Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Και εμενα το ιδιο με την 2.2. Σκαρτο 24ωρο με λιγο wifi. Ναι αλλά ο φίλος αναφέρει με μόνιμα ανοιχτό το wifi και εκείνη η περίπτωση είναι φυσιολογική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosD Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Προχτές είχα ένα ατύχημα με το Legend μου και η οθόνη έσπασε... :cry: (είναι σχεδόν ολόκληρη μαύρη και βγάζει μόνο κάτι άσπρες γραμμές και χρωματιστές κουκίδες που και που...) Ρώτησα λοιπόν χτες και μου είπαν ότι το κόστος επισκευής οθόνης είναι στα 220€ (δε ρώτησα καν αν συμπεριλαμβάνονται τα εργατικά...) :blink: Ασύμφορο, αφού καινούργια η συσκευή έχει 280€ πλέον... Υπάρχουν επίσης και κάποιες aftermarket οθόνες από Αγγλία στις 40-50 λίρες + έξοδα αποστολής...συμφέρει όμως μαζί με τα εργατικά να δώσω 100€ για να ρισκάρω ΑΝ θα φτιάξει το τηλέφωνο; Το κακό είναι ότι έχω κάποια δεδομένα όπως τηλέφωνα και μηνύματα που θα ήθελα να σωθούν... Τέλος, δεδομένου ότι η αναβάθμισή μου για άλλο κινητό θα ανοίξει από την εταιρία που έχω σύνδεση τον Αύγουστο, τι λέτε να κάνω; - Να αγοράσω κάποιο Legend μεταχειρισμένο; - Να αγοράσω οθόνη από ebay; Και αν ναι, που μπορώ να πάω για τοποθέτηση; - Να αγοράσω άλλο κινητό; - Να μείνω με το Samsung S5620 ως τον Αύγουστο; Κάθε βοήθεια επιθυμητή... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πιστεύεις ότι αν αρχίσουμε εμείς εδώ να σου λέμε τι να κάνεις θα σε βοηθήσει για να πάρεις απόφαση; :confused: Μελέτησε λίγο τις εναλλακτικές σου αναλογικά με τα χρήματα που διαθέτεις αλλά και τις προτιμήσεις σου και αποφάσισε αναλόγως. Στο ebay πάντως μπορείς να βρεις πολύ οικονομικές λύσεις για αγορά ανταλλακτικών. Επίσης κυκλοφορούν και εδώ κάποιοι τεχνικοί που ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν "την εγχείρηση". Αλλά μην περιμένεις να σου πούμε αν θα πάρεις άλλο Legend ή όχι ή ποιο άλλο μέχρι τον Αύγουστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosD Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Όλο και κάτι θα βοηθήσει... Εννοώ αν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή με τιμή όσο του Legend το συζητάω για άλλη συσκευή...αν και είμαι αρκετά έως πολύ ικανοποιημένος με την 7μηνη εμπειρία μου με αυτό... Αν το κόστος ήταν γύρω στα 100€, δεν θα το συζητούσα καν και θα το έφτιαχνα αλλά τα 220€ είναι τραγικά πολλά σε σχέση με την τωρινή αξία της συσκευής...αλήθεια δε μπορούν να το καταλάβουν στην αντιπροσωπεία ότι όσο "πέφτει" η αξία της συσκευής θα έπρεπε να "πέφτει" και η τιμή επισκευής της; Βρήκα αυτό...καλή τιμή και συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη και το εξωτερικό περίβλημα και τα εργαλεία που χρειάζονται...το θέμα είναι πού μπορώ να το τοποθετήσω... http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-HTC-LEGEND-G6-LCD-TOUCH-SCREEN-DISPLAY-TOOLS-/270683088195?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item3f05f82543 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το κακό είναι ότι έχω κάποια δεδομένα όπως τηλέφωνα και μηνύματα που θα ήθελα να σωθούν... Εκείνο που μπορείς να κάνεις για να μην χάσεις τα δεδομένα σου εάν φυσικά λειτουργεί το τηλέφωνο έστω και χωρίς οθόνη , είναι να το συνδέσεις στον υπολογιστή σου και να πάρεις back up Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Για 220 ευρώ δεν αξίζει... Καταρχήν η τιμή είναι εξωπραγματική. Εδώ με 100-120 + εργατικά αλλάζεις οθόνη σε φορητό υπολογιστή! Αν καταφέρεις και βρεις κάπου να στο φτιάξουν με 100 μαζί με εργατικά κάντο. Αλλιώς χρησιμοποίησε κάποια παλιά συσκευή μέχρι τον Αύγουστο και μέχρι τότε θα έχει γεμίσει η αγορά νέες συσκευές Android. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosD Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Ήξερα για συγχρονισμό επαφών μέσω του HTC Sync...γίνεται και για μηνύματα;;; Επίσης το τηλέφωνο έκλεισε με την πτώση...δε χρειάζεται να το ανοίξω και να του βάλω το pin για να λειτουργήσει; Κι εδώ έρχονται τα δύσκολα, αφού πώς θα βάλω το pin χωρίς οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosD Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Για 220 ευρώ δεν αξίζει... Καταρχήν η τιμή είναι εξωπραγματική. Εδώ με 100-120 + εργατικά αλλάζεις οθόνη σε φορητό υπολογιστή! Αν καταφέρεις και βρεις κάπου να στο φτιάξουν με 100 μαζί με εργατικά κάντο. Αλλιώς χρησιμοποίησε κάποια παλιά συσκευή μέχρι τον Αύγουστο και μέχρι τότε θα έχει γεμίσει η αγορά νέες συσκευές Android. Το ξέρω για την τιμή... Μου θύμισε λίγο την αντιπροσωπεία της Acer που μου ζήταγαν 600€ για αλλαγή οθόνης σε laptop που ναι μεν είχα πάρει 1700€ αλλά εκείνη τη στιγμή έκανε 1050€ το διάδοχο μοντέλο του (1,5 χρόνο μετά την αγορά του και δυστυχώς είχε 1 χρόνο εγγύηση...) !! Τελικά με 50€ το laptop φτιαχνόταν (20€ το ανταλλακτικό και 30€ τα εργατικά)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το ξέρω για την τιμή... Μου θύμισε λίγο την αντιπροσωπεία της Acer που μου ζήταγαν 600€ για αλλαγή οθόνης σε laptop που ναι μεν είχα πάρει 1700€ αλλά εκείνη τη στιγμή έκανε 1050€ το διάδοχο μοντέλο του (1,5 χρόνο μετά την αγορά του και δυστυχώς είχε 1 χρόνο εγγύηση...) !! Βλέπω έχεις την τάση... Όλα τα προιόντα εντός ευρωπαικής ένωσης έχουν 2 χρόνια εγγύηση ότι κι αν λένε οι έταιρίες!!!! (τα ακούς άπλ? εδώ είναι ευρώπη και έχουμε νομικό πολιτισμό) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosD Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Βλέπω έχεις την τάση... Όλα τα προιόντα εντός ευρωπαικής ένωσης έχουν 2 χρόνια εγγύηση ότι κι αν λένε οι έταιρίες!!!! (τα ακούς άπλ? εδώ είναι ευρώπη και έχουμε νομικό πολιτισμό) Έλα όμως που πήρα το ΙΝ.ΚΑ. και μου είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν τίποτα... :mad: Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα αυτή, ας μην την ανοίξουμε εδώ... Με το κινητό τι γίνεται τώρα; Το link που πόσταρα πριν λίγο από ebay πώς σας φαίνεται; Ξέρετε κάποιον που να μπορεί να κάνει την "εγχείρηση"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Έχεις δοκιμάσει σε κάποιον ''τοπικό'' service? Δεν χάνεις να κάνεις και εκεί μια ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Έλα όμως που πήρα το ΙΝ.ΚΑ. και μου είπαν ότι δε μπορούν να κάνουν τίποτα... :mad: Τέλος πάντων, μεγάλη κουβέντα αυτή, ας μην την ανοίξουμε εδώ... Σε τι θα μπορούσε να επέμβει ο ΙΝΚΑ στο γεγονός που σου έπεσε και σου έσπασε η οθόνη; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 ξερει κανεις ή αν εχει ακουσει για το αν θα δωσει η htc ,την 2.3 στα legendακια μας? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 ξερει κανεις ή αν εχει ακουσει για το αν θα δωσει η htc ,την 2.3 στα legendακια μας? Στην ανακοίνωση που διέρρευσε, δεν συμπεριλαμβάνεται η συγκεκριμένη συσκευή στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ναι αλλά ο φίλος αναφέρει με μόνιμα ανοιχτό το wifi και εκείνη η περίπτωση είναι φυσιολογική. Για να γινω πιο ακριβης ξεκιναω το πρωι με full μπαταρια και ανοιγω το wifi να παρω μειλ και να διαβασω ειδησεις. Στη μιση ωρα με τρια τεταρτα που ασχολουμαι η μπαταρια φτανει στο 60%. Χωρις να δω βιντεο μονο ειδησεις διαβαζω και μαλιστα απο rss. Στη συνεχεια στο γραφειο λιγο 3g για να δω εισερχομενα μειλ και το βραδυ στο σπιτι για μια ωρα περιπου wifi. Μπαταρια καπουτ στο 10% και συνδεση με τον φορτιστη. Επαναλαμβανω οτι μετα το froyo το κινητο δεν ειναι ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefanosD Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Σε τι θα μπορούσε να επέμβει ο ΙΝΚΑ στο γεγονός που σου έπεσε και σου έσπασε η οθόνη; :confused: Για το ΙΝ.ΚΑ. αναφέρομαι για την εγγύηση του laptop που έλεγα παραπάνω... ;) Καμία σχέση με το κινητό... Τελικά ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να μπορώ να κάνω την αλλαγή οθόνης που θα πάρω από ebay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Τελικά ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί που να μπορώ να κάνω την αλλαγή οθόνης που θα πάρω από ebay; Όταν υπήρχαν πολλά μαγαζιά με κινητά (ανταλλαγες κλπ) , υπήρχαν πολλοί που έκαναν τέτοιες επισκευές και μάλιστα μερικοί απο αυτούς ήταν πραγματικά καλοί τεχνικοί. (Ήξερα κι εγώ έναν απο αυτούς στην Καλλιθέα , αλλά με την οικονομική κρίση έκλεισε , όπως πολλοί άλλωστε ) . Μήπως να ρωτήσεις σε κανένα συνοικιακό μαγαζί - άν υπάρχει πλέον ; Αυτοί βρίσκουν και οθόνες - γνήσιες και μη ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Για να γινω πιο ακριβης ξεκιναω το πρωι με full μπαταρια και ανοιγω το wifi να παρω μειλ και να διαβασω ειδησεις. Στη μιση ωρα με τρια τεταρτα που ασχολουμαι η μπαταρια φτανει στο 60%. Χωρις να δω βιντεο μονο ειδησεις διαβαζω και μαλιστα απο rss. Στη συνεχεια στο γραφειο λιγο 3g για να δω εισερχομενα μειλ και το βραδυ στο σπιτι για μια ωρα περιπου wifi. Μπαταρια καπουτ στο 10% και συνδεση με τον φορτιστη. Επαναλαμβανω οτι μετα το froyo το κινητο δεν ειναι ιδιο. Το κακό ή το παράξενο που το βρίσκεις.... ???!!!! :blink: Τα άλλα smartphones με την 2.2 πόσο κρατάνε... ?!!!!! :whistle: Όλες αυτές οι συσκευές στο δεύτερο 24άωρο ζητάνε φορτιστή :food: Δεν φταίει το Legend σε καμία περίπτωση ! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magistros Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Πράγματι έτσι είναι.. Στο 2ο 24ωρο η συσκευή θέλει φόρτιση... Είναι καθαρά θέμα λειτουργικού... Αν βάλεις κάποια εφαρμογή που να σου δείχνει πόση ισχύς του επεξεργαστή καταναλώνεται, θα δεις ότι συνήθως είναι στο 100% !!!!! Σπάνια πέφτει πιο χαμηλά....(Τουλάχιστον στο δικό μου, τέτοιες μετρήσεις είχα, πριν το φορτώσω με εφαρμογές που τρέχουν την ίδια στιγμή..) Όταν πατάω στα δεδομένα καιρού και είμαι εκτός ίντερνετ, τα δεδομένα χάνονται! Ενώ πριν λίγο τα έβλεπα, μόλις πατήσω πάνω τους, χάνονται... Παλαιότερα δεν συνέβαινε αυτό.. Ξέρεις κανείς γιατί;;; Παράθεση Τσ Πάντα Ξει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλημέρα και καλή Σαρακοστή. Επανέρχομαι στα θέματα μπαταρίας και wi fi... Για τη διάρκεια μπαταρίας : φόρτιση την Παρασκευή το βράδυ , ξεκίνημα Σάββατο πρωί , με λίγη ομιλία , ελάχιστο wi fi και ακόμη είναι στο 40% !!!Πάει για 2,5 μέρες .Πολύ καλά μου πάει. Τώρα για το wi fi .Είχα γράψει σε προηγούμενο post οτι και σε εμένα όταν βρίσκει άλλο δίκτυο , δεν μπορεί να συνδεθεί και νόμισα οτι θα λυνόταν με τη 2.2 . Το Σάββατο όμως σε wi fi φίλου , δεν μπορούσε και πάλι να συνδεθεί .Και δεν τίθεται θέμα σήματος - ήμουν δίπλα στο router...Έβαζα κωδικό αλλά δεν έκανε σύνδεση . Όταν πάταγα πάλι σύνδεση πάλι ζήταγε κωδικό , πάλι έβαζα κωδικό και πάλι δεν έκανε τίποτα. Έχει κανείς καμμιά ιδέα; Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στα δίκτυα Wi-Fi . Και στα free και με password μπαίνει κανονικά με την πρώτη ! Με αρκετά mails , πολύ Wi-Fi , λίγα τηλεφωνήματα μου κρατά σχεδόν 48 ώρες ! Εννοείτε πως μέσα έχω 2,2 . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στα δίκτυα Wi-Fi . Και στα free και με password μπαίνει κανονικά με την πρώτη ! Με αρκετά mails , πολύ Wi-Fi , λίγα τηλεφωνήματα μου κρατά σχεδόν 48 ώρες ! Εννοείτε πως μέσα έχω 2,2 . Μια χαρα ειναι! Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magistros Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλημέρα και καλή Σαρακοστή. Επανέρχομαι στα θέματα μπαταρίας και wi fi... Για τη διάρκεια μπαταρίας : φόρτιση την Παρασκευή το βράδυ , ξεκίνημα Σάββατο πρωί , με λίγη ομιλία , ελάχιστο wi fi και ακόμη είναι στο 40% !!!Πάει για 2,5 μέρες .Πολύ καλά μου πάει. Τώρα για το wi fi .Είχα γράψει σε προηγούμενο post οτι και σε εμένα όταν βρίσκει άλλο δίκτυο , δεν μπορεί να συνδεθεί και νόμισα οτι θα λυνόταν με τη 2.2 . Το Σάββατο όμως σε wi fi φίλου , δεν μπορούσε και πάλι να συνδεθεί .Και δεν τίθεται θέμα σήματος - ήμουν δίπλα στο router...Έβαζα κωδικό αλλά δεν έκανε σύνδεση . Όταν πάταγα πάλι σύνδεση πάλι ζήταγε κωδικό , πάλι έβαζα κωδικό και πάλι δεν έκανε τίποτα. Έχει κανείς καμμιά ιδέα; Αδερφέ για δοκίμασε να ψάξεις το εξής. Ο router στον οποίο πας να συνδεθείς, τρέχει το dhcp service? Επίσης, δες τι ρυθμίσεις για το TCP/IP έχει το κινητό σου. Υπάρχει και μια άλλη πιθανότητα, η κρυπτογράφηση του router να μη γίνεται αποδεκτή από το κινητό σου, λόγω firmware... Μια αντίστοιχη χαζομάρα γίνεται με τα Ad-Hoc δίκτυα... Παράθεση Τσ Πάντα Ξει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Αδερφέ για δοκίμασε να ψάξεις το εξής. Ο router στον οποίο πας να συνδεθείς, τρέχει το dhcp service? Επίσης, δες τι ρυθμίσεις για το TCP/IP έχει το κινητό σου. Υπάρχει και μια άλλη πιθανότητα, η κρυπτογράφηση του router να μη γίνεται αποδεκτή από το κινητό σου, λόγω firmware... Μια αντίστοιχη χαζομάρα γίνεται με τα Ad-Hoc δίκτυα... Άν τρέχει dhcp service δεν μπαίνει; Σήμερα δοκίμασα στο router ενός φίλου και μπήκα...Το router ήταν της Thomson αυτό που δίνει το connex όπως και εκείνο που δεν μπήκα. Και τα 2 με τις default ρυθμίσεις όπως και οι ρυθμίσεις του δικού μου router που είναι Linksys. Θα ψάξω και τις ρυθμίσεις του κινητού μου (αν και δεν έχω πειράξει κάτι) . Ευχαριστώ . Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magistros Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Άν τρέχει dhcp service δεν μπαίνει; Σήμερα δοκίμασα στο router ενός φίλου και μπήκα...Το router ήταν της Thomson αυτό που δίνει το connex όπως και εκείνο που δεν μπήκα. Και τα 2 με τις default ρυθμίσεις όπως και οι ρυθμίσεις του δικού μου router που είναι Linksys. Θα ψάξω και τις ρυθμίσεις του κινητού μου (αν και δεν έχω πειράξει κάτι) . Ευχαριστώ . Όχι όχι, μη μπερδεύεσαι.. Για να μπει, εφόσον έχεις βάλει σωστό κωδικό, πρέπει να πάρει μια ΣΩΣΤΗ ip διεύθυνση(και εν συνεχεία, μάσκα υποδικτύου και πύλη). Αν δεν πάρει ip είναι σαν να μην είναι συνδεδεμένο γιατί δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον ρούτερ. To dhcp(Dynamic Host Configuration Protocol) service δίνει αυτόματα ip. Αν δεν λειτουργεί, πρέπει να έχει στατική ip το κινητό σου. Όμως, σ'ενα αρχικό στάδιο, έχει να κάνει κυρίως, με τις ρυθμίσεις του κινητού σου. Έλεγξε να δεις αν το κινητό σου είναι ρυθμισμένο για απόδοση IP από τον server. Κατά 99% έτσι θα είναι, εφόσον συνδέεσαι στα περισσότερα WiFi. Όσον αφορά το Thomson που δεν μπαίνεις, έλεγξε αν το dhcp τρέχει τόσο για τις ethernet όσο για τις wireless συνδέσεις. Διότι, πρόκειται για 2 διαφορετικά interfaces τα οποία πρέπει να συνδυαστούν. Ανάλογα με το firmware που τρέχεις, ισχύουν και διαφορετικά πράγματα. Συνεπώς, ελέγχεις και τις ρυθμίσεις του ασύρματου για το dhcp. Αν δεν βρεις κάτι, τότε θα δοκιμάσουμε να setάρουμε μια στατική ip...... Edited March 8, 2011 by magistros Παράθεση Τσ Πάντα Ξει..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts