plammer Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω σε οποιον ξερει και εχει βαλει τα yokohama sport drive αν ειναι καλα λαστιχα.δεν εχω παρακολουθησει τις συζητησεις και ετσι δεν ξερω αν το εχετε γραψει σε προηγουμενη σελιδα.οποιος ξερει ας στειλει καλη χρονια απο`μενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Michelin Primacy HP η conti 3 Σε ευχαρσιτώ για την απάντηση... Το θέμα είναι ο λαστιχάς μου έχει σε στοκ τα yokohama c-drive και μου τα δίνει 100€ πιο χαμηλά...Καλύπτουν όμως τις ανάγκες που θέλω, δηλαδή αθόρυβο και μαλακό για καθημερινή χρήση εντός πόλης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Σε ευχαρσιτώ για την απάντηση... Το θέμα είναι ο λαστιχάς μου έχει σε στοκ τα yokohama c-drive και μου τα δίνει 100€ πιο χαμηλά...Καλύπτουν όμως τις ανάγκες που θέλω, δηλαδή αθόρυβο και μαλακό για καθημερινή χρήση εντός πόλης? κατι yokohama που ειχα βαλει παλια και συγκεκριμενα τα Α-539 ηταν μαπα το καρπουζι.τωρα γι'αυτα τα 2 που σου λεω ειναι πολυ καλα λαστιχα.περναω τωρα με το αουντι μεσα απο λιμνουλες με νερα και ειναι σα να παταει το αμαξι σε στεγνο δρομο.πολυ καλο λαστιχο το μισελεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper7 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο αυτοκίνητό μου και επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα θα ήθελα την βοήθειά σας.Έχω ένα hyundai getz 1.1 και θα ήθελα να μου προτείνεται λάστιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Bridgestone B250 185/65/14 xantia 1.8cc τιμή σήμερα 220 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnik Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 εχω τα yokohama a.drive πολυ καλα λαστιχα και στην βροχη και στο στεγνο,και επισης εχω ακουσει μονο καλα λογια μεχρι τωρα.ποια ειναι η γνωμη σας?καποιος που τα εχει δοκιμασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 αν έλεγες σε τι τύπο αυτοκινήτου!! σε αυτοκίνητα sport επιδόσεων αναλόγως του προφίλ και της διάστασης καλά είναι :) τώρα για βροχή και στεγνό άστο καλύτερα γιατί μου θυμίζει τα σαμπουάν δύο σε ένα,απλά όλες οι εταιρείες αυτό το παραμύθι βαράνε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Pirelli PZero Rosso ( 225/40ZR18) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisnik Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 αν έλεγες σε τι τύπο αυτοκινήτου!! σε αυτοκίνητα sport επιδόσεων αναλόγως του προφίλ και της διάστασης καλά είναι :) τώρα για βροχή και στεγνό άστο καλύτερα γιατί μου θυμίζει τα σαμπουάν δύο σε ένα,απλά όλες οι εταιρείες αυτό το παραμύθι βαράνε!! τα yoko τα φοραω σε opel astra spor 1400 κυβικα 100 hp.205/55/16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 εχω τα yokohama a.drive πολυ καλα λαστιχα και στην βροχη και στο στεγνο,και επισης εχω ακουσει μονο καλα λογια μεχρι τωρα.ποια ειναι η γνωμη σας?καποιος που τα εχει δοκιμασει? Εγώ έχω τα sport drive. 2η φορά που τα βάζω και είναι πολύ καλά σε στεγνό.Και στη βροχή τα πάει μια χαρά. Ό,τι πρέπει για μικρά γρήγορα αμάξια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 καλσπέρα σε όλους. Μια ερώτηση μόνο. Έβαλε ο πατέρας μου στη μπέμπα του κάτι λάστιχα χωρίς να με ρωτήσει κ τα οποία πρώτη φορά τα ακούω κ ο λαστιχάς του είπε ότι είναι πολύ καλά. Είναι Avox ή κάπως έτσι κ έχουν πέλμα V. Τα ξέρει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Μηπως εννοεις Avon?? Αν ναι ειναι μια χαρα λαστιχακια... Μην φοβασαι καθολου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprossi Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Έχω τα Bridgestone Turanza RE300. Λογική τιμή και καλή εξυπηρέρτηση από το τοπικό αντιπρόσωπο. Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Διάσταση 195x50/15, Διανυθέντα Χιλιόμετρα ~3.000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 καλσπέρα σε όλους. Μια ερώτηση μόνο. Έβαλε ο πατέρας μου στη μπέμπα του κάτι λάστιχα χωρίς να με ρωτήσει κ τα οποία πρώτη φορά τα ακούω κ ο λαστιχάς του είπε ότι είναι πολύ καλά. Είναι Avox ή κάπως έτσι κ έχουν πέλμα V. Τα ξέρει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αvon εννοείς μάλλον. Οι γνώμες διίστανται.Άλλοι λένε εξαιρετικά λόγια άλλοι έχουν παράπονα... Τα έχω και εγώ (Avon ZZ3 17') , έχω την εντύπωση ότι είναι καλά αλλά όχι για πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μετά από εξαιρετικές κριτικές που διάβασα στο ίντερνετ φόρεσα τα χιονολάστιχα Vredestein Wintrak 4 Extreme :) http://img244.imageshack.us/img244/9906/cimg4768mms9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 cayenne i Q7 einai sti photo?? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Μακρια απο τα pirelli παιδια και ειδικα τα P6...σαν τραχτερ εκανε το αμαξι μου!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 cayenne i Q7 einai sti photo?? cayenne φαινεται και το σηματακι της πορσε στη ζαντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Το γραφει και η δαγκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 και το δικο μου ματι στο καπακι της ζαντας πηγε πρωτα και μετα στο λαστιχο βασικα Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Φοράω VREDESTEIN/ Sessanta Guigiaro - 225/45/17 σε Golf V GTI (αναβαθμισμένο). Εξαιρετικά μέχρι στιγμής, πολύ καλή γόμα, ακόμα και τώρα που έχουν έρθει στο τέλος της ζωής τους....δύσκολα ξεκολάνε από τον δρόμο ακομα και εάν είναι η ασφαλτος σε αθλια κατάσταση. Δεν είχα ποτέ δοκιμάσει τα VREDESTEIN τόσα χρόνια, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος...σκέφτομαι να τα ξαναβάλω την ίδια μάρκα. Εχετε τίποτα καλύτερο να προτείνετε τώρα που είμαι στην αναζήτηση/σύγκριση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Michellin Σε Seat Toledo και ειμαι πολλυ ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Bridgestone Potenza RE050A (με ασυμετρο πελμα)!! Audi A4 (B7) Avant Quattro 2.0TFSI!!! Αργουν στο ζεσταμα, αλλα ειναι πολυ καλα και στο βρεγμενο! Πολυ ευχαριστημενος.... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Φοράω VREDESTEIN/ Sessanta Guigiaro - 225/45/17 σε Golf V GTI (αναβαθμισμένο). Εξαιρετικά μέχρι στιγμής, πολύ καλή γόμα, ακόμα και τώρα που έχουν έρθει στο τέλος της ζωής τους....δύσκολα ξεκολάνε από τον δρόμο ακομα και εάν είναι η ασφαλτος σε αθλια κατάσταση. Δεν είχα ποτέ δοκιμάσει τα VREDESTEIN τόσα χρόνια, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος...σκέφτομαι να τα ξαναβάλω την ίδια μάρκα. Εχετε τίποτα καλύτερο να προτείνετε τώρα που είμαι στην αναζήτηση/σύγκριση ? Con tinental sportcontact2 εχω 1 octavia rs[αναβαθμισμενο] και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχω κανει 35000 χλμ και κρατανε ακομα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Con tinental sportcontact2 εχω 1 octavia rs[αναβαθμισμενο] και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εχω κανει 35000 χλμ και κρατανε ακομα.... Και τα Continental sportcontact3 είναι πολυ καλά .... ( Τα έχει 1ς φίλος σε audi S3 μαμα) και απο όσο τον ρώτησα είναι πολύ ικανοποιημένος ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts