Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σιγουρα δεν εχει την υποστηριξη ενος nexus αλλα ουτε και ενος motorola milestone

πιστευω και ευχομαι με τον καιρο να ασχοληθουν πιο ζεστα οι devs

ενας λογος ακομα ειναι οτι μαλλον περιμενουν το froyo για να τα βγαλουν ολα για αυτο

μην ξεχνας ειναι και αυγουστος και ο κοσμος την κοπαναει

επισημα δεν εχει κανει τιποτα η samsung ανεπισημα ομως καθε 3 μερες ολο και κατι βγαινει

και αυτο λεει πολλα

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πατα το αριστερπ κουμπι και μετα την πεμπτη επιλογη απο το τελος. Απο το μενου που θα βγει ειναι η πρωτη.

Για να ξεκλειδωσει βαλε το δαχτυλο στην οθονη και συρε τπ.

Ευχαριστω φιλε μου

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

παιδια εγω επειδη εχω συσκευη χωρις wi-fi(Vodafone 360 Samsung M1) βλεπω τοσες φορες videos με κινητα και ζηλευω..:p:p..το επομενο μου κινητο θα ειναι το Galaxy-S..ποια ειναι η τιμη του αυτη την στιγμη...

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

μηπως υπαρχει καπιο νεοτερο για το ποτε θα βγει το froyo?

Το πιθανότερο Σεπτέμβριο (http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_android_22_froyo_update_leaks-news-1842.php)

Καλημερα σε ολους,

Εριξα ενα ξενυχτι διαβαζοντας ολες τις σελιδες του φορουμ.:wacko: και παραλληλα εκανα save τα μηνυματα που με ενδιεφεραν.

Μετα απ οσα διαβασα δεν μπορω να πω οτι συνεχιζω να ειμαι ενθουσιασμενος απο το κομματι software.

Εχω την εντυπωση οτι η samsung συνεχιζει τις παιδικες ασθενειες που παρουσιασε απο τον καιρο του OMNIA.

Διαβαζω για κολληματα, μαλλον παγωματα θα επρεπε να τα λεμε, κατι που ειδα και στα βιντεακια του Techblog.gr

To ανησυχιτικο ειναι οτι samsung δεν προσπαθησε η δεν καταφερε να λυσει με καποιο επισημο update.

Ta beta firmware ειτε στην 2.1 ειτε στην 2.2, δεν παρουσιαζουν βελτιωσεις καποια λυνουν ενα δυο προβληματακια και δημιουργουν αλλα.

Το επελεξα κυριως για την οθονη και το hardware.

Αν τα ειχα διαβασει νωριτερα μαλλον δεν θα το αγοραζα, τουλαχιστον οχι τωρα.

Δυστυχως ο χρονος με πιεζε και δεν ολοκληρωσα την αναγνωση των φορουμς πριν το παραγγειλω.

Σιγουρα μπορουν να λυθουν αυτα τα μικροπροβληματακια αλλα εχω την εντυπωση οτι καπου χωλαινουν στην εταιρεια.

Η το παρατησαν για να προετοιμαστουν για το froyo η καπου εχουν κολησει.

Και στο HD2 υπηρχαν προβληματα στην πρωτη ρομ αλλα λυθηκαν οριστικα σε ενα μηνα και κατι.

Αγωνιω να το παραλαβω την Δευτερα το βραδυ.

Μην ανησυχείς μόλις το πάρεις στα χέρια σου και διαπιστώσεις τις δυνατότητές του θα σου φύγουν οι αμφιβολίες :)

Υπαρχει εφαρμογη για να κατεβαζεις τραγουδια στο κινητο??τα εχω δει ολα με το κινητο και ειπα μηπως το κανει κ αυτο...

υπαρχουν και πολλες μαλιστα

κανε μια αναζητηση mp3 download στο μαρκετ και διαλεξε μια

πολλες εχουν και ελληνικα τραγουδια

πρωτη φορα βλεπω τετοια εφαρμογη για να κατεβαζεις τραγουδια...απο οτι φενεται η samsung εχει ανεβει πολυ σαν εταιρεια..βγαζει τελεια κινητα...το galaxy-s εχει κανενα προβλημα..?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

σιγουρα δεν εχει την υποστηριξη ενος nexus αλλα ουτε και ενος motorola milestone

πιστευω και ευχομαι με τον καιρο να ασχοληθουν πιο ζεστα οι devs

ενας λογος ακομα ειναι οτι μαλλον περιμενουν το froyo για να τα βγαλουν ολα για αυτο

μην ξεχνας ειναι και αυγουστος και ο κοσμος την κοπαναει

επισημα δεν εχει κανει τιποτα η samsung ανεπισημα ομως καθε 3 μερες ολο και κατι βγαινει

και αυτο λεει πολλα

Ελπίζω φίλε μου γιατί αν η samsung θέλει να μπει στο παιχνίδι, θα πρέπει να σκεφτεί σαν κατασκευάστρια smartphone και όχι συμβατικών τηλεφώνων.

Αν τα παγωματα γίνονται λόγω αποθήκευσης στην μνήμη των 2 giga, είναι ανησυχιτικο. Δεν θα έπρεπε λογικά να υπάρχει πρόβλημα, γιατί αν το κάνει σ αυτή την μηνη πόσο μάλλον με το froyo που θα επιτρέπει αποθήκευση στην storage card. Φανταστείτε μια κάρτα 2 class. Περισσότερο σαν πρόβλημα διαχείρισης της μνήμης μου φαίνεται. Ίσως λυθεί με την απελευθέρωση των 512ΜΒ στα froyo.

Αν όντως με χρήση task manager βελτιώνεται η κατάσταση, τότε αυτό είναι.

Υπάρχει κάποιο beta update απ αυτά που κυκλοφορούν στο samsung firmware com που να λύνει το πρόβλημα και παράλληλα να μην δημιουργεί κάτι άλλο?

Περισσότερο με ανησυχισαν τα πόστ του moderator γιατί μόνο αυτός διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Για να δούμε, το να το βρίσκει πιο αργό από το desire με ξενίζει λίγο. Στα δεκάδες βίντεο που είδα δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Το μόνο που παρατήρησα είναι κάποια δυστακτικοτητα μερικές φορές στην εναλλαγή από μια εφαρμογή στην άλλη.

Παίρνω στα σοβιαρα την άποψη του γιατί φαντάζομαι ένας moderator δεν λέει εύκολα πράγματα που δεν στέκουν.

Οπότε από Δευτερα που θα το έχω στα χέρια θα δω μόνος μου κατα πόσο είναι έντονο το πρόβλημα. Δεν εχω εμπειρία από android αλλά έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τα χέρια μου αρκετές συσκευές WM, iPhone 3G & 3GS. Μπορώ λοιπόν να καταλάβω ποτέ μια συσκευή δουλεύει σωστά.

Το θέμα του gps δεν το έλαβα υπ όψη μου καθόλου γιατί στα android το θέμα πλοήγηση - προγράμματα είναι γενικώς ανοριμο. Τουλάχιστον εκεί οι αναφορές από το xda μιλάνε για λύση του προβλήματος.

Έχει γίνει καμία προσπάθεια από modaco για σκέτη ρομ στυλ Nexus?

Μην ανησυχείς μόλις το πάρεις στα χέρια σου και διαπιστώσεις τις δυνατότητές του θα σου φύγουν οι αμφιβολίες :)

Οπως έγραψα και παραπάνω το ελπιζω:)

Απλά όταν έχουν περάσει από τα χέρια σου συκευες σαν το iPhone και το HD2 έχεις απαιτήσεις για κάτι καλύτερο αντάξιο των specs του τηλεφώνου.:worry:

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εκανα παραγγελια και εγω απο το amazon .de τωρα η αυτο θα μου στειλουνhttp://img413.imageshack.us/img413/6666/samsunggalaxys01.jpg η κανα γερμανικο http://img820.imageshack.us/img820/9974/sausage.jpg:lol::lol::lol::lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

ακυρο μολις ειδα τα mail μου τι σκ@τ@ δε μπορουν να διασταυρωσουν τα στοιχεια της καρτας μου και μου ζηταν κατι χαζομαρες με φαξ καμια ιδεα?:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

ακυρο μολις ειδα τα mail μου τι σκ@τ@ δε μπορουν να διασταυρωσουν τα στοιχεια της καρτας μου και μου ζηταν κατι χαζομαρες με φαξ καμια ιδεα?:mad:

Να σου στείλω το δικό μου? είναι σφραγισμένο μ ένα κούριερ θα το έχεις την Τριτη.

Πόσο κοστίζει από το αμαζονε με τα μεταφορικά?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το μόνο πού μου την δίνει με το κινητό είναι το gps! Με την λύση που δίνει το xda δεν είδα διαφορά το αντίθετo θα έλεγα έχει βρει κανείς καμιά λύση;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αντώνης

Να σου στείλω το δικό μου? είναι σφραγισμένο μ ένα κούριερ θα το έχεις την Τριτη.

Πόσο κοστίζει από το αμαζονε με τα μεταφορικά?

http://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-GHz-Prozessor-interner-metallic-black/dp/B003NCX6ZS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=ce-de&qid=1279527836&sr=8

χθες το ειχαν 444 και στην τελικη βγηκε 466

Versand: Standard-Versand

Bevorzugte Versandart: Komplettversand: Meine bestellten Artikel in so wenige Einzellieferungen wie möglich zusammenfassen

Zwischensumme: EUR 373,11

Verpackung und Versand: EUR 6,22

------

Summe ohne MwSt.: EUR 379,33

MwSt.: EUR 87,24

------

Summe: EUR 466,57

Aktionsgutscheine: -EUR 0,00

------

Gesamtsumme für diese Bestellung: EUR 466,57

Lieferung voraussichtlich: 6. August 2010 - 11. August 2010

Voraussichtlicher Versand dieser Artikel: 31. Juli 2010

1 "Samsung Galaxy S I9000 Smartphone (HD Video, 1 GHz-Prozessor, 8GB interner Speicher, Super Amoled Display, Android 2.1) metallic-black"

Wireless Phone Accessory; EUR 458,92

αυτο μου ηρθε στο μειλ μετα την παραγγελεια

αν θελεις και σε συμφερει σε αυτην την τιμη pm

Edited by milena03
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει τροπος να μην φορτιζει το κινητο οταν το συνδεουμε με τον υπολογιστη;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Καλημερα το παριγγειλα κ εγω απο εδω......... η τιμη του ειναι στα 494 + 5.5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7395/Samsung-GT-i9000-Galaxy-S-Android-8GB-%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF-Samsung-i9000-Galaxy-S-Android-GR ................... Μπορει καποιος να μου πει πως θα καταλαβω τις προδιαγραφες του κινιτου , δηλαδη αν ειναι ελληνικων η ρουμανιας, βουλγαριας , κτλ!!!!!!!!!!! Για να μην την πατησω, Ευχαριστω !!!!!!! Edited by billys_4

Συνήθως αν τα στοιχεία που δείνει κάποιος δεν είναι ακριβώς τα ίδια με τα στοιχεία της κάρτας, ζητάνε επιβεβαίωση.

Ακόμα και αν αλλάζει ένα γράμμα στο όνομα ή αν έχει βάλει διαφορετική διεύθυνση από αυτή που είναι καταχωρημένη στην κάρτα.

Μάνος

Νέα έκδοση Kies : 1.5.1.10074_2...την πέρασα και το κινητό από ότι είδα αρχικά συνδέεται πιο γρήγορα..:)
Αντώνης

Νέα έκδοση Kies : 1.5.1.10074_2...την πέρασα και το κινητό από ότι είδα αρχικά συνδέεται πιο γρήγορα..:)

Ετοιμαζομαστε για froyo μου φαινεται

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Με Cosmote μην δοκιμάσεις, τους είχα πάρει τηλέφωνο και εγώ για MMS και επειδή το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα μου δίνανε τις ρυθμίσεις για το wave και δεν δούλευε...μετά μου στείλανε κάτι άλλες να πειραματιστώ λέει μονος μου :blink:

που ήταν και αυτές λάθος..βάλε αυτές ΑΚΡΙΒΩΣ που παραθέτω παρακάτω και κάνε reboot..άμα δεν δουλέψει αμέσως δοκίμασε μετά από λίγη ώρα :

ονομα : COSMOTE MMS

APN : mms

Θύρα : 8080

MMSC : http://195.167.65.220:8002

Διακομιστής μεσολάβησης : 10.10.10.20

Θύρα MMS : 8080

MCC : 202

MNC: 01

Τύπος APN : mms

Τα άλλα όλα άστα κενά...δεν ξέρω αν όλα τα παραπάνω πρέπει να συμπληρωθούν αλλά τουλάχιστον εμένα μου δουλεύει μια χαρά έτσι.:)

Σε ευχαριστώ!!!

Βέβαια για ένα περίεργο λόγο πήρε περίπου μια μέρα μέχρι να στείλει ενώ έγιναν και αρκετές επανεκινήσεις.Τεσπα.Σημασία έχει ότι δούλεψε!!!:D

Σε ευχαριστώ!!!

Βέβαια για ένα περίεργο λόγο πήρε περίπου μια μέρα μέχρι να στείλει ενώ έγιναν και αρκετές επανεκινήσεις.Τεσπα.Σημασία έχει ότι δούλεψε!!!:D

Και μένα μου έκανε κάτι κόλπα αρχικά αλλά τώρα δουλεύει οκ

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αντώνης

Με συγχωρείς αλλά γιατί έδωσε τόσα χρήματα, με 6ευρώ από το ebay αγοράζεις 12in1 SIM και μπορείς να βάλεις Wind και Cosmote.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα αλλά μ ενδιαφέρει παρά πολύ.

Έχω μια sim που είναι για φλασακι ώστε να δίνει 3G στο λάπτοπ μου.

Πολλές φορές την βάζω στο HD2 και την χρησιμοποιώ για να έχω φθηνό Ίντερνετ. Φυσικά έχω μόνο data και SMS.

Μπορώ λοιπόν να φτιάξω κλονο αυτής της κάρτας μαζί με την sim του παροχου κινητής τηλεφωνίας και να τις χρησιμοποιώ παράλληλα?

Δηλαδή την μια για κλήσεις και την άλλη για 3G data?

EDIT

Παιδιά έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του φόρουμ και έχω κρατήσει με bookmark αρκετά από τα ενδιαφέροντα μηνύματα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να τα φιλτραρουμε και να ζητήσουμε από την moderator και εισηγητή του συγκεκριμένου thread να διαμορφώσει την πρώτη σελίδα έτσι που να αποτελεί ένα Sticky όπου θα υπάρχουν παραπομπές για βασικά ζητήματα όπως οδηγίες για root, flashing κ.λ.π.

Μόνο έτσι θα σταματήσει το φαινόμενο να γίνονται συνέχεια οι ίδιες ερωτήσεις.

Ακομα και αν διαβάσει κανείς όλα το πόστ, δεν είναι εύκολο να θυμάται κάθε τι.

Καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι και αν δεν οργανωθεί το thread, δεν θα μπορεί να προσφέρει καμία ουσιαστική βοήθεια.

Γνωρίζω τον mod και αν συμφωνείτε θα του ζητήσω να μας εξυπηρετήσει στο θέμα αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος mod που να έχει την συσκευή και να παρακολουθεί καθημερινά το thread ώστε αυτομάτως όταν βλέπει κάποιο σημαντικό πόστ να το προσθέτει στην πρώτη σελίδα.

Στο επίσημο θέμα του HD2, o moderator έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Βρίσκεις με μια ματιά τα πάντα.

Edited by Te_salat

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα αλλά μ ενδιαφέρει παρά πολύ.

Έχω μια sim που είναι για φλασακι ώστε να δίνει 3G στο λάπτοπ μου.

Πολλές φορές την βάζω στο HD2 και την χρησιμοποιώ για να έχω φθηνό Ίντερνετ. Φυσικά έχω μόνο data και SMS.

Μπορώ λοιπόν να φτιάξω κλονο αυτής της κάρτας μαζί με την sim του παροχου κινητής τηλεφωνίας και να τις χρησιμοποιώ παράλληλα?

Δηλαδή την μια για κλήσεις και την άλλη για 3G data?

EDIT

Παιδιά έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του φόρουμ και έχω κρατήσει με bookmark αρκετά από τα ενδιαφέροντα μηνύματα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να τα φιλτραρουμε και να ζητήσουμε από την moderator και εισηγητή του συγκεκριμένου thread να διαμορφώσει την πρώτη σελίδα έτσι που να αποτελεί ένα Sticky όπου θα υπάρχουν παραπομπές για βασικά ζητήματα όπως οδηγίες για root, flashing κ.λ.π.

Μόνο έτσι θα σταματήσει το φαινόμενο να γίνονται συνέχεια οι ίδιες ερωτήσεις.

Ακομα και αν διαβάσει κανείς όλα το πόστ, δεν είναι εύκολο να θυμάται κάθε τι.

Καθημερινά γινόμαστε περισσότεροι και αν δεν οργανωθεί το thread, δεν θα μπορεί να προσφέρει καμία ουσιαστική βοήθεια.

Γνωρίζω τον mod και αν συμφωνείτε θα του ζητήσω να μας εξυπηρετήσει στο θέμα αυτό.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος mod που να έχει την συσκευή και να παρακολουθεί καθημερινά το thread ώστε αυτομάτως όταν βλέπει κάποιο σημαντικό πόστ να το προσθέτει στην πρώτη σελίδα.

Στο επίσημο θέμα του HD2, o moderator έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Βρίσκεις με μια ματιά τα πάντα.

Συμφωνώ μαζί σου. Αν είναι εφικτό να το κάνει αυτό ένας mod θα μας έλυνε τα χέρια.

Phone Model: Galaxy A5 [A500FU]

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...