Jump to content

malek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by malek

  1. Καλή επιτυχεία σε όλους ειδικά σε μένα!!
  2. Καλημέρα, Εχει βγεί για το ipad4 16gb ή ακόμα? Εκτός απο περιορισμούς σε apps, θα μπορώ να βάζω δικά μου "torrent" βιβλία epub και pdf να διαβάζω free?
  3. Καλημέρα σε όλους :) Είμαι ανάμεσα σε nexus7 ή ipad και η βασικότερη χρήση θα είναι reading. Μου αρέσει πολύ όταν ανοίγεις βιβλία στο ipad, που ανοίγουν και φένονται σαν βιβλία με τις σελίδες ανοιχτές ενω στο nexus απλα σαν μια κόλα Α4. Υπάρχει τρόπος να έχω στο nexus ακριβός το ίδιο reader?
  4. malek

    iPad Mini (2012)

    Ευχαριστώ για την απάντηση Sakiss, δεν το ήξερα ότι χωρίς jailbreak μπορώ να του βάλω ότι θέλω χωρίς περιορισμούς. Αν όπως λες μπορώ να βάλω βιβλία, ταινίες, παιχνίδια εφαρμογές downloaded, ποιος είναι ο λόγος για jailbreak?
  5. malek

    iPad Mini (2012)

    Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω για την κοπέλα μου ένα Ipad mini μετά από αρκετό ψάξιμο για να έχει κάτι όμορφο, εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Ήθελα να ρωτήσω, αν θέλω να αποφείγω το jailbreak και να το αφήσω ¨μαμα¨, τι μειονεκτήματα θα έχω? Τα βασικά που θέλει είναι να κατεβάζει μουσική, βιβλία και περιοδικά από torrent και να τα βλέπει εκει. Μήπως θα υπάρχουν περιορισμούς με itunes και θα είναι αναγκασμένη να τα αγοράσει όλα η είναι σαν android που του βάζεις ότι θες?
×
×
  • Create New...