις γλώσσα με το swype απλώς σύρωντας το δάκτυλο από κάτω προς τα πάνω...αλλιώς βάζεις άλλο πληκτρολόγιο που επιλέγεις γλώσσα με ένα κλικ...:cool: Με αφορμη το ποστ του DirectorCK σχτικα με το swype θα ηθελα να ρωτησω κατι ψιλοχαζο. Η εναλλαγη γλωσσας στο swype με το συρσιμο του πληκτρου προς τα επανω, πιανει παντα σε σας? Πολλες φορες παρουσιαζει προβλημα σε μενα, οποτε αναρωτιεμαι μηπως το κανω με λαθος τροπο. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts