petrangcc Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το 2ο εξάμηνο περίμενε... Ο μόνος τρόπος προς το παρών είναι να το κάνεις root και να περάσεις μια εφαρμογή που σου επιτρέπει αυτό που θες ;) Σιγουρα δεν μπορω να περιμενω αλλα αν θελεις μου εξηγεις τι ειναι το root και πως γινετε γιατι το διαβαζω πολυ συχνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Σιγουρα δεν μπορω να περιμενω αλλα αν θελεις μου εξηγεις τι ειναι το root και πως γινετε γιατι το διαβαζω πολυ συχνα. Για το τι ακριβώς είναι το root μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. Για τη διαδικασία δες τον οδηγό του Paul από το Modaco. Εάν αποφασίσεις να το κάνεις, θα χρειαστείς goldcard για τη δημιουργία της οποίας μπορείς να βρεις ελληνικές οδηγίες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 παιδια στο legend υπαρχει το προβλημα της καμερας (αυτο που υπαρχει σε desire-hd2) που οταν βγαζεις φωτογραφιες στο κεντρο της οθονης βλεπεις ροζ αποχρωσεις; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 παιδια στο legend υπαρχει το προβλημα της καμερας (αυτο που υπαρχει σε desire-hd2) που οταν βγαζεις φωτογραφιες στο κεντρο της οθονης βλεπεις ροζ αποχρωσεις; ευχαριστω Στο δικο μου τηλ δεν βλεπω κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ουτε εγω βλεπω κατι.. ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την καμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Στον καινούριο κατάλογο της Wind (Μαΐου-Ιουνίου) υπάρχει το Legend με την υποσημείωση "Διαθέσιμο σύντομα" Για να δούμε πόσο σύντομα Πέρασε μια βδομάδα και ακόμα δεν ξέρουν τίποτα Άντε παιδιά ξεκολλήστε! θα χάσουμε την επιδότηση!!:cry: Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 (edited) μετά το hd2 που είχαμε συχνά πυκνά reboot, εχω κατεφέρει να το κολλήσω 0 φορές μέσα σε 24 ώρες συνεχούς παιδέματος (εγκατάσταση-απεγκατάσταση οποιασδήποτε καλής/βλακείας εφαρμογής βρίσκω) αλλά.. αυτό το t9 στα ελληνικά στα μηνύματα, με τίποτα!!!! όχι ότι το θέλω, απλά για το γ@μωτο!! κάπου διάβασα ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις unicode 16bit στα μηνύματα, αλλά δεν βλέπω αυτή την επιλογή. (και στις επαφές δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση στα ελληνικά..) Edited May 28, 2010 by phocaea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Απο την αναζητηση προσωπων οχι δεν γινεται, αν ομως πατησεις "τηλεφωνο" κανεις αναζητηση με τ9 και σε ελληνικα και αγγλικα ταυτοχρονα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Σε διπλανό νήμα διαβάζω ότι το Desire θα έχει σημαντική καθυστέρηση λόγω αργοπορίας παράδοσης οθονών από την κατασκευάστρια Samsung. Λέτε να ισχύει κάτι τέτοιο και για το Legend; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Nα ξαναθυμισω εδω αυτο που ειχα γραψει πιο πισω οτι εγω το αγορασα (το Legend, αλλα ειχε και το Desire) απο κυπρο που ειχα παει γαμηλιο ταξιδι απο ενα καταστημα Γερμανος κυπρου. Οταν ρωτησα τον πωλητη πως και δεν υπαρχει στα καταστηματα Γερμανος στην ελλαδα του φανηκε περιεργο λεγοντας μου οτι προμηθευονται απο την ACE HELLAS. Οποτε κατι αλλο παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 425€ εχει εδω που ειμαι στην ταιλανδι, να το παρω η θα το βρουμε οικονομικοτερα αλλου Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Καλησπερα παιδια, εχει δοκιμασει κανεις να ρουταρει τη συσκευη του και να περασει μεγειρεμενη ρομ? Οχι οτι μου λειπει αλλα εχω αρχισει και βαριεμαι! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Τελικά σήμερα στην Wind στα Γιάννενα μου είπαν ότι φαίνεται στην κατάσταση με τα τηλέφωνα που φέρνουν το Legend, στην τιμή των 459€ και κάτι ψιλών αλλά δεν βγαίνει ακόμα στην φόρμα παραγγελίας. Πρέπει να είναι ζήτημα το πολύ 10 ημερών να κυκλοφορήσει επισήμως και στην Ελληνική αγορά. Για να δούμε, για να δούμε... Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegate7 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 απο μπαταρια οταν παιζει μονο μουσικη πως παει? και γενικα ποσο διαρκει η μπαταρια με normal χρηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 με νορμαλ χρηση, λιγο νετ, ομιλια κλπ μου κραταει 3 μερες με κλεισιμο το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Καλησπέρα και απο εμένα , το ηχείο του είναι δυνατό ή όπως τα παλιά htc που έκανες προσπάθεια να τα ακούσεις όταν σε καλούσαν... Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 με νορμαλ χρηση, λιγο νετ, ομιλια κλπ μου κραταει 3 μερες με κλεισιμο το βραδυ. αρκετα καλα θα ελεγα δεν θα μιλας πολυ μαλον Καλησπέρα και απο εμένα , το ηχείο του είναι δυνατό ή όπως τα παλιά htc που έκανες προσπάθεια να τα ακούσεις όταν σε καλούσαν... πρεπει να το ακουσεις για να εχεις σαφη αποψη καλυτερο σε δυναμη απο GD 900 LG και απο Ε52 χειροτερο απο το Nokia 3720 classic προσωπικη αποψη παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 αρκετα καλα θα ελεγα δεν θα μιλας πολυ μαλον πρεπει να το ακουσεις για να εχεις σαφη αποψη καλυτερο σε δυναμη απο GD 900 LG και απο Ε52 χειροτερο απο το Nokia 3720 classic προσωπικη αποψη παντα Κατάλαβα ,πάλι μέτριο θα είναι.. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Ναι δεν μιλαω πολυ, 1 - 1,5 ωρα την ημερα. Παντως εγω δε θα το ελεγα μετριο το ηχειο του, αν το συγκρινω με το N79 που εχω το εταιρικο ειναι λιγο πισω του, ομως το Ν79 εχει 2 ηχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επιλλογή για αλλαγή ringtone ,γιατί στην έκδοση 1,5 android μου είπαν πως δεν έχεις επιλλογή για αλλαγή αλλά μόνο συγκεκριμένα ringtone. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vman Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 (edited) Μπορείς να βάλεις όποιο ringtone θέλεις. Αρκεί να φτιάξεις στην κάρτα SD ένα φάκελο audio και μέσα σε αυτόν άλλους τρεις φακέλους με την εξής δομή: audio -> alarms audio -> notifications audio -> ringtones Σε καθένα απ' αυτούς μπορείς να βάλεις τους ήχους της αρεσκείας σου και κατόπιν να επιλέξεις από το μενού των ρυθμίσεων αυτόν που θέλεις για ringtone. Edited June 2, 2010 by vman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Το Optical trackpad που έχει ,διαθέτει και φωτισμό σαν το hero ,για να βλέπεις τισ κλήσεις,μυν.. κλπ.??? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Το Optical trackpad που έχει ,διαθέτει και φωτισμό σαν το hero ,για να βλέπεις τισ κλήσεις,μυν.. κλπ.??? όχι, υπάρχει notification led στο ακουστικό (πίσω από το μεταλλικό πλέγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Καλημέρα,έχουμε κανένα νέο πότε επιτέλους θα το φέρουν στην wind ,γιατί μίλησα μαζί τους και μου είπαν πως ακόμα δεν τους δίνει διαθεσιμότητα η htc hellas... Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) Καλημέρα, ας το φέρουν και τα Χριστούγεννα τώρα...παρέλαβα χθες από expansys και ήδη απολαμβάνω τη συμβίωση...:) Απορία : Όταν το συγχρόνισα με το google (για τις επαφές) τις κατέβασε μεν αλλά μόνο με τα σχόλια που βρήκε (σημειώσεις που είχα σε κάθε επαφή) και όχι με τα τηλέφωνα τους. Πως μπορεί να διορθωθεί αυτό ; Edit Άκυρο, το λάθος ήταν από την εξαγωγή του thunderbird που τα έστειλε χωρίς τηλέφωνα! Μάλλον πρέπει να ψάξω για κάποιο πρόσθετο που να κάνει την εξαγωγή σωστά. Edited June 3, 2010 by Sinnay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts