AGNOSTOS Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλημερα σε ολους/ες. Σημερα μολις εμαθα απο MLS οτι οταν με το καλο ερθει η εκδοση 2.2 Android το "δωρεαν" προγραμμα Destinator δεν θα ειναι συμβατο...:wacko: Έχω την εντύπωση ότι πάνω στο κουτί γράφει για συμβατότητα 2.1, 2.2 αλλά είμα ιστο γραφείο τώρα και θα το επιβεβαιώσω το απόγευμα. Αλλά είναι για να τους πάρει και να τους σηκώσει εκεί... :X :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Χα... Το ήξερα ότι υπήρχε κάποιο catch... Θα πληρώσουμε την αναβάθμιση λοιπόν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Στο δικό μου κουτί γράφει ότι "απαιτείται συσκευή με Android 2.1", δεν λέει κάτι για 2.2. Το βρίσκω λογικό και θα έπρεπε όποιος έ4χει νόμιμο licence να του κάνουν δωρεάν αναβάθμιση μόλις βγει για 2.2. Ας κάνω κι ένα register στο site τους καλού-κακού... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 (edited) Χα... Το ήξερα ότι υπήρχε κάποιο catch... Θα πληρώσουμε την αναβάθμιση λοιπόν... Αν ακούσετε για κανένα σπασμένο παράθυρο στα γραφεία της εταιρίας θα είναι η δική μου συσκευασία με τον Destinatora...:angry: Και μετά παραπονιούνται για τους πειρατές ;) Α επί τη ευκαιρία... Η οθόνη του Γαλαξία είναι φοβερά ενεργοβόρα!!!!! Edited September 6, 2010 by AGNOSTOS :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Α επί τη ευκαιρία... Η οθόνη του Γαλαξία είναι φοβερά ενεργοβόρα!!!!![/quote Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις από το Market τη σειρά Rare black wallpapers που είναι αυτό που λέει ωραί wallpapers σε μαύρο φόντο με ελάχιστα λευκά και γκρι στοιχεία. Ειδικά όταν η μπαταρία σου είναι κάπου στη μέση μπορούν να σε σώσουν. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις κινούμενες ταπετσαρίες (λογικό). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τι να την κανω τετοια οθονη οταν για να δω το τι εχω γραψει σε ενα sms πρεπει να βαλω γυαλια πρεσβυωπιας απο τα μικροσκοπικα του γραμματα...Ελεος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Δοκίμασε το Snowstorm. :) Μήπως ξέρουμε πως ρυθμίζεται το location, διότι δέν βγάζω άκρη..... android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Καλημερα σε ολους/ες. Σημερα μολις εμαθα απο MLS οτι οταν με το καλο ερθει η εκδοση 2.2 Android το "δωρεαν" προγραμμα Destinator δεν θα ειναι συμβατο...:wacko: Την ίδια μέρα που θα βγει χάρτης με την ίδια λεπτομέρεια, και δε νομίζω ότι αργεί, η MLS θα χρεωκοπήσει επί τόπου :p - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Παρακαλω ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να αλλαξω τον ηχο εισερχομενου μηνυματος με καποιον δικο μου Ηχος ειδοποιησης samsung galaxy ι9000 Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkar5800 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μερικα screenshots οπου φαινεται η απολυτα σωστη λειτουργια της συσκευης με το lag fix και το MinFreeManager. Οπως βλεπετε εχω 7 εφαρμογες ανοικτες και η ram ειναι στα 96ΜΒ free http://img.skitch.com/20100905-cj4xxsk292s9fuerjb96uprbda.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Στα επομενα screenshots φαινεται οτι μ ενα πατημα στο close all του official Task manager ανεβαζει την ελευθερη ραμ σε πανω απο 150ΜΒ free. Επισης μπορειτε να δειτε την χρηση φακελων για τακτοποιηση εφαρμογων ανα κατηγορια, κατι πολυ χρησιμο. Να μην νομιζουν οτι μονο το iphone4 εχει αυτη την δυνατοτητα.:) http://img.skitch.com/20100905-pgiij3se6gmm9msufye8896dwf.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Πως κατέβασες το widget καιρού αλλά htc style ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Πως κατέβασες το widget καιρού αλλά htc style ? Απαντήθηκε πιο πάνω, είναι το Beautiful Widgets. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 τελικα το αγορασα το galaxy και ανυπομονω να φορτισει η μπαταρια για να το χρησιμοποιησω. Σκεφτομαι να το αφησω ενα οκταωρο...καλα δεν ειναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Απαντήθηκε πιο πάνω, είναι το Beautiful Widgets. Είναι επί πληρωμή, η όχι? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 τελικα το αγορασα το galaxy και ανυπομονω να φορτισει η μπαταρια για να το χρησιμοποιησω. Σκεφτομαι να το αφησω ενα οκταωρο...καλα δεν ειναι? Δε χρειάζεται τόσο. Άμα σου βγάλει ότι φόρτισε είσαι οκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Είναι επί πληρωμή, η όχι? Ναι επί πληρωμή. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ειχα την εντυπωση οτι η πρωτη φορτιση πρεπει να ειναι αρκετες ωρες παντα ωστε να προφυλασεται η διαρκεια ζωης και η αποδοση της μπαταριας (δεν καταλαβα ποτε το γιατι αυτο αλλα οκ το δεχομουν για να μην το ρισκαρω) κατα τα αλλα εσεις που ειστε και ειδικοι εδω μεσα δεν μου λετε μερικα tips ή μαλλον μερικα must πραγματα που πρεπει να κανω πρωτα πρωτα με αυτο το κινητο? εννοω προγραμματα πολυ χρησιμα να εγκαταστησω, ρυθμισεις κρυφες να σεταρω... τα πολυ βασικα εννοω....αυτα που θεωρειτε απαραιτητα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μα γιατί δεν το ρωτάς στο επίσημο νήμα του galaxy?:confused: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 ειχα την εντυπωση οτι η πρωτη φορτιση πρεπει να ειναι αρκετες ωρες παντα ωστε να προφυλασεται η διαρκεια ζωης και η αποδοση της μπαταριας (δεν καταλαβα ποτε το γιατι αυτο αλλα οκ το δεχομουν για να μην το ρισκαρω) Αυτό ίσχυε στις παλιότερου τύπου μπαταρίες... αυτό που αξίζει να κάνεις όμως είναι να την αφήσεις να ξεφορτιστεί τελείως και να την ξαναφορτίσεις 4-5 φορές. 5 γεμάτοι κύκλοι. Αυξάνεται αρκετά η διάρκεια ζωής όταν το κάνεις. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran77 Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Κάνε ότι και εγώ.Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες !! Σχετικά με την μπαταρία μη σκας απλά φρόντισε να μην ξελιγώνετε πρίν την φορτίσεις και δεν έχεις πρόβλημα ενώ δεν υπάρχει και φαινόμενο μνήμης σε αυτή την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μερικές ακόμη παρατηρήσεις. 1. Κάποια στιγμή, χωρίς προφανή αιτία, στις επαφές σταμάτησε να δείχνει τις φωτογραφίες στην αριστερή στήλη. Παρ' ότι οι φωτογραφίες υπήρχαν κανονικά σε κάθε επαφή, σταμάτησαν τελείως να εμφανίζονται στην αρχική λίστα, όπως και στις κλήσεις. Έκανα επανεκκινήσεις, έψαξα τα πάντα και τελικά έσβησα τον κατάλογο και τον επανέφερα από την κάρτα και όλα ΟΚ. Ίσως φταίει το ότι έχω >400 επαφές και πάνω από τις μισές έχουν φωτό, αλλά ελπίζω να μην το ξανακάνει... 2. Όταν κάνεις συγχώνευση επαφών (το δοκίμαζα παίζοντας και την πάτησα) δεν μπορούν να ξε-συγχωνευθούν. Αποτέλεσμα: κατέφυγα ξανά στην λύση της διαγραφής και επαναφοράς... 3. Η επέμβαση στις επαφές από το Kies συνεπάγεται ορισμένες φορές οι ελληνικοί χαρακτήρες σε Διευθύνσεις κλπ να βγαίνουν κινέζικα. Δεν χρειάζεται να γράψω πως το έλυσα ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα... 4. Οι ομάδες στις επαφές δεν συγχρονίζονται με το gmail. Επίσης δεν μπορούν να γίνουν edit από το Kies (για το τελευταίο τα προβλήματα είναι τόσα που μπορώ να γράφω σελίδες). 5. Όταν έχεις μια επαφή με γενέθλια και το έχεις σημειώσει και στο ημερολόγιο, εμφανίζεται δύο φορές στο ημερολόγιο. Δεν έχω βρει λύση γι' αυτό. 6. Όταν φτιάχνεις ομάδες δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση στις επαφές που προσθέτεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχεις όλη τη λίστα με το scroll. 7. Υπάρχει απλός τρόπος να περάσω όλα τα bookmarks από το pc στον browser του τηλεφώνου; Δέχομαι προτάσεις για μεταφορά από ΙΕ, Οπερα και Chrome που χρησιμοποιώ. Γενικώς, ενώ το λειτουργικό είναι φανταστικό και το τηλέφωνο γρήγορο, τα προβλήματα στις επαφές, στο ημερολόγιο και στα μηνύματα μου θυμίζουν τα πρώτα Nokia με Symbian. Είναι χαζό να ανακαλύπτεις προβλήματα που έχουν προ καιρού λυθεί με απλό τρόπο. Επειδή πλέον το τηλέφωνο είναι το απόλυτο εργαλείο δουλειάς, ελπίζω αυτά να λυθούν με τις αναβαθμίσεις, γιατί είναι μεγάλο πρόβλημα... Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easevoli Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Γεια σας παιδιά!!!μια ερώτηση!!Είμαι ανάμεσα σε 3 κινητά!!Τα nokia n900,samsung galaxy s και nokia n8.Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η ανάλυση της οθόνης,καλή φωτογραφική(και τα 5 mp μια χαρά είναι),καλή μνήμη,πολλές εφαρμογές παιχνίδια κ.α και wi-fi!Να σας πω την αλήθεια πιο πολύ εντύπωση μου κάνει το samsung αλλά δεν ξέρω.Τι μου προτίνετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μερικές ακόμη παρατηρήσεις. 1. Κάποια στιγμή, χωρίς προφανή αιτία, στις επαφές σταμάτησε να δείχνει τις φωτογραφίες στην αριστερή στήλη. Παρ' ότι οι φωτογραφίες υπήρχαν κανονικά σε κάθε επαφή, σταμάτησαν τελείως να εμφανίζονται στην αρχική λίστα, όπως και στις κλήσεις. Έκανα επανεκκινήσεις, έψαξα τα πάντα και τελικά έσβησα τον κατάλογο και τον επανέφερα από την κάρτα και όλα ΟΚ. Ίσως φταίει το ότι έχω >400 επαφές και πάνω από τις μισές έχουν φωτό, αλλά ελπίζω να μην το ξανακάνει... 2. Όταν κάνεις συγχώνευση επαφών (το δοκίμαζα παίζοντας και την πάτησα) δεν μπορούν να ξε-συγχωνευθούν. Αποτέλεσμα: κατέφυγα ξανά στην λύση της διαγραφής και επαναφοράς... 3. Η επέμβαση στις επαφές από το Kies συνεπάγεται ορισμένες φορές οι ελληνικοί χαρακτήρες σε Διευθύνσεις κλπ να βγαίνουν κινέζικα. Δεν χρειάζεται να γράψω πως το έλυσα ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα... 4. Οι ομάδες στις επαφές δεν συγχρονίζονται με το gmail. Επίσης δεν μπορούν να γίνουν edit από το Kies (για το τελευταίο τα προβλήματα είναι τόσα που μπορώ να γράφω σελίδες). 5. Όταν έχεις μια επαφή με γενέθλια και το έχεις σημειώσει και στο ημερολόγιο, εμφανίζεται δύο φορές στο ημερολόγιο. Δεν έχω βρει λύση γι' αυτό. 6. Όταν φτιάχνεις ομάδες δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση στις επαφές που προσθέτεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρέχεις όλη τη λίστα με το scroll. 7. Υπάρχει απλός τρόπος να περάσω όλα τα bookmarks από το pc στον browser του τηλεφώνου; Δέχομαι προτάσεις για μεταφορά από ΙΕ, Οπερα και Chrome που χρησιμοποιώ. Γενικώς, ενώ το λειτουργικό είναι φανταστικό και το τηλέφωνο γρήγορο, τα προβλήματα στις επαφές, στο ημερολόγιο και στα μηνύματα μου θυμίζουν τα πρώτα Nokia με Symbian. Είναι χαζό να ανακαλύπτεις προβλήματα που έχουν προ καιρού λυθεί με απλό τρόπο. Επειδή πλέον το τηλέφωνο είναι το απόλυτο εργαλείο δουλειάς, ελπίζω αυτά να λυθούν με τις αναβαθμίσεις, γιατί είναι μεγάλο πρόβλημα... 2. Γίνεται ξεσυγχώνευση το'χω κάνει πολλές φορές... απλά μπαίνεις μέσα στην επαφή και διαλέγεις να γίνει ξεσυγχώνευση. 3. Το Kies είναι ό,τι χειρότερο, για την ώρα δε χρειάζεται σε τίποτα εκτός από upgrade. 4. Αυτό με τις ομάδες ισχύει, αλλά διάβασα κάπου ότι μπορείς να το κάνεις ανάποδα, δηλαδή από το Google contacts. Είναι πρόβλημα της Google αυτό, ελπίζω να το φτιάξουν. Για το Kies, βλέπε 3. 5. Μην το σημειώνεις ΚΑΙ στο ημερολόγιο; 7. Η πιό απλή λύση που βρήκα είναι ένα market app που λέγεται mybookmarks... λεπτομέρειες εδώ: http://www.mediabistro.com/mobilecontenttoday/android/transfer_bookmarks_to_the_android_browser_151877.asp?c=rss - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infected_Silence Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Μερικές ακόμη παρατηρήσεις. 5. Όταν έχεις μια επαφή με γενέθλια και το έχεις σημειώσει και στο ημερολόγιο, εμφανίζεται δύο φορές στο ημερολόγιο. Δεν έχω βρει λύση γι' αυτό. Γενικώς, ενώ το λειτουργικό είναι φανταστικό και το τηλέφωνο γρήγορο, τα προβλήματα στις επαφές, στο ημερολόγιο και στα μηνύματα μου θυμίζουν τα πρώτα Nokia με Symbian. Είναι χαζό να ανακαλύπτεις προβλήματα που έχουν προ καιρού λυθεί με απλό τρόπο. Επειδή πλέον το τηλέφωνο είναι το απόλυτο εργαλείο δουλειάς, ελπίζω αυτά να λυθούν με τις αναβαθμίσεις, γιατί είναι μεγάλο πρόβλημα... Φίλε τις καταχωρήσεις στο ημερολόγιο αν σου τις βγάζει 2 φορές (την ημέρα που ρύθμισες και την επόμενη) τσέκαρε την πότε αρχίζει και πότε τελειώνει το event.κάνε edit στο event και δες το From : / To : σαν default ρύθμιση βάζει την επόμενη μέρα για τέλος του event, εσύ να βάζεις την ίδια ημερομηνία και στα 2 και θα είναι ΟΚ.. Psychedelic Traveler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εχω φτιάξει ένα φάκελό και εχω βαλει όλα μου τα παιχνίδια πως αλλάζω ονομασία να λέει πχ: games? android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Εχω φτιάξει ένα φάκελό και εχω βαλει όλα μου τα παιχνίδια πως αλλάζω ονομασία να λέει πχ: games? Αν κλικάρεις μια φορά στο φάκελο μεγαλώνει, πάτα τότε στο όνομά του πάνω στο παράθυρο που έχει ανοίξει και άλλαξέ το σε games. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts